3984
-
#163 bocsi esetleg zargathatnálak egy picit? most meg ez kell neki, DACOM.dll remélem ezután már elindul! Előre is bocsi ha zavarlak! -
#162 Csinalni kene egy allando nagyar szervert neki.
Csak sajnos az en ADSLem nem alkalmas ra. :(((( -
#161 csákó, most raktam fel a gémet, még szokom az irányítást
milyen a multi és mi kell hozzá? -
#160 Ezt csak miutan kiprobaltad, utana ird.
Mivel dll file kitudja milyen virust rejteget.
Most jol radijesztettem mi ?:DDDDDDD -
Braveheart #159 bazzeg 3 órát multiztam és kurv@ jó! óriási csaták voltak, a léegutóbbiban a New York System "alsó-déli" részén lévő nebulában bunyóztunk- 2en voltunk 8 bounty hunter ellen, teli volt minden aszteroidával, és 20 percig folyt a csata! Már sz@rrá izzadtam magamat, míg nyertünk, 10 mp-enként ment el a pajzsunk de megérte: 4100 lovét kaptunk:) Mondom aki tudja próbálja ki a multit, mert rohadt jó!
még vmi: ha meginvitálsz vkit a csapatodba, nyomj J-t, ha el akarod fogadni más meghívását, akkor shift-j és accept . Baze ez a kadvenc gamem. -
#158 nagyon szépen köszönöm! Rendes vagy!! -
#157 Nezd meg a karakterlapon, hogy a szintlepesnel mi all.
Ha azt latod, hogy $xxxx akkor meg szintet kell lepned a kovetkezo kuldetesig.
Ha meg mission akkor ertelemszeruen keresd a mission gate-t. -
#156 Ide feltettem neked.
common.dll -
#155 Kicsit elakadtam :( Ott tartok, hogy a csajjal kiuldoztek mindket a világból, és kilötték a faszit a kutatóállomással együtt utána viszont semmi shol, hogyan tovább? -
#154 kérdés srácok, nincs valakinek egy common.dll fájl-ja ami kell a freelancerhez? nagyon kellene! előre is köszi! ITEM... -
#153 Ja es meg valami ami nagyon zavart.
Megpedig az hogy nem lehet a szervereknel az IPt beirni ahova csatlakozni akarsz. -
#152 Hat engem a kotottsege flusztral.
Tul linearis.
Bar a multiban nincsen ez a kuldetes orientalt jatek.
De ahoz meg kene egy jo gyors magyar szerver ami folyamatosan menne. -
fucko #151 Eza jatek kibaszott jo!!!! -
Pöty #150 Egyébként nagy hülyeség ez a kiépített közlekedő rendszer. Legalábbis elméletben. A bolygók meg bázisok helye nem fiksz hanem keringnek a nap körül vagy a bázisok gravitációmentes övezetben vannak. Szóval ezek a kiépített korongok kicsit mókásak... persze játszhatóság szempontjából remek megoldás. :) -
Pöty #149 Bal egérgomb benyomvatart és amerre huzod az egeret arra megy a hajó. Jobb gomb tüzel. Ha csatázol a bal gombot benyomvatartva célratartasz a jobbal tüzelsz. TAB az utánégető amivel turbózhatsz (üldözés/kitörés pl. ha szembejön két hajó és tüzelnek ne állj le velük szembe hanem nyomd be a tabot és 15-30°-ba kerülj a seggükbe gyorsan! Vagy ha rádragadtak, esetleg "missile warning" akkor afterburneres kitérés)
SHFT+W "utazósebesség" kb 4xolyan gyors de nem tudsz tüzelni
SPACE váltogatja az egeret meg szabadrepülést
Az "elektromágneses gyorsítókhoz" dokkolni kell
A térugráshoz meg rendőrségi ugrókapu és a szükséges kódok (magyarul megfelelő szint elérése)
Ja: W gyorsít S lassít F pajzstöltő G nanorepair
ennyit használtam eddig kb. -
#148 Maradj szvsz az egernel.
