1496
Billentyűzetek pro és kontra
  • Pheel
    Az kettő, azaz kettő darab akkumulátor. Az van odaírva, szerinted miért lenne más?
  • Breki33
    nemtom, szerintem hülyeség nerm vezetékest venni

Nekem vezetékes Logitech-em van és nagyon jó.

Másik meg felesleges, káros, drágább, macerásabb......
  • jAsOn VoOrHeEs
    De az amit vastagon kiszedtem az elemtöltő lenne?
  • Breki33
    és miért jó az elemes meg hogy nem vezetékes?

hogy több legyen a sugárzás? :-)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Én egy Logitech LX700-ast néztem ki!

LX700

A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

* Logitech Cordless LX 700 billentyűzet
    * Logitech Cordless Click! Plus újratölthető optikai egér
    * Vevőegység (egyben töltőegység)
    * Váltakozó áramú tápegység
    * USB�PS/2 átalakító
    * Két darab AA méretű, nikkelfémhidrides újratölthető akkumulátor
    * Két darab AA méretű lúgos ceruzaelem
    * CD szoftverekkel, ergonómiai útmutatóval és súgóval
    * Kalauz
    * Ötéves korlátozott jótállás a hardverre

Szeretnék róla esetleg véleményeket kérni, + még azt akarom megtudni, hogy ez mi lenne még hozzá:

* Két darab AA méretű, nikkelfémhidrides újratölthető akkumulátor

Ez a billentyűzethez lenne elemújratöltő?
  • Loál János #209
    %D
  • HITMorpheus
    ja.
    Mire is jó ez?
  • [HUN]PAStheLoD
    http://www.daskeyboard.com/ van valakinek ilyen bill.-je ? :)

http://www.daskeyboard.com/images/face-profile-bigger.jpg

nekem még tetszik is .. csak elég borsos az ára :/
  • Sliders
    KÉRLEK SEGÍTSETEK!
    tudtok olyan programot melyel be lehet állítani hogy egyes billentyűk alatt milyen karatkter legyen? Mert nálam nem működik az altGR +c, vagyis az AND karakter. Ezer hála

Kérlek segítsetek!
  • Pheel
    Meg lehet persze. Aztán leülsz egy másik gép elé és visszaszoksz. Aztán ezt csinálod napi rendszerességgel. Hoooogyne.. :(
  • Robin Hood
    Meg lehet szokni mint a kurzorgombokról WASD-ra váltást, meg az angol helyett a ganaj magyar kiosztást.
  • Loogan
    Ja, ukrán kohósalakból készült...

Viszont akinek ilyen színű a gépe, monitorja, egere, annak jól jöhet egy ilyen bill. Bár nem hiszem, hogy sok izlése lenne.
  • Borg
    Gondolom extra olcsó regenerát APET-ből van, azért ilyen a színe. A vevő meg csak had higgye, hogy szándékosan elegáns szín :D
  • Loogan
    Érdekes színű billentyűzet:
    Chicony/Unikey 790C-WH HUN PS/2
    Multimédiás, internet billentyűzet, magyar, 13 gyorsgomb, lézernyomtatott, beige szín, ára: ~2000 HUF
  • Pheel
    Number one LEHETNE, ha nem lenne ez is elcseszve azzal, hogy átvariálták a home-end-ins-del-pgup-pgdown gombokat. Tudja valaki, hogy miért terjed ez a trend? Hasonlóan zavaró, mint az energiagazdálkodás gombokat odarakni...
  • Robin Hood
    Ha nem lennék az, papír-ceruzával számolnék a proci helyett. :)
  • Dr DeViLKiNG
    kis kényelmes :DDD
  • Robin Hood
    Az kevés, mert film után esetleg még megnézném a mailt, vagy kis game...
  • Inquisitor
    Ezért vettem egy Sapphire RemoteBob távirányítót. (Gyakorlatilag egy ATI RemoteWonder, de töredékébe kerül ...) Ha jó az elem, akkor 2-3 falon keresztül is megy szépen, elvileg 6000 körül van az ára, néha kapni ennyiért Hercules "márkájút" is. :)
  • Zozo76
  • Robin Hood
    Pedig nekem épp arra kell. Este befexem az ágyba és videoózok. :) Meg nem akar össze állandóan a másikkal. Már így is tiszta madzag a padló.
  • Zozo76
    Ugyis a monitor elott van a bill akkor meg miert baj ha van vezetek? Nem konzol ez hogy a fotelben 3 meterrol szorakozz.
  • Borg
    Én mondjuk olyan billentyűzetet vennék szivesen, ami ilyen natural elrendezésű, és világítós gombjai vannak. Mint pl a revoltec, vagy tt billentyűzetek, csak azok sajnos gagyi elrendezésűek.
  • Robin Hood
    [URL=http://www.computermode.hu/items.php?todo=list&vsubid=18]"kakajóálló" billentyűzet:[/URL]

• Robin Hood
    Hát ez nem épp vezeték nélküli...
  • Zozo76
    Nem vagyok egy apple buzi, de szerintem az egyszeru forma a legszebb es a leghasznalhatobb:

• Robin Hood
    Ide is berakom: námber ván billentyűzet.

• Dr DeViLKiNG
    na, végre megszereztem media keyboardot, és azt kell mondjam, hogy ESZMÉLETLEN jó :)
    sokkal gyorsabban lehet rajta gépelni, mint egy sima billen
    (amúgy a legszélesebb pontjában 23cm)
  • Dr DeViLKiNG
    elvileg egy lekezeli a bill+egeret, de ez nem 100%
  • Robin Hood
    A bluetoothos Logitech, asszem az LX700 állítólag nem igazán szereti a WinXPSP2-t (vagy inkább fordítva).

Nameg nekem van már egy MX1000 egerem, azt akarom használni, szal ha veszek egy logitech billentyűt (szintén rádiós), akkor az elkommunikálgat az MX1000-es usb portra csatolt adóvevőjén (vagy az a billentyűzetén), vagy mindenképp kell neki a sajátja, így 2 adóvevőnek kell kilógni a gépből, vagy elég az egyik?
  • Dr DeViLKiNG
    jó kérdés, sztem nem sokkal nagyobb, mint egy átlagos bill (pénteken többet tudok majd mondani róla :)))
    nézz szét a logitech oldalán, hátha találsz vmi jót :)
  • Robin Hood
    Nekem nem álmom. :) Nekem olyan kéne ami rádiós, és lehetőleg nem kétszer akkora méretű mint egy hagyományos, csak azért mert 3 extra gombot nem voltak képesek kisebb helyközzel elhelyezni rajta. Van ilyen?
  • Loál János #182
    Slimstar szerintem kiváló. Alig-alig hangosabb, mint egy notebook billentyűzete. Ráadásul baromi vékony, lapos, a kiegészítő gombjai jól használhatók.
  • guardian hero
    A lehető leghalkabb billentyűzetet szeretném, mit válasszak? Genius Slimstar mennyire csendes? Összehajtható gumibillentyűzetet hol, mennyiért lehet kapni?
  • Dr DeViLKiNG
    logitech medeia keyboard
  • ReTeK
    ez melyik volna ?
  • Dr DeViLKiNG
    tudom hogy sokak álma ez a bill, és már itthon is kapható végre...
    5500+áfa pc land nál :)
  • jugen
    sziasztok!

Milyen vezeték nélküli bill+egér kombinációt érdemes venni?
  • gyick
    hi!
    Nem tudja valaki hol lehet kapni(neten) A4Tech KBS-26H vezetékes billentyűzetet?
  • Breki33
    A Start?

ja nem neked nem azon van