13587
  • Mr_no_NaMe
    Már csak aza kérdés hogy kell ebben építkezni:)
  • Alblink
    Tudja valaki hogy ezt a cloncd-es verziot mikep kel kiirni?
  • Tatyla
    Én még nem raktam fel de hamarosan! Coming Soon!
  • [Jakuza]
    Meg lusta voltam feltenni. :PPPP
    Pedig mar 4 ora ota fent vagyok.

• FREAK
    na, első benyomások?
  • Tatyla
    az alcohol 120% a legjobb!!!
  • Mr_no_NaMe
    Műxik!!!Jeee:))) Ezer tenkx,és nekedis carkey:))
  • Mr_no_NaMe
    Ok megpróbálom de még cdkérés elött csinálja!
  • Beagie
    nekem is ezt csinálta, ugyanarra a drive-ra mountold az image-ket
  • a.carkey
    Egy író progi, de mountja is van ...
  • katarzis
    de ha leszedted akor már jo lesz ez is
  • Mr_no_NaMe
    Alcohol?oks megpróbálom bár még nem halottam róla:)
  • Tatyla
    Csont nélkül ki lehet írni!
  • katarzis
    de mivel jobb a reloaded verzio?
  • Tatyla
    Lacc pajti segiségével leszedtemm reggelre erre kijön a reloaded verzió!Megörülök!
  • a.carkey
    Legújabb Daemonnal próbáld meg! Ha az lenne fent, akkor az alcohollal mountoltasd!
  • katarzis
    hello!
    megnéztem a crackelt verziot az nforce-n és ott 133x15mb ez a clonecd-s meg 119x15mb.az miért nagyobb?bocs a hülye kérdésért de szeretném tudni.amugy már nem ojan sok van hátra amig lejön végre:)
  • joe69
    melyik cd-n van a krekk az uj verzion??
  • Mr_no_NaMe
    Huh eggy kcisit nagy lett sry:(
  • Mr_no_NaMe
    Ezt csinálja,egyébként nem irtam ki,daemont használok
  • Mr_no_NaMe
    Nekem 2 percel ezelött jött le a wandoorol de amikor installálni akarom egyszercsak megáll hogy vmi gubanc van a cédével amiről telepít.Most akkor ezt rosszul van feltöltve vagy csak én vagyok eggy faszláma
  • grebber
    zsír van Reloaded majd szedem is.
  • a.carkey
    NE A WANADOOról szedjétek! Lassú.

A játék viszont szuper. Eszméletlenül jól kijön a római seregek taktikai fölénye a brabárokkal szemben. Tulajdonképpen, ha okos az ember és vakmerő, jóval nagyobb seregeknek is nekimehet. Rotweilerek szuperek. Nem hittem volna, hogy ekkora kavarodást tudnak okozni. :) Az ostrom is elég látványos, bár még igazán nagy ostromra nem volt esélyem. A Iulii hadjáratot nyomom. Azt hittem bekrepálok, mert sokáig nem lehet menteni. :) De kettő óra van, és eljutottam odáig, hogy engedett ... :)

Szuper a játék. Tényleg jó. Kijött a Knights of Honor demoja is. Holnap azt is megnézem ...
  • Kandurex
    Francba, itt szemezek a keményen letöltött 58 megabyte -al az első CD -ből..már 59....most 60,,...jaj, ez mire lejön lesz délelőtt 10:(...60 és 1/2 ....ééééés....61...hurrá!

[püszke a gépére]
  • antijedi
    hát az gáz mert zalman hűtővel iylet nem kéne, tényleg nagy gáz lehet ott...
    (nekem is zalman hütőm van és eddig kihütött mindent rendesne, lekopogom (kopkopkop :P))
  • donneck
    Jaja zalmann alá van pasztázva, rendesen van felrakva?
  • donneck
    Jaja prescott különben is jobban melegszik mint a northwood, de legalább lassabb. :)
  • G.Freeman
    ja, nekem is volt mar ilyen behalt a huto a procin
  • Kandurex
    10 esetből 8X ez volt a baj. 2X volt amikor nem volt rendesen beállítva a lap (procc szorzók) és amiatt kapcsolt ki 1 percre.
  • Kandurex
    Majdnem biztos: A procid túl melegszik és letilt az alaplapod. Sürgősen nézz utána.
  • antijedi
    mert sokan nem tudják megérteni hogy a clone cd sokkal jobb mint a sima crack... 8persze csak ha nincs kavarás vele mint pl toca 2 esetében, de itt tudtommal nincs)
  • Fritz Von...
    Na. Sajnos valami gond van. Egyelőre nem jöttem rá, hogy mi lehet. Leírom a részleteket, remélem valaki tud segíteni.

Gépem: P4 3,06 Prescott (Zalman hűtő), 1 GB Kingston 500 Mhz, Radeon 9800 PRO 128 MB (catalyst 4.7), Winfos XP (magyar), táp: 550W Aerocool.

Hibajelenség: legkésőbb a második (még tutorial) csatában a gépem egyszercsak kikapcsol, nem is indul el vagy egy percig. Utána meg kezdehetem elölről, de megint kikapcsol.

Találkozott ezzel valaki, vagy XP reinstall???
  • toMpEr
    bar nemvagom miert jobb, mint a kloncd, de respect mindenestre nekik
  • toMpEr
    Rome: Total War (c) Activision by RELOADED
  • Tatyla
    Csatlakozom a köszönethez!
  • G.Freeman
    Nemsokara mar en is telepitem:)

Köszönet LAccnak az utolso CD kozepe/vege mar full sebesseggel szaguld lefele ( ha a 40K sebességnek nevezheto :)))
  • Fritz Von...
    Nos. A helyzet a következő: lejött minden, fel is települt rendesen, el is indult (Daemon 3.46). Most kezdem el az első csatámat. Meg is ittam egy jó adag whiskey-colát. Szóval reszkessetek gallok!

Emberek! Megmondom őszintén, hogy amíg a game települt (és amíg el nem indult) a sírás kerülgetett. A főzene valami irgalmatlaul el lett találva!
  • Fritz Von...
    Így-így kedves ex-JCSR-es és privát FTP-s kolléga. :)))
  • Takigabi
    Muszáj kiirni a gamet CDre ?:D
  • Lacc