13587
  • Kandurex
    Ma'fasz? Harci disznók??? Vagy mia tosz?? Mit csináltak haraptak? .."csibész fogd meg!..".. Mi ez az ökörség?
  • Corey
    Sracok ennek a fullnak is van baja az X800-akkal, ahogy a demonak? (vagyis a readme-ben van feltüntetve a támogatott kártyák között ien?)
  • Isegrim
    Ááááh, régi szép idők.

táááá dádátáttá, táááá dádátáttá, táááá dádátáttá, táááá dádátáttá, táááá dádátáttá, táááá dádádáttá............

Dő-dödödö, Dő-Tííí-dőő! Dő-dödödö, Dő-Tííí-dőő!
    Dő-dödödö. Dő-ti-tő. ti-ti-tíííííí, titi tititit-tit-dőőőőpő !

táááá dádátáttá, táááá dádátáttá, táááá dádátáttá, táááá dádátáttá, táááá dádátáttá, táááá dádádáttá............
    Go to line 1

2 óra múlva :

KAPCSOLD MÁR KI AZT A KURVA KIBASZOM FLIPPERT!!!!!!

Ő volt az első.
  • Bucser
    A picsának jár el mindenhol rólam a szád.... Menjél vissza mechet takarítani te hülye tech:)
  • antijedi
    és ezt ki hiszi el? :)
    tuti embercsempész vagy rabszolgakereskedő voltál én modnom :PPPP
  • Bucser
    egy rövid ideig számtech boltban:) csak túl ok embert beszéltem le az mx szériás karikról:)
  • bazza
    Hétvégén nem leszek, ma tudok utoljára tölteni, szóval vki dobja már el a readme-t!
  • antijedi
    eladó? és miket adtál el embereket? :P (maffia rulz :P)
  • antijedi
    az egész mx széria egy kurva nagy merketing fogás mellesleg :P
  • Bucser
    Szerinted én nem tudom????:D Eladó voltam vagy mi a szösz:)
  • FREAK
    az csak marketing....
  • bazza
    A readme.txt-t kőggye má el vki legalább plz!
  • bazza
    Most akkor elindul wagy nem...Teljesen bekavartatok!:D
  • bazza
  • Bucser
    de sorozatban felette áll.... a számozást illetve.. csak shadereket nem tud...
  • FREAK
    hát túl sok DX8+ effektet nem is láttam benne :)
  • toMpEr
    onnan gondoltam, mert a telepito azt irja, hogy 8500+ illetve gef3+ kartya kell, mx440 meg ugye annal gyengebb
  • antijedi
    akkor minek ordibálsz? :P
  • bazza
    Nem a személyetek ellen szólt, a helyzetre voltam dühös:....:D De most MÁR NYUGOTT VAGYOK!!!
  • FREAK
    persze maga a csata nem lehet több pár óránál, ember nem bír akkora fizikai megterhelést

max lekempeltek egy folyó két partján és nézték egymást egy hónapig, kétnaponta meg zúztak egy kicsit

juteszembe, remélem RTW-ben visszavettek a stratégiai körök hosszából... Shogunban még elment az 1 hónap/kör, de MTW-ben kibaszott nagy hülyeség volt az egy éves kör... azért egy év alatt akkoriban át lehetett vágni egész Európán, és az is butaság, hogy egy sima búzamező fejlesztéshez több év kell....

szvsz 1 hét/kör lenne ideális, és akkor nem érne véget egy fullos campaign egyetlen nap alatt...... és még reálisabb is lenne a történések sűrűsége
  • Bucser
    Akkor ez is fog... De attól még nem kell a MF-os smileyt benyomni..

IDióma....
  • bazza
    Tehát szeretném tudni, hogy műxödni fog-e a teljes is?! Mert a demo az futott, szóval ez is fog?
  • bazza
    miérnem?:( A demo az futott!!!!!!
  • toMpEr
    nemvaoszinu
  • bazza
    Indul MX440-es kártyán?
  • a.carkey
    Az Ókorban azért ritka volt a többnapos vagdalkozás, bár volt rá példa, pl. ha két római sereg küzdött egymással.
  • Bucser
    Centurion??? Imádtam:D
  • Bucser
    JA a másik meg, hogy a folyó csatába a fővezér csak a saját hadteste mentén avatkozott bele.... Amikor pedig már fennt ültek a domb tetején akkor már csak annyira szólt bele a csata kezdete után, hogy mikor induljanak csatába a hadtestek és mikor vonják ki őket a harcmezőről.. az időzítés már akkor is kritikus volt...
  • toMpEr
    mindenesetre nemsikerult attornom roma falait meg, majd lassan belevagok egy hadjaratba is
  • Bucser
    1280-ig olvastam vissza de meguntam itt a csapatvezetés közbeni körülményeskedést... Szerintem töriből mindenki tanulta, hogy a csaták úgy mentek, hogy a Fővezér meghatározta a nagystratégiát az összes alvezér számára merre induljon az elején mi a célja a csapatainak... Az alvezérek pedig a legjobb képességük alapján igyekeztek ezt végrehajtani (ezért volt, hogy a fővezér személyesen válogatta ki az alvezéreit és nem egy adminisztrációs réteg tette meg neki) Majd a nap végén felmérték az eredményeket a veszteségeket az ellért célokat és az alapján módosították a fő startégiát... Nem tudom, honnan vettétek, hogy egy csata csak egy napig tarthatott.... HA nem vonult vissza egyik fél sem akkor napokig elhúzódhatott...
  • toMpEr
    nyomtam egy nappali csatat ez mar jobban nez ki csak valamiert a screenshotok nem olyanok lesznek, mint jatek kozben
    ha kulso progival probalom ugy meg meg se csinaljka a kepeket...kiertiezt
  • G.Freeman
    nekem 700...:(
  • a.carkey
    Röhej, de 500 forintomba került durván az, hogy két szolgáltatóból egy működjön. Magyarország ...
  • Fritz Von...
    Tratratra!!!! Most indítottam el én is a letöltést. Éjjel már igázom a gallokat lefelé.
  • a.carkey
    Ez már jobb ...
  • a.carkey
    mi a portja?
  • Sanca
    Aha. Szal akkor normalis a grafikaja ezekszerint:)
  • Kandurex
    jah, nem én, a rencergazdusnak jött le, azt néztem, már nem vagyo ott
  • Sanca
    Te mar jatszasz vele? Ha igen par szep screent plz:)
  • sorted
    naja..gyorsan átirta admin..röhej..