Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
RÉSZBEN az, de mivel az RTS már úgymond "foglalt" és nem fedi le a TW csatáinak lényegét, így nem erõltetném ezt a skatulyát
a stratégiai rész itt turn based, vagyis realtime már nem lehet (jó hosszú lenne a 100 éves limittel 😊, a harc, az akció meg realtime, de az hol nem?
szóval no rts plz 😊
Riszpekk
War. War never changes.
Mocskos csaló a gép
Wallentinus
amikor a romaiakkal voltam engem is az elefátnok verteks zét az ellen nem tudott volna feltartani de akkor begázol az a 12 elefánt és az egész sereget ltarolja a maradék meg fut de az a furcsa hogy amikor én vagyok carhagoiakkal akkor az én elefántjaim megvadulnak ha bemennek a tömegbe de nekik semmire se vadul be😞
a fullban lehet majd égö disznokkal elriaszani öket stb
Kell egy disznóosztag és azok megfutamítják õket
Wallentinus
Wallentinus

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
Wallentinus
De valamikor meg kell ütközni Hannibál gyalogságával és akkor az ormányosok is ott kószálnak a közelben.
Ja és azt még nem is említettem, hogy mikor leverték a seregemet Hannibál már rég halott volt. Régen ilyenkor legalább a sereg fele megfutott. Most meg felbuzdulva ezen a várható hatáson lerohantam az ellent (úgy 3/4 részben be voltak kerítve. Erre mindenki fanatikus módon maradt és ellenállt. Az elefántok meg érdekes módon a saját gyalogsága között vigan ellavírozgat, nekem meg húszasával tapossa agyon a szerencsétleneket.
Lehet, hogy legnehezebb fokozaton ennyire csal?
Wallentinus
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Azt is próbáltam. Három cohort dobálta az egyik elefánt osztagot, de az rá sem hederített
Wallentinus
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Én legnehezebben próbáltam (szerénység nélkül) és nem jött össze a k...a elefántjai miatt.
A lovasságát szétszórtam mindkét szárnyon minimális áldozatokkal és a szinte sértetlen teljes seregemet legázolta 12 elefánt. Próbáltam zárt lándzsás alakzattal elébe állni, próbálltam könnyûgyalogsággal megriasztani. Még a menekülõ elefántokat sem bírta levágni az üldözõ lovasságom 😞
Mi a hatásos ellenük?
Wallentinus
Én abban reménykedem, hogy az építõs részt egy kicsit továbbfejlesztették. Jó volt az elõzõekben is, de valahogy túl egyszerû. Lelki szemeim elõtt megjelenik egy Civilization-TW kombó, ahol tényleg te vagy a felelõs az egész birodalomért. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
"A BC a jobbik csapat jutalma."
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
)
Amugy + 1et ertek antijedittel teljes mertekben!
Ez a jatek teljejesen mas mint 1 bfme tipus.
Amugy Grebber ,te 1atalan jatszottal mar ennek a jateknak vmelyik reszevel h igy leirod?
Nem hinnem...
😊)))))))))
én be is felyezem szerintem mert reménytelen...
csak azt nem tom ha enyire odavagy bfme-ért akkor mért nem a saját topicjába irogatod ezeket? akit érdekel ott is elfogja olvasni 😊
2 csapat nehéz lovassa lporrá zúztam az ellenség vonalait! egyik elõrõl megtörte õke trohammal a másik meg hátbatámadta õket! nyerte mis azona "fronton" 10 mp alatt
War. War never changes.