9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Viszlát topikom, és fijúk! Majd jövök! Addig is nyálazzon szájba titeket egy mokány zonbi! -
Ma tettem bele a queene-be..a Fist-et.holnap de-lennvan....nem felejtettem el..a BMX mér lennvan régota...
Uj Filmek:Coffee and Cigarettes
Amores Perros
The Wraith
Na ennyihez a faxom tesz linket....:)))
Az Amorres mexikoi darab,olyan mint a Pulp Fiction:)) -
Ramza #1460 Amit írtam filmet egy hónapja privátban, arra lesz esély? -
öööö..értem a célzást:)))de mit tegyek fel? ami jo azt kiirom Janonak és onnan megkapod:)))..amugy nagyon thx az Organ-ért...még most is koválygok a "sokktol"..:))Az a gáz hogy reggel 10 ota idötullépést jelez,tehát a login,pass OK. de a pöcsfejek biztos gányolnak valamit.. -
Ramza #1458 Valaki nem ismeri véletlenül ezt a filmet?
Near dark -
há de, és durva :D
-
Ramza #1456 Mét, nem? -
vazze :) -
htx :O)))) -
Ramza #1453 Igen, igazad volt.
Azért mondtam egyébként az ellenkezőjét, mert 14 éve láttam az első részt, és akkoriban nem tetszett. Nemrég megnéztem a másodikat, és azt mondtam rá, hogy ez se nagy zám, nagyjából az elsővel van egy szinten :)
De most belenéztem megint az elsőbe, és már kiragadott félpercek alapján lehetett látni, hogy az emlékek megcsaltak :) -
A Démonok kapcsán velem volt vita, én állítottam, hogy a 2. rész messze-messze az első alatt van. :)
-
Ramza #1451 Beszarok az új logódon :D
(amúgy hasonlít :)) -
Ja, ha mondana valaki valamit, amit felnyomhatnék, akkor megtenném! -
Kár a Cheerleader-ért.
Ez a Hardware jó lehet, rendesen sztárszereposztása van. :D(Dylan McDermott, Iggy Pop)
Éppen anyázok, ugyanis volt egy lemezem, amin volt 1-2 jó cucc. Anno már anyáztam, mert az utolsó filmet egyszercsak már nem olvasta a dvd-m. Most ennél erőteljesebben anyázok, ugyanis egyáltalán nem hajlandó beolvasni ezt a szart, hogy baszódna össze! -
Ramza #1448 A Cheerleeder Autopsy sajnos nem jön le, 55% után elfogyott a seeder alólam BT-n :(
Kár, kiváncsi lettem volna, hogy milyen lehet egy 1,1 pontos film :D
Más.
Lejött végre a Démonok első része, nem tudom kivel vitatkoztam, hogy nem sokkal jobb a másodiknál, de visszavonom, tényleg nagyságrendekkel veri azt.
Most ezt szedem, semmit nem tudok róla, ha valaki látta, sikítson.
Megnéztem sokadszorra a Péntek 13 harmadik és negyedik részét, a vége előtt fél órával mindkettőnél idegrángásaim támadtak, annyira szenvedtem. Klasszikusan az a sorozat, ami olyan mértékben szar, hogy már jó.
Még valami. Felnyomtam az Organ-t az ftp-re. Lassan más is tölthetne fel valamit, mert mindeg csak a saját szaraimat látom rajta :) -
Ramza #1447 Ringu 0
Nagyon kellemes meglepetés volt a második rész után, ami életem egyik legrosszabb filmes élménye volt. Ez szerencsére teljesen rendben van, nagyszerű természetfeletti thriller (és még csak véletlenül sem horror), néhol még az eredeti első részt is veri.
