1496
Billentyűzetek pro és kontra
  • spidey91
    Hát ez a kövit duja:

6 multimeia gomb
    1 világitás ki/be kapcs gomb
    magyar QWERTZ

szép kéken világit

minden kb 8 ezerért én 7800ft-ért vettem

pozitiv a véleményem nekem

10/9,5
  • spidey91
    Én ma Vettem egy ilyet:

• ChaosTeam
    Van valakinek Revoltec LightBoard XL 2 -es billje ? Ha igen, akkor mondja már el róla a véleményét... mi a jó benne, mi a rossz, megéri-e ilyet venni ?
  • desigo
    Nah ezt betesztelném,hogy milyen...

Kompakt megoldás - 3 az 1-ben
    Egér, billentyűzet, távirányítás egyben
    Ultra-lapos kialakítás
    10 méteres infravörös vezetéknélküli tartomány
    Billentyűzár
    Televízió távirányítás
    Háttér megvilágított média gombok
    Zöld színű start gomb
    Cseppálló kialakítás
  • mgenya911
    tényleg működik örök hálám!
  • mgenya911
    nem mondod! nekem is fenn van az ablakforgató!! háh ezt nem is gondoltam volna hogy az okozza :D:D köszi az ötletet !
  • lang14
    nekem volt egy kis program xp-n amivel úgy lehetett ablakot forgatni mint a Vista aerojával... aztán letöröltem és most jó a cucc semmiben nem akad a billentyűzet... pedig eleinte semmi nem volt... letöröltem aztán jó.... de nagyon megnyugodtam
  • mgenya911
    nekem is ez van mióta ujra raktam a gépet! de minden játéknál kb 5mp el késöbb reagál a lenyomott gombra , de közbe a játék fut stabil 60 fps el (pl flatout) nemcsak néha de mindig késik csak van hogy kevesebbet, nem tudom mi lehet !! help plz
  • fluga
    sziasztok
    nekem csak egy olyan billentyűzet kellene, ami magyar, és igényes kivitelezésű. nem kell hogy csillogjon villogjon, szopjonnyaljongombotvarrjon, csak egyszerűen a design legyen IGÉNYES. tudtok ilyet? mert én már úgy érzem, hogy megnéztem a fellelhető összes billentyűzetet és nem találtam...ja egér nélkül ha lehet. valami ötlet?
    köszi
  • lang14
    ezzel csak aza gond, hogy eddig nem volt ilyen problémám.. és sok gombot mi a sok? átlagban egy ember 2-3-at nyom le kb nem? az nem sok...

de akkor sem értem hogy egyébként meg miért nem csinálja...

• sb1
    Mostanában szeretnék billengyűzetet vásárolni, és egy LOGITECH Media Keyboard Elite-et néztem ki magamnak. Vélemény róla? Esetleg jobb ebben az árkategóriában. Csak billenytyűzet kell, mert az egérrel meg vagyok elégedve (logitech G5).
  • Pheel
    Gondolom egyszerre több gombot nyomsz, azt pedig a gagyi cuccok nem igazán tudják kezelni.
  • lang14
    hali,
    szerinetetk az miért van hogy ha játszok akkor néha "bekad" a billentyűzet és finoman szólva kicsit későn reagál...

mielőtt lámáztok: nem szaggat az fps (sima CS és giga ram meg 2*2,6Ghz)
    és mennék, fordulnék koma meg csak megy tovább... nba 2007 nyomom neki azt kicsit nem akar fordulni... valami XP gond lehet vagy az alaplap, vagy csak a bill lehet sz*r?

