13587
  • Kandurex
    Csatát single player -ben nem lehet elmenteni. Minden másba (quick battle, multi) igen.
  • Gábor
    Tényleg érdemes nagy flottát tartani? A blokkoláson és némi kereskedelmi hozzájáruláson kívül másra nem túl jó,és nemigazán kiszámítható harcban. Istentelen mennyiségű hajó kellene minden kikötő blokkolásához,ami a ker.-nek is árt.
  • _Atti_
    HOgy lehet elmenteni a csata replayt???
    látom hogy load replay az van de menteni hogy lehet?
  • Kandurex
    Mozgásba jobb, feleannyit nem adnak vissza ezek a képek.
  • pedro870
    Ezek a képek ütnek.
  • Kandurex
    Soha. Gerinctelenség. Állj fel a csapás alól és vágj vissza! Vagy töröld le.
  • PREMIERE1
    Sajnos felülírtam.

Annyit kérnék, hogy próbáljátok ki a

process_rq <településnév>

vagy a

process_rc <településnév>

kódokat a ~ megnyomása után ...

PLS!
  • a.carkey
  • Apache00
    Cheatet használni egy ilyen játékban???- az felér egy kisebb büncselekménnyel :DDDD
    (tölts vissza egy régebbi állást inkább)
  • a.carkey
  • a.carkey
  • a.carkey
  • a.carkey
  • a.carkey
  • robotnyk
    ül! ÜÜÜÜL!
  • a.carkey
  • a.carkey
  • Gábor
    Most,hogy van végre íjászom már tényleg jobban megy a csata,ha én irányítom!
  • rezsofiz
  • rezsofiz
    htx
  • robotnyk
    bhaaa, de durva
  • a.carkey
    Mekkora kép:
  • bazza
    A gallok után viszont komolyabb ellenfél ez igaz!
  • PREMIERE1
    Működött vkinek ez a cheat?

process_rc
    vagy
    process_rq

?

Elvileg ez legyártja az összes egységet ami a tárolóban van. Mindjárt vége lenne mindenkinek, de betámadták a fővárosom két sereggel. Ott van szinte az összes családtagom. Más nincs ott. Ha beveszik, nekem sanyi. Kéne gyorsan pár egység, de nem mükszik ez a szar.

A "create_unit" cheat meg vmi miatt nem igazán érthető számomra, hogy ott mi mit jelent ...

Aki tudja, próbálta, HELP, hogy mi lehet a baj!

Megőrülök, ha emiatt lesz végem. (A fene sem gondolta, hogy a Birodalom központja nem biztonságos.)
  • Braveheart
    vmilyen codec lehet sztem a hiba forrása
  • bazza
    Ha nem vetted volna észre, most nem magamat dícsértem, hanem a játékot wazze! 2000 phalanos? Aggyá 2 Elefántot, és meglesz!:DD
  • Vanek
    az mitől van,hogy a főmenünél meg a vidoknál szaggat a gép,mint állat,amúgy meg tök norm.?
  • Kandurex
  • robotnyk
    eh, de gonosz, még mindig =x
  • robotnyk
    :DDDDDDDDDDD
  • Kandurex
    Levertél 200 germánt? Verj 2000 phalanxos, őket nem fogod tudni körbe keríteni.
  • a.carkey
  • Kandurex
    Abba a városba ahol a kikötő is van.
  • rezsofiz
    amikor az egységeimmel át akarok menni a tengeren azt hogy lehet? gondolom valami hajoval.. es azt hol lehet venni?
  • bazza
    Hú...most kacsázok a germánokkal!
    Egy csatában, elfoglaltak egy dombot, és sehogy sem tudtam lecsalogatni őket:), ezért kicsit rájukuszítottam a lovasságot. Amint az első lovas odaért, visszahívtam őket, de addigra már a fele lovasság odaveszett a germán "phalanx" miatt. Ezért felvánszorogtam melléjük a gyalogsággal, és oldalbakaptam őket. A harcoknak, az azt elkezdő lovasságom vetett véget, ugyanis egy rohammal, hátbatámattam a lándzsásokat...1 másodperc alatt öltem meg velük egy egységnyi katonát! Szószerint agyontaposták őket a lovak! És itt jöttem rá igazán, hogy mekkora stratégigai lehetőségek rejlenek a játékban! Iszonyú különbségek lehetnek a veszteségekben, de csupán azért, mert vki szemből támad a lovassággal egy phalanx csoport ellen, vagy vki hátulról, miközben azoknak a lándzsái az ég felé néznek, vagy a másik oldalon védekeznek!!!
  • Kandurex
    Nem lehet.
  • I.C.ram
    Valaki magyarázza már el, hogy hogyan lehet diplomatából kormányzót csinálni, mert szvsz hülyeség, és nem lehet, de páran mondták, hogy lehet.
  • cyrus #2636
    nembaj... kemény vagyok vaze :D
  • I.C.ram
    Azért nincsen, mert egy olyan néppel van szövetségben, akivel te háborúzol, olyan meg nincs, hogy két, háborúzó féllel vagy szövetségben.
  • Kandurex
    Cirkuszt és kenyeret. Legyen egy tucat jól menő városod és alacsony adók mellett havi játékokkal előbb - utóbb imádni fog a nép. De, vigyázz Róma erősebb, mint gondolnád, támadás esetén nem csak a szenátus nem elhanyagolható haderejével kell számolnod, hanem a másik két házzal is.