1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
a hangos az jó mert megijeszti az ellenfeleket :)
kösz, majd ránézek erre a lodzsitekkre. -
Jól teszed,hogy visszaviszed.Kérd vissza az árát és kész!
Nekem egy sima fekete alap Logitech van max 2000 Ft volt.
Egyedüli hátránya,hogy hangosak a gombjai de ezt leszámítva hibátlan már 4 éve.. -
már megtették, nem? -
mAtejka #451 nem tud senki segíteni?? :O -
Én eddig mindig csak a standard 1000 forintos fehér billentyűzetekkel írtam, de most így gépíró-világbajnokságon túl rájöttem hogy lehet célszerű lenne nekem is valami prö tasztatúrát beszereznem, szóval ma a media marktban vettem egy ilyet (magyart persze):
5 ezerért ami röhejesen sok egy billenyűzetért de gondoltam ma egyszer kulák módjára belemegyek az üzletbe.
Na, én azt gondoltam hogy az ilyen laposat majd könnyebb lesz leütni, hát inkább írógéphez hasonlít. Egyrészt, másrészt van olyan gomb amit szabályosan verni kell hogy működjön, nevezetesen a hosszú Ő és a shiftek. Gondolom nem kell magyarázni hogy verseny alatt ő betűnél nincs idő verni hogy működjön, szóval érdeklődök hogy ez minden más hasonlónál így van vagy csak én fogtam ki a jót? tudtok ajánlani egy jó lapos (vagy trendisen slim..) billentyűzetet ami tökéletesen működik, és esetleg hiányoznak róla ezek az extra hülyeséget mint hangerő tekerő meg ki tudja mi van itt még ami nekem nem kell. ezt meg holnap viszem vissza mert fos.
Olvastam olyat lejjebb, hogy nincs koptatva....érdekes az előző 1000 forintos billentyűimet bedugtam a ps2 portba és lehetett nyüstölni az még évek után is tökéletes az első perctől fogva. -
mAtejka #449 aztaaa kössz hogy segítettél akkor ez tuti hogy billentyűzet függő?? :O
mert akkor láto kereshetek másikat :( akkor a 3000ft az olcsónak számít :( :D:D nem tudnál vmit ajánlani ami nem túl drága de nem is pittyen be??:O -
Inquisitor #448 Ilyet néhány nagyon olcsó keyboard és bizonyos Logitech modellek csinálnak. Az egyetlen megoldás rá, hogy lecseréled ... gyakorlatilag NEM lehet 3 gombnál többet lenyomni rajtuk. Sokan szívnak ezzel összetettebb vagy FPS játékok alatt. -
mAtejka #447 hali! lenne egy olyan kérdésem hogy hogy tudnám azt megoldani hogy a w,e,d egyszeri lenyomásával ne pittyennyenbe a speaker a házba! mert mikor játszok akkor nem csinálja azt amit akarok és csak 2 gombot észlel mikor nyomom!! vki segítsen légyszíves.. előre is köszönöm^^ -
pedig poén,hogy összecsukható -
a 439-est lásd valahol -
ilyem sz@rt láttam a tescooba
nagyon gagyi -
azzal együtt nekem inkább kéne egy #439-es -
Nekem lassan 4 hónapja van Revoltec Lightboard XL2-es billem és semmi bajom nincs vele, minden rendesen működik és a világításnak köszönhetően este nem folyik ki a szemem, ha keresek 1-1 betűt, mert esetleg félregépelek vagy játék közben kellene valami gomb. Szerintem vagy nem nyomod rendesen a gombokat, csak épp érintőleg vagy lehet épp egy hibásat fogtál ki. Az enyém minden esetre tökéletesen működik és teljesen meg vagyok vele elégedve. -
ez nagyon zsír! -
végeredményben az is elég ha csak az világít ami kell
az ember mindjárt nem nyúl félre éjjel egy fps-ben -
ha jól látom ez nem az orosz megoldás
fullkorrekt, de biztosan iszonyat drága lehet/lesz -
most látom, hogy van iylen topik is
egy ideje olyan billentyűről álmodozom, ami kicsi, slim, igazából olyan mint ez itt:
azzal a különbséggel, hogy a betük világítanak
tehát nem az egész gomb, hanem csak maguk a betük, teljsen midegy milyen szinnel
ilyesmi:
ötletek előre is köszönom
-
1 hónapja használok Revoltec LightBoard XL háttérvilágításos csodabillentyűzetet és nemigen javaslom senkinek se... lehet hogycsak nincs még eléggé megkoptatva, de sűrűn kihagyja a lenyomott gombokat ezáltal teljesen ételmetlen mondatokat eredményzve.
