9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Dazze, ez gusztustalan, még sosem láttam ehhez foghatót! -
Ramza #1421 Ne előzgessél, vazzer! -
Loál. -
Ramza #1419 "G" nem kellett volna a végére:
http://index.hu/cikkepek/0407/velvet/drunk.mpe -
A jó link. -
Ramza #1417 Mihez képest?
Amúgy tényleg nem. Túl valósághű :) -
Szar a link! -
Nemjó. -
Ramza #1414 Ehh, vazze, ez a horror -
Ramza #1413 Megnéztem.
Nincs azon semmi értelmes.
-

-
Ramza #1411 De jó, hogy mondod :D
(délelőtt leszedtem, de elfelejtettem megnézni :) -
Amugy :vélemény a listárol?ftp.. -
Ramza #1409 Igen, megvan nekem is.
Jó a hangulata, nem rossz a film se, de a Hatodik érzék után egy ilyet elsütni... :) -
magyar feliratot találtam hozzá/Organ/feltettem a szokott helyre.....öööööö,ezt a filmet nem lehetne....????uploadka?:)))) -
na akko még1x..http://www.dagon.atw.hu/tale.jpg -
Na ezt mindenkinek 1000-rel ajánlom...nálam a Ringu ota nem volt ilyen szigoru filmem..:)))))..nem 1 friss darab,de aki nem látta.....Cime: Tale of Two Sisters
-
megvan az account!!!teljes listát küldök de priviben dobj mailcimet...baszott sok cucc van..:)))))))))))))))))))))) -
Hejj az X akták ma esti része is megér egy misét! Sztem nagyon jó volt! -
Ramza #1403 Ja, ami kimaradt:
a filmben szereplő pozitív szereplők száma = 0
a filmben szereplő elmebeteg, belezős, nekrofil, aberrált állatok száma = mindenki -
Ramza #1402 Organ - hát ezen is túlvagyok.
Életem talán legbetegebb filmje. Japán - mi más is lenne - és sok helyen ezerszer keményebb az Ichinél, Battle Royalenál vagy az Ebolánál.
Igazság szerint a sztori 60%-át nem értettem. Vannak japán filmek, amiben nem ugyanolyan a szereplők arca, ez nem ilyen :) Hiába értettem a felirat 99%-át, mégsem állt össze teljesen a kép. Nem tudtam ki kivel, miért van ott, ahol.
Ennek ellenére az a típusú alkotás, ami magával ragad, elgondolkodtat, és az ember később megnézi újra. Ezt már csak azért is érdemes lesz, mert a végére már kezdtem érteni, hogy ki kivel van :D
Szóval "érdekes" a film, ajánlani tudom mindenkinek, aki az elmebeteg elmék alkotásait szereti... -
már megfordult a fejemben az otthoni videofigyelés gondolata......nem 1xű homevideok készűlhetnének rolam amikor néha átcsuszik az agyvelöm más dimenziokba....valszeg szarrá röhögnénk magunkat amikor ezek vissza lennének nézve....
-
HUÁ!
-
Ramza #1399 :D
Mások szenvednek, hogy tudatmódosítóval összehozzanak hasonlókat, Neked meg alkohollal is megy :) -
nekem az is ok...csak most nem vagyok otthon...és a vinyohalálom ota alig tudok megosztést produkálni 1 normális hubra.....kivétel a chinatown mert ot 5 gb a min...de nem fontos most..várhatunk 1-2 hetet amig lesz uj hdd-m..:)))))) -
És ha megosztom neked DC-n? Mert nekem az a /max/20k-s feltöltés elég zsengének hangzik... -
Erröl eszembejut az amikor:elég sok Ravenloft ,egyéb fantasyt olvastam egy idöben,ja és akkor is toltam néha az arcomba némi szeszt.....a barátnöm jön haza ,erre én könnyezve közlöm vele /hulla maxon/hogy a saját érdekében aznap ne maradjon nálam mert már nincs sok az az aktuális átváltozásig...bazzzzzz,tényleg azt hittem!!!
..de volt más érdekes is....pl:na mindegy.....
-
Ramza #1395 Képek.

Ez a maszk geci jól meg van csinálva.

Ez pedig az első átalakulás. A srácnak leesett az álla :) -
Azumi...na ez 1 nagyon aranyos,vérbrutál,meghato sztori/igen!igy mind!/a szamurájok korábol.A történet 1 bérgyilkoscsoport körűl zajlik.Nálam 9/10....azért nem full mert a droton rángatott akciojelenetek nem tetszenek,még ha ilyen kevés is.Ja!2005-ben Azumi 2. -
Ramza #1393 Egy amerikai farkasember Londonban - ezt sem láttam már vagy 14 éve (csak a gyenge párizsit), de azt kell, hogy mondjam, nem véletlenül lett klasszikus.
Lassan megy előre a történet, nincsenek ötpercenként belezések, valahogy mégis leköti végig az embert. Nagyon jó film, azon kevés között van, ami akkor és most is tetszett.
8/10, mert megérdemli.
Később csinálok majd képeket is. -
Ramza #1392 Igen, ez az egyik legnépszerűbb alámondásos film volt egy időben :)
Kb. négy embertől volt nálunk kölcsönben. -
Cvd #1391 Nincs meg. Még anno a 90-es évek elején járt nálam VHS-en, király alámondással. Legutóbb úgy 5-6 éve láttam valamelyik német adón. Elképzelhető hogy hivatalosan szinkronnal nem is hozzáférhető. Egyébként annyira nem volt B film, legalábbis amennyire emlékszem elfogadható technikával készült. -
(Most le fogja tagadni. :C) -
Megvan ez neked? -
Azóta is azon gondolkozom, de úgy rémlik van benne. Bár meglehet, hogy esetleg volt egy másik film is a kazettán, és összefolyik azzal. :O))))) -
Cvd #1387 Erre én is emlékszem, tetszett nagyon. Konkrétan arról van szó hogy a jelenben élő faszinak van egy "időtestvére" az első világháborúban, akiről eleinte nem tud, de ha valamelyikőjük bajba kerül akkor otterem a másik is. Természetesen a VH-ban élő kerül mindig bajba, így a jelenben élő faszi megy hozzá. Egyszer visz egy helikoptert is, azzal nyomják a fricceket. De földönkívüliek szerintem nincsennek benne. -
Ezt huszonkétmilijószó láttam (VHS), és imádtam.
Kicsit zavarosak már az emlékeim, lényeg, hogy egy tag egyszercsak időugrásokat kezd el csinálni, hirtelen németek ellen kell harcolnia az első világháborúban, aztán megint visszakerül a saját idejébe, ahol rendőrök elől menekül, valami szőke vénusziak is lesznek a végén, egy kedves kis űrlény társaságában, meg minden!!!! -
ok -
Ramza #1384 Megvan, de csak vhs-en :( -
Nincsen meg valakinek egy 1993-as Jennifer Aniston film??? A Címe: The Leprechaun... Egy koboldról szól aki vissza akarja szerezni az aranyát...