3984
-
Braveheart #340 Én addig leszek kereskedő, míg összegyűlik a 250000 lóvé a Hamburgban található heavy fighterre... :)
Nálatok nem szoktak leálni a szerevrek néha? Akárhova megyek, mindig 2-3 óránként kifinganak. -
sid123 #339 Végig lehet játszani a játékot kereskedőként is? Még csak a közepén tartok, de még egy heavy fighterrel is elég kemény. -
Braveheart #337 Most kezdtem egy kereskedő karit az egyik szerveren(szinte csak multiban játszok a gémmel), szerintetek melyik a legjobb freighter? -
fucko #336 Aztirja vagy a szerver lehalt amikor felprobaltam ra menni vagy internet prolemak allnak fent.Kb ezt. -
sid123 #334 Nekem sem mukodik. -
fucko #333 Nem meg mostse megy,es nincsenek is rajta szal gondolom nem csak nemkem rossz. -
fucko #332 Enis latom csak nem lehet felmeni,de lehet azota mar jo.A szetalazast illetoen ne vegyel ra merget ;) -
#331 Hat en biza latom csak eltoltok eppen.
De mihelyt kesz a letoltes megyek es Fucko szet alazlak. :))) -
fucko #330 Nem m1. -
K.András #328 Dockolni ugy lehet hogy kiválasztod ahova szeretnél(egérel) és fent az ikont megnyomod! -
acid1345 #327 Sziasztok!
Egy láma kérdés:
Alapjába véve mit tegyek az első küldetésen miután kilőttem a 3 gépet???Dockolni kéne valahova de nem igazán értem hogy hova!Valaki segítsen már benne,sajna angolul nem valami jól értek +nem játszottam még az Elite 2 vel sem,tehát nem nagyon ismerem ezt a stílusu gammát!
Szóval 1-2 sorban valaki vázolja már fel hogy mit kell tenni...
Köszi -
K.András #326 Pontos cimet pls! -
#325 Ja és már a 4. napja online folyamatosan, és most lett bővítve, szerintem jó -
#324 Halihó, mi a szart lehet csinálni a majmok bolygóján? Valaki tudna segítgeni?
Ja, ha multizni akartok gyertek a Nitemare's Domainre! GYors és sok a magyar! -
Ewron #323 Köszi -
Ewron #321 Sziasztok. Még csak a demo van meg, de tényleg király a játék. 1 kérdés: lehet egyáltalán joystick-kal játszani? Még nem sikerült rávennem sajnos. -
fucko #320 Rendben np.En ott vagyok tovabbra is mindig ircen :) -
#319 Gondolhatod hogy nem direkt volt. Meghalt a gama amikor kiprobaltam cseleket :}}} Es amikor ujra akartam telepiteni valamit a registriben is elcsesztem:))
Nah nem baj majd ujrarakom az egeszet szepen!
Vasarnap este jovok legkesobb! Es vocsi! -
fucko #318 Nah sephi szepen visszajottel:D
Nembaj majd folytatjuk vmiko nekem mindig jo:) -
WiLDoR #317 1etértek... -
#316 Emberke felora mulva ircen!
Masoknak meg felora mulva indul a server lehet jonni!
A server nev The Warriors Of endless Galaxies
de inkabb ircen pls! -
K.András #315 Na hát irtam hogy most kezdtem el játszani vele, azért sem irtam biztosra... -
rutilus #314 Engine kill azonnal leállítja a hajtóművet. -
#313 egyetertek... -
fucko #312 En csak 1 dolgot sajnalok de nagyon:ez a jatek feleannyira nem nepszeru mint a c&c meg a tobbi rahedli elbaszott vacak,pedig fenyevekkel elotte jar elvezhetoseg szempontjabol.Megerdemelnek a keszitok az elismerest. -
zzsolt #311 sziasztok! szeretném megkérdezni tőletek , hogy mit csináljak akkor ha az intro semmit se szaggat meg szerintem a géppel tuti nemlehet gond de mégis amikor elindítom a gémet és bejön az első pálya és ott akármit is akarnék csinálni bár,vagyhajo vásárlás vagy akármi ráklikkelek és egyszerüen kiugrik a játék az xp-be és hát nemigen akar visszamászni....:/ várok minden irányú segítséget mert coool a játék csakhát jólenne ha tudnák is már vele végre jáccani köszi előre is a segítséget! -
Zoidberg #310 Bocsi, de ez marhaság
A Térkép felső sorában lehet bekapcsolni azt a szűrőt ami mutatja a bányászható azsteroidamezőt a szektorban.Ha van azt sárga területtel jelzi.
