3984
-
MorGanN #54 Bocsi Braveheart, de privát ftp :-( -
Braveheart #53 ti honnét töltöttétek le? -
MorGanN #52 Bravoman : valahol lentebb írtad, hogy ezzel fogsz játszani a hétvégén. Én elakadtam a fő sztorivonal egyik küldetésénél. Egy artifact-ot szállító konvojt kísérgettem a főcicával. Ez meg is volt. Ezután viszont a research base-ről el kell menni California Minor-ra (remélem jól emléxek a névre). Menet közben van 3 kis katonai gép, de nem csinálnak semmit. (Persze a hang kihagy ennél a résznél) Utána hiába érek oda, nem történik semmi. Sehová sem engednek dokkolni... semmi sem történik :(( Tartasz már itt? Nálad volt ilyen gond? -
Braveheart #51 nem tudjátok honnét lehet leszedni? és igaz az, hogy csak 1 cd-s? -
#50 thx -
Capone #49 ctrl+v -
#48 az űrben hogyan kell belsőre kapcsolni?thx -
#47 egy az egyben ELITE modern verzioba -
#46 über kira ez a gamma,nekem nagyon tetszik. -
Braveheart #45 ÚRISTEN! MÁR MEGJELENT??? VALAKI LÉCCI MONDJA MEG HONNÉT LEHET LETÖLTENI!!!!!!!! -
Capone #43 Tuti hogy Ati graf kartyad van.Mert ez a gond vele elofordul de majd gondolom javitjak -
#41 Pontosan ue. nalam is a gond, epp irni akartam :).
Eleg fura az is, hogy a szoveg scroll-nal a eger gorgojere sem reagal a game.
A hangkimaradozasra varnam barkinek a segitseget.
SB 128-am van, es tartok tole, hogy ismet o a "hunyo" :( -
dzseni #40 én még nem vettem észre -
Callisto #39 Másnál is hiányzik a hang néha, ill. szövegscrollozásnál lelassul az egész? -
dzseni #38 ims-fl.001 - 045 ig
Amugy nem lehet rá venni hogy joy-jal is lehessen vele nyomulni???? bár nem rossz az egérrel sem :)
-
#37 annyit aruljon el akinek megvan, hogy milyen filenveket keressunk
Pl. ims-free.001 vagy mi ?
köszi -
Bravoman #36 Ami a linearitást illeti, a fő sztorivonal mellett gyakorlatilag azt csinálsz, amit akarsz!
A fő küldetéseket viszont nem szabad elrontani, mert akkor vége a játéknak. Pl. ha egy konvojt kell védened és hátramaradsz csatázgatni a támadókkal, akkor egy párszor rádszólnak hogy menj a konvojjal, ha továbbra sem mész, akkor game over. (de szerintem ez belefér - nem különösebben zavaró) -
Bravoman #35 Na, játszogattam még egy kicsit, szerintem SZUPER!
A felvehető küldetések egyelőre kicsit egyhangúnak tűnnek (csupa gyakás), a fő sztorivonal viszont elég király!
A grafika szerintem nagyon ütős, az irányítás egérrel enyhén furcsa elsőre, de nincs vele gond.
Van belső nézet is. -
Styrex #34 Na, írjatok már valamit! Milyen? -
#33 Magyar Freelancer leiras -
#32 Na mégegyszer ...
A Net titokzatos helyeiről ... http , ftp , smsweb , DC , p2p ... -
#31 A Net titkzatos helyeről ... http, ftp , DC , P2P ... -
#30 Mondja valami infot meg, milyen a jatekmenet, iranyitas, mennyire van szabadsag vagy eppen linearitas ? -
#29 Mond el, milyen az iranyitas, tenyleg meszokhato?
Belso nezet van, jol lehet ott is iranyitani?
Huh mar allig birom kivarni a hatra levo 30 percet... :) -
Bravoman #27 Megcsináltam 2-3 küldetést. Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy nem megyek sehova hétvégén! :-)
Szerintem nagyon szép és hangulatos a játék, hibával még nem találkoztam (de azok úgyis majd később derülnek ki - ha vannak).
Szóval első pillantásra szuper, megérte várni rá! -
#25 Nah ah irjatok man valamit rola mert meg nem teszem fel addig :) -
#24 Allig birom kivarni, mire leer ez a remenyeim szerint csucs jatek! :))))
Sajnos linket en sem tudok adni, ugyanis privat FTP-rol toltom le. -
#23 Noszóval, még mindíg semmi link ? :))) -
Capone #20 http://www.hardwired.hu/ Itt nez körül eleg szepen kiveseztek az elozetes infok alapjan. -
Braveheart #19 Ez milyen game lesz(tudom űrszim) Ha a microsoft csinálja, annyira rossz már nem lehet... van vmi jó weblapja? -
#18 Na uraim ez bearanyozodott!!! :))) -
#17 Na, elmetnem 1-2 oldalral. Meg nyugtathatok mindenkit lesz belso nezet. :)))
-
Zoidberg #16 Ahogy halaszd a történetben, egyre több csoport kínál fel üzletket neked.Így tudod fejleszteni a hajódat.vagy gyártani magadnak rakétákat,lőszert. -
Zoidberg #15 Idézet a Hardwired-ről:
"Az alapbeállítás a harmadik személyű nézet, ilyenkor hátulról látjuk a hajót. (Előnye a nagyobb látószög.) Lehet zoomolni, amikor is szinte eltűnik a hajó a képernyőről, olyan parányi lesz.
Van természetesen belső nézet, ahol a pilótafülke körvonalai látszódnak, egyedi belsőt kölcsönözve a különféle típusoknak."
Reménykedjünk, hogy így is lesz...
-
Deajka #14 Kizártnak tartom. Szerintem valamit félrenéztél,
hiszen ez szimulátor lesz és nem arcade.
Legalábbis remélem, hogy nekem van igazam ;) -
#13 Tehát nem ülhetsz bele ( fps nézet ) , hanem csak kívülről mutatja a hajódat és úgy harcolhatsz , repülhetsz ( 3rd person nézet ) .Az új Hardwiredes videón ( amit a német GameStar-nak köszönhetünk ) , csak külső nézetes csata van , kíváncsiságból letöltöttem még pár videót a hivatalos honlapról , de nem találtam benne belső nézetes harcot ... pedig az alapvető lenne és ennyivel jobb az X sorozat . -
Deajka #12 "Főleg , ha a freelancher csak külső nézetes lesz . "
Ezt hogy érted ?
-
#11 Aki látni akar vmi iszonyatosan jó intrót , az nézze meg ezt ... FREELANCHER INTRÓ .
Még egyetlen magyar online gamer site-on sem volt kirakva , én is az új Hardwired-es ( Német GameStar-os videó topic-jában olvastam róla ) cikk topic-jában találtam ezt a linket , de le is nyűgözött egyből .
Amúgy grafikailag , hangulatilag az X2 ( X-Beyond the frontier és X-Tension következő része ) verni fogja ezt a game-t .Főleg , ha a freelancher csak külső nézetes lesz . -
Deajka #10 Ahh, én mégcsak csak az act 1 / talán második rész. Sok időm megy el a feladatok értelmezésével.Nah mindegy szerintem nagyon komoly kis darab. Kiváncsi leszek a Freelancer intróra. Az iwar2-é szerintem vilábajnok.
Mondjuk én a bruno bonell kezdetű gamákat imádom.(Outcast).
Más: A hajót lehet, ha igen akkor mikortól upgadelni? Ja és hogy ? -
Zoidberg #9 Hali
Még csak az Act 2/misson 3-nál...