9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Kedves forumozo Társaim jovoltábol végigélvezhettem,végigokádhattam néhány filmet ázsiábol....:ICHI-uuááááá:)),Save the Green Planet-jujjj:)),Visitor Q:na ezen bemozdult az ebéd a beleimben:))
csak igy tovább....csak ne azon kapjam magam,hogy pálcikával egyek és ...........:))))) -
Átverekedterm magamat a Nekromantik1-en. Eddig a 2-re még nem volt energiám :). Hát hogyismondjam elég érdekes/megrázó a csávó meg a csaj aberráltsága. Kemény film, azt tekintve, hogy ugye ilyen emberek a valóságban is léteznek. A vége viszont korrekt... -
Ahogy egy haverom mondaná:Mindenki meghal a többiek megsebesülnek...
Tényleg jó kis film. -
Hát, a koporsók elvileg 3-6 hét alatt berogynak, de a felülés akkor is tényleg gázos, de végülis mindegy, éppen az efféle jelenetekért (is) szeretem ezeket a filmeket. :)
-
Ramza #1258 Igen, az is rendben volt.
Mondjuk azon mindig röhögni szoktam, hogy az embereket általában két méter mélyre, koporsóban temetik el, de a zonbik mégis mindig 10 centivel a föld felszíne alól bújnak ki (felülnek), koporsó pedig sehol :)
(mondjuk ebben az esetben ez nem gáz, mert ugye a hódítókat aligha így temették, de a modern zonbiknál már érdekes) -
Hát, első pöccre azt hittem, a zombi megkapkodja a búvárcsajt, aztán a cápák szétszedik, de valahogy nem így történt. Amikor leszakította az uszonyát, meg beleharapott, hát kicsit néztem nagyokat. Mondjuk az látszott, hogy amikor a cápa leszakította a zombi karját, nem voltak fogai. Visszanéztem ugyan, de nem tudtam eldönteni, hogy ez most tényleg igazi állat volt-e, vagy sem. Azért durva volt.
Még egy nagyon jó jelenet volt benne: az ősi spanyol temető, amikor a dicső konkvisztádorok, pontosabban a mumifikálódott maradványaik újra előbújtak a sírokból. :)
-
Ramza #1256 Igen, a cápás jelenet nekem is nagy kedvencem.
87-88 táján láttam előszőr, tavaly pedig alig vártam, hogy újranézzem. -
Zombie Flesh Eaters (aka Zombie 2)
(Lucio Fulci, 1980)
Nem gyenge film, bár mondjuk a The Beyond szintjét nem éri el. Ebben a filmben a zombik nem ördögi megszállottság okán támadnak fel, hanem voodoo mágia miatt. Bár a pontos ok nem igazán derül ki (nekem legalábbis nem jött le, hogy mi köze a Moreau-ba oltott dokinak az egészhez, mire célozgatott a felesége), azért néhány jelenet megérdemli a figyelmet. Mint pl. az általam először látott víz alatti zombi, ami szétszaggat egy fehér cápát :O... Ja, és tetszett, hogy ismét amolyan "fulcisan" ér véget: mindenki meghal és jön a világvége, a zombik elözönlenek mindent. :)
6/10
-
Jó már mindegy is! -
Mondjatok már egy pontos filenevet a Beyond-hoz /divx/ mert annyi megtévesztő nevű tetű verziót látok hogy botrányos... -
Ramza #1252 Dzsénó Buttregeit azóta is szabadlábon van.
Vajon merre lehet mostanában? -
Szerencsére nem! :D -
Hűha! Belenéztem a Nekromantik1-be, csak így részleteket. Hát elég komoly lesz. Holnap van csak időm végig sajnos!
Az ilyen filmek rendezőit nem csukják le? -
Fú, azt én is megnézem! -
Elkezdtem az Electric Dragon 80.000V-t. A főszereplő Kakihara, az Ichi-ből. Fekete-fehér, alig van szöveg benne. Rég láttam ennyire szépen fényképezett filmet, gyönyörű képek vannak benne. Ma este befejezem, és írok még róla.
-
525 MB-nál tert a cucc(upload)......azzzé jobb magyarul,ma mire regisztráltattam magam a chinatown-on majd leszoptam magam...1 cseh faszi tolta a reges infot nekem...hát legyaláztuk az inglist rendesen...:))))) -
Ramza #1246 Tessék angolul nézni :) -
hi....sajna mind1ik srt,sub csuszik aZ ICHI-n......de tettek fel az ftp-re subjavito progit...nagyon okos,beépitett moziablakkal+magyar menűvel... -
Ment! :D -
Jó akkor postázd az 1-et :) ! -
Neeeee!
