13587
  • Kandurex
    olvass vissza
  • HRaVeN1
    Nagyon állat a játék. De egy két dologra kíváncsi lennék:
    1, Hogyan lehetnek családtagjaim? És ha nők akkor fel tudom használni őket vmire?
    2, Hogyan fejlődik a karakterem, csaták után vagy hogy?
    3, Hogy mit építhetek egy városban, az függ a populációtól?
    4, Hol tudom megnézni, azt hogy milyen a lojalitás a városban?
  • G.Freeman
    kar hogy a gallok meg germanok ilyen gyengek, Julii csaladnak tul konnyu dolga van
  • dikki*yysw
    Román magazin? VÁÁÁÁ SZÁNALMAS FUJJ PHÖJJ!!
  • Kandurex
    sorry, mérce van, a total war lécet le kell verni vagy átugrani, addig minden szánalmas kategória, ennyi
  • Apache00
    mért lenne az, jo nem egy total war, de azért jo játék
  • Kandurex
    szánalmas
  • Gábor
    Tele a tököm a trák hadiflottával!! Halálra idegesítenek a több százas armadákkal!
  • Apache00
    vmiért nem hajlando a képeket betölteni ugyhogy itt a cim:
    Spartan
  • Apache00
    Rome:Total war után szabadon (vagyis elött, mert korábban jött ki):

Eléggé hasonlit a két játék játékmenete egymáshoz, és meg kell hagyni ez a spartan is elég jo game

• Kandurex
    Semmit, majd Arkhimédész reformálja a csatornázást és jobb lesz a szennvíz elvezetés :p (komoly), addig meg...exterminte
  • dikki*yysw
    Még mindig nem mondja meg senki, mit csináljak a squalorral? :)
  • pedro870
    Viszont a hoplita gyalogság lassú és sűrű, nem? Szóval íjászok, ballisták szépen apríthatják. Valamelyik csatában betévedt a ballistám elé az egyik hastati egységem, szép kis csíkot vágott benne a tüzes lövedék. :) Ilyen képek meg még jöhetnének...
  • I.C.ram
    Az a baj a játékban többek közt, hogy ha pl elfoglalok egy elefántos helyet, akkor nem tudom más néppel elefántos katonát gyártani, csak azokkal, akik alapból is tudnak :( Egyiptommal vagyok és van 1-2 elefántos területem, de nem tudom gyártani elefántot, pedig már majdnem kimaxolt városok.

Ja és elértem a 45ezres lakosságot Alexandriában, aztán egy járvány kiírtott kb 15ezernyi lakosságot, de nem is baj, mert legalább a szennyezettség kevesebb lett jóval.

Most a csodákra hajtók, már megvan az összes csoda 2 kivételével. Az artemisz templom nincs meg, meg a mauzóleum. A kolosszus szvsz a legjobb csoda, mert 40%-kal növeli a tengeri kereskedelmet, ami nagyon brutál! A függőkert is elég jó, a többinek nem sok haszna van :(
  • I.C.ram
    Utálom mikor elfoglalnak egy várost, és már rögtön loadolni akarjátok... Csak győzelem lehet?
  • Aragorn10
    Be.......
  • zoli80
    még egy utsó kérdés,városokba be lehet pillantani?
  • Aragorn10
    Volt egy olyan csatam amikor a gall kiraly csapataival csaptam ossze.Voltak vagy 1500-an en meg 600-as haderovel vedekeztem a pusztaban.Amikor meglattam a nehezlovassagot megfordult a fejemben,hogy itt nem en leszek a kedvezmenyezett.
    Elore raktam a hastatikat,olyan minden mindegy alapon,hatra pedig a 4-szakasznyi ijaszt.Beallitottam,hogy tuzes nyilvesszot lojenek ki,aztan vartam a veget.De szerencsere nem ez tortent, az ijaszaim ugy megszortak az ellent, hogy meg a nehezlovassag sem tudott a soraimhoz erni,totalis meszarlas volt,mindenkit kiirtottam tolem meg alig haltak meg.
  • Aragorn10
    Ijasszok rulez
    Hihetetlen pusztitast visznek veghez az ellenben.
    Erdemes jo sok ijasz egyseget a csapatba rakni es vedeni oket par hastatival vagy principivel persze meg egy kis lovassaggal.
  • a.carkey
  • a.carkey
    Ha megfigyeled, csak a csizmában zajlanak az események. Ha elkezded a hadjáratot, már egész Európában fognak.
  • a.carkey
    Amit nyomsz, az a bevezető. Tul. képpen egy kötelező tutorial.
  • zoli80
    elölröl
  • zoli80
    öö ezt hogy érted?teljesen elörröl?
  • a.carkey
    igen. Lemaradt.
  • zoli80
    ja,ok köszönöm!
  • a.carkey
    Zolinak ment. Át kell rajta menni, és engedni fogják. Ha engedik, kezdj új hadjáratot!
  • zoli80
    szia!ez most nekem szólt?:)
  • a.carkey
    Foglalj el még párat és engedni fogják. Amibe belekezdtél az a tutorial szint, de kell.
  • a.carkey
    Csak a cracket honnan tudnám letölteni?
  • zoli80
    sziasztok!most kezdtem a jatekot,elfoglaltam két falut,vagy varost és nem tudok menteni.tudom hogy olvasgatni kéne de ez elég sürgös,segitene vki?
  • cyrus #2682
    persze, énis keveselltem hogy ilyen kis maroknyi a csapat
  • Kandurex
    Támogatással, simán, nekem is van ennyi. A csata mezőre maximálisan 10e ember léphet, ennyit tudd a motor. A lenti képen kb. 4e ember van, nem számottevő.
  • cyrus #2680
    hogy lehet a gépnek ennyi embere ?

én csak meghatározott számú slotba pakolhatok :((
  • Voltan
    Hát, nem nagyon értem. Elmentettem egy custom battle replay-ét, és mikor megnéztem, totál más történt, mint ami valójában. Ugyanazok az egységek voltak, csak éppen marhára nem úgy volt a csata, mint a replayben. A franc se érti...
  • Kandurex
    Ha szövetségbe lévőket támadsz, akkor az egész szövetség rádtámad. Tehát a Scipii, Brutii és a szenátus és az ők összes szövetsége.
  • Kandurex
    Igen? Nos akkor javaslom tekintsd meg ezt, erről van szó, szinte lehetetlen lovassággal megkerülni a ládzsásokat

• Smokk
    Mi van akkor ha csak az 1ik szovetseges tamadom meg, mondjuk a brutikat?
    Roma akkor is ellenem indul?
  • pedro870
    ekkora csatákig még nem jutottam el :)
  • _Atti_
    kár érte:D kösz