13587
-
#2793 Ave!
Hard/Very hardon próbálkozok Chartagóval, de nem igazán tudok kibontakozni. Korzikát igen hamar betámadják a Julik, ami utána Scipióék haragját is rám vonja, közben hispániába megérkeznek a gallok szintén sokezres sereggel, és numídia is állandóan hátbatámad, ha kiürülnek az Afrikai városaim. A pénz nem igazán gond a kereskedelem miatt, de ennek ellenére mindig felőről a túlerő, és a tengeren is visszaszorulok, jönnek a blokádok és végem van. Már azon gondolkoztam, hogy hagyom feladni a rómaik felé eső városaim és Afrikába próbálok szerencsét, de ekkor lőttek a kereskedelemnek a tengeren, és a pénznek.
Van vkinek tippje, tippjei Chartagóra? -
katarzis #2792 hello!
na megprobáltuk de eddig semmi az lenne a kérdésem hogy csak egyiknek kell elinditania ezt a progt a másik meg kreálja a gamet? -
#2791 HA lenne némi történelmi ismereted, akkor tudnád, hogy akkoriban szokás volt, hogy az átált hadvezért gyakran adoptálták. -
VGQ #2790 A hösök születése el van cseszve,mert az éppen fiatal fiu gyerekekböl lesznek "hösök".Ez engem baromira idegesit.Ugyan ez a helyzet,ha átállitasz magadhoz egy ellenséges parancsnokot.
A jo kis görög egyenesági apukának van egy egyiptomi gyereke LOL!!!
Ez engem rettentöen zavar a játékban.Meg az hogy egy apátol van mindenki.Nem nyilik egy 2. faág ha pl parancsnok nálkül harcolsz 2-3at akkor ugye jön egy "hös",az egyböl belekerül a "családba" nem pedig egy ujj ágra kerül. És ez sokszor a tiszta véru fiuk rovására megy.Mert ugye csak az lehet a föföf aki tiszta vérü:p
Apukátol fiu gyerekként született. -
#2789 terminátorok :DD -
#2788 Megnyertem. Igaz, mint ahogy már korábban mondtam, először mediumon kezdtem el. Azért így is voltak érdekességek.
Egyébként történt egy megaLOL eset is. Észak-Afrikában volt két tartománya Numídiának még. Az egyik városomban pestis volt, de volt egy nagyon kis seregem, amiket pont ezért elküldtem abba a városba. Ostrom alá vettem. A sereg összlétszáma kb. 78 fő volt. Numídia kitámadott az ostromból egy 1850 fős és egy 600 fős sereggel. És az én seregem VISSZAVERTE (nem játszottam le, hanem auto battle volt). Úgy, hogy megöltek majdnem 1500 embert. Aztán 4 körön keresztül ez volt, végül nekem maradt 28 emberem és ezzel bevettem a várost. LOL! -
#2787 a diplomáciánál amikor kiválasztok valamit a pipa jel mellett mi az a nyitott tenyér valami mütyürrel benne?? -
#2786 a csaták rutinján tényleg változtathatnának, 570 emberrel vertem hardon majd 2ezer rómait lovasrohamokkal....
nekem egyszer engedte a beérkaző erősítést is írányitani! Ez mitől függ? Lehet jobb volt a hadvezérem tulajdonsága? -
Larvin #2785 én mindíg lenyomom a csatákat, lassan haladok, de énszerintem az a legjobb része és sokkal jobb eredményt tudsz kiarcolni, ráadásul így születnek a hősök -
#2784 Azért barbárok. Csorda taktika. -
Larvin #2783 barbárokkal csak az a bibi, hogy sosem érnek el olyan fejletségi szintet mint a többi nép tudtommal van valami limit -
Larvin #2782 Jó taktika:
akár az elején is bevethető nagy seregek ellen, ha rádtámadnak:
Az ostrom elején ki kell támadni amíg még nincsenek ostromgépeik, ha egy kört vársz már késő, szóval kitáamdsz de az ostrom miatt bent kezdessz az erődben és ostromgépek miatt nem tudnak betörni, ellenben ijászokkal és a tornyaiddal (még a wooden wallé is jó) ritkíthatod őket.
Aztán letelik az idő (kifáradnak) és döntatlennel vége a csatának ekkor előlről az egész, a te veszteséged nulla mert ki se mentél az erődből az ellenfél meg veszít bár az MI elég jó és ezért ha a légyszámok kb azonosak, akkor nem merészkednek a falak közelébe, ekkor fel kell áldozni kisebb egységeket, hogy közelebb jöjjenek. -
Braveheart #2781 Na már nekem is csordogál lefele a játék, 2-3 nap és a földbe döngölöm barbár hordáimmal a római légiókat!!! :D -
#2780 Ti milyen arányban harcoltok? Úgy értém, hogy pl. az 1/5 csatákat leadom a gépnek. Vagyis ha min. 5X túlerőben vagyok. Ti? -
katarzis #2779 tomper ezer köszönet már mindenhogy probáltam -
Larvin #2778 de kááááár :( -
#2777 de sajnos nincs rendes multi csak csatakat lehet jatszni... -
Larvin #2776 lanon oldja meg, beírod a társad ip-jét a progiba és lan-t emulál, de még nem próbáltam. van kedved kipróbálni? -
#2775 Getting Rome: Total War to work in Multiplayer.
You need:
The Game. (...)
Battle.Lan 0.5 (http://www.infoceptor.com/files/war3/battlelan.zip)
Hosting:
1. Download Battlelan from the above link.
2. Enter the IP's of the people that you'll be playing with.
(Enter them in the box, press add, repeat). And the only one who has to have Battlelan
running is the "server".. The one who will host the game.