Vagy bal egergomb benyom es jobbal lo\.
Vagy pedig space benyom es akkor nem kell folyamatosan nyomnod a bal egergombot. -
#147 én olyan béna vagyok, hogy még az űrhajót se tom irányítani. egyetlen egy hajót se sikerült kilőnöm.
hogy állítsam be a gombokat, ha a nyílbill.ekhez vagyok szokbva, meg a körülötte lévő gombokhoz? (del,end,pgdn,num1,num0,shift,ctrl,enter, stb) -
#146 Ott a pont! -
#145 De elvagytok a űrszimulator vs. arcade stílusal!!! Kezdjük ott hogy nemlétező szimulációrol beszéltek ugyanis szimulációnak azt szokás nevezni amikor az életből vett dolgokat leszimulálják, autoszimulátorok,rep szim.,stb... de amikkel ebben a játékban és a többiben(StarWars,stb...) repkedtek és azt Űrszimulátornak nevezitek enyhén nevetséges ugyanis egyáltalán nem biztos hogy ilyen lesz a jövő és ugye képzelt dolgot nem lehet szimulálni!!! Max. azt lehet nevezni űrszimulátornak ha a mostani technológiájú űrhajókat lehetne Sz.gépen irányítani a fizika figyelembe vételével, de jó is lenne kiszámítani a röppáját a holdraszállásnál,stb... :))) Szóval ami idáig mind megjelent űrrepcsis cucc az mind képzelt arcade stílus vagyis SCIFI!!! :))) Remélem érthető voltam. -
MorGanN #144 Hi 3P! Hát én is pont itt vagyok elakadva :(( Már újra is telepítettem. Próbáltam régebbi állást, próbáltam teljesen elölről is a játékot, de mindig ugyanott akadok el :((((
Ha neked valamivel sikerül rávenni a proggy-t, hogy továbblépjen please írj. Köszi előre is. -
#143 Koszi. Akkor nekiugrok en is, bar a mar irt hulye bug miatt igy is korabbi allasrol kell folytatnom.
:((( -
Pöty #139 A 8. lépést nem csinálta. Legalábbis azt irta nem? -
#138 Ujratelepitesnel elfogadja az elozo telepites alatti allasokat? -
#135 Koszi szepen.
Tartottam tole, hogy tenyleg bug, most be is jott :((
Hany ilyen lehet meg vajon ebben a jatekban?! :(
Na mindegy, egyebkent ocsednek bejott, hogy korabbi allast toltott visza? -
#134 Mert az X Elite akkor nem az ugye???
Na ne rohogtess!!!!
-
#133 Azert mert Arcade . :)
Talan probald ki ezt.
X Elite (Oldies Opengl remake) -
Pöty #132 Tegnap este szemfolyásig nyomtam. Nem véletlenül vártunk rá 2 évet, vagy 3? Az irányítás über. Először be akartam szállni valahogy a gépbe (mellesleg ugy emlékszem azt mondták lesz rá mód) de amint kipróbáltam az irányítást... hát ezt nagyon kitalálták. Egér emelgetés nélkül sokkal tutibban lehet irányítani mint bármely egeres űrszimulátort. A második küldetés után volt 18 kilőtt fighter találatom ugyhogy higgyétek el nagyon jó az irányítás. Szinte mindent én lőttem ki a csapatból. A grafika gyönyörű és olyan simán fut a game hogy le a kalappal. Majd még egy FSAA kell neki aztán minden oké.
Gyors pénzszerzéshez: ne felejtsétek el felszedegetni a harcmezőn maradt hulladékot. (A bal alsó ablakban a ládára kattintva kiir mindent ami a harcmezőn maradt) Főleg a pajztöltőket mert az elég drága megvenni igy spórolhattok. Ha sokan mennek rátok ugyis gyorsan fogynak hiába cseleztek az afterburnerrel. (Micsoda manővereket lehet csinálni!)
