9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
hmmmmmm....a + mi? -
Elkezdtem a Dellamorte dellamore-t remélem jó. Eddig litániákat hallottam róla...Innen valaki? Vélemény? -
nézted az ftp-t? -
Meg a köcsög eltaposott kutyát,macskát a lepedökbe...na ez nem kellett volna..BRRRRRR...inkább lehetett volna feka is a lepedök alatt:)))))) -
Kurv@ jó film volt! -
-
Ja az a félbuzi gyik......aha........már azthittem hogy ennyivel vége is a sztorinak.de szerencsére csak 1 kis közjáték volt....hehe....:-)))) -
Ne mondd hogy nem emléxel!!!
-
Neeem. Volt az acsávó akinek a "birodalma" ott volt a tekepályán. Gitározott ott valami számot, megöltek pár csajt utána letartóztatták.... -
Mostanában a chinatown.no-ip.org vagy .com-on vagyok.....szinte csak ázsiai filmeket töltök:))))) -
"A szőkerokkerjapánnál " ez a ICHI-böl lenne? -
Régebben ajánlottad a Suicide clubot! Nagyon jó film volt, de kellett egy kis idő míg ráéreztem a mondanivalóra...A szőkerokkerjapánnál viszont majdnem beszartam a röhögéstől, bármilyen kemény csávó is volt :) -
1.:Sympathy For Mr Vengeance...na ez is állat film..koreai/pl:sűketnémák jelbeszéde szex közben,valami spinkot bevizelésig kezelnek árammal,stb...hunsub van hozzá
2.:Alive....japán sci-fi...elég jo sztori,nagyon ok a képi világa...csak engsub /egyenlöre/
3.:Azumi....szamurájos valami...még letölltés alatt,de a kritikák szerint nem rossz .....hunsub ok. -
De csak ha nagyon szar. :O))) -
Ramza #1328 CALIGULA THE UNTOLD STORY (Joe D'Amato's Caligula, 1984): ez a szar megvan, ha kell. -
Itt vannak ám érdekes dolgok. -
Ramza #1326 Ezer éve keresem.
Az a nagy, csúnya szörny szegény nénit nagyon dulván megrakja. -
Ramza #1325 Hiszen ismersz :o) -
-
Ramza #1323 Csigalassan, de jön lefelé:
-
Szóval Te ilyen kis pöcske vagy!
:O)))))5 -
Ramza #1321 Nem.
Nem nézek horrorokat, undorodom tőlük!!! -
Bizony elég vicces. Kell? -
Ramza #1319 Eztet találtam:
http://www.imdb.com/title/tt0401760/
Jó lehet :) -
Ramza #1318 Viszont lejött közben a The Stand 4 része, ugyan nem annyira horror, de örülök neki mint buzi a faszának! -
Ramza #1317 House 2 - az első rész elég nagy csalódás volt újranézve, ez végülis tűrhető volt, bár nem volt benne egy csepp vér sem :€
Horrorparódiának is csak egy-két rész volt jó, de közelében nincs pl. Peter Jackson zsenialitásának.
Ehh, itt is inkább a nosztalgia tehet róla, hogy nem pontozom be 4 pontra :D -
durva, mi? -
Ramza #1315 Ja, régebben, amikor elkezdődött az egész vita, nyomon követtem én is ezt a dolgot.
Hát, vazze... -
Tegnap este végigolvastam az egészet, csak már nem volt erőm írni ide. :)
Ritka gáz, hogy egy cég vezetője hülyegyerekként leáll vitatkozni a fórumozókkal, akiknek (bár csak elmondásuk alapján, mert a lemezt nem láttam) megértem felháborodásukat.
Megdöbbentő látni, hogy egy cég vezetője ilyen mélyre képes süllyedni... -
hi..olvastam,és ez is megerösitett abban ,hogy mekkora gyökér ez a cég..:-(((((((.....legközelebb gondolom román hajléktalan szarosokkal készitenek szinkront a kiadásaikhoz !!Szvsz:...mert ezeknek mind1.....GÁZ!!!!!
-
Cat #1312 hát olvass bele, nagyon tanulságos, ritka primitiv ember -
Kit és miért akar feljelenteni? -
-
a 1305-öshöz némi magyar info akit érdekel:
http://www.bennydog.com/clipper/phpBB2/
http://free.x3.hu/macsman/ -
Ramza #1308 Sajnos nem értek hozzá :( -
Cat #1307 hm, vertextől sose fogok vásárolni semmit, az már biztos
idióta egy ügyvezetője van, és eszméletlen mit össze nem fenyegetőznek feljelentéssel meg mindennel -
Cat #1306 hellraiser vita xpressen, kurvajó :) -
hi...hogyan lehet elérni azt,hogy PL: 1 avi-s filmre ráégessem a feliratot,hogy ne keljen kűlön lennie hanem 1 file legyen az egész.....van valami modszer?...thx.. -
Úgy még jobb lesz.
-
nem, 12-essel és kb 20 percesre vágják a filmet, 50 percnyi reklámmal