1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
#294 Ez mind szép és jó, csak a kis kijelző szerintem olyan hasznosnak tűnő, de mégis haszontalan rajta, és gondolom ez nagyom megnyomja az árát.
Tehát csak igy látatlanban is inkább az alatta lévőt választanám! Microsoft Ergonomic 4000 . Illetve bizonytalanná tett, mert ahogy látom Logitech, ami nem elvetendő.
-
Tsityu #293 Luxe Mate Scroll -
#292 Ma bementem a MM-ba és megláttam ezt a kis szépséget természetesen rögtön beleestem, képeken is tetszett, de életben mégszebb (ezen a képen nem igazán jön ki). Igaz játékok közben még nem próbáltam.
[IMG]http://www.freeweb.hu/viso007/pic/billentyu 001.jpg[/IMG] -
#291 Üdv!
Ha valaki lát Magyarországon bármelyik kereskedőnél egy ilyen Microsoft Ergonomic 4000 billentyűzetet, tegye már meg, hogy megírja, merre tudom megvenni!
Előre is köszönöm!
-
#290 eddig vilagitos ligotechet akartam de most komenyen elgondolkozom ezen... -
MrMafioso #289 sziasztok, nekem egy logitech mx 5000 es teccet meg, amikro megláttam az árát, szivbajt kaptam de megláttam hoyg a szálitási költség is benne van, igy csak 45.000 :D mi a vélemyényetek róla?
És szerintetek az a kijelzös bilntyüzet #225 es menniybe kerülhet? -
#288 mert olvastam valahol, hogy magyar nem lesz osz most pánikolok geca -
#287 Ezt komolyan kérdezed? Természetesen a Logitech. -
#286 ? -
#285 halljátok! lesz a Logitech G15-ből magyar is (ékezetek stb... :D) fontos lenne kösszi -
Uly #284 és melyik a jobb? -
#283 A4Tech és Logitech nem egy kategória... -
Uly #282 Hello mindernki!
Szerintetek melyik bill-egér jobb:
- Logitech EX110 ár: 9900 Ft sulinet
- A4Tech KBS-2550Z ár: 10600 Ft
- A4Tech KBS 2350ZRP ár: 10400 Ft
-
aceweb #281 Hello vettem egy Labtec vez nélküli billt és egeret. Mikor bedugom őket akkor csak au egyik jo. Egyszere a 2 nem. Vkinek van ötlete hogy miért? Előre is köszi -
#280 dö beszt
-
#279 Az új Logitech billek mind el vannak cseszve a kurzormozgató résznél. Egyszerűen nem gyártanak már klasszikus kinézetű billentyűzetet. Egyre inkább úgy érzem, hogy szerencsém volt, amiért anno megvettem a Cordless Desktop MX-et. Na az még normális. :) -
#278 Na ebben igazatok van, nem egy szépség, de le lehet cserélni a tetejét és akkor normális billentyűzetkén funkcionál. A médiában vettem 12 volt ha jól emlékszem.
(Én még mindíg a Logitech g15 várom mikor jelenik meg.) -
Inquisitor #277 Igaz, csak sarkítottam :)
Olyan ez, mint az, hogy van a Matsushita, aztán lehet kapni Panasonic és Technics cuccokat tőlük, persze nem ugyan az a minőségük, meg ugye áruk se. -
#276 #232, de végülis mondd el újra! :-P
A HP és más OEM cégek nem lemarják a logót, hanem rá sem kerül az eredeti logó. Ezek a cégek nagy szériában rendelnek a Logitechtől saját néven perifériákat.
Egyébként, ahogy az Asrock sem ASUS, "csak" olcsó termék ugyanattól a cégtől, úgy a Labtech sem Logitech. -
Inquisitor #275 "Namost a Labtech mióta Logitech?"
Mindíg is az volt. Kb. olyan mint mondjuk az Asustek-nek van Asus és Asrock márkaneve is :)
Amúgy nem mindegy? Acer, HP, és más márkanevek alatt meg ehte Logitech egerek jönnek ki, bár néha legalább lemarják a Logitech logót róluk :)
A Labtech a Logitech "ó'csósított" termékvonala. -
Inquisitor #274 Wolf Claw Type II Gaming Keyboard
http://www.pccasegear.com/prod2723.htm -
#273 Hol vetted? Mennyiért? -
izb #272 Jónak biztos jó,csak ronda... -
#271 A múlt héten vettem egy ilyet:
A tapasztalat, hogy fps-t nagyon jó vele játszani (kombókat is rá lehet programozni egy egy gombra). -
greco #270 Ja,az volt az első, hogy felraktam. A görgőt tényleg nehéz lenyomni. -
#269 Meg tedd fel a bill és az egér configprogramját amit a microsoft honlapjáról le tüdul tölteni -
#268 Nekem még az a nagy problémám, hogy az egér görgőjét nagyon nehéz az Intellimouse Explorerhez képest lenyomni -
greco #267 Nézelődtem,de nem találtam... -
izb #266 itt kéne nézelődnöd
start vezérlőpult-egér -
greco #265 Nekem nincs ilyen problémám. Viszont amit azóta észrevettem,az az,hogy játék alatt nem tudok semmilyen funkciót a görgő gombjához rendelni.(pl. bf2-nél nekem a hasalás volt erre a gombra állítva)Erre tud valaki megoldást? -
#264 A boltban is ezt mondták, és másnap el is vittem a szervízbe, majd hétfőn kiderül mi volt a gond, mer ha nem, akkor odaviszem a gépem és nézzék meg azon. -
izb #263 ott valami átviteli hiba lesz.
nekem is wirelles billenytűzetem van,és ilyen jellegü problémám soha nem volt -
#262 És több módon is kipróbáltam a gombokat: finoman nyomtam, erősen nyomtam, nyomás közben "változtattam" az erősséget. -
#261 Nos: kipróbáltam az összes gombot simán windows alatt (notepad/word/excel/IE/firefox/stb) és játékok alatt (WoW/trackmania/GTA:SA/stb), és pl ha WoW-ban nyomom az előre gombot("W") akkor véletlenszerűen különböző időszakonként teljesen "megszakad" a jel, és újra le kell nyomni az említett gombot. Ez az idő teljesen random, mert van pl amikor 1-2 másodperc múlva szakad meg a jel, de van amikor 10-15 másodperc múlva. A lényeg az, hogy rohadt idegesítő tud lenni a dolog. Kipróbáltam a gyárilag mellékelt energizer elemekkel és saját (frissen) töltött akkumlátorokkal is, valamint USB és PS/2-es porton is, és ugyanazt produkálta a cucc -
izb #260 Miért szakadna meg??
-
#259 Nincsen vele problémád? pl hogy játék közben megszakad a bill jele? Milyen oprendszert használsz? -
greco #258 Én most vettem egy ilyet: Wireless Optical Desktop Comfort Edition
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
#257 Na azt nem tudom, de azt olvastam róla hogy a win billentyűt kiiktatja játék közben, meg természetesen nekem megmozgatta a fantáziámat az a 3x18 programozható gomb. -
steweee #256 ez már bírja a 3-4 billentyű lenyomását egyszerre? vagyis lehet oldalazva ugrani és fegyvertváltani közben ? -
#255 Én most a logitech g15-ért vagyok oda kb. 16 rugóért elég jónak néz ki, remélem mostanság már kapható lesz. Mondjuk amit faterx mutatott, egy olyan billentyűvel az UT-t el sem merném indítani