1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
#174 balra a nagy enter gombtol van 3 bill. amin több betü is van! -
#173 hm kicsit különbözik, de nem jelölted melyik rész amit mondasz -
#172 -
#171 melyik fajta? -
#170 mutass képet
kép alapján ugyanúgy néz ki a billentyűd mint az enyém. -
FoToS #169 Sziasztok logitech billem van és a istewnnek nem birom beállitani ,hogy 3 gomb lenyomásánal ne akadjon össze.valami öttlet minden féle drivert probáltam már. -
#168 igen,egy gombon ,ilyenbol van három is ,4db ékezetes betü van -
#167 ékezetes betű? -
#166 Help
Kaptam kintről egy Logitech LX700-as egér-billentyü garniturát a problémám a billentyüzettel van mivel nem tudom hogy hogyan kell azt a gombot használlni amin 4 ékezetes betü is van és felkiálltojelet és kérdőjelet se tudom előhozni
-
#165 Így van driver nélkül nem müxik.
Nekem is ilyen van fél éve, és teljesen királyul működik.
Persze Icemat 2.0 egérpaddal. -
savafan #164 Aha.
Közben kiderült, hogy mi volt a gond. Mi két géphez használunk egy bill-t és egy egeret. Egy osztó szerkezettel kapcsolgatunk át. Csak a Scroll Lock gombot kell duplán megnyomni és már vált is. Na ezen keresztül nem érzékeli rendesen a dolgokat. Direktbe bedugva frankon megy. -
#163 a drivert felraktad hozzá? -
savafan #162 Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy Logitech Cordless Desktop bill-t egy MX700-as egérrel.
A billentyűvel az a gondom, hogy ahelpben feltüntetett beállításokból nálam semmi nem jön elő. Se az aksi töltöttség jelzője, se a baloldali "Go" és "Vissza" gomb nem müxik, az iTouch gombra sem csinál semmit. Van valakinek ötlete mi lehet a baj?
Köszi előre is.
Az egerem beállításai sem azok amiket a helpben ír de ez más topikra tartozik. Kivéve ha valaki itt is ért hozzá. -
#161 Ja énis csak simogatom, egyre jobban tetszik.
Aki meg idegbajos vegyen mellé egy géniuszt aztán azt csapkodhatja P -
#160 hmm, hát nemtom, szerintem megéri venni, ha az ember jót akar... amúgymeg ha te tudod magadról hogy ilyen pszihopata őrült vagy hogy csapkodod az a billentyűzetet, akkor ne vegyél drágát... az én Logitech-em még nem kapott egy pofont se, és engem nem szoktak felhúzni a gámát... -
#159 szerintem fölös venni drága billentyűt!
föleg ha ideges vagy egy gém miatt akkor úgyis a billentyű kapja az első "pofont"..,vagy nem? -
#158 a havernak is ilyen van és meg van vele elégedve.
nekem ilyen van. Ez is good bár ez a laptop szerü elrendezés az elején kicsit fura volt, de már megszoktam. -
#157 hát sztem akkor jobban megéri egy Logitech 6000-ért vagy az alap fekete 3-ért. -
#156 Thx! -
#155 Nagykerben vettem, a Cordines-ben (Szent István park, Margit-hídtól nem messze), ott a nettó ára 3,440 Ft. -
#154 Ez tecc. Hol vetted? Jöhet privibe is. -
Torta #153 "cordless" :) -
#152 Lehet kapni a Tescoban 600 Ft-os széjjelverő billentyűt az tökéletes.... -
#151 Ilyet vettem a minap. Szép, megy a gépházamhoz, ultravékony, nagyon halk. 4 rongy körül van kiskerekben. -
Torta #150 Szeretnék venni apámnak karácsonyra egy cordless billentyűzetet+egeret, elég ha egyszerű, nem multimédiára kell. Tudtok valahol elfogatható áron? -
#149 jó akkor ugorgyunk P -
#148 hamár erről van szó, akkor nem tudja valaki hogy hogyan kella zt beállítani, hogy induláskor automatikusan aktiv legyen az Flock? mer én az F1-F12 billentyűket használom, ahhoz meg mindig be kell nyomni... -
#147 köszi már ismerem
ennyiért ez a bill nagyon +éri -
#146 iTouch - F Keys, aztán beállítod és persze megismerkedsz az FLock gombbal :) -
#145 vettem egy ilyen bill-t, de semmi leírás hozzá
még driver sem
azt leszedtem és felraktam de az F-es gombokra nem reagál azokat, hogy kell használni? -
#144 BILLENTYŰZET SDK1107 MAGYAR PS2 FEKETE 1500Ft, én erre esküszöm!;) -
#143 U.I.:Wireless TwinTouch+Optical Value (Genius) -
#142 volna egy kérdésem megköszönném a segítségetz...
miért van az hogy az optikai billentyűn a balra+fel gomb egyszerre való lenyomásánál nem reagál semmmire...NFSU 2-ben egy kicsit(rohadtul) zavar...:'( HELP ME PLS
-
#141 igazad van ez vezetékes -
#140 ehhh, Logitech billentyűzet tuti nem szar :) igazából a mistralban ha jól emlékszem akkor valami zsinór nélkülis logitechet akartak vetetni velem, merhogy az van, de az nekem nem kell, mer egerem már volt akkoris, aztán meg a 30k-t már sokaltam érte... annyira nem lenne sok értelme hogy vezeték nélküli legyen a bill, nem szoktam cipelni magammal vagy hasonló :) -
#139 pr donn rossz helyre ment -
#138 Arra csapjatok le, mert nagyon jók! -
#137 A MIKLAND most hirdeti :-)
Logitech Internet Navigator Enterprise billentyűzet
A nagyon sikeres Internet Navigator billentyűzetet sokáig nem lehetett megvásárolni magyar karakter kiosztással. Most végre újra kapható, gyönyörű szép fekete-ezüst színben.
Bruttó ára: CSAK 6.400Ft!
-
Dr DeViLKiNG #136 he? -
#135 ok !