Most épp egy heavy fighterrel nyomulok amire találtam egy 3.generációs pajzsot egy kutatóbázison. Gunner beállítottságom miatt nemigen használok rakétát de van a gépre szerelve egy rakétakilövő is. A plazmafegyverek jók a graviton-pajzs ellen ami ezeken a kis gépeken van, kombinálva sorozatlövőkkel tuti munkát lehet végezni!
Überkirály ez a game! A hipertérugrás is milyen királyul néz ki! ;) -
WiLDoR #130 tudja valaki, hogy nálam miért fagy ki a game a microsoft logo után kapásból ezzel a hibaüzenettel?
AppName: freelancer.exe AppVer: 1.0.1223.11 ModName: ntdll.dll
ModVer: 5.1.2600.0 Offset: 0000310f
Configom: P4-1600@2320, 512 ddr333, Ti4600, Detonator 41.09 WinXP és DirectX 9.
Valaki nem tudja mi lehet a gond? -
#129 Vészmadár:D -
Zoidberg #127 Ez sajna tényleg bug, az öcsémnek is bejött.Itt van elakadva ő is.
Elvileg egy párbeszéd után simán rátoktámadnak...
Póbálj régebbi mentést visszatölteni :( -
#125 Nos en eddig csak a normal fegyvereket hasznaltam bar vennek raketakat is de nem tudom hogy kell oekt hasznalni :( -
#124 Eh nalam pont forditva vagyon, a semmibol jonnek elo a tormelekek. Pedig maxon van minden.
-
Braveheart #123 Nos nekem minden gond nélkül megy a szervereken multiban, ki is próbáltam párat, és olyan, mint a sngle player, csak nincs benne a főszál..(magyarán tök király, szabadon repkedhetsz-bunyózhatsz meg minden) Nekem az tetszik még nagyon, mikor bemegyek a roncsmezőbe, és több száz km-ről lehet látni a törmeléket mindenféle lassulás nélkül! Na pá elteszem magam holnapra, meg még tanulni is kéne... :) -
#121 Kozben sikerult megoldanom a gondom :)
Elfelejtettem, hogy vannak nanobot-jaim :)
Szoval illik azt is hasznalni neha-neha ezek szerint... :)
Most viszont, vagy nincs szerencsem, es belefutottam egy bug-ba, vagy tenyleg bena vagyok.
Ezt a kuldetest megcsinaltam, majd vissza kellett ternem a California Minor-hoz. Amint visszaertem harom semleges katonai urhajo vart a bolygohoz kozel, de tok hidegen hagytam oket, se dumalni nem lehet veleuk, se semmit (ha szet probalom loni oket, akkor termeszetesen game over). Tovabbi gondom, hogy meg csak leszalni sem tudok innentol a bolygokra. Mi lehet a gaz? Mit kell csinalni a katonai trioval?
Varom azon szemelyek valaszat, akik mar tul vannak ezen... Koszi. -
#120 Szerintem baba... :)
jó játékot mindenkinek
megyek is vissza nekem bejön a hangulata miatt.
-
#119 Megprobaltam egy bolygora leszallni de szetesett a kaszni a legkorbe lepes alatt.
Itt nem lehet az urbol atlepni a bolygo legkorebe - foldkozeli repkedes nincs? :< -
Marki.. #117 Space Simulator is jó volt.
Amúgy nyomassatok képeket, képeket, képeket..... -
#116 Elején van pár kötött küldetés! De utána már szabad! :D -
#115 En azittem ez olyan frontier elite szeru gama, avagy a magam ura vagyok egy univerzumban - tevedtem volna?
Csak konkret kuldetesek alatt lehet repkedni? :<
-
#113 Megcsinaltam egy kudletest de ez engem nem erdekel :> Hogy a csudaba lehet szabadon repkedni, egyelore igy marha kotott az egesz, amolyan freeride mod nincs? En arra akarok menni ahova en jonak latom, nem ahova a konvoj megy, meg hasonlok. Nincs erre lehetoseg?