13587
-
#2753 Ez maximum egy Dual Xeon-on menne el! -
#2752 :P -
engine #2751 Naná hogy sebeznek, én kiírtottam 80 emberem egyetlen sortűzzel, mert közvetlen a gyalogosok mögött voltak az íjászok :P -
#2750 kösz -
#2749 Igen teged is sebeznek. -
#2748 merre van ez az opcio,mert én nem találtam sem a fömenüben,sem a campaign opcioban -
#2747 ha az ijaszaimmal lovom az ellenfelet,es kozelharci egyseggel is megtamadom az ellenfelet,akkor az ijaszok nyilai engem is sebezhetnek? -
#2746 alapbol szar az hogy az utánpotlást az ai vezeti,rohadt béna,2500emberemet vezette ,1500nak és csunyááán kikapott. -
pedro870 #2745 Mármint ott áll a másik sereg és gyönyörködik a csatában, de nem mozdulna meg. -
pedro870 #2744 Lehet hogy hülye kérdés...két sereggel ostromlok egy várost, a második seregnek, amit elvileg az ai vezethetne közösen örülünk az ostrom elején. Hogy lehet azt a csapatot rávenni a támadásra (mint ahogy a custom battle-nél), vagy csak akkor indul meg, ha már az én seregem bajban van? -
#2743 :DDD -
#2742 options/unit scale/ huge:D -
haxoror #2741 Hehe nem tudom észrevettétek-e de fullos lovas rohamnál ha hirtelen stoppot nyomtok néha leesnek néhányan a lóról és kinyiffannak -
atibacsi1977 #2740 Hogyan tudok egyszerre annyi embert csatába vinni? Nekem csak 4-500 fős seregeim vannak! A lovasságom mérete max 27 lehet a gyalogosaimé meg 41! Lehet ezt növelni vhogy? -
Bbali #2739 na vazz nemtud valaki egy linket a mod amivel tudok bármijen néppel lenni??? megköszönném -
Bbali #2738 ahh
és muszáj nekem kiirtani a népet vagy azis jo ha más irtja ki -
#2737 Vagy kiírtod az adott népet, amelyikkel lenni akarsz, vagy letöltöd a modot, amihez nem tudok linket sajnos. -
Bbali #2736 egyébként kira a játék -
Bbali #2735 hi all hogyan lehet más néppel lenni campaignban mert csak romaiakkal tudok lenni -
#2734 Elefántot, akkor csak az tud gyártani, akinek az indulásnál, mikor kiválasztod a frakciót, akkor odaírja, hogy ELEPHANTS? Egyiptom, akkor sehogy nem tud elefánthoz jutni, mert igencsak gyenge az egyiptomi hadigépezet, kb. 2x annyi heavy infantry ér fel egy légióval :/ -
#2733 erre nem is gondoltam
-
#2732 Mert eleszik a sajtot a centúrióktól :) -
#2731 miért nem egerek?
(bocs) -
#2730 Valóban kurva nehéz ezekre válaszolni... -
#2729 Vannak külön disznók (Incendiary Pig), ami pont az elefánt rémisztésre való. -
#2728 Két fajta üzenetet lehet küldeni: OFFER és DEMAND. Offer mikor te adsz/ajánlasz valamit a demand, mikor kérsz valamit. Két csoportba vannak sorolva a cuccok, egyi ka kérés, másik az adás. -
#2727 -
#2726 Csak az a baj velük, hogy félősek és megijednek, és akkor a saját csapadotad tapossák. -
#2725 Viszont van olyan hadvezér, aki tud bérelni. -
G.Freeman #2724 kaptam ajandekba 36 elefantot a szenatustol, ezekkel aztan lehet apritani a jonepet kar hogy nem tudok gyartani -
#2723 csatán kivül is? -
#2722 unit scale-t állitsd hugera
-
#2721 omg -
MrTressy #2720 jézus isten mivan itt... :) -
#2719 Kiváncsi vagyok jövöhéten melyik nap érkezik meg a játék a boltokba. De ahogy ismerem a cd galaxist, rendelnek elsöre 10 db-ot, mire meg odaérek, közlik hogy sajna, de elfogyott, és csak következö hónapban kapnak megint. De akkor felgyujtom öket, mint Nero Rómát
Szóval nem megvenni elölem az összeset :D -
G.Freeman #2718 nektek se szoktak segiteni a szovetseges romai nemzetsegek meg a szenatus? en pl 2x fizette osszesen tobb 11ezret hogy segitsen legyurni az egyiptomiakat, mindig azt mondta oke de a hataron allo nagy csapataival meg se mozdult -
haxoror #2717 Hehe a szenátus kiadta feladatna egy Gall város lerohanását de a következő körben meg szövetséget köt a Gallokkal...
Na ezek se normálisak -
haxoror #2716 hmm ezt jó tudni thx -
#2715 Hogyan tudok pénzt adni egy szövetségesemnek?
Rá akarom venni a dákokat, hogy támadják meg a germánokat. Nem akarják megtámadni, ezért akarok az üzenet mellé egy kis pénzt adni, hátha nyom a latba egy kicsit!:D
Hogyan tudom ezt megtenni? (Tudom: Single payment, de ilyenkor azt üzenném neki, hogy adjon nekem, de én adni akarok!) -
#2714 1. Hát házasodnak, gyerekek születnek, szal a természetes mód... nőket nem, csak ha a családban van egy hajadon, jönnek férjjelöltek, azt fogadod el amelyik szimpi.
2. csaták után a hadvezéri skill, városban a management. academy és ennek fejlesztett épületei pedig gyorsítják a fejlődését.
3. igen, hogy milyen a település (minor city stb)
4. a public order %-os értéke végül is a népkedve-o-meter