Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

mostmár termelni is kell bányákban,egyre kisebb csaták és az hogy egy gomb és a balrog ott van minas tirith elött...stb stb de azért még reménykedem abban is hogy jo lesz, ha már igy leirtam te is ird le neked miért nem jött be a rome a demo alapján
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
De annyira sokat, hogy nem felelõtlenség ilyet állítani.
Másodszor: Lehet, hogy a karakterek szebbek a RTW-ban, de a BfME-ben sokkal részletesebb világot építenek fel, jobban ügyelnek az apró részletekre és igenis egy kalap alá lehet õket vonni, mert nagyon sokban hasonlítanak.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
már nem azért de a rome vagy a battle for middle earth nem emlithetö egy kalap alattmár a stilusa miatt sem. a rome tw-nek a grafikája mérföldekkel szebb kidolgozottab játékmenete nekem jobban bejön a birdoalom épités stb
bár valaki jobban szereti az rts-t amiben gyüjtögetni kell
amugy jácottál már valamelyik total warral már?

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
ezek az elfantok tenyleg durvak , nem tudjaktok mitol vadulnak meg ?
a demo nem nagy szam , de vegre valami ebbol az igeretes jatekbol. Johet a full 😊)
Nem valami kórszakalkotó game egyszer végiglehet majd játszani a fullt szvsz másra nem jó.
Majd a The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth.
Next PC upgrade: 2022
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
otlet ?
Senkinel nem fagyott le a jatek ? Toltes kozben mielott megjelenitene a palyat lefagy, de ugy, hogy nem is tudom hasznalni az alt+ctrl+del billentyukombinaciot. Egy p4 2.6os , 9700 pros geprol van szo , szoval szerintem nem azzal lehet a gond. Talan valami driver vagy nem hangkarty... Van valakinek valami otlete ?
elore is koszi