Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikor jelenik meg a teljes?

arról nem is beszélve hogy a normáls fpsben nincs pause funkció, najó párban van de a többségre nem a pause közben kiadható parancsok a jellemzõk 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kandurex
alap! 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Így hirtelen nem jutt eszembe, hogy volt e olyan élõlény egyáltalán akkoriban a földön ami megállított volna egy megvadult elefánt hordát. Más kérdés, hogy ezekbõl a harci elefántkból szinte semmi mem jutott harchoz 😊, Ott maradtak a kárpátokba 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

FREAK
majd kinövöd 😊

Riszpekk

FREAK
jájj

RÉSZBEN az, de mivel az RTS már úgymond "foglalt" és nem fedi le a TW csatáinak lényegét, így nem erõltetném ezt a skatulyát

a stratégiai rész itt turn based, vagyis realtime már nem lehet (jó hosszú lenne a 100 éves limittel 😊, a harc, az akció meg realtime, de az hol nem?

szóval no rts plz 😊

Riszpekk

toMpEr
sztem egerek kellenenek a multkor lattam a tom es jerry nevu dokumentumfilmsorozatban, hogy azoktol felnek az elefantok!

vagy harci hörcsög osztag

War. War never changes.

Úgy néz ki nem verhetõek le legnehezebb fokozaton. Négy irányból nekiküldtem majd a fél sereget a páncélozott elefántoknak és egyet sem bírtak megölni, sem megfuttatni õket.

Mocskos csaló a gép

Wallentinus

hello!
amikor a romaiakkal voltam engem is az elefátnok verteks zét az ellen nem tudott volna feltartani de akkor begázol az a 12 elefánt és az egész sereget ltarolja a maradék meg fut de az a furcsa hogy amikor én vagyok carhagoiakkal akkor az én elefántjaim megvadulnak ha bemennek a tömegbe de nekik semmire se vadul be😞
a fullban lehet majd égö disznokkal elriaszani öket stb
Megvan a mgoldás

Kell egy disznóosztag és azok megfutamítják õket

Wallentinus

MOndom legyilkoltam a csata felénél és nem futottak meg

Wallentinus

tier
Mondjuk én közepes fokozaton csináltam. Elefántok ellen szerintem az jó, ha baromi sok egységet rájuk küldesz és közben lövöd õket. Ha nagy a kavarodás körülöttük, akkor megvadulnak és nem tudja a lovasa irányítani. De a legjobb, ha legyilkolod Hannibalt, akkor biztos futni fognak.

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

Általában véve vannak is meg nincsenek is. Ebben a csatában nincsenek a játékban valószínûleg lesznek. Ugyanakkor történelmileg sem volt római ijász egység csak szövetséges 😊

Wallentinus

A futás tényleg hasznos, mert azzal kell kezdeni 😊
De valamikor meg kell ütközni Hannibál gyalogságával és akkor az ormányosok is ott kószálnak a közelben.

Ja és azt még nem is említettem, hogy mikor leverték a seregemet Hannibál már rég halott volt. Régen ilyenkor legalább a sereg fele megfutott. Most meg felbuzdulva ezen a várható hatáson lerohantam az ellent (úgy 3/4 részben be voltak kerítve. Erre mindenki fanatikus módon maradt és ellenállt. Az elefántok meg érdekes módon a saját gyalogsága között vigan ellavírozgat, nekem meg húszasával tapossa agyon a szerencsétleneket.

Lehet, hogy legnehezebb fokozaton ennyire csal?

Wallentinus

Bandew
Akkor szopacs. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

traXion
vannak csak nem abban a küldetésben 😄

Rómaiaknak nincsenek is ijászaik 😊
Azt is próbáltam. Három cohort dobálta az egyik elefánt osztagot, de az rá sem hederített

Wallentinus

köszi

War. War never changes.

toMpEr

most kitalálom hogy vagy át kell vmit írni vagy meg kell cisnáli legnehezebb fokozaton a kartágóiakkal 😊

War. War never changes.

toMpEr
kicsit lentebb gorgetsz es megtalalod

Hogyan lehet a rómaiakkal lenni? Csak a karthágóiakkal tudok midnig meg a tutorialban a rómaiakkal...

War. War never changes.

Bandew
Íjászok!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

gondolom a futás 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bishof hogy csináltad?

Én legnehezebben próbáltam (szerénység nélkül) és nem jött össze a k...a elefántjai miatt.
A lovasságát szétszórtam mindkét szárnyon minimális áldozatokkal és a szinte sértetlen teljes seregemet legázolta 12 elefánt. Próbáltam zárt lándzsás alakzattal elébe állni, próbálltam könnyûgyalogsággal megriasztani. Még a menekülõ elefántokat sem bírta levágni az üldözõ lovasságom 😞

Mi a hatásos ellenük?

