13587
-
st4n #1353 Nekem most 550k wco-ról stabilan! (főiskola) -
sorted #1352 nemtom ftp-ről stabill 120k a letöltés..lehet vmit másolnak vagy feltöltenek nemtom.. -
st4n #1351 Nekem 1 napot ír most. Tegnap nemnéztem. -
#1350 Mennyivel jön onnan? A wanadooról 4k-34k között ... (Ez enyhén szólva röhejes!) -
#1349 tegnap küldtem oda télleg csak egy órás -
#1348 Hála Istennek ... -
sorted #1347 nézd meg csak a reg lapot..ott 1 óra van irva.. -
#1346 Ilyen a grafikája. -
st4n #1345 sorted: mi az hogy 1 órás??? 1 napos a wco = 24óra -
Braveheart #1344 Hát ja látszik a különbség.... és a demo is így nézett ki nálam. -
#1343 A TW szériában ált. van az install utáni prog manben egy setup file is. Ott lehetett állítgatni a dolgokat. Nézz el oda. Kizárt, hogy ilyen szintű a grafik! -
#1342 Jó neked.
Visszaírt a szolgáltatóm, mondván nem ők felelnek a tartalomért és, hogy még nem is jelent meg game vagy fake.
Elég jó ftp, játszani is lehet mellette simán, nulla az ingadozás. Szóval nekem ez elég meglepő volt, ami a wanadoon megy.
Na mindegy. Ember tervez ...
(De ez a wanadoo akkor is rohadt lassú ... :( )
Azért elfogadnám, ha ilyen lenne a grafikja
és nem olyan, mint alább ... -
sorted #1341 na pff ez a wco egy röhej..1 órás reg... -
st4n #1340 wco -
sorted #1339 furi néha ez a wandoo..néha ugy betud lassulni de most jó megint.. -
#1338 majd ha valaki lejon nyomjon par shotot custom mapok kozul rome-al, aztan majd kiderul, hogy nalam van-e a baj -
#1337 felraktam mindent maxra es igy se nez ki sokkal jobban -
#1336 Minden grafikai options maxon van? -
#1335 LOL! -
Braveheart #1334 Hát nemtom elég érdekes... sztem vmi bibi van Náald, mert a screenshotokon is sokkal szebb. Menj és nézd meg az options menüben a beállításokat! -
#1333 Ez így kifejezetten fosul néz ki. Mintha a Shogun lenne. -
#1332 hehe
"This demo does not represent the quality of the final product" :DDDD
it's simply BETTER! :D -
#1331 amugy a havas terepen nem nagyon jott ki a texturak minosege -
#1330 nemtudom, nekem is szebbnek tunt a demo, elvileg quality-t valasztottam, ki a beallitasoknal -
Braveheart #1329 Ezt milyen grafikai beállításokka lkészítetted? Csak mert össze sem lehe thasonlítani azzal amilyen nálam volt a demo. Ugye ne mbutították le a készítők a gyorsaság érdekében? -
#1328 1024 32bit -
#1327 Ingadozik? 4kval tölt ... :( -
#1326 mi bajuk a textúráknak??? valami bug? -
#1325 Ezek a képek elég rondák :( Már a demó is 100X jobban nézett ki! -
#1324 Te figyu: két kérdésem lenne:
1. Ez már neked, otthoni képeid?
2. Ha igen, akkor milyen felbontásban, milyen géppel? Mert elég gáznak tűnik... -
#1323 Mik azok a választási malacok?? SZépő, most spec a falak monumentalitása fogott meg! -
#1322 Hehe röfimalacok -
#1321 Mondjuk például a harci szekerek, amik majdnem legyőzhetetlenné tették őket! -
#1320 Uccsó képen jók a disznók :) -
#1319 csinaltam par kepet:
hat nem tul szep, de ugye nem is azert szeretjuk :) -
#1318 EGyiptominek van valami extra stuffja? -
#1317 Csak nem nyomod végig. Egyébként is. Van 13 nép, mindegyikkel tessék végigcsinálni! Rómával és Egyiptommal pedig kétszer is!
:D -
#1316 Jaja, de még mindíg ingadozik a wandoo, cssak az gáz hogyha letöltöm és végigviszem mire meg lehet veni itthon! -
#1315 :) Na jó, ez van. Míg fel nem teszik hozzánk is, addig is jön, max holnapra jön le ... -
#1314 Gondolom mindenki tölti ezerrel.