9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Persze, 80-as karikával, mi? Te szemét! -
Ramza #1301 Az extra kiadást gumipöcssel adják, állítólag az rtl klub is vetíti valamikor a nyáron este nyolckor!!!!444 -
Fifi írta "... ez már kicsit erős/aberrált/ volt...".
Na pont ezért kell megtartani.
(Én máshogy állok a filmhez, nekem őskedvencem lett, szal nem kérdés a sorsa. Ha látjátok díszdobozos dvd-n, akkor szóljatok. :D) -
Ramza #1299 Én is így éreztem, de megtartottam, mert jó :) -
Ramza #1298 Szerintem simán.
Vicces. Meg dulva is néhány helyen, ami jó.
Bár az utolsó fél óra inkább idegesítő.
Ja, a legjobb: Jason a kilencedik részben body snatcher is lesz :D
(komolyan, hihetetlen, szerintem az volt a céljuk, hogy minden második horrorból, ami 50 év alatt jelent meg, lopjanak valamit) -
Amikor aszontad "kuriózumnak", akkor beszéltél jól! :D -
Maradjon az utókornak? -
Mé'? -
Ne töröld le lécci, htx. -
Nagy rábeszélések után megnéztem mind a 2 Nekromantikot! Uhhhh...Azon vacilálok, hogy letöröljem-e, vagy meghagyjam kuriózumnak...Nekem ez már kicsit erős/aberrált/ volt. -
:DDDDD!
De azért érdeems megnézni? Legalább a látvány miatt? -
Ramza #1291 Száz százalékig :D
Képzeld, van Jasonnek egy nővére, aki eddig nem került elő, pedig ott él a Kristály tó partján (öt kilométerre az eddigi hentelések helyszínétől), a háza előtt baszom nagy Vorhees táblával :DDDDD
(nem kamu!) -
Loál? -
Ramza #1289 Péntek 13. IX.
Ennyi baromságot egy filmbe zsúfolva talán még életemben nem láttam. Az égvilágos semmi köze nincs az eddigi részekhez, se történet, se a szellemiség tekintetében.
Ellenben a hentelés ebben a részben van a legjobban megcsinálva és a fenti hibák ellenére is úgy gondolom, hogy ez a második legjobb a sorozatból (más kérdés, hogy így se adnék 10-ből 5 pontnál többet neki...), maximum el kell vonatkoztatni az eddigi történésektől :) -
Keresek egy filmet (ill. csak a címét), ami nagyon régen láttam már szinkronos videó verzióban, de most, hogy keresném, minden fontos támpontot elfelejtettem róla. :) Azért a sztori nagy vonalakban megvan még, hátha ráismer valaki:
Két zsaruról van szó, akik belefutnak egy olyan ügybe, ahol halott bűnözők térnek vissza újra régi "mesterségükhöz" és mivel már halottak, szinte elpusztíthatatlanok. A nyomozás elvisz vmi céghez és ott az egyik zsarut kinyírják, de egy ott dolgozó szimpi leányzó megmenti, azaz feltámasztja. Ha jól emlékszem, van valami hátránya is a dolognak, időnként újabb elektromos(?) adagot kell kapni, különben villámgyorsan lebomlik a delikvens. A csajról is kiderül, hogy fel van támasztva, de ő meg is hal. A két zsaru végigviszi a nyomozást, de a pontos részletekre már nem emlékszem. Egy fontos jelenetre emlékszem még: a halott zsernyákot felgyújtják a házával együtt, de nem ég el, hanem kis idő múlva kimászik a fekete hullazsákból és letépked magáról pár megégett bőrdarabot. Meg a végén volt vmi olyasmi, hogy a másik zsaru is meghal és mennek befelé vmi ködbe és beszélgetnek, amikor azt mondja (talán ez az utolsó mondat is), hogy "ha újjászületnék, női melltartó szeretnék lenni" (vagy vmi ilyesmi).
Egyébként a két ficak erősen Starsky & Hutch karakterű, de persze nem az "igazi" színészekről van szó.
A film nem volt moziban, de a tékákban szinkronosan lehetett megtalálni, én is egy ilyen VHS változatot láttam.
