13587
  • insp
    "Mindez azért volt, mert az ftp szolgáltatóm szerint még nem jött ki a progi"

Hát bazz, no comment...

Nem tudtam, hogy ezen a gondolaton sírjak vagy nevessek...
  • a.carkey
    Flashxpvel simán lejött ...

92kb/s-el (ennyit tud a netem). Megpróbáltam a wanadoo-t, de az nem más, mint egy nagyon gyenge sávszélességű időpazarlás. Nem sokkal ezután a wcora váltottam, és mostanra szedte le, már éppen felinstalláltam. Kb. 1 óra időveszteségem volt a wanadoo miatt.

Mindez azért volt, mert az ftp szolgáltatóm szerint még nem jött ki a progi, ha ki is jött, nukeos ...

NC.
  • [Jakuza]
    Ne nekem mond es mar vagy 16 oraja fent vagyok.
  • toMpEr
    aki letoltotte bithumenrol jo lenne, ha vissza osztana, hogy masok is jobb sebesseggel tolthessenek, meg neki is jobb ha legkozelebb nem kell varnia, ha uj cucc jon ki
  • [Jakuza]
    Na ha segiteni akarsz nekik, akkor pattanj be az autodba es vidd el nekik a jatekot szemelyesen, hogy nehogy mar letolteniuk kelljen. :PPPPP
  • Lacc
    Ok, rajta vagyok de emellett még segitek azon aki rászorul :)
  • Tatyla
    Jöhet köszi!
  • [Jakuza]
    Inkabb szerezz egy SW BF linuxos szervert, hogy vegre jatszhassunk a szervereden. :P
  • Lacc
    Akinek nagyon kell a játék, és nincs honnan szednie, vagy lassan jön, annak adok ftp-t, de csak az első néhány embernek. Privi rám.
  • Alblink
    Én torrentel szedtem 90k-val,vegre lejott,amugy mukodik
    siman daemonal.lesz hozza magyarositas?nekem meg igy az elejen kicsit bonyolult.foleg a terkepes resz.lehet benne kereskedni?meg valamilyen szinten epitkezni?A grafika hangok es a zenek a game alatt nagyon hangulatos.ez mar egy hoszabtavu jatek lesz,nagyon jol sikerult.
  • grebber
    Bitcomet
  • G.Freeman
    jo, aztan majd ha meglesz es mukszik a multi resz is jatszik vki velem? Scipioekkal lennek Eljenek a kekek
  • [Jakuza]
    Szed le a Bithumenes linkrol Bitcomet nevu Bittorente kliensel es az elejen az 1es es 2es CD fajljait vedd ki a kijelolesbol.
  • G.Freeman
    nem csak sms web, fizetos FTP ahol ugy gondoltak 2 CD eleg is...
  • [Jakuza]
    De vazz miert bnem volt jo neked amit Tomper leirt Bithumen-es Bittorente link ?
    Siman szedem rola 64K-val.
    Te meg meg fizettel is a szarert.
  • G.Freeman
    nalam neha 4K is van:)) rohej

masik fizetos hely meg gyors de a 3 CDbol az utolsot elfelejtettek felrakni, ugyhogy most itt allok 2CDvel es a harmadik meg csiga lassusagaval jon, epp a legnagyobb CD
  • antijedi
    igy járnak azok akik gagyi smswebet használnak
  • Johnyy
    DE most téleg, aszittem mindent megcsináltam raktam egy uj reget éás még mindíg szaraxik Ha reggelre nem jön le lesz
  • grebber
    Ja okádék.Tököm televan az ember fizet azt mit kap érte 3 kb/s :(
  • Johnyy
    DE lol ez a vandú igazán a sávszélt lerendezhetnék már 5 óra alatt jött le 35 file, ha még reggel sem játszhatok akor megölök valakit :H
  • Snipa
    thanx!
  • toMpEr
    megy mountolva is
  • Snipa
    valaki kiprobalta mar?

biztos ki kell irni cd re avagy mukodik mountolva is?
  • katarzis
    igy elég drága egy játék lesz föleg hogy megveszem eredetibe is
  • katarzis
    oks már látom hogy irtatok thx:( de az a baj hogy már második oldal 2x-er dobtam ki sms-t egyszer a wanadoo vagy mi az lassu 1 ora altt leszedett 3 file-t 4kb-20kb-n ingadozott végig ez szarul szedi. magyar warezok:(
  • katarzis
    igy most 13-at hagyott ki pplusz kb még 4-t és igy vok a 34-senél tehát 34-böl kb a felét nem szette le ez igy nem jo nagyon nem ha tud valaki valami segitséget az plz irjon
    csak azt nem értem hogy ha utána mondjuk 5 percel elkezdem tölteni amit nem tudott letölteni csak 404 htm fileban akkor azt leszedi és másikat ront el igy késöbb nem értem...
  • Braveheart
    igen tipikus wco hiba... próbáld újra, vagy nevezd át ha lejötta file csak a neve rossz
  • Lacc
    A WCO ilyen, sokat panaszkodtak már rá... Szvsz inkább majd menj máshova legközelebb.
  • katarzis
    hello!
    én a wco-rol szedem és olyanokat csinál hogy teszem azt jön a 19. jo lejön és utána csak 15kb-s 404 html filekat szedd le mondjuk a 23-asig és a 24.-st meg elkezdi letölteni de ezeket a html-ket késöbb le lehet szedni mármint normmálisan is de ez miért van? szar a wco szervere igy nem lehet fojamatosan tölteni.... másnak nem volt ien aki onnan szette? vagy a flashgettel van a hiba..
  • toMpEr
    van erre kulon topic...
  • Buci
    A Bithumen-en ménem tok feltölteni?? Nincs olyan gomb, csak én vagyok igy, vagy nem lehet most?
  • Kandurex
    Holnap este lesz meg nekem is, csak akkor meg zülleni kell mennem , így kénytelen vagyok én is sörözéses álmokat szőnni
  • toMpEr
    bithumen-rol biztosan leer
  • toMpEr
    de csak sima csata, semmi kampany vagy ilyesmi
  • toMpEr
    van LAN meg NET-es gamespy-on keresztul
  • a.carkey
    Ha nagyon kell #1340ről töltsd! Én is lefutottam a wanadoos kört. Nagyon ratyi ... Csak idppazarlás!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Van aki játszik már vele?
  • bazza
    Hétvégén nem tom kipróbálni, mivel osztálykirándulásra megyek. Reggelre leér, de csak Vasárnap este próbálhatom ki...Sebaj, majd üvegezés közben ondolok a kicsikére!:)))))
  • Lacc
    Ja csak 1 valakinek van meg? Akkor itt erősen félreértettem a dolgokat, sory :)
    Na de holnap kiderül itt is, mi a helyzet.
  • bazza
    Nekem meg 64 K-val jön.