1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
#254 Nagyon szép! De hol a fenébe lehet ilyen billentyűzeteket venni? -
jihad #253 80 rongy?? Az elég húzós. Főleg hogy ez is 1 ütéstől szanaszéjjel törik. -
wertz #252 Miért tűnik el a billentyűzet egy idő után.A gép csipog egyet és eltűnik.De később megint jó.Mi a baja -
Hgyurci #251 Kösz!
És a GENIUS LuxeMate Scroll-ról mi a véleményetek? -
#250 -
Hgyurci #249 Hali!
Tudja valaki hol lehet tényleg megvenni ez ta a Logitech Media Keyboard (esetleg Elite verzió) nevű dolgot, a pcland-nál nem látom. -
#248 Időnként nekem is csinálja (Kolink)
még nem jöttem rá, talán port-hálózati hozzáférés macera lehet? -
steweee #247 nekem a létező LEGNAGYOBB billentyűzetre lenne szükségem, mert szeretem ha nagyon a billentyűk és a rajta lévő közök, mert elég sokat és gyorsan gépelek és így kényelmes. méret nem számít, mármint bármekkora lehet és nem érdekel az ára sem. ja és egyszerre legalább 4 billentyű lenyomására tudjon reagálni, mert az kell a lövöldözős játékokhoz
létezik az elképzeléseimnek megfelelő? -
#246 De lehet hogy ilyen lesz erről is kérném a véleményetek -
#245 Nekem bőven jó lesz ilyen keyboard.Légyszi mondjátok el a véleményeteket! -
#244 Akárcsak én, de ekkora pénzért... Nyomkodni se merném. :D -
#243 Ebbeigencsak beleszerelmesedtem, igaz csak jövőre lesz kapható, másrészt lelohaszt egy kissé a várható ára (kb. 80 000 hupénz)... -
#242 Hali!
Microsoft® Wireless Optical Desktop Pro 2.0-t nem tudjátok, hogy hol lehet magyarban kapni? -
Nadi #241 Nekem pedig az lenne a bajom, hogy ha megfagy a gépem, vagy szabálytalanul állítom le, akkor nem érzékeli az USB-s billentyűm és vissza kell dugni a régit. Ez miért van? -
Szabi DEMON #240 Problémám a következő. A gépem gyakran kivág a játékokból az asztalra és bejön a futtatás vagy a strat menü vagy egyéb más dolog, rosszab esteben kikapcsol a gép. Olyan mintha össze vissza lennének a gyorsbillentyűk. Egyszerűen nem tudom hogy mit kezdhetnék vele és már kurvára ideges vagyok. Nem tudom hogy jó felé gondokozok-e. Szerintetek mi lehet a probélma és még inkább a megoldás! Előre is kössz. -
Nadi #239 Nekem is ilyen van egy jó ideje, de nekem sem sikerült(nem is nagyon próbáltam:D) -
#238 A magam részéről az egyszerűségre törekedtem, íme:
A800
A kép ugyan nem adja vissza, de élőben sokkal szebb. Írásra nagyon jó, szóval jó vétel volt! :-)
Üdv!
Prime -
#237 Tényleg nem nagyon verik nagydobra a méreteket. :( -
savafan #236 és nem csak ennél nics, szinte semmilyen billentyűzetes oldalon nem találtam méreteket:( -
savafan #235 nincs:( -
#234 gyártó oldalon nincsenek rajta a méretek? -
savafan #233 köszi az infókat. de nem tud valaki egy normál méretű billentyűzet szélességet? centiben persze. sajna nekem multimédiás logitech van ami baromira tud terpeszkedni:) -
#232 a labtec a logitech alcége, mint az asus-nak az asrock, az alsó kategóriás cuccaiakt nem saját néven adják el :) -
#231 Hát akkor barátkozz a gondolattal, hogy ez nem Logitech. -
savafan #230 Volt a gyűjtőnév, hogy Logitech és alatta volt felsorolva sok billentyűzet. Köztük volt többek között ez is. Nekem is furcsa mert a Labtech oldalra vitt el a link ahol hírdetik a cuccot. És semmi utalás a logitechre. -
savafan #229 Nem tudom. Így van írva az oldalon ahol láttam. -
#228 Namost a Labtech mióta Logitech? -
savafan #227 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Egy nettel nem rendelkező havernak keresek logitech billentyűzetet de sajnos csak 43,5-44 centi széles hely van a kütyünek. Találtam egy logitech wireless optical edge nevű billentyűzetet ahol a középső 3 sor függőlegesen van állítva.
De nem találtam hozzá méretet a neten:(
Ezen kívűl nem tudna ajánlani valaki valamit?
Előre is köszi a segítséget!
Erről lenne szó:Logitech edge -
#226 Eeeee, ez kurvajó. :D -
#225 Ez aztán qrva yoo lesz!
gondolom majd az ára is a csillagokba lesz de mindenképpen a jövőt vetíti előre billentyűzet fronton! -
Cancel #224 ha feltelepítetted a cd-jét, akkor az ikonjára jobb egérgomb és options, ennyi -
#223 talán az edpland.hu-n
de sztem ez nincs magyar bill-ben -
#222 Nem tudja vki, hogy ilyet hol lehet venni:
Microsoft® Wireless Optical Desktop, Comfort Edition -
#221 Na senki se tudja? -
Így néz ki. -
#219 Sziasztok. Tegnap vettem egy Genius KB-29e Calculator billentyűzetet. A kérdésem az lenne, hogy lehet e rajta személyreszabottan beállítani a funkcióbillentyűket, vagy csak azt tudja amit alapból beállítottak rá? A Saját programjával nem sikerült átállítanom egy billentyűt se. Ha van erről infótok vagy programotok hozzá, megköszönném! :)
-
#218 Ez így van -
#217 gyönyörűség. jól választottál. -
#216 Sziasztok!
Szeretnék információkat kapni egy billyentyűzetről. Logitech 967234-0403, azaz Logitech Keyboard Elite Black Keyboard. Ezt lehetett régebben kapni Cordless Desktop Optikalban egérrel, de lehet kapni vezetékesben is.
Találtam róla angol oldalakon, ahol lehetne rendelni.
TUD VALAKI MAGYAR ÜZLETET????? Régóta keresem, ajándékba kéne, és hozzáteszem az utódja annyira nem jön be az illetőnek.
Apropó, vélemény az utódjáról az Internet Pro-ról? Környezetemben senkinek nincsen, nincs infóm róla.
Előre is köszi mindent
U.i.:vagy magyar rendelős oldalt. -
#215 A vezetékes telefon is jobb, mint a mobil, használd azt! Kevesebb macera, olcsóbb is...