ha valaki toda ötletet adni értékelném...
  • SgtChris
    Hali Mindenki! Vettem egy Creative Desktop Wireless 7000 billentyűzetet, illetve egeret, tetszik, meg minden, de azt nem értem, hogy ha FPS játékok alatt, az irányító billentyűket (WASD) folyamatosan nyomom, pl. előre, akkor mindig megáll, ha közben oldalirányban is "lépek". Ez fennáll az eddig kipróbált összes játékkal. Gondolom valami energiatakarékossági oka lehet, hogy megszakítja a jelátvitelt, de ez így nagyon nem okés.
    Valakinek hasonó problémája volt-e? Vagy tud-e megoldást? Esteleg új driver? Mert a cég honlapján a beépített Windowsos driverekre hivatkozik és azt is használ, de azok már 2001-es kiadásúak...
    Köszi!
  • Pheaper
    ték
  • Pheaper
    Razer Tarantula ilyet mennyiért lehet venni ? 34 680 Ft láttam ennél kevesebbért tudtok ?
  • viso 007
    Ma szereztem be egy ilyet!
    zboard
  • hajnerl
    Van nekünk itt egy Genius billentyűzet ami olyan szinten szar hogy ennél szarabb biztos nincs. Billeg, de ez még a kis gond. Hogy lehet annyira fasz a Genius hogy a Power gombot az enter mellé teszi??A Sleepet meg a felfelenyíl fölé??? A Ctrl és a jobbnyíl között nincs hely. (?????) A gombok annyira szarok hogy ütni kell őket, néha kimaradnak betűk, a Space ismeretlen okból beszart. Van itt egy genius egér is, golyós, a görgője kedve szerini működik vagy nem, néha a bal gomb dupláz, néha nem. Nekem volt egy Genius optikai egerem, szintén beszart a görgője, ki is dobtam, ne is lássam. Ezek után soha többet Geniust!!
  • HITMorpheus
    Nyomj egy alt+shift billentyükombinációt. Vagy matricázd át a klaviatúrát
  • XRV
    SHARKOON LUMINOUS MEDIABOARD-Ot vettem :-)
  • la1ce
    Sziasztok! Lenne egz problémám: a billenyűzetem nulla helzet í betűt ír és felcseréli a y és z betűket :-S Most vettük a laptopot, és elég furcsa, hogy ey a baja. Nem tudtok rá megoldást? A syoftverét letöröltem már, újraindítottam, utána újból feltelepítette, de ugyanaz a probléma. Amugz a billentyűyet: Szabványos százegy/százkét gombos.
  • Thanatos
    szvsz annak a billnek simmán valami baja van, szvsz a pincében lévő kb 10 éves bill (p1eshez van... :P) is felismeri ezeket a kombináciokat...
  • Amse
    jó és egy 200ft-s felismeri ez meg nem? gyanús, hogy nem ez a gond...
  • Thanatos
    vagy egy alap 200huf-os tescosat, jó esélyel az is felismeri ilyeneket :D
  • Pheel
    A gyógyír az, hogy veszel egy rendes (márkás) billentyűzetet. :)
  • Amse
    miakérdés?
    egyszerre nem hajlandó felismerni bizonyos gomb kombinációkat. (pl W+CTRL)
    erre szeretnék gyógyírt...
  • izb
    ?
  • Amse
    Hi!

Van egy revoltec világítós bill.-em, de játékra nem tudom használni, mert sok gombot nem enged lenyomni egyszerre...
    Ezen lehet segíteni? USB és PS2 porton is próbáltam, de pl ctrl + space + w nem megy, vagy w+2-es...
  • Dévids
    hello
    A GENIUS LUXEMATE SCROLL SLIM billentyűzetről mi a véleményetek?
  • Brash
    Köszönöm! Megpróbáljuk.
  • Rupicz
    Sztem valami kontakt hiba lehet.Meg lehetne még próbálni a gyártó honlapjáról a legfrisseb drivert lekapni,és azzal megpróbálni.Esetleg(ha van rá mód)más gépen is próbáljátok ki.
  • ent
    Más gépen próbáltátok már?
  • Brash
    Aktív itt valaki?
    Lenne egy kis probléma, egy haverom vett egy Delux (Modell: K7005) billentyűzetet és néhány dolog nem működik. Pl.: Print Screen vagy az Alt + F4!
    Mi lehet a probléma? Telepítő CD-t feltette.
  • ent
    Creative, szimpi és "világítós".
  • ent
    Tarantula, kicsit vissza a földre.
  • Thanatos
    ha volt már bocsi... :)
  • Pheel
    ALTGr + j -> í
    ALTGr + i -> Í
  • Dévids
    szerintem ez nem noname billentyűzet:Genius KB 21.vagy már ez nagyon régi?
  • Inquisitor
    Ha a képen nem látsz ÖÜÓŰŐÚÉÁ gombokat se, akkor tuti, hogy angolt nézed. Amúgy az Y mellett szokott lenni, csak nagyon régi vagy nagyon noname billentyűzeteknél lehet máshol :)
  • Pink Tiger
    razer tarantula billentyűzet érdekelne, mostanában láttam ilyet, de egyelőre magyar kiosztásról... szoktak ilyeneket magyar kiosztásban is tátalni?
    és magyarországon egyáltalán hol vehetek ilyen csodát?