13587
-
Bbali #2833 és a kereskedelmet mivel lehet fejleszteni, -
AnubisEE #2832 Nyomjad a kereskedelmet es jon a lóvé :) -
#2831 fejleszted... -
Bbali #2830 hogyan tudom a városaimat ugy fejleszteni hogy sok pénzt hozzanak? -
Bbali #2829 a battlenetet próbálta valaki és sikerült? -
Larvin #2828 multi meg nem jó, ha csak battle-t lehet nyomni, márpedig aztmondják -
Larvin #2827 min requirement stimmel? -
Larvin #2826 vagy nem müxik akkor? kipróbáltátok? -
mustar #2825 De nem találom sehol. Még a programok telepítése/törlés-énél sem találtam. Se ikon se semmi.
Mit tegyek? -
Larvin #2824 msn-t nem használok irc vagy icq mehet? -
#2823 A 2.ra tudok válaszolni. Ha van helytartó a városban, akkor kisebb a lázongás, de ez függ attól is, hogy milyen a karaktere az illetőnek. -
haxoror #2822 Az utolsó Gallok békét ajánlottak cserébe átadják két városukat, mondom oké...
Ja hogy nem figyeltem és két várost KÖVETELTEK tőlem, oké...
Most egy kicsit ideges és dühös vagyok...
Ha még nem láttátok az Eiffel-tornyot akkor sorry de soha nem is fogjátok mert kiírtom az összes rohadt kis csigazabálót... -
#2821 sztem feltelepitette -
AnubisEE #2820 Sziasztok lenne par kerdesem
1. szaporodnak ezek a kúrógépek ami nem baj mert jön a lóvé de egy idő után lázadoznak hiaba nyomom le az adókat csinalok cirkuszt baszhatom.
2. ebböl jön a következö kérdésem a hadsereg a varosokban csökenti a lazongast vagyis növeli a hűséget na most ez hogy müködik? 1 legio menyit növel a hűségen , vagy az se mindegy milyen legió ?
3. leverek mindenkit utánna jáchatok bármeik néppel ? -
mustar #2819 Na mindent úgy csináltam ahogy mondtátok, hiba nálkül végigment a telpítés kérte újra az 1-es cd-t, bemountolom. Erre fogja magát és kilép a telepítés pár mp után. Mit csináljak? -
Bbali #2818 hallottam valam gits ről is ez micsoda honnan tudom beszerezni? -
Bbali #2817 [email protected] -
#2816 telepitesnel egy meghajtoba kell berakni a fajlokat,szal amiikor keri a kovetkezo cdt,akkor ugyanoda rakd be a cd imaget,ahol a masik volt -
mustar #2815 Ezt hogy érted? Tényleg mountolva játszok. -
#2814 ha mountolva játszol, csak 1 meghajtóba mountold be,,, -
mustar #2813 Nálam hibát jelez a játék installja közben. Nem tud olvasni egy halom file-t. Mit csináljak? -
katarzis #2812 ezzel a progival nem akar öszejönni nem látjuk a lobbyban egymást. nem értem mi a hiba mindent ugy csináltunk ahogy irtátok.elinditotta a srác aki csinálja a szervert a progit belöki ip-t rábökik a startra nekem elméletileg nem kell elidnitani.jo elinditja hostol de én nem látom:( -
katarzis #2811 bali nekem van
msn-cimed is vam? -
Bbali #2810 nincs kedve valakinek kipróbálni? -
Bbali #2809 vazz nagyon jo lenne ha működne mert a haverommal szívesen multiznank -
#2808 anno a splinter cell 2hoz is mukodott,szal sztem ehhez is mukodnie kell,bar en nem probaltam meg -
Bbali #2807 ezt én is látom csak nemtom hogy ez rome-hoz is működik e mert ez warcraftos nem?
-
#2806 ja bocs azt hittem azt kerded hogy hogy mukodik.. -
#2805 #2775 -
Bbali #2804 hé fiuk ez a battlelan müködik? -
#2803 [email protected] -
katarzis #2802 van msn-ed? -
katarzis #2801 larvin ha van kedved kirpobálni akkor adj meg egy msn cimet -
#2800 Áruld már el, hogyan. Légyszi
-
#2799 NA bocs -
katarzis #2798 nem nem csak eredetivel -
#2797 Csak eredetivel lehet? -
katarzis #2796 nincs senkinek sem kedve multizni? -
#2795 Nemtom. Épp azon filózok, hogy melyik néppel kezdjem újra... -
#2794 Korzikát igen hamar betámadják a Julik - nem Korzikát, hanem Szardíniát természetesen