Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riszpekk
a valóságban, hidd el, nem voltak ilyen bátrak azok az emberek pár havi éhezés, fázás, betegség, cipekedés után... az elsõ találatik biztos megvolt a formáció, de a vége akkoriban is ugyanaz volt, mint 1000 évvel korábban, mindenki elborult aggyal ütötte, szúrta ami elé került, vagy szaros gatyával feküdt egy bokor alatt halottnak tettetve magát...
Riszpekk
de most kopmolyan. A Medievalban ha havon csatáztam néhol tiszta vörös volt minden.
War. War never changes.
a bonus egység meg 12 vámpír lesz, akiket felerõsít a sok vér!! 😄
Riszpekk

War. War never changes.
Riszpekk
a muskétások meg már a Shogunban is csak meneteltek és ritkítottak, ennyit tudtak
Riszpekk
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
War. War never changes.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ja meg egy Napoleonic: Total War ilyen grafikával.
Nekem az amerikai polgárháború is a kedvencem
így jöhetne esetleg tényleg.
American: Total Civil War..hehehe
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez a kép mehetne háttérnek, csak túl kicsi ahhoz 😞
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Amúgy nem nagyon taktikáztam benne: Elefántok rohama, lovasság rohama oldalról, szembõl, gyalogság rohama szembõl. A gyáva gyaur barbárok sokszor megfutamodnak!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
meg szvsz jó lenne ha shogunon belül is több korszak is lenne japánból (jó az má ako nem shogun de akkoris 😛) mert nekik se 200 évbõl ált a történelmük... 😊
ha minden áron a pénz nekik a lényeg akor is megoldhato..., pl last samurai-os verzio, etc... 😊
Árpád, kalandozások kora, aztán Istvánként egysítenéd a törzseket.
De ez a Rome a csúcs eddig, ez tényleg nagyon ott lesz a szeren 😊 És a Shogun-ezzel-a-3d-motorral dolog is nagyon tetszene, akkor újra nekiállnék az biztos.
Megnézném a játékot, de már csak erõs fenntartásokkal.
...megint másképp viselkednék egy konverzióval.
szal ez nem azon múlik, hogy ki hol él, hanem az érdeklõdési körén
japánról is kb annyit tudok, mint az amcsi háborúról, mégis elkapott a SHogun hangulata
Riszpekk
nemtom van-e a Rome-ban, de asszem nincs HAJÓ a csatákban, pedig ez még beleférne (nem csatahajó, hanem csapatszállító, ami a bázisként szolgáló partmenti szigetekrõl vinné harcba az egységeket, természetesen védtelenül állva a rájuk zúduló tüzes nyilak ellen)
meg ilyesmi, van még pár joker
Riszpekk
ha campaignt nyomtam, sokszor nem játszottam le a csatákat, a gépre bíztam, mert már nem volt rá energiám
csatázni meg csak simán, stratégiai rész nélkül
Riszpekk