13587
-
#1513 Már csak aza kérdés hogy kell ebben építkezni:) -
Alblink #1512 Tudja valaki hogy ezt a cloncd-es verziot mikep kel kiirni? -
#1511 Én még nem raktam fel de hamarosan! Coming Soon! -
#1510 Meg lusta voltam feltenni. :PPPP
Pedig mar 4 ora ota fent vagyok.
-
#1509 na, első benyomások? -
#1508 az alcohol 120% a legjobb!!! -
#1507 Műxik!!!Jeee:))) Ezer tenkx,és nekedis carkey:)) -
#1506 Ok megpróbálom de még cdkérés elött csinálja! -
Beagie #1505 nekem is ezt csinálta, ugyanarra a drive-ra mountold az image-ket -
#1504 Egy író progi, de mountja is van ... -
katarzis #1503 de ha leszedted akor már jo lesz ez is
-
#1502 Alcohol?oks megpróbálom bár még nem halottam róla:) -
#1501 Csont nélkül ki lehet írni! -
katarzis #1500 de mivel jobb a reloaded verzio?
-
#1499 Lacc pajti segiségével leszedtemm reggelre erre kijön a reloaded verzió!Megörülök! -
#1498 Legújabb Daemonnal próbáld meg! Ha az lenne fent, akkor az alcohollal mountoltasd! -
katarzis #1497 hello!
megnéztem a crackelt verziot az nforce-n és ott 133x15mb ez a clonecd-s meg 119x15mb.az miért nagyobb?bocs a hülye kérdésért de szeretném tudni.amugy már nem ojan sok van hátra amig lejön végre:) -
joe69 #1496 melyik cd-n van a krekk az uj verzion?? -
#1495 Huh eggy kcisit nagy lett sry:( -
#1494 Ezt csinálja,egyébként nem irtam ki,daemont használok
-
#1493 Nekem 2 percel ezelött jött le a wandoorol de amikor installálni akarom egyszercsak megáll hogy vmi gubanc van a cédével amiről telepít.Most akkor ezt rosszul van feltöltve vagy csak én vagyok eggy faszláma -
#1492 zsír van Reloaded majd szedem is.
-
#1491 NE A WANADOOról szedjétek! Lassú.
A játék viszont szuper. Eszméletlenül jól kijön a római seregek taktikai fölénye a brabárokkal szemben. Tulajdonképpen, ha okos az ember és vakmerő, jóval nagyobb seregeknek is nekimehet. Rotweilerek szuperek. Nem hittem volna, hogy ekkora kavarodást tudnak okozni. :) Az ostrom is elég látványos, bár még igazán nagy ostromra nem volt esélyem. A Iulii hadjáratot nyomom. Azt hittem bekrepálok, mert sokáig nem lehet menteni. :) De kettő óra van, és eljutottam odáig, hogy engedett ... :)
Szuper a játék. Tényleg jó. Kijött a Knights of Honor demoja is. Holnap azt is megnézem ... -
#1490 Francba, itt szemezek a keményen letöltött 58 megabyte -al az első CD -ből..már 59....most 60,,...jaj, ez mire lejön lesz délelőtt 10:(...60 és 1/2 ....ééééés....61...hurrá!
[püszke a gépére] -
antijedi #1489 hát az gáz mert zalman hűtővel iylet nem kéne, tényleg nagy gáz lehet ott...
(nekem is zalman hütőm van és eddig kihütött mindent rendesne, lekopogom (kopkopkop :P)) -
#1488 Jaja zalmann alá van pasztázva, rendesen van felrakva? -
#1487 Jaja prescott különben is jobban melegszik mint a northwood, de legalább lassabb. :) -
G.Freeman #1486 ja, nekem is volt mar ilyen behalt a huto a procin -
#1485 10 esetből 8X ez volt a baj. 2X volt amikor nem volt rendesen beállítva a lap (procc szorzók) és amiatt kapcsolt ki 1 percre. -
#1484 Majdnem biztos: A procid túl melegszik és letilt az alaplapod. Sürgősen nézz utána. -
antijedi #1483 mert sokan nem tudják megérteni hogy a clone cd sokkal jobb mint a sima crack... 8persze csak ha nincs kavarás vele mint pl toca 2 esetében, de itt tudtommal nincs) -
#1482 Na. Sajnos valami gond van. Egyelőre nem jöttem rá, hogy mi lehet. Leírom a részleteket, remélem valaki tud segíteni.
Gépem: P4 3,06 Prescott (Zalman hűtő), 1 GB Kingston 500 Mhz, Radeon 9800 PRO 128 MB (catalyst 4.7), Winfos XP (magyar), táp: 550W Aerocool.
Hibajelenség: legkésőbb a második (még tutorial) csatában a gépem egyszercsak kikapcsol, nem is indul el vagy egy percig. Utána meg kezdehetem elölről, de megint kikapcsol.
Találkozott ezzel valaki, vagy XP reinstall??? -
#1481 bar nemvagom miert jobb, mint a kloncd, de respect mindenestre nekik -
#1480 Rome: Total War (c) Activision by RELOADED -
#1479 Csatlakozom a köszönethez! -
G.Freeman #1478 Nemsokara mar en is telepitem:)
Köszönet LAccnak az utolso CD kozepe/vege mar full sebesseggel szaguld lefele ( ha a 40K sebességnek nevezheto :))) -
#1477 Nos. A helyzet a következő: lejött minden, fel is települt rendesen, el is indult (Daemon 3.46). Most kezdem el az első csatámat. Meg is ittam egy jó adag whiskey-colát. Szóval reszkessetek gallok!
Emberek! Megmondom őszintén, hogy amíg a game települt (és amíg el nem indult) a sírás kerülgetett. A főzene valami irgalmatlaul el lett találva!
-
#1476 Így-így kedves ex-JCSR-es és privát FTP-s kolléga. :))) -
Takigabi #1475 Muszáj kiirni a gamet CDre ?:D
-