1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
#134 ok ! -
#133 kicsit lejjebb még még még! most jó -
Dr DeViLKiNG #132 #123 at keressetek nekem =P -
#131 Az nem tudom, hogy melyik, de logitech billentyűkről csak jót tudok mondani.
#126-os ennyit mindenképpen megér! -
#130 például most van ilyen a mistralba
én egy logitech internet pro-t magyart akarok venni
arról mit gondolsz??
-
#129 Nekem is ilyen van, csak vezeték nélkül.
Cordless Desktop Optical csomagban adták. -
#128 például most van ilyen a mistralba
én egy logitech internet pro-t magyart akarok venni
arról mit gondolsz?? -
#127 hehe, csak hol lehet venni ilyet? :) mondjuk nekem ilyen billentyűzetem van, de amikor én kerestem, akkor alit tuttam rátalálni. nagyobb helyek mint Bluefish meg Mistral elküldtek a répába, hogy ilyen náluk nem is volt meg nem is lesz... nagy nehezen tuttam szerezni egyet csak. persze egy jóval kisebb cégtől. a billentyűzet nagyon zsír különben, a legjobb és a legszebb. király :) -
#126 Logitech Internet Navigator Enterprise billentyűzet
Bruttó ára: CSAK 6.400Ft!
-
Demeter #125 Hi!
Egy gyors kérdés a hozzáértőkhöz. Ismerős valakinek eme billentyűzet MS Wireless Optical Desktop Elite? Csak mert lehet, hogy beujítanék egy ilyenre.
Thx! -
#124 Látom nem túl aktív a fórum de azért kérdezek:
Szóval régi Samsung Multimédiás billentyűzetemnek meghalt két gombja (R.I.P.) és kellett vennem egy újat. Genius KB-19e-re esett a választás mert egész jól néz ki (nem fekete meg szürke kellett) és ránézésre sokat tud na és nagyon jó áron volt.
Egy gondom van csak, hogy pl. NFS2-ben ha nyomom a jobb ALT-ot akkor a balra nyilat már nem veszi. Gondolom más összeakadások is lehetnek de ez volt most elsőre feltűnőbb, mert nitro mellett nem tudtam balra kanyarodni de jobbra igen.
Ja PS2-es a bill. Legjobb lesz ha megszokom vagy lehet ezek ellen az összeakadások ellen valamit tenni? Mert ha 3 gombot nem bír egyszerre még aztmondom jólvan de hogy kettőt? -
Dr DeViLKiNG #123 Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Logitech Media Keyboard mikortól kapható kis (szar) hazánkban?
-
Lacika 79 #122 Szia all!
Már kb. fél éve halogatom a dolgot, de most végre rászánom magam, hogy vegyek egy "madzag nélküli" billentyűzetet. De mivel nem szeretnék sok pénzt kiadni rá, meg a legtöbb ugye egérrel együtt kapható, ezért nem tudom, hogy milyet vegyek. Ha esetleg valaki tudna tanácsot adni, hogy mi lenne az ár/teljesítmény szerint a legjobb, az plíz írjon. Jah, mint írtam, nem akarok 10e forintokban gondolkodni, a legegyszerűbb vezeték nélküli is megteszi. -
ent #121 fsdéerhiéshésdfklshádfjksadga
CSak kipróbáltam az enyimét 3-4 bill nem e sípol!!
A többi is stimmel, és nagyon bejön, mármint nekem!
Genuis KB-21e -
ent #120 Tudja vki hogy a mac formatervezett billentyűit használhatom pc re? -
#119 Mondjuk, amit használok, az ilyen. Logitech Desktop MX HU.
Itt nézelődj! -
steweee #118 tudna vki javasolni olyan billentyűzetet, ami tartós, nagyok a billentyűk közötti távolságok, magyar feliratos, az á mellett van az ű, és nem lóg be oda az enter, vmint 3-4 gomb lenyomásakor sem sípol hanem elfogadja -
Fboy #117 senki? -
Fboy #116 up -
Fboy #115 -
Fboy #114 Hi! Amit belinkeltetek képet az ugye 1 genius kb21-e billentyűzet?:), és ilyen létezik vezeték nélkülibe is? a genius magyar oldalán találtam 1 Wireless TwinTouch+ Optical Office -t, amibe hasonló billentyűzet van és az tuti vezeték nélküli. tud róla vki vmit? hogy ez tényleg az a billenytűzet csak vezeték nélküli? vagy ha nem az akkor a kb21-e -nek létezik wireless változata?
-
#113 Köszi mjd megpróbálom!! -
tajfun #112 Valszeg a nillentyugombok "la'bai" gorbultek L, pattintsd ki 1 kessel, tord le a tre' labat (jo mar ugyse lesz), igy kicsit jobban mozog majd a gomb, de mukodik. -
tajfun #111 MS explorer 4.0 pont ilyen szinu. -
#110 Talán vedk és probáld meg késsel helyreigazgatni a gumigyűrűt, de inkább cserélj... -
#109 Csere? :) -
#108 Elromlott 1 pár gomb billentűmen ezért írok furán, mit lehet vele csináli, játszottom és beákádt áz esc és ázótá nem jó á bál két sor első kettő gombjá. nem jó áz esc meg 1,2, táb, á, ipszilon. mit tegek??? -
#107 Nekem egy Samsung van, de ez is jó szürkésfekete árnyalat, multimédia gombok (hangerő, www stb..) Szóval egy elég egy szerű 2800Ft volt, de azért jó -
Zozo76 #106 Mindegy nekem most Genius laptop billetyuzet van, eleg jol nez ki, egyszeru, tomoritett, fekete/metalszurke mint a gep, meg a monitor. Van mar egy metalszurke/fem egerpadom, csak egy megfelelo kinezetu eger kene ami passzol a gephez. -
#105 Amúgy 100 vót'...:/ -
#104 :D -
#103 Épp attól szép szvsz...:) -
#102 A görgőre gondolsz? -
Zozo76 #101 Hat oldalt az a kidudorodas, de azert ne sertodjetek meg :) -
#100 -
#99 -
#98 -
#97 Mi az amorf?? -
#96 Mibajod?? -