9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • fifi
    Dellamorte dellamore- nekem ez a film nagyon tetszett, bár egy kicsit homályos a vége...És az a csaj, hihetelen jó.
  • Ramza
    Ja, most látom az utolsó sort.
    Gumiba jó sok helyre tedd be, nagyszerű hozzászólásszám-növelő :D
  • Ramza
    Van még topig, ahova nem teszed be ezt a szöveget, amit nem is Te írtál, hanem leszedtél egy honlapról? :)
  • Jano
    Holtak Hajnala (Holta Hajnalka)

#Spoiler!
    Hogy miért kell felcseszni az agyam a kuntakintéskedéssel egy olyan filmben, ahol csak agyatlan zonbimészárlást, vérfüdőt, levágott testrészeket, és durva kivégzéseket várok, azt nem tudom. Szegény néger srác még mindig azzal küzd, hogy szeretne jó lenni, soha a büdös életben nem tud megválni a múltja által gerjesztett sértődött személyiségétől, közbe' meg zombik verik a falat kívülről, nagyon király... Na mind1.
    /Spoiler!

Nem volt rossz a film! De igazából jó sem.
    A zombik szépek (loál) voltak, persze hálivúdi összefosatós hangeffektekkel fűszerezve (ez nem igazán jó dolog).
    Volt hangulata a filmnek, izgalmas is volt, sok-sok zonbiak, de mégis hiányzott az a megfoghatatlan plusz, ami a hasonló jellegű régi filmekből, és talán még a 28 Nappal Később-ből áradt.
    Azért adok rá 6 és háromnegyed + egynegyed, azaz összesen 7 pontot, mert ezek a rohattak (na nem a zombik) csesznek ilyen filmeket csinálni manapság.

#Spoiler!
    Kifejezetten bunkóságnak tartom a mozi üzemeltetői részéről, hogy rögtön az első feliratnál lánpát gyújtanak, hiszen csak akkor derül fény (loál, na nem a lánpák miatt) a kedves főszereplők kalandos útjának 'szerencsés' végkimenetelére. Ezzel szinte átverik a kedves türelmetlen nézőközönséget, akik máris felpattannak, és akadályoznak ÉNENGEMET a szabad kilátásban a vászon felé, ahol még rendkítül fontos dolgok történnek. Szégyelld magadat!
    Unhappy end roolz!
    /Spoiler!

Mindenhova berakom, loál! :D
  • Ryleh
    befizettem 1 ftp-re.....a filmlistát feltettem a szokásos helyre.....keddtöl él a hozzáférésem,ha kellene valami..
  • Ramza
    Ja, egyébként nem Kurosawa film, bár kétségtelen, hogy lehetne az is.
  • Ramza
    Életem legnegatívabb filmélménye volt :)
    Szeretem a művészfilmeket, bírom a fekete-fehéret, csípem a japánokat, de ez a film nem tetszett - nagyon finoman fogalmazva.
  • Ryleh
    egy link az elözöhöz:http://www.imdb.com/title/tt0058430/
  • Ryleh
    lenyomtam az ONIBABA c.filmet..1964/Kurosawa film...nagyon brutal...emléxem,hogy annak idején a faterék kihajtottak a szobábol amikor a tv-ben 1x-er leadták...kb:1975 -ben:))fekete-fehér film de ÁLLAT!!
  • Jano
  • Ramza
    Na, megnéztem a Terror galaxisát.
    Terraloál a film, rég nem szórakoztam ilyen jót.
    Klasszikus B-scifi, eszméletlen ölésekkel, Jano szerintem örülni fog neki :)
    Csak azok nézzék meg, akik szeretik a 80 körül készült b-filmeket, más úgysem értené, hogy mi ebben a jó :D

Két kép:

Na ki ez a bácsi?

Ez pedig részlet az elhíresült jelenetből...
  • Ramza
    Két képö, saját, kellően idióták:

(House 2)
  • Jano
  • Jano
    Őt meg én, HUÁ! :D
  • Ryleh
    na dobok 1 hátast...elvégre munkahelyen vagyok:)))))by all....
  • Ryleh
    oksa...én a jövö hét végén irom loálnak a lemezeket...de holnap priviben tolok 1 listát is..mert akkor a cd-ket is átfuthatod....
  • Ramza
    Meglesz, ha lejön ma, akkor hétvégén felnyomom.
  • Ryleh
    Na most telcsizett az asszonyállat othonrol:lejött az AZUMI 2.cd-is....yessssssss
  • Ryleh
    Kérem!!!!!!!!!!PLIIIIIIIIZ,ha majd ráérsz....kicsike upload...hehehehe...
  • Ramza
    Akkor elég, ha neki lefirkantod, majd tőle megszerzem, köszi!
  • Ryleh
    Ramza:ki is irhatom dvd-re....Loálnak is igy fogom....de fel is tölthetem...
    fifi:a Down to Hell-t is huzd le ,az a Versus elözmény/Ramza mester okitott ki erröl
  • fifi
    Na most viszont megyek dögleni! Csá mindenkinek!
  • Ramza
    Galaxy of terror 73,9%
    Úgy izgulok.
    Remélem nem megint egy gyerekkori kedvenc elvesztése lesz belőle.
  • fifi
    kell!
  • Ramza
    Utóbbi kettő nincs, de legalább 50-et biztos kiterítenek. Igaz, nagy részük már másodszorra él :D
  • Ramza
    Zseniális.
    Zombik + Tarantino + Guy Ritchie + japánok + elmebetegség :DDD
  • fifi
    Hány embert nyírnak ki benne? Autósüldözés/haverom után szabadon/, és fénykardpárbaj van-e?
  • fifi
    Jó?
  • Ramza
    Természetesen minden :)
    fifi: 2 órás japán eszméletvesztés egy varázslatos erdőben :D
  • fifi
    Akkor jólvan. A Versus az melyik film volt? Vmi rémlik de nemtom 100%-ra most így...
  • Ryleh
    #1330 ...ezekböl kell valamelyik?
  • Ramza
    Kis túlzással zombi művészfilm.
    Az egyik legjobb!
    Elsőre 100%-ig nem jött be, de emélsztettem, és azóta úgy gondolom, hogy a legjobb 90-es évekbeli horror.
  • Ryleh
    nálam sajna vinyohalál vol:((((most 1 10 GB-sel gyikoskodok,amig ki lesz cserélve/gari alatt van/addig csak a china mert ott 5 gb a min..
  • fifi
    Gecc! Ez fasza lesz!
  • fifi
    20GB
  • Ryleh
    oksa.....kisahubben.homeip.net :ezen mennyi a min.shared?nekem mindig idötullépést irt ki..
  • fifi
    Ment egy priv. arra answert!
  • Ryleh
    ami most kerűlt fel:The Eye 1...2,The Ricky story ,Versus,Down to hell,és bas@ott sok feliratot gyűjtöttem ki ázsiai filmekhez.....mindezek a :mp3/upload/dagon alatt....
  • fifi
    Cemetary man
  • fifi
    Még nem! De amit neked ígértem sem felejtődött még el!