13587
-
#1433 Ez pénzes, nem? -
#1432 Én meg a kis privát FTP-mről. 150 K-val. -
#1431 Aza 1 baj van h a rar-okat letöröltem, és csak az isofaájlok vannak meg... -
#1430 Hát hogy miért lett vége, azt nem részletezem. Bonyolult lenne. Ez meg egy Rome: TW topic vagy mifene. :))
Már csak 7 file a 2. CD-ből... -
R9 #1429 basszus,nekem összevissza töltö egyser 1k-val egyszer 50-el, amúgy én a
wanadoo.atw.hu -tól töltöm. -
Mopetya #1428 Végre jön lefele:) -
#1427 Itt csak 1 valakinek van meg ezidáig a játék meg, nem tudom honnan veszed, hogy savanyú a szőlő. -
#1426 #1340 -
#1425 Multi része hogy van? -
#1424 szerintem allat, csak meg nem volt idom jobban belemelyedni -
#1423 Na ma este leszedem én is, kiváncsi vagyok milyen a full.
Ahogy itt olvasgatom a hozzászólásokat (igaz még nem minddel végeztem) látom, azért savanyú a szőlő valamennyire, mert nincs mindenki hanyattvágódva tőle :) -
#1422 ujra el kell inditani, mint ha letoltened es noni fog az aranyod -
#1421 ja annyira nem veszes amugy, csak epp reggel van es ezert ugytunik, hogy nincs arnyekolas
nappal jobban nez ki meg AA AF is eleg jot tesz neki a sebesseget meg nem fogja vissza brutalisan, de valamiert ezek nem latszodnak a screenshotokon -
#1420 no woman, no sex -
Isegrim #1419
Fel a fejjel, no woman, no pain. ,) -
#1418 És mér lett vége? -
#1417 szarügy, bár nekem még asszonypajtás sincs, szal,.. -
#1416 ez kesz latvanyorgia az en kartyamhozkepest. -
#1415 A lehető legjobbkor jött ki a game. A csajommal vége, itt a hétvége teljes egészében. Legalább elleszek. :)))
2.CD jön... -
#1414 Naja, de ha kikapcsolom teszemazt a gépet akkor mi a faxt csináljak??? -
ZoliJ #1413 hát igen, nem kéne letöltés után egyből kilépni és nem lenne ilyen gond :P -
#1412 Neked már lennvan? Ésha igen honnan? És megy? -
Braveheart #1411 Harci hörcsögöket inkább :D -
#1410 kösze, már a bithumen-en megtaláltam, csak az a szívás h 42 órát kell várakoznom... -
#1409 Én még nem. Majd kb másfél óra múlva:) -
#1408 waando, wco, bithumen, koli hub; kb. ennyi helyen látam -
#1407 Hi, ugylátom, már mindenki letöltötte és nagyban jáccotok, belinkelné nekem vki a letöltés helyét? -
#1406 Ahelyett, hogy egereket szórtak volna a csatatérre eléjük:) -
antijedi #1405 :DDDD -
#1404 Jaja valóban így csinálták. Bár Nagy Sándor kicsit durvábban oldotta meg a problémát. Amilyen közel csak tudtak katonái olyan közel férköztek az elefántokhoz, majd görbe sarló alakú kardokkal elvágták az elefánt inát vagy levágták az ormányukat. -
#1403 Még el se kezdtem, majd talán holnap -
#1402 RE: Rómaiak. Zűrös emlékem ezen történelmi korszakról, hogy megtanulták, hogy hatalmas hangzavarral tudják az elefántokat megrémíteni. Vagyis mindenki ordított, mint a sakál vagy amivel tudott a legnagyobb zajt okozott. Nem is hallottam erről, hogy disznókat szúrkoztak volna, nem lehet, hogy mítosz? -
#1401 Első CD lent van. -
#1400 itt a teljes readme -
Isegrim #1399
Re : Harci disznók.
Nem, ők a legtutibb elefánt elhárító fegyver. zsír komoly. Szemét gennyes szadista rómaiak bekenték a szerencsétleneket szurokkal, és amikor az elefánt jött, meggyújtották a szerencsétleneket. Azok persze visítottak mint a disznó, az elefánt meg totál para lett ettől, bepánikolt és onnan kezdve taposott mindenkit.
A 16 perces aviban látni is ahogy csinálják. -
#1398 ja kössz:D -
#1397 KÜLDJE MÁR EL VKI AZT A RECHEGŐS KULTÚRPITYPANGYOSS README-t! ([email protected]) -
#1396 Hogy jönnek a readmehez a harci disznók? -
#1395 mondjuk erdekes,mert 1024 a max felbontas lcd monitorral rendelkezo felhasznalok nemnagyon fogjak szeretni... -
#1394 readme:
Rome: Total War™ MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
· English version of Microsoft® Windows® 98SE/ME/2000/XP
· Pentium® III 1.0GHz (1000MHz) or Athlon™ 1.0GHz (1000MHz) processor or higher
· 256MB RAM
· 8x Speed CD-ROM drive (1200KB/sec sustained transfer rate) and latest drivers
· 2.9GB of uncompressed free hard disk space (plus 500MB for Windows® swap file)
· 100% DirectX® 9.0b compatible 16-bit sound card and latest drivers
· 100% Windows® 98SE/ME/2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers
· DirectX® 9.0b (included)
· 1024 x 768 Monitor Resolution
· 3D hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX® 9.0b compatible 64MB Hardware Accelerated video card and the latest drivers*.
ATI® Radeon® 8500
ATI® Radeon 9000
ATI® Radeon 9500
ATI® Radeon 9600
ATI® Radeon 9700
ATI® Radeon 9800
All Nvidia® GeForce® 3 and higher
Important Note: *Some 3D accelerator cards with the chipsets listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by Rome: Total War™. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX 9.0b compatibility.
Multiplayer Requirements:
· Internet (TCP/IP) and LAN (TCP/IP) play supported.
· Internet play requires broadband connection and latest drivers.
· LAN play requires network interface card and latest drivers.