9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • fifi
    Most akkor megvetsz? Mert nekem az 1-2 KIFEJEZETTEN tetszik. És örülök, hogy azon kevesek között vagyok akik megnézték ;)

A többit meg folyamatosan adjusztálom lefelé/ha lassan is/
  • fifi
    Közben még leírnám rövid véleményemet a Cradle of fear című borzalomról.
    Oké, hogy Dani Filth/Cradle of filth-hörgő/ annyira keménynek érzi magát, hogy úgy gondolja megeszi a macsak belét/!/.Ez egy dolog. De hogy ilyen kusza-értelmetlen-zagyvaságra ki áldozott pénzt én nem tudom. Meg mi köze volt az elején kinyírt/egyébként nagyon jó/ 2csajnak, meg a féllábú csávőnak a kurvával, ahoz az öreghez akihez betörnek....És akkor még képbe jön a sitten az őrült faszi...Na szóval sokmindenre nem jöttem rá. Mint kuriózum megtartom.
    Meg ráerőltetem Cvd-re had szokja :)
  • Ramza
    Igen, jól mondja a Félelem nélküli, a különbség "csupán" annyi, hogy nem sikerül megmenteni a főszereplő életét.

Guinea pig? Nekem elég erős gyomrom van ilyen szempontból, már sokszor szemeztem a sorozat valamelyik tagjával, de még soha nem szedtem le.
    Egyszer meg fogom nézni, mert ami nem igazi, azt bírom. Viszont nem bírok semmit, a valódi, és a legszomorúbb az, hogy több tucatnyi horror-dokumentum létezik, és állandóan belebotlok valamelyikbe. Egyébként utálom, amikor lebetegeznek azért, mert szeretem a horrorokat, és mindig fel szoktam hozni, hogy szerintem inkább azok a betegek, akiknek az ilyen filmekre áll fel.

Na, csak ennyit akartam mondani :)
  • fifi
    Tényleg, de hülye vagyok, csak a két csaj van itt!
  • Jano
    Ha jobban megnézed, akkor Jim nem szerepel abban a jelenetben, ugyanis a haslövés végez vele.

Guinea Pig? "Enyhén beteg"? :D Finoman fogalmaztál. :D
  • fifi
    Sikerült elcsípnem/leszednem/ egy Alternative Endinget a 28 days later-hez...De nem értem mi ebben a poén, semmi különös nincs benne, uú. jön a vadászgép, ki van téve a HELLO felirat...
    Mindemellett elkezdtem foglalkozni a The guinea pig című csodálatos sorozattal! Hát inkább nem mondok semmi, de várom ide a "tapasztalatokat" véleményeket az enyhén beteg sorozatról...
  • Jano
  • Jano
  • repro
    megtudjuk majd a STALKERből
  • Loál János #1493
    Csernobil egy szándékos robbantás áldozata lett, egy kísérlet része. Nem is tudtátok???
  • fifi
    Ja! Ki tudja mit rejt ott még Csernobil!
    [lehető legkomolyabban mondja]
  • Ramza
    Ezzel kivételesen nem fogok majd viccelődni, hogy megtörtént sztori alapján, mert ki tudja :)
  • fifi
    Ez jónak ígérkezik!
  • fifi
    http://www.origo.hu/filmklub/20040811megne.html
  • Loál János #1488
    Jajó, egyszer talán fel is fogom, amit írsz. :D

Sajnos nem túl populáris, nagyon nehéz lehet beszerezni, ha egyáltalán lehet. Keress horrorHUB-okat a DC-listákon kitartással, csak ennyit tudok mondani. :/
  • serious
    De megjelent mer én anno magyarul láttam több részét is a videotékábol kölcsönöztem ki. Aztán most ugy megnézném. De jo lenne nekem angolul is de a dc-n se láttam.
  • Loál János #1486
    Magyarul szerintem meg sem jelent, én soha nem hallottam róla. Eredeti nyelven talán DC-n, vagy Bittorente-n.
  • serious
    Kösz! Azt nemtudod hogy honnan tudnám megszerezni magyarul? Régen voltak a tékákba de már nincsenek.
  • Loál János #1484
    Anno én is láttam a PRO7-en, a Goosebumps című sorozat egyik része volt. Link.
  • serious
    Régen láttam pár filmet ami egy maszkról szólt amit ha felvett vki akkor az arcára nőtt és nem tudta levenni.(Egy tini lány játszott benne) Ennek több része is volt, asszem vmilyen libabőr sorozat. Nem tudja vki megmondani a filmnek a címét?
  • fifi
    No délelőtt sikerült megnéznem a Dagont!!! Nagy film volt! Sztem nagyon jól visszaadta Lovecraft eredeti atmoszféráját!
    Azt hiszem méltó megemlékezés az író előtt!
    ///régen láttam ilyen kiszámíthatatlanul/megmagyarázhatatlanul FÉLELMETES filmet!///
  • Ramza
    Fizetős ftp-ken csak kommersz, mai horrort talál az ember, azok semmit nem érnek.
    Én bittorrentézek, "Igen, nincs félelem" pedig dc-zik.
  • Shan
    Hali!