Wallentinus

traXion
jó, már megijedtem. 😄

nem

traXion
Megjelent már a teljes?

Fritz Von...
Huhh. Most megcsináltam a rómaiakkal is. Nem volt egyszerû. De ha valaki nyomta már más TW játékkal ez elõtt, akkor nem olyan nagyon vészes.
Én abban reménykedem, hogy az építõs részt egy kicsit továbbfejlesztették. Jó volt az elõzõekben is, de valahogy túl egyszerû. Lelki szemeim elõtt megjelenik egy Civilization-TW kombó, ahol tényleg te vagy a felelõs az egész birodalomért. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

traXion
Moderátoroknak szóló topicban reklamáj...

skorpio7
#213-as hozzászólás... egy kicsit lejjebb kellett volna csak pörgetned a fórumot.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

traXion
Bannert nem csinál valaki?

traXion
nagyon durvás játék! 😊

megvan a probléma. a fõ site forumain is van 1 pár srác akinek x800-a van és feltûnõen lassan megy a game (azért egy amd64 3400+on már igen feltûnõ hogy lassan megy..). vagyis a demo nem nagyon kompatibil ezekkel a karikkal. remélem lesz vmi nagy-nagy fix.

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Tenyleg ultra fasza lenne ha lehetne multiban a tablas reszt is iranyitani(akkor vszeg megszunne a kinti vilag es csak ezzel jatszanek)
Amugy + 1et ertek antijedittel teljes mertekben!
Ez a jatek teljejesen mas mint 1 bfme tipus.
Amugy Grebber ,te 1atalan jatszottal mar ennek a jateknak vmelyik reszevel h igy leirod?
Nem hinnem...

Bandew
Egy büdös szóval nem modtam, hogy jó a BfME. Különben is ha engem kérdezel szar lesz. Csak azt mondom, hogy igenis egy kalap alatt kell említenünk ezeket a játékokat, mert ennyi erõvel a Half-Life "teljsen" más játék, mint a CoD hisz az egyik háborús a másik meg fiktív.

mukika
pont tegnap beszéltem, hogy milyen jó lenne ha... és itt van!!! igaz hogy csak demo, de akkor is!!!!

😊)))))))))

láccik eddig terjed az eszed hogy egy körökre osztott strat gamet aminek van egy taktikai rts adaléka opcionálisan, nem tudsz megkülömböztetni egy rushtanfolyam rtstõl, gratulálok hozzá 😊
én be is felyezem szerintem mert reménytelen...
csak azt nem tom ha enyire odavagy bfme-ért akkor mért nem a saját topicjába irogatod ezeket? akit érdekel ott is elfogja olvasni 😊

Bandew
Miért szted a TWokban nem ezt kell csinálni? :-D

és akkor legyen ez is rts, de nagyon más stilusu rohatul nem lehet õket összehasonlitani..., az meg izlés kérdése kinek melyik jön be..., én szvsz odaadnák 50 bfme stilusu okosságot 5db új, király tw stilusu gameért...

lehetni lehet, de ég és fölt a külömbség egy átlag épitek, rusholok, nyerek rtshez képest...

nézd már meg mit ir a válasz felirat jobb alul...

jah meg kéne mert az tényleg nagyon jo lenne ha camping modban lenne a multi dehát ez szerintem megmarad egy álomnak😞
toMpEr
probaltad amr romai oldalrol is? ugy nem annyira egyszeru 😊

Lacc
Szóval nagyon is könnyen meg lehet csinálni a multi résézt kampánnyal, egy normális designernek/csapatnak ez nem okohat gondot.
Lacc
Katarzis te hallottál már olyan játékról hogy Heroes? Meg olyan eseményrõl ahol Heroes multi versenyt rendeznek? Mert bizony van...
ba zez kurva jó game! rohadt jó a demo!
2 csapat nehéz lovassa lporrá zúztam az ellenség vonalait! egyik elõrõl megtörte õke trohammal a másik meg hátbatámadta õket! nyerte mis azona "fronton" 10 mp alatt

War. War never changes.

amugy az lenne télleg a jo ha camping szerü multi lenne de azt lehetetlen megcsinálni mert amig az ellen lép addig mit csinálsz? és ha nézed ö hova lép miket csinál ugy meg gagyi,bár lehet hogy meg lehetne oldani valahogy de egy parti eltartana egy napig és kelene hozzá vagy 1213 játékos egyszerre ez a gond vele sajna
antijedi ha nekem mondtad akkor olvasd végig mert azokat egy másik játékrol irtam...