1496
Billentyűzetek pro és kontra
  • cam3l3on
    ok !
  • cam3l3on
    kicsit lejjebb még még még! most jó
  • Dr DeViLKiNG
    #123 at keressetek nekem =P
  • Munch
    Az nem tudom, hogy melyik, de logitech billentyűkről csak jót tudok mondani.
    #126-os ennyit mindenképpen megér!
  • cam3l3on
    például most van ilyen a mistralba
    én egy logitech internet pro-t magyart akarok venni
    arról mit gondolsz??

• Munch
    Nekem is ilyen van, csak vezeték nélkül.
    Cordless Desktop Optical csomagban adták.
  • cam3l3on
    például most van ilyen a mistralba
    én egy logitech internet pro-t magyart akarok venni
    arról mit gondolsz??
  • Wanax
    hehe, csak hol lehet venni ilyet? :) mondjuk nekem ilyen billentyűzetem van, de amikor én kerestem, akkor alit tuttam rátalálni. nagyobb helyek mint Bluefish meg Mistral elküldtek a répába, hogy ilyen náluk nem is volt meg nem is lesz... nagy nehezen tuttam szerezni egyet csak. persze egy jóval kisebb cégtől. a billentyűzet nagyon zsír különben, a legjobb és a legszebb. király :)
  • Breki33
    Logitech Internet Navigator Enterprise billentyűzet

Bruttó ára: CSAK 6.400Ft!

• Demeter
    Hi!

Egy gyors kérdés a hozzáértőkhöz. Ismerős valakinek eme billentyűzet MS Wireless Optical Desktop Elite? Csak mert lehet, hogy beujítanék egy ilyenre.

Thx!
  • BaLeeX
    Látom nem túl aktív a fórum de azért kérdezek:

Szóval régi Samsung Multimédiás billentyűzetemnek meghalt két gombja (R.I.P.) és kellett vennem egy újat. Genius KB-19e-re esett a választás mert egész jól néz ki (nem fekete meg szürke kellett) és ránézésre sokat tud na és nagyon jó áron volt.

Egy gondom van csak, hogy pl. NFS2-ben ha nyomom a jobb ALT-ot akkor a balra nyilat már nem veszi. Gondolom más összeakadások is lehetnek de ez volt most elsőre feltűnőbb, mert nitro mellett nem tudtam balra kanyarodni de jobbra igen.

Ja PS2-es a bill. Legjobb lesz ha megszokom vagy lehet ezek ellen az összeakadások ellen valamit tenni? Mert ha 3 gombot nem bír egyszerre még aztmondom jólvan de hogy kettőt?
  • Dr DeViLKiNG
    Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Logitech Media Keyboard mikortól kapható kis (szar) hazánkban?
  • Lacika 79
    Szia all!

Már kb. fél éve halogatom a dolgot, de most végre rászánom magam, hogy vegyek egy "madzag nélküli" billentyűzetet. De mivel nem szeretnék sok pénzt kiadni rá, meg a legtöbb ugye egérrel együtt kapható, ezért nem tudom, hogy milyet vegyek. Ha esetleg valaki tudna tanácsot adni, hogy mi lenne az ár/teljesítmény szerint a legjobb, az plíz írjon. Jah, mint írtam, nem akarok 10e forintokban gondolkodni, a legegyszerűbb vezeték nélküli is megteszi.
  • ent
    fsdéerhiéshésdfklshádfjksadga
    CSak kipróbáltam az enyimét 3-4 bill nem e sípol!!
    A többi is stimmel, és nagyon bejön, mármint nekem!
    Genuis KB-21e
  • ent
    Tudja vki hogy a mac formatervezett billentyűit használhatom pc re?
  • Pheel
    Mondjuk, amit használok, az ilyen. Logitech Desktop MX HU.
    Itt nézelődj!
  • steweee
    tudna vki javasolni olyan billentyűzetet, ami tartós, nagyok a billentyűk közötti távolságok, magyar feliratos, az á mellett van az ű, és nem lóg be oda az enter, vmint 3-4 gomb lenyomásakor sem sípol hanem elfogadja
  • Fboy
    senki?
  • Fboy
    up
  • Fboy
  • Fboy
    Hi! Amit belinkeltetek képet az ugye 1 genius kb21-e billentyűzet?:), és ilyen létezik vezeték nélkülibe is? a genius magyar oldalán találtam 1 Wireless TwinTouch+ Optical Office -t, amibe hasonló billentyűzet van és az tuti vezeték nélküli. tud róla vki vmit? hogy ez tényleg az a billenytűzet csak vezeték nélküli? vagy ha nem az akkor a kb21-e -nek létezik wireless változata?
  • Kurty
    Köszi mjd megpróbálom!!
  • tajfun
    Valszeg a nillentyugombok "la'bai" gorbultek L, pattintsd ki 1 kessel, tord le a tre' labat (jo mar ugyse lesz), igy kicsit jobban mozog majd a gomb, de mukodik.
  • tajfun
    MS explorer 4.0 pont ilyen szinu.
  • ALCATELGOD
    Talán vedk és probáld meg késsel helyreigazgatni a gumigyűrűt, de inkább cserélj...
  • Pheel
    Csere? :)
  • Kurty
    Elromlott 1 pár gomb billentűmen ezért írok furán, mit lehet vele csináli, játszottom és beákádt áz esc és ázótá nem jó á bál két sor első kettő gombjá. nem jó áz esc meg 1,2, táb, á, ipszilon. mit tegek???
  • ALCATELGOD
    Nekem egy Samsung van, de ez is jó szürkésfekete árnyalat, multimédia gombok (hangerő, www stb..) Szóval egy elég egy szerű 2800Ft volt, de azért jó
  • Zozo76
    Mindegy nekem most Genius laptop billetyuzet van, eleg jol nez ki, egyszeru, tomoritett, fekete/metalszurke mint a gep, meg a monitor. Van mar egy metalszurke/fem egerpadom, csak egy megfelelo kinezetu eger kene ami passzol a gephez.
  • Glpetyus
    Amúgy 100 vót'...:/
  • Glpetyus
    :D
  • Glpetyus
    Épp attól szép szvsz...:)
  • seAke
    A görgőre gondolsz?
  • Zozo76
    Hat oldalt az a kidudorodas, de azert ne sertodjetek meg :)
  • seAke
  • Glpetyus
  • seAke
  • Wanax
    Mi az amorf??
  • Glpetyus
    Mibajod??
  • seAke