9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Dellamorte dellamore- nekem ez a film nagyon tetszett, bár egy kicsit homályos a vége...És az a csaj, hihetelen jó. -
Ramza #1381 Ja, most látom az utolsó sort.
Gumiba jó sok helyre tedd be, nagyszerű hozzászólásszám-növelő :D -
Ramza #1380 Van még topig, ahova nem teszed be ezt a szöveget, amit nem is Te írtál, hanem leszedtél egy honlapról? :) -
Holtak Hajnala (Holta Hajnalka)
#Spoiler!
Hogy miért kell felcseszni az agyam a kuntakintéskedéssel egy olyan filmben, ahol csak agyatlan zonbimészárlást, vérfüdőt, levágott testrészeket, és durva kivégzéseket várok, azt nem tudom. Szegény néger srác még mindig azzal küzd, hogy szeretne jó lenni, soha a büdös életben nem tud megválni a múltja által gerjesztett sértődött személyiségétől, közbe' meg zombik verik a falat kívülről, nagyon király... Na mind1.
/Spoiler!
Nem volt rossz a film! De igazából jó sem.
A zombik szépek (loál) voltak, persze hálivúdi összefosatós hangeffektekkel fűszerezve (ez nem igazán jó dolog).
Volt hangulata a filmnek, izgalmas is volt, sok-sok zonbiak, de mégis hiányzott az a megfoghatatlan plusz, ami a hasonló jellegű régi filmekből, és talán még a 28 Nappal Később-ből áradt.
Azért adok rá 6 és háromnegyed + egynegyed, azaz összesen 7 pontot, mert ezek a rohattak (na nem a zombik) csesznek ilyen filmeket csinálni manapság.
#Spoiler!
Kifejezetten bunkóságnak tartom a mozi üzemeltetői részéről, hogy rögtön az első feliratnál lánpát gyújtanak, hiszen csak akkor derül fény (loál, na nem a lánpák miatt) a kedves főszereplők kalandos útjának 'szerencsés' végkimenetelére. Ezzel szinte átverik a kedves türelmetlen nézőközönséget, akik máris felpattannak, és akadályoznak ÉNENGEMET a szabad kilátásban a vászon felé, ahol még rendkítül fontos dolgok történnek. Szégyelld magadat!
Unhappy end roolz!
/Spoiler!
Mindenhova berakom, loál! :D -
befizettem 1 ftp-re.....a filmlistát feltettem a szokásos helyre.....keddtöl él a hozzáférésem,ha kellene valami.. -
Ramza #1377 Ja, egyébként nem Kurosawa film, bár kétségtelen, hogy lehetne az is. -
Ramza #1376 Életem legnegatívabb filmélménye volt :)
Szeretem a művészfilmeket, bírom a fekete-fehéret, csípem a japánokat, de ez a film nem tetszett - nagyon finoman fogalmazva. -
egy link az elözöhöz:http://www.imdb.com/title/tt0058430/ -
lenyomtam az ONIBABA c.filmet..1964/Kurosawa film...nagyon brutal...emléxem,hogy annak idején a faterék kihajtottak a szobábol amikor a tv-ben 1x-er leadták...kb:1975 -ben:))fekete-fehér film de ÁLLAT!! -
-
Ramza #1372 Na, megnéztem a Terror galaxisát.
Terraloál a film, rég nem szórakoztam ilyen jót.
Klasszikus B-scifi, eszméletlen ölésekkel, Jano szerintem örülni fog neki :)
Csak azok nézzék meg, akik szeretik a 80 körül készült b-filmeket, más úgysem értené, hogy mi ebben a jó :D
Két kép:

Na ki ez a bácsi?

Ez pedig részlet az elhíresült jelenetből... -
Ramza #1371 Két képö, saját, kellően idióták:

(House 2) -

-
Őt meg én, HUÁ! :D -
na dobok 1 hátast...elvégre munkahelyen vagyok:)))))by all.... -
oksa...én a jövö hét végén irom loálnak a lemezeket...de holnap priviben tolok 1 listát is..mert akkor a cd-ket is átfuthatod.... -
Ramza #1366 Meglesz, ha lejön ma, akkor hétvégén felnyomom. -
Na most telcsizett az asszonyállat othonrol:lejött az AZUMI 2.cd-is....yessssssss -
Kérem!!!!!!!!!!PLIIIIIIIIZ,ha majd ráérsz....kicsike upload...hehehehe... -
Ramza #1363 Akkor elég, ha neki lefirkantod, majd tőle megszerzem, köszi! -
Ramza:ki is irhatom dvd-re....Loálnak is igy fogom....de fel is tölthetem...
fifi:a Down to Hell-t is huzd le ,az a Versus elözmény/Ramza mester okitott ki erröl
-
Na most viszont megyek dögleni! Csá mindenkinek! -
Ramza #1360 Galaxy of terror 73,9%
Úgy izgulok.
Remélem nem megint egy gyerekkori kedvenc elvesztése lesz belőle. -
kell!
-
Ramza #1358 Utóbbi kettő nincs, de legalább 50-et biztos kiterítenek. Igaz, nagy részük már másodszorra él :D -
Ramza #1357 Zseniális.
Zombik + Tarantino + Guy Ritchie + japánok + elmebetegség :DDD -
Hány embert nyírnak ki benne? Autósüldözés/haverom után szabadon/, és fénykardpárbaj van-e? -
Jó? -
Ramza #1354 Természetesen minden :)
fifi: 2 órás japán eszméletvesztés egy varázslatos erdőben :D -
Akkor jólvan. A Versus az melyik film volt? Vmi rémlik de nemtom 100%-ra most így... -
#1330 ...ezekböl kell valamelyik? -
Ramza #1351 Kis túlzással zombi művészfilm.
Az egyik legjobb!
Elsőre 100%-ig nem jött be, de emélsztettem, és azóta úgy gondolom, hogy a legjobb 90-es évekbeli horror. -
nálam sajna vinyohalál vol:((((most 1 10 GB-sel gyikoskodok,amig ki lesz cserélve/gari alatt van/addig csak a china mert ott 5 gb a min.. -
Gecc! Ez fasza lesz! -
20GB -
oksa.....kisahubben.homeip.net :ezen mennyi a min.shared?nekem mindig idötullépést irt ki.. -
Ment egy priv. arra answert! -
ami most kerűlt fel:The Eye 1...2,The Ricky story ,Versus,Down to hell,és bas@ott sok feliratot gyűjtöttem ki ázsiai filmekhez.....mindezek a :mp3/upload/dagon alatt.... -
Cemetary man -
Még nem! De amit neked ígértem sem felejtődött még el!