-
köszi... -
Van rajta egy FLock gomb. Na azt próbáld bekapcsolni és menni fog. -
Üdv...
Ma kaptam 1 Logitech Corldless Desktop EX 110-es bill+egér cuccost.
A kérdésem lenne:hogyan tudnám beálitani a gombokat...??nem müxik tőbbek közt:f5,f6,f1....
Előre is köszi.. -
Lazlo #433 szijasztok! ma vettem klavit plussz egeret 1ben ade-ad2 advent és az a bajom hogy ha 3gombot nyomok vagy 2öt a 3.at nemveszi be. mondták van valami driver ami mindhez jó de nemtudták megmondani a nevét. valaki tud segíteni? -
Hi! Van itt vki aki tud vmit a Microsoft Reclusa bill.-ről, pl hogy hol lehet ilyet kis hazánkban kapni, és van-e magyar kiosztású belőle? -
Csá all
ha vezsek eg G11 et ahoz adnak matricát a magyaar gombok miatt?
vagy ogy tom peprogramozni? -
Ace McCloud #430 Tulajdonképpen az eszközkezelőböl is meg lehet oldani, de elvileg nem lehet annyira csupasz a windowsod hogy ne legyen benne magyar billentyűzet, azaz az 1. megoldás.... -
Ace McCloud #429 Esetleg : letöltesz a netről egy billentyűzet illesztőprogramot, majd : vezérlőpult - Billentyűzetek - Hardver fül - tulajdonságok gomb - illesztőprogram fül - frissítés gomb - és kiválasztod a helyet ahová a progit raktad. -
Ace McCloud #428 Csá !
(sajátgép) - vezérlőpult - területi és nyelvi beállítások - nyelv fül - részletek gomb - és itt tudsz magyar billentyűzetet hozzáadni -
sorex #427 Sziasztok,
egy kerdesem lenne
ha egy olyan lecsupaszitott windows-t telepitettem, amelyben nincsen magyar billentyuzet tamogatas, de a billentyuzetem magyar, hogy tudnam eyt a funkcionalitast hoyyadni ay XPhez? -
Ace McCloud #426 Szia !
Ilyenem van, és tulajdonképpen meg lennék vele elégedve, ha nem az egész billentyűzetet világítaná meg, csak a gombokon lévő jeleket. Sajnos ennek a billentyűzetnek van egy tipikus hibája, és ez a fénykapcsolója. Nekem 2x kellett visszaadnom, mire megdobtak egy jól működővel, de azóta más panaszom tényleg nincs rá, habár megvan közel 1 éve. -
XRV #425 Szia, esetleg #416, #417? -
Ace McCloud #424 Szevasztok !
Tudna valaki ajánlani egy billentyűzetet, ami magyar kiosztású, világítós, megbízható és a gombok feliratai világítanak ??
Olyasmire gondoltam mint a logitech g15, csak sehol nem látok magyar billentyűzetkiosztásút.
Előreis köszi ! -
Ikida16 #423 Hello!
Segitség kéne, ketten szeretnénk játszani (pl.:fifázni) kettő billentyűzettel, az egyik ps2-es a másik usb-s billentyűzet. A számitógép felismeri mind a két billentyűzetet, de a játékban csak egy van, nem birom hogy az egyik csapat az egyik billentyűzeten a másik pedig a másikon. Tud valaki segiteni hogy birjunk ketten játszani? Nincs vmi olyan progi ami az egyik billentyűzetet úgy kezeli mint egy joystick? Vagy vmi másik megoldást ha tud vki, fontos lenne.
Előre is kösz a segitséget. -
Thanatos #422 nagyon bevállhatott... :D -
mondjuk ez komolyan néz ki
-
Nem a LOGITECH a jó bill... -
Hát ezt nem használtad túl sokáig
a pozitív véleményed átcsapott? -
A Zboard az jo bill??? -
Akinek kell 1 napos orig 10 percet használt revoltec Lightboard XL2-es black 6500(max 6000ft) rt az privizzen! -
Jah zsinóros, meg USb kábelen alapból van egy PS2-es átalakito ami levehetö de Én nem vettem le. meg emini cd amin win 95/98 driver van ennyi de joooo!! -
zsinóros?
egy nappali képet is rakhatnál róla...