13587
-
#1473 "Mindez azért volt, mert az ftp szolgáltatóm szerint még nem jött ki a progi"
Hát bazz, no comment...
Nem tudtam, hogy ezen a gondolaton sírjak vagy nevessek... -
#1472 Flashxpvel simán lejött ...
92kb/s-el (ennyit tud a netem). Megpróbáltam a wanadoo-t, de az nem más, mint egy nagyon gyenge sávszélességű időpazarlás. Nem sokkal ezután a wcora váltottam, és mostanra szedte le, már éppen felinstalláltam. Kb. 1 óra időveszteségem volt a wanadoo miatt.
Mindez azért volt, mert az ftp szolgáltatóm szerint még nem jött ki a progi, ha ki is jött, nukeos ...
NC. -
#1471 Ne nekem mond es mar vagy 16 oraja fent vagyok. -
#1470 aki letoltotte bithumenrol jo lenne, ha vissza osztana, hogy masok is jobb sebesseggel tolthessenek, meg neki is jobb ha legkozelebb nem kell varnia, ha uj cucc jon ki -
#1469 Na ha segiteni akarsz nekik, akkor pattanj be az autodba es vidd el nekik a jatekot szemelyesen, hogy nehogy mar letolteniuk kelljen. :PPPPP -
#1468 Ok, rajta vagyok de emellett még segitek azon aki rászorul :) -
#1467 Jöhet köszi! -
#1466 Inkabb szerezz egy SW BF linuxos szervert, hogy vegre jatszhassunk a szervereden. :P -
#1465 Akinek nagyon kell a játék, és nincs honnan szednie, vagy lassan jön, annak adok ftp-t, de csak az első néhány embernek. Privi rám. -
Alblink #1464 Én torrentel szedtem 90k-val,vegre lejott,amugy mukodik
siman daemonal.lesz hozza magyarositas?nekem meg igy az elejen kicsit bonyolult.foleg a terkepes resz.lehet benne kereskedni?meg valamilyen szinten epitkezni?A grafika hangok es a zenek a game alatt nagyon hangulatos.ez mar egy hoszabtavu jatek lesz,nagyon jol sikerult. -
#1463 Bitcomet -
G.Freeman #1462 jo, aztan majd ha meglesz es mukszik a multi resz is jatszik vki velem? Scipioekkal lennek Eljenek a kekek -
#1461 Szed le a Bithumenes linkrol Bitcomet nevu Bittorente kliensel es az elejen az 1es es 2es CD fajljait vedd ki a kijelolesbol. -
G.Freeman #1460 nem csak sms web, fizetos FTP ahol ugy gondoltak 2 CD eleg is... -
#1459 De vazz miert bnem volt jo neked amit Tomper leirt Bithumen-es Bittorente link ?
Siman szedem rola 64K-val.
Te meg meg fizettel is a szarert. -
G.Freeman #1458 nalam neha 4K is van:)) rohej
masik fizetos hely meg gyors de a 3 CDbol az utolsot elfelejtettek felrakni, ugyhogy most itt allok 2CDvel es a harmadik meg csiga lassusagaval jon, epp a legnagyobb CD -
antijedi #1457 igy járnak azok akik gagyi smswebet használnak -
#1456 DE most téleg, aszittem mindent megcsináltam raktam egy uj reget éás még mindíg szaraxik Ha reggelre nem jön le lesz -
#1455 Ja okádék.Tököm televan az ember fizet azt mit kap érte 3 kb/s :( -
#1454 DE lol ez a vandú igazán a sávszélt lerendezhetnék már 5 óra alatt jött le 35 file, ha még reggel sem játszhatok akor megölök valakit :H -
Snipa #1453 thanx! -
#1452 megy mountolva is -
Snipa #1451 valaki kiprobalta mar?
biztos ki kell irni cd re avagy mukodik mountolva is? -
katarzis #1450 igy elég drága egy játék lesz föleg hogy megveszem eredetibe is -
katarzis #1449 oks már látom hogy irtatok thx:( de az a baj hogy már második oldal 2x-er dobtam ki sms-t egyszer a wanadoo vagy mi az lassu 1 ora altt leszedett 3 file-t 4kb-20kb-n ingadozott végig ez szarul szedi. magyar warezok:( -
katarzis #1448 igy most 13-at hagyott ki pplusz kb még 4-t és igy vok a 34-senél tehát 34-böl kb a felét nem szette le ez igy nem jo nagyon nem ha tud valaki valami segitséget az plz irjon
csak azt nem értem hogy ha utána mondjuk 5 percel elkezdem tölteni amit nem tudott letölteni csak 404 htm fileban akkor azt leszedi és másikat ront el igy késöbb nem értem... -
Braveheart #1447 igen tipikus wco hiba... próbáld újra, vagy nevezd át ha lejötta file csak a neve rossz -
#1446 A WCO ilyen, sokat panaszkodtak már rá... Szvsz inkább majd menj máshova legközelebb. -
katarzis #1445 hello!
én a wco-rol szedem és olyanokat csinál hogy teszem azt jön a 19. jo lejön és utána csak 15kb-s 404 html filekat szedd le mondjuk a 23-asig és a 24.-st meg elkezdi letölteni de ezeket a html-ket késöbb le lehet szedni mármint normmálisan is de ez miért van? szar a wco szervere igy nem lehet fojamatosan tölteni.... másnak nem volt ien aki onnan szette? vagy a flashgettel van a hiba.. -
#1444 van erre kulon topic... -
#1443 A Bithumen-en ménem tok feltölteni?? Nincs olyan gomb, csak én vagyok igy, vagy nem lehet most? -
#1442 Holnap este lesz meg nekem is, csak akkor meg zülleni kell mennem , így kénytelen vagyok én is sörözéses álmokat szőnni -
#1441 bithumen-rol biztosan leer -
#1440 de csak sima csata, semmi kampany vagy ilyesmi -
#1439 van LAN meg NET-es gamespy-on keresztul -
#1438 Ha nagyon kell #1340ről töltsd! Én is lefutottam a wanadoos kört. Nagyon ratyi ... Csak idppazarlás! -
#1437 Van aki játszik már vele? -
#1436 Hétvégén nem tom kipróbálni, mivel osztálykirándulásra megyek. Reggelre leér, de csak Vasárnap este próbálhatom ki...Sebaj, majd üvegezés közben ondolok a kicsikére!:))))) -
#1435 Ja csak 1 valakinek van meg? Akkor itt erősen félreértettem a dolgokat, sory :)
Na de holnap kiderül itt is, mi a helyzet. -
#1434 Nekem meg 64 K-val jön.