3. Press "Start"
4. Now start Rome: Total War and press Multiplayer. Then press "LAN Battles".
5. There you go. You'll be able to see each other in the lobby as well.
I've seen a lot of people asking how to get it working, so i made this.
Have fun. And btw, you should buy the game - its great ;)
-
katarzis #2774 és hogy? lanon ott nem lehet ip-t beirni online bat. meg kell kulcs
-
#2773 Nem tudom feltűnt-e valakinek, de van egy olyan trait, hogy bad speaker, azaz rossz szónok. Az egyik tábornokomnak is van, és tényleg borzasztó szarul beszél a csaták előtti lelkesítő szövegben. Ilyeneket mond, hogy: "Most harcolnunk kell. Nem mindig csinálhatjuk azt, amit akarunk, én se akartam idejönni, de hát ez van. Essünk túl rajta." Nagyon LOL. Nem semmi, hogy még ilyenekre is figyeltek a készítők. Nálam tutira az év játéka. -
Larvin #2772 olyan patch kééne amivel az országod színét lehetne megváltoztatni, tök hülyén néznek ki a rómaiak zöldben :)
vagy tényleg voltak zöld színű légiók? -
#2771 Video menu, Advanced opció. Unit scale -
Larvin #2770 hi, te az nwn-es strahd vagy? -
Larvin #2769 nem originál játékkal lehet multizni elvileg, de még nem próbáltam ki -
Larvin #2768 naigen, de az is iritál a görögökben, hogy akcentussal beszélnek és nem egy világhódító modjára hangzanak az egységeik, akcentusos kis bénák :), de a hopliták nagyon jók és a görög városok is szépek -
Larvin #2767 Bírtam 1x lybelliumot kellett elfoglalnom brutiiokkal és a scipiknek is arra fájt a foga, szenátus biztosra akart menni :) szal odamegyek a seregemmel erre a scipik már ott vannak na mondom akkor betámadok :) assault
A battlemapon az egyik oldalt én állok fel másikon a scipiik.
wardogokkal letámadom a punokat és rohanok befelé, sokkal gyorsabb voltam mint a scipok de a város végül az övéák lett, na mondom ez nem igazság, visszatöltöm és ezúttal megvárom hátha egyedül nem sikerül a scipiknek, akkor majd röhögve bevonulok, a scipik végül elfoglalják egyedül az erődöt, de ezúttal csodák csodájára én kapom a várost :) biztos feldobtak egy érmét lol -
#2766 és??? Nem értem, mi a baj. Én meg az egyiptomiakkal, és már az egés közel helet az enyém. Ennek a jatáknak kurvára nem az a célja, hogy ugyanaz történjen, mint a történelemben, itt az a lényeg, hogy TE írhatod a történelmet. -
katarzis #2765 warcraftos battle progi jó ide is?Egy korábbi link segítségével akadtam rá.
mien ez a wc-s battle progi?
-
Larvin #2764 Sziasztok ém görögökkel nyomtam egy ideig aztán rájöttem úgy nem valami korhű, hogy görögök lenyomják fél europát szal inkább majd multiban.
A warcraftos battle progi jó ide is?Egy korábbi link segítségével akadtam rá.
Most brutii-okkal vagyok, de még az elején.
Kérdés a battle mapon minek van ott, hogy wait (3)? Mire jó? Hogyan tudok hoplitákat csinálni, ha római vagyok?
-
katarzis #2763 itt senki nem probált meg multizni? miért nincs ebbe tc/ip alapu csatizás:( -
#2762 elnézést semi magátol elöjöttek .) -
#2761 Megprobáltam visszaolvasni de nem találom :(
Hog ylehet játszhatóvá tenni a többi népet? .) -
#2760 akkor valszeg én is igy teszek,mert már nagyon tele a tököm velük,teljesitettem az ik küldetést,de ugy hogy leamortizálodott a fö seregem eléggé,erre bedobja hogy 5 lépésem van gánába elfoglalni 1 másik területet.. -
#2759 Semmi extra Outlaw leszel és egy idö után a másik két romai erö is támadni fog téged .) én magam részéröl elfoglaltam romát és egy gondal kevesebb :D
-
#2758 mivan ha teszek a szenátusra és kényem kedvem szerint terjeszkedek?
#2748ra senki nem tudja? -
Bbali #2757 hi all elég nagy szaran vagyok bementem afrikába és most két kontinensen kell harcolnom -
#2756 Küldj el egy diplomatát. Próbálj békét kötni. Ha ők is akarják, akkor megkötöd. Ha nem, akkor felajánlhatsz nekik némi pénzt is, de én úgy vagyok ezzel, hogy erre nem szoktam kiadni manit. Végülis ők vannak szarban nem? :) -
#2755 Re.
Van egy kis problémám. Azaz elég nagy. Eddig minden fasza volt. Már csak 12 tartomány hiányzik ahhoz, hogy nyerjek. Azonban valami rejtélyes ok miatt olyan iszonyatosan belassult a játék, hogy hihetetlen.
Amikor kör vége van, kb 3-4 percet kell ülnöm a gép előtt, mire végez a többi néppel.
Találkozott már valaki ezzel? Meg lehet oldani valahogy? -
#2754 Tud vki egy jó módszert, hogyan eröltethetem rá a germánokra a békét? Felküldtem őket a balti tengerig, és most már békén szeretném hagyni a mocskos kis barbárokat. Mit tegyek?