Nagyon jó mindkét rész, szentségtörés a másodikat előbb nézni, és kell hozzá az első részből 1-2 info, hogy minden világos legyen. Nem azért, mert bonyolult lenne, hanem a második továbbviszi az elsőben "elvarrt" szálat. :D -
Az itt szereplő szagértő bácsik szerint nagy gáz ha én először a Nekromantik 2-t csekkolom meg és csak utána az 1-et? Mert ez most sajnos kb. így fog kijönni! -
Htx az infot!
-
NEXT.......magyar film,űbersulyos.....éjjel a tv2-ön.....
a showműsorokat dolgozza fel "Szűletett gyilkosok stilusban"
nagyon beeeteeegggg.nem kellene kihagyni senkinek sem... -
Ramza #1238 

Elmegyek műholdnak :(
(egy perc horror chanellért odaadnám az összes magyar kereskedelmi adót) -
Rátájolom én a videómat vhogy...Csak beltéri egységet fűre cseréltük régebben azt még be kell szereznem. -
na aztán majd told az infot ,ha sikerűlt rátájolodni...lehet hogy 1 tv-karit is megérne.......
-
No ez jónak ígérkezik és ingyé' van....Megyek előkerítem a parabolát :)/ha még öcsém nem adta el/ -
ha valakit esetleg érdekelne:
MŰHOLDAS HORRORCSATORNA
Május 3.-án indul műholdon a Horror Channel angolul, kódolatlanul, cenzúrázatlanul (ami mondjuk egy angliai cstornánál nagy szó). Az egyetlen negatívum, hogy lesznek rajta reklámok, de csak így tudnak kódolatlanul adni. A műsoron angol, európai és amerikai horrorfilmek és sorozatok fognak szerepelni. A csatorna a 28.5 Keleten található Eurobird 1 műholdról lesz fogható, úgyhogy akinek van digitális beltérije, és tudja fogni ezt a műholdpozíciót az májustól feltétlenül állítsa be a csatornát.
Az adó műszaki paraméterei a következők: Műhold: EuroBird 1 (28.5°E) Frekvencia: 11224 MHz Polarizáció: Horizontális Symbol Rate: 27500 FEC: 2/3 Az adó internetcíme:
A sokkmagazinon olvastam.......[
URL=www.horrorchannel.co.uk]www.horrorchannel.co.uk -
Ha valaki szereti az EMule-t akkot itt a reg után naon sok link van....http://www.acfmovies.com/board.....jo kis kecsöppös movie-k -
okok...közben rájöttem.....
-
hi.....milyen formátum a köv?: .ogm -
Alapmű! :D
-
Otthon megy a gép, talán már felért a 2. cd is (remélem)! -
adig begyüjtök 1db bkv-ellenört,1 db máv-ost,2db olyat aki nem szereti a palesztinokat:)))))csak hogy legyen kiken gyakorolni..:))) -
Nem igazán szeretem a veitkongokat de az egy kurv@ jó film volt... -
és délután letöltöm az ICHI-t + a koreai bolygomentö szadista betegséget....YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!! -
Végre valahára sikerült megszereznem normális minőségben a Bad Taste-t/Peter Jackson/.
Olyan kretén film volt hogy hihetetlen, lehetett röhögni is szerencsére, mert ha ezt komolyan gondolták volna, hát asszem Peter bácsi max. a sittről forgathatta volna a Gyűrűk urát...sztem jobb mint a Hullajó, meg egy-két helyen durvább is :) -
Akkor lehet, hogy keverem a KungFuFlix-szel?
-
reg nélkül most is simán töltök rola!!!!!!!!..a szokásos nick alatt vagyok fenn/My wife is gangster 1./kb 1 ora és lenn van...
220 user/15 TB anyag....néhány LAN-os is van....ja,és még 1 hub:kisahubben.home-ip.org..de idáig nem jutottam el a rules-ig:(((((...........mindenkitöl sorry!!!!!!DE nem keverem össze a topicot a dc topiccal!!!!sajna ezek nem nagyon favorizált infok,igy szvsz mindenki jol jár...