Valakinek beugrik, melyik ez a film?
-
Na, erre már nem emlékeztem. -
winnie #1286 ő volt az a csávó, aki a nekem 8-ban (martin lawrence, tim robbins) az idétlen táncoló biztonsági őrt játszotta. nagyon LOL volt -
Riki Oh 2: Horobi no ko (1990)
Soha nem lesz meg.
-
Jameg Bruce Almighty forgatókönyvírója is. -
:O)))
KaZaA-ről szedtek le egy videót a haverok Matrix-cow néven, éshátperszehogy a tehenes bunyó volt, de nem tudta senki, hogy egy nagyfilmből van kivágva a jelenet. Aztán kutakodtam, és megtaláltam, aztán már szedtem is.
Steve Oedekerk (főszereplő, rendező, mindenes) egyébként az Ace Ventura II rendezője/írója is, szal... -
Ramza #1282 Köszönöm!!!
Akkor meg kell nézni megint :)
(egyébként ezt a filmet milyen megfontolásból töltötted le? hol hallottad, hogy jó?) -
Holnap kénytelen-kelletlen kapsz egy másik, jobb minőségű veziót, amit ÉNE feliratoztam. -
Ramza #1280 Kung pow - elmebeteg egy film ez is :)
Eddig azt hittem, hogy a Chinese Odyssey-nél nincs hülyébb humorú film, de ezek szerint van.
Mondjuk néhá már egy kicsit sok volt az ökörködésből, de öszességében tetszett.
Az imdb pontszámot pedig nem értem. -
...idióta * (japán vs. kínai)... -
Ugye megmondtam!
A nyolcvanasok egyik legjobb idióta japán vs. kínai bunyós filmje, nála szerintem csak a Dragon on Fire jobb (legalábbis úgy maradt meg emlékeimben), azt még nem találtam sehol. :( -
Ramza #1277 B-múvi a javából: Ninja in the dragon's den
Hát, én tulajdonképpen az amerikai kommersz ninja-filmeken szocializálódtam, de ez nagyon tetszett, sőt.
Nem szeretem a verekedős filmeket, de hihetetlen, hogy ebben kb. minden másodperc fel volt építve faszán. -
Ramza #1276 Szerintem 0%, hogy találsz hozzá. -
Belabacsii #1275 Tudom nem illik más oldalt reklámozni de én mégis megteszem. Létrehoztam egy magyar horror-os fórumot hogy összehozza a magyar horrorrajongókat egy kicsit. Még zsír új arra vár h megtöltsétek a hozzászólásaitokkal .
www.ahorrorhaza.tk
-
Senki? -
Ramza #1273 Hát bizony a Beyond minden idők egyik legjobbja, ez tény.
És bár ezerszer elmondtam mőár, most is leírom: 18 évvel ezelőtt az első film volt videón, amit láttam :)
NYR - nekem picit csalódás volt -
Tudom hogy az ide írkáló embereknek nem újdonság ez: Fulci-The Beyond. Nekem csak most sikerült megnéznem. És felkerült az általam látott 10-es listára a legjobb horrorfilmek közé. Nekem nagyon tetszett. Mikor a fickót elleptáé a pókok és kicsit kikezdték...na akkor a hideg futkosott a hátamon. és ezt is számítógépek meg milliós költségvetés nélkül...Kár hogy nem oktatták ezek a mai "menő" rendezőket, hogy hogyan is kell filmet csinálni.
/most jö a New York Ripper
/
-
Itt. -
Ramza #1270 És az hol van? -
Nem tud valaki a Maximum Overdrive (Totális Túlhajtás) c. filmhez magyar feliratot szerezni? a www.feliratok.hu-n nincsen sajna. :( -
Elvont filmek topikba írtam. -
Ramza #1267 Az első két rész jó volt, de a harmadikra már nem maradt ötlet :o( -
Mi va' ? -
hát igen, a szemöldökcsipesszel bellbimbó tépegető gyilkos... száksz :( -
A trancsír jó volt benne, csak a sztori... :/ -
láttátok a Csöpögő szemlé és mellbimbő pörkölt pürével 3at?
szvsz jó