Menj oda, és ott BÁRMILYEN fegyverrel lődd szét a kicsi, mozgó azteroidákat /nem a nagyokat, azt nem lehet.Egy aszteroidamezőben csak egyféle dolgot találhatsz.Minnél értékesebb a cucc, annál nehezebb találni pl aranyat csak 1:20, míg oxigént 1:1 arányban találtam.Ezután a szokott módszerrel be kell "porszívózni" a bányászott cuccot. -
K.András #309 Én most kezdtem játszani de bányászni nem lehet szvsz, maximum csak megvenni amit bányásznak és azt eladni máshol... -
sid123 #308 Lenne két kérdésem:
-Hogyan lehet bányászni?
-Mi az az Engine kill(alapból a Z billentyű)? -
K.András #307 Ez egy akkora GAME amilyet régen nem láttam!!!Végre van három játék amivel igazán szeretek játszani:SimCity4 & Tiger Woods 2003 & FREELANCER :) -
WiLDoR #306 és hogy csináltad??? -
MaTyI #305 Egyaltalan nincs igazad! Nekem 16 ora 30 perc alatt sikerult osszekapnom a max cuccot, es ebben meg a rejtett hely keresese is bennevan. (Titan hajo 4db 10es fegyverrel 10es pajzs stb...) -
#304 jo csak igy semmi ertelme az egesznek dobtam is a dolgot. -
WiLDoR #303 hát igen, ezt nekem sem tetszik, mert ebben a game-ban !napok! kellenek hozzá, hogy igazán magas szintre fejlődhess, legyen jó hajód, sok kp-d, s ne kelljen amitt aggódni, hogy holmi banditok véletlenül levadásznak... s ha netán beszarik a szerver, akkor mivan? fújhatod az egészet, kezdhetsz mindent előről, az meg nem nyerő... sokkal jobb lett volna, ha a karaktert a saját géped tárolja, de az igazi tényleg az lenne, ha lenne 1 fix 24 órás magyar szerver, jó netspeed-del... -
#302 mondjuk ha lenne egy nagyobb dedi magyar server akkor igen de igy nulla erteku. -
#301 jo nagy lama vagyok most jottem csak ra hogy nem tudsz lepkedni a serverek kozott a karaktereddel:(((
Hat igy meg nincs ertelme -
Braveheart #299 Ajánlom a Conclave servert, nálam 80-100 között van a pingje, 25 játékos, és már 10 órája játszok rajta. -
fucko #297 Na meg ha meg is lehet oldani hogy lagmentesen menjen ha kb. vagyunk 6an akkor meg veletlenul se manhattennel csinaljuk a missönöket,hanem javaslom new londont ahol van tobb 17ezres kuldetes is,igaz qtya nehez de megeri,mert ha 5ezres kuldetest vallalunk 6an akkor a 800/koponya keresletbol a fentartast sem lehet megoldani. -
fucko #296 Nekem is lagolt rendesen de pirosan csak egyszer vilagitott a lagjelzo;)Es amint kileptek az emberek es vegul 3man maradtunk csak tokeletes lett egy ugrabugra se volt.Sephi:mar en fent vagyok a csatin szal rajtad mulik mar csak. -
#295 jaja :))