Értetlenül állok afölött, hogy 0,3 ponttal a második rész alatt áll az imdb-n :( -
Ramza #1446 Igen, ebben hasonlít a Hullajóhoz! :D -
Ja és ugyen nem kell hangsúlyoznom, hogy a Toxic avenger is megtörtént eseményeken alapszik, csak a város nevét írták át Tromaville-re a nehezebb bizonyíthatóság végett! De akik akkor tényleg ott voltak tudják az IGAZSÁGOT!!!!4 -
Pöcsölök itt vagy egy hete már a Deathwatch-al. Már kurvára várom, de persze kifogtam Svédország 2 legkilépősebb gyerekét.../DC-n/. Ha szerencsém van akkor még fél óra és oké. Már nagyon várom. Bele-bele néztem már és elég ütősnek tűnik :) -
Szemét? Akkor azután jött csak le, hogy a vinyóval brékeltünk. -
Ramza #1442 Nem... -
Kötelező!!! :) -
Má odaadtam, nem?
-
Ramza #1439 Jajj, de régen szeretném megnézni ezt a filmet!
A Troma filmek nagyon betegek, nekem a Class of Nukem high van meg, annak a szereplőgárdája nagyban egyezik a Toxic-éval, hasonlóan beteg film :) -
Toxic avenger
Ez egy annyira hihetetlen lol film volt, hogy ilyet még életemben nem láttam! Azt hittem eddig, hogy a Hullajó-ízlésficam duót nerm lehet tetézni! Hát lehet , méghozzá magasan. A véres-beles jelenetek kivitelezéséről példát vehetnének a mai rendezők is! De az idióta discozene-emberelütés autóval/pontra/-konditermi köcsögök-náci rendőrfőnök-Bozo a stresszes- és megannyi apró kis részlet sztem ezt nagyon jó "szuperhős" filmmé teszi, persze kicsit más szemüvegen keresztül.
Bevallom őszintén engem egy Bud Spencer filmre elékeztet, amiban a fsz.-t kicseréljük a balettruhás szörnyre... :)
Nagyon-nagyon tetszett! -
Ramza #1437 Néhány ajánlott film, érdemes nézni a pontozást:
http://www.imdb.com/title/tt0376538/recommendations -
Ramza #1436 Mekkpróbálom, de ezt közösen kellene megnézni!!!444 -
Lécci szedd le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444 -
Ramza #1434 Gyerekek!
Most le tudnám tölteni ezt!
1,1 pont a tízfokú skálán!!!
Szerintetek szedjem? :D -
Csokkerség...
-
Ramza #1432 De akkor miért nem ismerem?
-
VHS-en bizony ez is rétegkultmániahorrornak számított. :D -
Ramza #1430 Hmm, egész jónak tűnik.
http://us.imdb.com/title/tt0087622/ -
Loál. :DD -
Van 1 hasonlo film ami ilyen "képtelen" sztorival bir:a tv-ben adták pár éve,cime :A Lift....Holland horror volt,1 irodaház liftje amortizálja a Van Dijk-eket,Nils Holgersonokat,stb.....nem volt olyan gáz.... -
Ramza #1427 Deadly blessing: Wes Craven korai filmje (1981)
Nem kertelek: rakás szar. Nagy-nagy rakás. Tanyahorror. Van benne embert ölő traktor. Meg pókok a fészerben. És hasonlók.
Azért szedtem amúgy le, mert emlékeztem gyerekkoromból egy filmre, aminek a legelején egy kombájn levágja a gyerek kezét (de az is lehet, hogy a gyerek vezeti a kombájn-t és az apját öli meg vele, zavarosak az emlékek), és később felnőve iszonyatos vérfürdőt rendez - nagyon király kis slasher volt. Namost azt hittem, hogy tán ez lehet az. Véletlenül sem. -
Ramza #1426 Monty? -
Fúúú, nézzétek a Python-t a tv2-n, kegyetlen jó film!!!!!4444 -
hhhhhhhrrrrrrrrrriiiiiáááááááá....ezen a kotla szaron/munkahelyi szutyok gép/ nem ok a videjoooooo:((((( -
[BEKAPCSOLTA A VÉGTELEN LEJÁTSZÁST]