Pöty#132
Tegnap este szemfolyásig nyomtam. Nem véletlenül vártunk rá 2 évet, vagy 3? Az irányítás über. Először be akartam szállni valahogy a gépbe (mellesleg ugy emlékszem azt mondták lesz rá mód) de amint kipróbáltam az irányítást... hát ezt nagyon kitalálták. Egér emelgetés nélkül sokkal tutibban lehet irányítani mint bármely egeres űrszimulátort. A második küldetés után volt 18 kilőtt fighter találatom ugyhogy higgyétek el nagyon jó az irányítás. Szinte mindent én lőttem ki a csapatból. A grafika gyönyörű és olyan simán fut a game hogy le a kalappal. Majd még egy FSAA kell neki aztán minden oké.
Gyors pénzszerzéshez: ne felejtsétek el felszedegetni a harcmezőn maradt hulladékot. (A bal alsó ablakban a ládára kattintva kiir mindent ami a harcmezőn maradt) Főleg a pajztöltőket mert az elég drága megvenni igy spórolhattok. Ha sokan mennek rátok ugyis gyorsan fogynak hiába cseleztek az afterburnerrel. (Micsoda manővereket lehet csinálni!)
Most épp egy heavy fighterrel nyomulok amire találtam egy 3.generációs pajzsot egy kutatóbázison. Gunner beállítottságom miatt nemigen használok rakétát de van a gépre szerelve egy rakétakilövő is. A plazmafegyverek jók a graviton-pajzs ellen ami ezeken a kis gépeken van, kombinálva sorozatlövőkkel tuti munkát lehet végezni!
Überkirály ez a game! A hipertérugrás is milyen királyul néz ki! ;)