13587
-
#1633 HARC KÖZBEN MENTENI????
Na elmész te!! -
#1632 Hol kell menteni mert harc közben nem csinál rá semit a menüben fölösleges a futkározós térképen meg save failed, ,de már nagyon unom hogy 5. jéree játszom végig a tutorial pályát :((( -
Mozes #1631 Köszi rendicsek vagy csak nekem nem megy céges tűzfal mögül csak az ftp. :(
-
#1630 #1461 #1441
Termeszetesen az #1461 -nel annyira modosul a dolog, hogy azokat a fileket szeded ki amiket nem akarsz letolteni. -
Mozes #1629 HELLLLPPPP!!!
ccd-rtwc.r06 fájl nincs meg valakinek!
Előre is köszi!!!
M -
#1628 Hát nem tudom. Ott van pl kárthágó városa. Kb 50 éve elfoglaltam a legnagyobb városom méretére is azt írja ki a gép hogy Huge és kb 110-et hoz körönként. -
katarzis #1627 na kiirtam öket csinálok még egy kis helyet mert 3,4gb-t követel és telepitem alig hiszem el -
#1626 crc ellenőrzés vótmá? -
katarzis #1625 oks sikerült köszi a segitséget
-
katarzis #1624 ok thx megprobálom -
katarzis #1623 ccd-rtw bin failed the file is corrupt valami ijet ir ki -
#1622 nme jó az egyik file, próbáld az 1. fiet winacehoz és a többit meg winrarhoz társítani és ha ki akarsz tömöríteni mindíg az 1. lesz winace ikonos így kapásból azt indítod el és próbáld úgy,, nekem az volt a baj hogy nem az 1. nyittotam megés ezért irta ki a crc-hibát,de kitömöríteette utánna rendesen! ;) -
antijedi #1621 rossz az egyik file, szedd le ujra... -
katarzis #1620 hello!
segitesetek a 3cd kitömöritésénél azt irja ki hogy crc hiba a bin file-ban a 99%-nál ezt miért irja ki? pedig minden file megvan help me -
#1619 Elég loserség de játék közben b.szik menteni a térképen meg kiirja hogy sév failed, most akkor hol mikor és hogy, ? -
tajfun #1618 Hogyhogy, befenyitette a BSA, vagy mi? Mas neven futnak ezentul? -
G.Freeman #1617 nalatok se segitenek a tobbi romaiak?
pl engem folyamatosan nyirnak az egyiptomiak, kozben meg szovetsegben vannak a Juliusokkal -
#1616 THX By -
#1615 Miután így volt az összes részben.. -
G.Freeman #1614 ctrl+s -
#1613 HOGY LEHET MENTENI? -
G.Freeman #1612 rajottem miert mennek a varosok egy ido utan mindig minuszba. Ha megnezed a kotlsegeket kiirja hogy az osszes katona fenntartasi koltsegeit a provinciak lakossagahoz kepest aranyosan osztja el, tehat minel regebb ota vna mg egy varosod es igy no a lelekszama, ugy adoznak egyre tobbet -
#1611 ok -
antijedi #1610 én nem mondtam hogy 2 óra alt kel és szeirntem nem is annyi..., és igyis lehet vele eleget pepecselni szvsz... -
#1609 #1602 ???? -
#1608 Szerintem meg abszolút nem. Az első nagy hadjáratnál az a gond, hogy nem te irányítod rómát, hanem rajtad kívűl van még a szenátus meg másik 2 ház. Ezek mindenkinek hadat üzennek olyanoknak is akkikel nem biztos hogy háborúzni akarsz mert ott vannak a saját kiszemelt ellenségeid. Ha te irányíthatsz egy birodalmat csak azzal háborúzól akivel te akarsz. Nem pedig a fél mediterrán térséggel. -
#1607 régen minden hosszabb életű volt, manapság "pop" játékok vannak -
katarzis #1606 az biztos hogy medieval lords a várospépitöknek szol de pl kiprobáltam és a véleményem rola hogy a caesear3 vagy pharaoh sokkal jobb e téren.nem tetszik a 3d a játékban
hát megint mondom gondolj a medievalra mennyi ideig lekötötte az embereket valaki még mai napig is játszik vele holott se video bejátszások nem voltak benne se küldetések mint itt pl amit a senatustol kapsz -
#1605 attól függ, aki csatázni akar, annak jobb, aki várost építeni, annak rosszabb....
az meg nem sok örömöt okoz, hogy egymás után az összes néppel belekezdesz, legalábbis nagyon elvakultnak kell lenni hozzá.... -
katarzis #1604 hmm azért a medieval lords meg ez ég és a föld:) bár az se rosz játék de azért lássuk be hogy ez jobb -
katarzis #1603 nyugi nem fogod egy hét alatt égig játszani mivel hogy az elsö kampány is sokáig tarthat szerintem.plusz ott a többi nép meg még van plusz kettö romai frakcio.tehát nem számolva a multival történelmi csatákkal,és a sokszoros ujrakezdéssel.gondolj a medievalra fele lehetöség se volt benne ami ebben benne van se történet stb. mégis rengeteg ideid lekötött. -
#1602 Figyi! Mebnteni lehet , mert elkeztem a prológot kikaptam a barbárokat meg elfoglaltam 2 erődöt és csak úgy spontán kilépett, na ez miért van,, meg most kezdhetem előlröl az egészet, a franc!! FÁKK na de lehet menteni? -
#1601 azért a Medieval Lords se kutya! -
#1600 na jó, de mi abban a jó, hogy valaki megveszi a játékot, és egy hét után kijelenti "Végigjátszottam. Tizenkétszer!!" :)
a stratégia lényege (ha már nem realtime) a tartós játékélmény lenne, különben ott van vagy 100 RTS, ha valaki 2 órás élményekre vágyik.... -
katarzis #1599 és amugyis ez a legjobb stratégia játék ami megjelent az utobbi idökben és szerintem jodarabig nem is jelenik meg ennél jobb. -
katarzis #1598 olvasva az alábbiakat megfogant bennem egy gondolat szerintem nem kéne lovagolni hogy 1 honap vagy 6 onap egy kör meg ilyen kis aproságokon örüljön mindenki hogy egyáltalán megjelent a játék és nem kell fél évet vagy 3 honapot várni. -
#1597 Valaki rájött már a városok gazdasági irányítására? Nállam egy idő után a városok mindíg minuszba mennek át és nem tudok rájönni miért. Akár úgy hogy én állítom be az adót akár úgy hogy a gépre hagyom. Valakinek van valami tippje? -
antijedi #1596 80 az simán kicsi..., szelektiven kekll olvasni és akkor értelmes comentből máris nem 80 van :)
ez olyan mint a save kérdése amugy, nekem az nem tetszik és az sem állitható
ez szvsz tök jó igy de ez sem állitható de én spec nem is bánom, nem mindenki időmilliomos hogy 50 év keljen egy startégiai/taktikai game végigviteléhez :) -
#1595 azt írtad kicsit, nem 80 kommentet :)
6 hónap is sux, ez akkora baromság, hogy ..... tyű :) hat hónap alatt gyalog el lehet jutni Rómától Párizsig vagy még tovább, ez alatt a játékban, gondolom, épp csak átléphetsz a szomszéd megyébe..... bullshit
legalább állítani lehetne 1-12 hónap között ízlés szerint -
antijedi #1594 segitek:
láss is ne csak nézz :)