1496
Billentyűzetek pro és kontra
  • Pheel
    Ja és a Genius sem rossz ám! Először majdnem azt vettem, de sajnos olyan kompromisszumokkal járt, amit nem vállalhattam. :)
  • Pheel
    Az általad említett MS egérről csodákat zengenek, de sajnos még nem próbáltam, mert mikor döntenem kellett, még nem volt, azóta meg nem izgat annyira a téma.

Szerintem egyszer próbáld ki a Desktop MX-hez adott billt! Megéri :)
    Nem az az egerem volt ami neked, hanem valami ilyen:

Az MX desktop egere eszméletlen jól néz ki, a billentyűzet is hihetetlen, de a tesztben is az szerepelt :)
    Meg az is ami nekem volt az a Cordless Desktop Optical Deluxe csoda, na az 80 pontot kapott...

Mindazonáltal az MX Desktop tényleg csúcskategória.
  • Pheel
    Ha már a képeknél járunk:

• Breki33
    amit én ajánlottam az 4500 szval

amúgy sztem is jobb a logitech
  • Pheel
    Mondjuk érdekelne, hogy melyik billentyűzetet tesztelték Logitech részről, illetve melyik Logitech egeret próbáltad, ami nem jött be. :)
    Azt a részt idézem amit hallani/olvasni szeretnél :)

Egy kis fikázás stb, aztán " Mindez nem változtatja meg azt a tényt, hogy aki kényelmes, megbízható, hosszú élettartamú beviteli eszközöket szeretne az Logitechet vásároljon. Hosszú távon nem veszít a többszörös ár miatt, sőt!"

Viszont!

A pontok osztogatásánál az ár nem volt mérvadó, nem is szerepelt a listában, ellenben hangban és elrendezésben is megverte a Genius. Nekem sajnos egyáltalán nem jött be a Logitech (Az egere szó szerint egy nagy rakás szar volt, már bocs) de nem is a Logitech csúcsegere volt. MOst Microsoft Tilt Wheel Wireless Optical 2.0 egerem van

Szerintem eszméletlen jó.
    A billentyűzet meg 4790 Ft volt, ami akárhogy is nézzük egyszerűen verhetetlen. Ár/Érték arány buzi vagyok... :)
  • Pheel
    Idézd már légyszíves azt is, hogy mit írnak a Logitech áráról! :-P Az szokta lefelé vinni Csippéknél a pontokat.

Én próbáltam már sokféle cuccot, aztán egy Logitech Cordless Desktop MX mellett kötöttem ki. :)
    Hát az, hogy ezt nem csomagoltam vissza :))
  • Breki33
    és mi a különbség? P
  • Breki33
    Barbie Baba
  • Breki33
    nem nincs ilyenem

eredeti BRAND gépem van
    ezt buktad PPPPP
    Igazi Best Buy ez a Genius, pedig nyilván jobbat sejt az ember egy Logitech ről.
    Idézem a Chip ből:

"A Genuisok a legjobb billentyűzetek voltak a tesztben,halk működésükkel,szabványos elrendezésükkel, kellemes és megbízható billentésükkel."

Logitech: 87,5 Pont
    Genius: 90 Pont

Ja, karácsonyra kaptam egy Logitech Cordless Multimedia Desktopot. Beüzemeltem, fél óra múlva visszacsomagoltam és visszzvittem a boltba. Szóval nekem mindkettő volt, tudom a különbséget.
  • Punker
    ilyet ki vesz meg szerintetek?

• Pheel
    Szal ilyened van. Végülis valszeg én is védeném... :-P
  • Geeryy
    nekem genius van ilyen 21 one "taccs" gombos nem olyan jó.szentem logitech rulez
  • Breki33
    sztem tök jók a kursormozgató bill-ek P
    pont igy áll kézre
    és kicsit többet is tud
  • Pheel
    Nézd meg a kurzormozgató blokkot. Szerinted az ergonómikus? Lehet, hogy szebb, de több vele a szopás. Tudom, meg lehet szokni, de akkor meg azzal szívsz, ha más géphez ülsz oda...
  • Breki33
    hát a másik kicsit jobban néz ki
  • Pheel
    Gondolom az ára miatt nyert ;-)

Végülis a Logtech drágább.
    Chip tesztgyőztes: (ma vettem meg, ilyen finom gombokat én még nem nyomtam :) )

Bocs a méretért!
  • Breki33
    Najó

• Breki33
  • Breki33
    Ezt ismered?

• Cracker-kölyök
    mert szeretnék venni eggyet. arra gondoltam ha nem túl drága (20+) akkor egerrél eggyütt!
  • Cracker-kölyök
    hali! melyik mostanában a legjobb billentyűzet?
  • Inquisitor
    "Logitech Internet Navigator, ilyen van nekem is csak fehérben, nem hiszem hogy találsz feketét magyar karakterkiosztással."
    Hivatalos álláspont szerint nem lesz magyar kiosztású az Internet Navigator Specail Edition (SE) billentyúzetből amig a "sima" fehér el nem fogy.
    Marad az angol verzió vagy az igen drága rádiós "készlet" az egérrel.
  • EOX
    Tud valaki ajánlani világító billentyűzetet elfogadható áron?
    THX!
  • H_Johnny
    HI!
    A Logitech Cordless Desktop Optical bill+egér kombinációval kapcsolatban lenne két kérdésem:

1) Mennyi a max(amíg nem megy az érzékenység rovására) hatótávolsága az egérnek és a billentyűzetnek?

2) lehet-e kapni magyar kiosztással a cuccot?

A gyártó, tudom, hogy 2 méteres hatótávolságot ír, de ez nekem kevés. Ezért reménykedem, hátha a gyakorlatban mégis több a hatótávolság!
    Köszi! h_johnny
  • UnConnecteD
    jaja, Internet Navigator rulezik
  • Munch
    Ja, nekem az van. Külön is lehet kapni egyébként! Nézz körül a www.logitech.com -on!
  • CybearBoy
    Én láttam feketét is, Cordless Desktop Optical néven, de ez ugye olyan kiszerelés, hogy optikai rádiós egér is van mellé. Egyedül még én sem láttam. De szvsz bőven elég az Internet Navigator is. :)
  • CybearBoy
    Én is nemrég cseréltem le a szar Altrix billemet egy Logitech Internet Navigatorra, nekem nagyon bejött, mindenkinek csak ajánlani tudom.
    :)
  • Lazarus
    Logitech Internet Navigator, ilyen van nekem is csak fehérben, nem hiszem hogy találsz feketét magyar karakterkiosztással
  • Sound
    http://gearmedia.ign.com/gear/image/logitech_elite_face_big.jpg

én egy ilyet szeretnék venni, és ha lehet magyar karakterkiosztással, ötlet hogy honnan tudnám beszerezni???
  • Pheel
    Nekem fejlesztéshez kell, nem titkárnős gépelésre. Arra meg imho rosszabb. Próbáltam már.
  • Borg
    Pedig gyorsabban lehet gépelni rajta, egykét nap alatt hozzászoksz.
  • Pheel
    Szóval tört billentyűzet. Na olyat soha!
  • Borg
    SzaGszerű megnevezése M$ NATURAL KEYBOARD PRO.