1496
Billentyűzetek pro és kontra
  • Tatyla
    balra a nagy enter gombtol van 3 bill. amin több betü is van!
  • Breki33
    hm kicsit különbözik, de nem jelölted melyik rész amit mondasz
  • Tatyla
  • Breki33
    melyik fajta?
  • Breki33
    mutass képet

kép alapján ugyanúgy néz ki a billentyűd mint az enyém.
  • FoToS
    Sziasztok logitech billem van és a istewnnek nem birom beállitani ,hogy 3 gomb lenyomásánal ne akadjon össze.valami öttlet minden féle drivert probáltam már.
  • Tatyla
    igen,egy gombon ,ilyenbol van három is ,4db ékezetes betü van
  • Breki33
    ékezetes betű?
  • Tatyla
    Help
    Kaptam kintről egy Logitech LX700-as egér-billentyü garniturát a problémám a billentyüzettel van mivel nem tudom hogy hogyan kell azt a gombot használlni amin 4 ékezetes betü is van és felkiálltojelet és kérdőjelet se tudom előhozni

• B@dsector
    Így van driver nélkül nem müxik.
    Nekem is ilyen van fél éve, és teljesen királyul működik.

Persze Icemat 2.0 egérpaddal.
  • savafan
    Aha.
    Közben kiderült, hogy mi volt a gond. Mi két géphez használunk egy bill-t és egy egeret. Egy osztó szerkezettel kapcsolgatunk át. Csak a Scroll Lock gombot kell duplán megnyomni és már vált is. Na ezen keresztül nem érzékeli rendesen a dolgokat. Direktbe bedugva frankon megy.
  • Breki33
    a drivert felraktad hozzá?
  • savafan
    Sziasztok!

Karácsonyra kaptam egy Logitech Cordless Desktop bill-t egy MX700-as egérrel.
    A billentyűvel az a gondom, hogy ahelpben feltüntetett beállításokból nálam semmi nem jön elő. Se az aksi töltöttség jelzője, se a baloldali "Go" és "Vissza" gomb nem müxik, az iTouch gombra sem csinál semmit. Van valakinek ötlete mi lehet a baj?

Köszi előre is.

Az egerem beállításai sem azok amiket a helpben ír de ez más topikra tartozik. Kivéve ha valaki itt is ért hozzá.
  • Breki33
    Ja énis csak simogatom, egyre jobban tetszik.

Aki meg idegbajos vegyen mellé egy géniuszt aztán azt csapkodhatja P
  • Wanax
    hmm, hát nemtom, szerintem megéri venni, ha az ember jót akar... amúgymeg ha te tudod magadról hogy ilyen pszihopata őrült vagy hogy csapkodod az a billentyűzetet, akkor ne vegyél drágát... az én Logitech-em még nem kapott egy pofont se, és engem nem szoktak felhúzni a gámát...
  • Gabesz amd64
    szerintem fölös venni drága billentyűt!
    föleg ha ideges vagy egy gém miatt akkor úgyis a billentyű kapja az első "pofont"..,vagy nem?
  • reaper4
    a havernak is ilyen van és meg van vele elégedve.
    nekem ilyen van. Ez is good bár ez a laptop szerü elrendezés az elején kicsit fura volt, de már megszoktam.
  • Breki33
    hát sztem akkor jobban megéri egy Logitech 6000-ért vagy az alap fekete 3-ért.
  • Crokin
    Thx!
  • Loál János #155
    Nagykerben vettem, a Cordines-ben (Szent István park, Margit-hídtól nem messze), ott a nettó ára 3,440 Ft.
  • Crokin
    Ez tecc. Hol vetted? Jöhet privibe is.
  • Torta
    "cordless" :)
  • Gabesz amd64
    Lehet kapni a Tescoban 600 Ft-os széjjelverő billentyűt az tökéletes....
  • Loál János #151
    Ilyet vettem a minap. Szép, megy a gépházamhoz, ultravékony, nagyon halk. 4 rongy körül van kiskerekben.
  • Torta
    Szeretnék venni apámnak karácsonyra egy cordless billentyűzetet+egeret, elég ha egyszerű, nem multimédiára kell. Tudtok valahol elfogatható áron?
  • Breki33
    jó akkor ugorgyunk P
  • Wanax
    hamár erről van szó, akkor nem tudja valaki hogy hogyan kella zt beállítani, hogy induláskor automatikusan aktiv legyen az Flock? mer én az F1-F12 billentyűket használom, ahhoz meg mindig be kell nyomni...
  • Breki33
    köszi már ismerem

ennyiért ez a bill nagyon +éri
  • Pheel
    iTouch - F Keys, aztán beállítod és persze megismerkedsz az FLock gombbal :)
  • Breki33
    vettem egy ilyen bill-t, de semmi leírás hozzá
    még driver sem

azt leszedtem és felraktam de az F-es gombokra nem reagál azokat, hogy kell használni?
  • CoolStuff
    BILLENTYŰZET SDK1107 MAGYAR PS2 FEKETE 1500Ft, én erre esküszöm!;)
  • BlindMan
    U.I.:Wireless TwinTouch+Optical Value (Genius)
  • BlindMan
    volna egy kérdésem megköszönném a segítségetz...
    miért van az hogy az optikai billentyűn a balra+fel gomb egyszerre való lenyomásánál nem reagál semmmire...NFSU 2-ben egy kicsit(rohadtul) zavar...:'( HELP ME PLS
  • Breki33
    igazad van ez vezetékes
  • Wanax
    ehhh, Logitech billentyűzet tuti nem szar :) igazából a mistralban ha jól emlékszem akkor valami zsinór nélkülis logitechet akartak vetetni velem, merhogy az van, de az nekem nem kell, mer egerem már volt akkoris, aztán meg a 30k-t már sokaltam érte... annyira nem lenne sok értelme hogy vezeték nélküli legyen a bill, nem szoktam cipelni magammal vagy hasonló :)
  • cam3l3on
    pr donn rossz helyre ment
  • Munch
    Arra csapjatok le, mert nagyon jók!
  • Breki33
    A MIKLAND most hirdeti :-)

Logitech Internet Navigator Enterprise billentyűzet

A nagyon sikeres Internet Navigator billentyűzetet sokáig nem lehetett megvásárolni magyar karakter kiosztással. Most végre újra kapható, gyönyörű szép fekete-ezüst színben.
    Bruttó ára: CSAK 6.400Ft!

• Dr DeViLKiNG
    he?
  • cam3l3on
    ok !