13587
-
#2673 Csatát single player -ben nem lehet elmenteni. Minden másba (quick battle, multi) igen. -
Gábor #2672 Tényleg érdemes nagy flottát tartani? A blokkoláson és némi kereskedelmi hozzájáruláson kívül másra nem túl jó,és nemigazán kiszámítható harcban. Istentelen mennyiségű hajó kellene minden kikötő blokkolásához,ami a ker.-nek is árt. -
#2671 HOgy lehet elmenteni a csata replayt???
látom hogy load replay az van de menteni hogy lehet? -
#2670 Mozgásba jobb, feleannyit nem adnak vissza ezek a képek. -
pedro870 #2669 Ezek a képek ütnek. -
#2668 Soha. Gerinctelenség. Állj fel a csapás alól és vágj vissza! Vagy töröld le. -
#2667 Sajnos felülírtam.
Annyit kérnék, hogy próbáljátok ki a
process_rq <településnév>
vagy a
process_rc <településnév>
kódokat a ~ megnyomása után ...
PLS! -
#2666 -
#2665 Cheatet használni egy ilyen játékban???- az felér egy kisebb büncselekménnyel :DDDD
(tölts vissza egy régebbi állást inkább) -
#2664 -
#2663 -
#2662 -
#2661 -
#2660 -
#2659 ül! ÜÜÜÜL! -
#2658 -
#2657 -
Gábor #2656 Most,hogy van végre íjászom már tényleg jobban megy a csata,ha én irányítom! -
#2655 -
#2654 htx -
#2653 bhaaa, de durva -
#2652 Mekkora kép:
-
#2651 A gallok után viszont komolyabb ellenfél ez igaz! -
#2650 Működött vkinek ez a cheat?
process_rc
vagy
process_rq
?
Elvileg ez legyártja az összes egységet ami a tárolóban van. Mindjárt vége lenne mindenkinek, de betámadták a fővárosom két sereggel. Ott van szinte az összes családtagom. Más nincs ott. Ha beveszik, nekem sanyi. Kéne gyorsan pár egység, de nem mükszik ez a szar.
A "create_unit" cheat meg vmi miatt nem igazán érthető számomra, hogy ott mi mit jelent ...
Aki tudja, próbálta, HELP, hogy mi lehet a baj!
Megőrülök, ha emiatt lesz végem. (A fene sem gondolta, hogy a Birodalom központja nem biztonságos.) -
Braveheart #2649 vmilyen codec lehet sztem a hiba forrása -
#2648 Ha nem vetted volna észre, most nem magamat dícsértem, hanem a játékot wazze! 2000 phalanos? Aggyá 2 Elefántot, és meglesz!:DD -
#2647 az mitől van,hogy a főmenünél meg a vidoknál szaggat a gép,mint állat,amúgy meg tök norm.? -
#2646 #2606 -
#2645 eh, de gonosz, még mindig =x -
#2644 :DDDDDDDDDDD -
#2643 Levertél 200 germánt? Verj 2000 phalanxos, őket nem fogod tudni körbe keríteni. -
#2642 -
#2641 Abba a városba ahol a kikötő is van. -
#2640 amikor az egységeimmel át akarok menni a tengeren azt hogy lehet? gondolom valami hajoval.. es azt hol lehet venni? -
#2639 Hú...most kacsázok a germánokkal!
Egy csatában, elfoglaltak egy dombot, és sehogy sem tudtam lecsalogatni őket:), ezért kicsit rájukuszítottam a lovasságot. Amint az első lovas odaért, visszahívtam őket, de addigra már a fele lovasság odaveszett a germán "phalanx" miatt. Ezért felvánszorogtam melléjük a gyalogsággal, és oldalbakaptam őket. A harcoknak, az azt elkezdő lovasságom vetett véget, ugyanis egy rohammal, hátbatámattam a lándzsásokat...1 másodperc alatt öltem meg velük egy egységnyi katonát! Szószerint agyontaposták őket a lovak! És itt jöttem rá igazán, hogy mekkora stratégigai lehetőségek rejlenek a játékban! Iszonyú különbségek lehetnek a veszteségekben, de csupán azért, mert vki szemből támad a lovassággal egy phalanx csoport ellen, vagy vki hátulról, miközben azoknak a lándzsái az ég felé néznek, vagy a másik oldalon védekeznek!!! -
#2638 Nem lehet. -
#2637 Valaki magyarázza már el, hogy hogyan lehet diplomatából kormányzót csinálni, mert szvsz hülyeség, és nem lehet, de páran mondták, hogy lehet. -
cyrus #2636 nembaj... kemény vagyok vaze :D -
#2635 Azért nincsen, mert egy olyan néppel van szövetségben, akivel te háborúzol, olyan meg nincs, hogy két, háborúzó féllel vagy szövetségben. -
#2634 Cirkuszt és kenyeret. Legyen egy tucat jól menő városod és alacsony adók mellett havi játékokkal előbb - utóbb imádni fog a nép. De, vigyázz Róma erősebb, mint gondolnád, támadás esetén nem csak a szenátus nem elhanyagolható haderejével kell számolnod, hanem a másik két házzal is.