3984
-
#389 Megtalaltam almaim hajot, a Hammerhead Very Heavy Figtert :)). Az ara eleg izgalmas 351550 $. Fob jellemzoi:
Macimum 9. szintu fegyverek, es 7900-as pancel. Max fegyverszam 6+1. Na igen van mire gyujteni...
Ja, hogy hol van? Omega 7-es szektorban a Freisdadt Base-n.
Utvonal:
Chambridge - Omega 3 - Omega 7 - Stuttgart
9-es szintu fegyvereket viszont meg nem lattam hozza. -
Jacky #388 JO lenne egyutt nyomulni, de melyik szerveren? Mi a passwordje a hunservernek? -
#386 JA DE MAX GRAFIKA -
#385 NETEN JÓ GAME?
-
#384 szagat annál? :O -
#383 GONDOLOM NEKED EGYOLYAN P I 1 MHZ GREFORCE 1 ED VAN!
DE TÉLLEG MINIMUMOT NEMTUDJÁTOK VAGY EGY HIVATALOS WEBLAP NEKED EMG MÉG 1X= -
#382 Némi spoiler itt ha érdekel valakit.
Forrás : www.lancersreactor.com -
Braveheart #381 nekem csak az abajom, hogy van egy külföldi szerveren egy megatáp karim, és nincs kedvem újat kezdeni... -
adamadam #380 jó ez a játék?milyen jellegű ez a game?(egyáltalán nem ismerem) -
#379 Na akkor itt lesz az ideje, hogy lassan újra összeálljon a Chaos Brigade keménymag :))) ezúttal az űrben :)
DB -
#378 ok -
#377 Ja nagy kira ez a játék csak van egy kis netes problémám remélem meg tudom oldani. -
Zoidberg #376 Addig gyertek a Nitemare-ra.Már megy újra.Ha esetleg megy Life szervere írjatok plz. -
Braveheart #375 na most van magyar szerver? -
Zoidberg #374 IgenIgenIgen!!!
Szerettem Life Battlefield szerverén is játszani, stabil volt és megbízható.Ilyen magyar szerver kell alánk :) -
#373 life azt modja,hogy gyönyörű!pillanat és kiderül lesz e server :) -
#372 MI A PASS? -
#371 hunserverrre mi a pass? -
#370 Na mind1 imadkozzatok hogy Lifeforce-nak teccen a Freelancer mert akkor indit egy nagyobb szervert ami remelhetőleg allandoan menni fog. -
#369 Bakke ma megint mi van a Nightmare's domainnel? -
K.András #368 Na, tiz orás játék után most abbahagyom,amig fel nem ébredek :)
-
#366 Na en is vegigvittem a "kotelezo" reszt. Szamomra itt kezdodik a jatek. A fokuldetesek nagyjabol jok voltak leszamitva az utolso 2-3 kuldetest.
Most probalom felterkepezni az egesz univerzumot, hat mit mondjak nem kispalyas egy terulet.
Lassan ossze is szedem a German birodalomban talahato Heavy Fighterre es a kellekeire is manit. Szorgosan keresgelek hidden cuccokat, csak nem igen talalok, pedig sok idot toltok el a barokban :). Tenyleg ott inkabb dumalni erdemes, vagy hireket bongeszni a hidden dolgok felkutatasanak celjabol? Esetleg valami jo tipp egy igazan utos cucchoz, vagy hajohoz? -
Zoidberg #365 Összeakad a játék egy codec-el amit a Nimo telepít.Olvasd el a probléma megoldását a #183-as hozzászólásban. -
Braveheart #364 rutin van csak... -
#363 Ejjj nem érzem a játék hangulatát!:(
Vagyis valamiért nem áll kézre az egész! Allig tudok valakit eltalálni!:(
Ti Hogy csináljátok????Csak Egérrel? vagy van valami célratartó egység??? -
ShD #362 Udv!
Lenne egy kis problemam: A 3. kuldetesnel a konvoj kiseres, es a kutatobazis utan el kell repulni a California Minorra. Mielott odaernek megallit 3 katonai hajo. Akkor azt irja ki Awaiting mission objective, es joerosen nem torteni semmi. Mit kellene csinalnom? -
K.András #361 Hol lehet franko hajot kapni?ÉS melyik jo szereintetek? -
K.András #360 Hali Tyler mi uság van?Nyomod te is? -
#359 A te szar gépeden ugyis csak szarakodna ezért inkább szard le. -
K.András #358 Nálam 1024-ben van full minden és egyszer nem szaggatott(egy icipicit sem, ilyen játékot még nem láttam :DDD), mondjuk gép is van alatta(P4 2.4 GF3 512 rambus)... -
Braveheart #356 1. ha mégegyszer leszarozod ezt a játékot, páros lábbal rúglak majd seggbe... :)
Amúgy nem nagy, nálam 1.6-on, gef.2-vel és 512 rammal 800*600-ban maxos grafikával csak ritkán szaggat. Ami idegesít az inkább a lag (ADSL) -
#355 Hy !Nemtudjátok mennyi a gépigénye ennek a szarnakl? -
zzsolt #354 Hello!
It van ez a kis szöveg telepítés közben mindjárt az elején:
Windows Digital Rights Management Client Update
Command line option syntax error. Type command/?for help.
nameg ezt:Windows Media 7 Setup
Command line option syntax error. Type command/?for help.
Na erre mit mondatok ti gémerek???hm?? -
Braveheart #353 Nekem egyáltalán nem válik unalmassá soha... pl. most játszottam egy csomót multiban, és összeálltam egy svéd gyerekkel. Mind a ketten kereskedők voltunk, de jól tudtunk harcolni is. Vettünk a New London bolygónál luxuskaját, aztán 8-szoros áron eladtuk a New York rendszerben. A 122 tonna kajából vagy 15 elrohadt, de 80ezret kaszáltunk:) -
#352 Egy kicsit több hangsúlyt fektethettek volna a multiplayer lehetőségeknek.
Persze valszeg direkt nem csinálták MMORPG-re a játékot, pedig de szép lenne...
Nekem egy idő után laposodik a játék hangulata, bármilyen szép is.
A küldetések összegének szétosztása, pedig a csapatba verődés ellen szól :o( -
Braveheart #350 én meg most csináltam meg egy 20ezres küldetést, és mikor beléptem a jumpgatebe, közben poénból lőttem ide-oda, és lefagyott... mondanom se kell, nem mentette el -
#346 Birku nekem segithetnél megvan gém már mennék multizni!! gyere mircre -
#344 LOL ezt nem hiszem el, forgalmi dugó egy jumpgate előtt :DDDDDDDDDDDDDD baszarok, vagy 6 nagy szallító és vagy 5-8 kicsi + én ott toporog -
#343 =SL=Dan néven vagyok benn ha vkinek kell segítség szóljon -
Zoidberg #342 Én a Nitemare's Domain-on játszottam /köszönet a tippért Birk@-nak/.A szervert újraindították ugyan, de elötte öt perccel elkezdtek figyelmeztetni mindenkit percenként.Eléggé korrekt volt.Várok egy kicsit és megyek is vissza...