Bocsi, hogy idepofátlankodok, de érdekel a téma, és csak csodálkozom, mennyi film van, amiről még életemben nem hallottam , de szeretném megnézni őket. Ti honnan szediktek őket? (beleértve a japán horrort-is).

Adjatok lécci linket! (Jöhet fizetős/nem fizetős is)

• Jano
    A Ginger Snaps tényleg jó film, viszont azért egy kicsit túllihegik a tengerentúlon szvsz. De megnézem a folytatást is, ha lesz rá módom.

Ha ezt megszerzik nekem valaki, annak kezet csókolok.
  • fifi
    Hmmm. Ide is rég írtam...Szabin voltam egy hétig, néztem sok okosságot :)
    Eddig különösebben nem szerettem a farkasemberes filmeket, de a Ginger Snaps nekem nagyon kellemes csalódás volt /1-2/ Ajánlom mindenkinek.
    Most következik a Ju-on és a Ju-on The grudge című japán eposz amire már régen kíváncsi vagyok!
    +++mondja már meg nekem vki, hogy a Dagon című filmhez meglévő magyar felirat melyik verzióhoz stimmel???
  • winnie
    a kedvencem. a zenék is megvannak cédén (a muzsikáért oscart kapott jerry goldsmith, pár napja hunyt el, so egy néma fejhatás...).

a 4. bizony egy tévéfilm volt, el kell felejteni, nem szerves része a sorozatnak.
  • Ramza
    Ne haldokoljon már ez a topik, vazz!
    Írok is bele. Végignéztem az Ómen sorozatot, kb. 15 év után hatalmas élmény volt! Egyébként szerintem a legjobb horror-zenék ezekben a filmekben vannak.

1 - ez a legjobb véleményem szerint, egy percét nem untam (8/10)

2-3 nagyjából egy szinten vannak nálam, mind a kettőn jól szórakoztam, a másodikat csak egyszer láttam korábban, a harmadikat vagy ötször, ez utóbbit sokan szidják, pedig szerintem teljesen jó lezárása a trilógiának (6/10)

4 - teljesen felesleges faszság, nagyon rossz film, az utolsó öt percben elejtett mondatokon kívül semmilyen szempontból nincs semmi köze az eddigi részekhez, unalmas (3/10)
  • Böjtös
    Köszi! Mindjárt megtekintem a leveleimet, azután majd jelentkezem valamikor.:)
  • Ramza
    Az loál lenne :D
  • fifi
    Megfilmesítjük?
  • Ramza
    az 1462-ből ítélve nyaral. Vagy inkább telel.
    De lehet, hogy megette egy zonbi!!!
  • Galy
    jaj, hol a Jano má, na
  • fifi
    Deathwatch
    Hihetetlen film volt! Egész egyszerűen még rá egy napra is hatása alatt vagyok. Eszméletlen ahogy más és más jellemeken keresztül látjuk ahogy a katonákból ön és közveszélyes elmebetegeket farag valami...De mi? Ezt a kérdést soxor feltettem magamnak film közben. Talán a saját reményvesztettségük/kétségbeesettségük, a kilátástalan helyzetük miatt fordulnak egymás ellen?
    Nem is tudok nagyon írni róla ezt látni kell aki fogékony az ilyesmire! Bennem nagyon mély nyomot hagyott, és az utóbbi idők legjobb filmje ami ebbe a topikba való :)
  • Ramza
    Elment levélben, csemegézz :)
  • Böjtös
    Persze, mehet arra a címre.
    Nocsak...nem csak szimpatikus fazon vagy, de még jóstehetség is?;)
  • Ramza
    Amikor láttalak a Holtak hajnala topikban, tudtam, hogy ez lesz a következő topik, ahova betévedsz :D
    Persze, nagyon szívesen csereberélek, bár leginkább divx-ben utazom. Ha adsz privátban egy e-mailt, akkor átdobok egy listát. (az újságban megjelenő e-mailedet tudom, mehet oda?)
  • Böjtös
    Démonoknak egyik részét sem bántani kolléga, mert mindkettő alapmű és zseniális!;)
    Egyébként hogy van meg? Mert nekem mindkettő magyar felirattal (dvd). Ha érdekel, összeröffenhetnénk, viszont akkor nekem kellene a Ringu0, mert abból csak az 1-2 részt sikerült megszereznem.
    Meg talán amúgy is illene valami kis csere-berét folytatnunk.
  • Ramza
    Near dark

Megnéztem, mert nem tudtam elképzelni, hogy mitől áll ilyen jól az imdb-n egy egyszerű vámpírfilm.
    Aminek örültem, hogy már láttam gyerekkoromban, bár akkor nem hagyott mély nyomokat.
    Most eléggé tetszett, ha nem is kimagasló, de bőven nézhető vámpírfilm.
  • Ramza
    Mét?
  • fifi
    Téged meg a Re-animátor :)