1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
#214 Az kettő, azaz kettő darab akkumulátor. Az van odaírva, szerinted miért lenne más? -
#213 nemtom, szerintem hülyeség nerm vezetékest venni
Nekem vezetékes Logitech-em van és nagyon jó.
Másik meg felesleges, káros, drágább, macerásabb...... -
#212 De az amit vastagon kiszedtem az elemtöltő lenne? -
#211 és miért jó az elemes meg hogy nem vezetékes?
hogy több legyen a sugárzás? :-) -
#210 Én egy Logitech LX700-ast néztem ki!
LX700
A csomag tartalma:
A csomag tartalma:
* Logitech Cordless LX 700 billentyűzet
* Logitech Cordless Click! Plus újratölthető optikai egér
* Vevőegység (egyben töltőegység)
* Váltakozó áramú tápegység
* USB�PS/2 átalakító
* Két darab AA méretű, nikkelfémhidrides újratölthető akkumulátor
* Két darab AA méretű lúgos ceruzaelem
* CD szoftverekkel, ergonómiai útmutatóval és súgóval
* Kalauz
* Ötéves korlátozott jótállás a hardverre
Szeretnék róla esetleg véleményeket kérni, + még azt akarom megtudni, hogy ez mi lenne még hozzá:
* Két darab AA méretű, nikkelfémhidrides újratölthető akkumulátor
Ez a billentyűzethez lenne elemújratöltő? -
#209 %D -
HITMorpheus #208 ja.
Mire is jó ez? -
#207 http://www.daskeyboard.com/ van valakinek ilyen bill.-je ? :)
http://www.daskeyboard.com/images/face-profile-bigger.jpg
nekem még tetszik is .. csak elég borsos az ára :/ -
#206 KÉRLEK SEGÍTSETEK!
tudtok olyan programot melyel be lehet állítani hogy egyes billentyűk alatt milyen karatkter legyen? Mert nálam nem működik az altGR +c, vagyis az AND karakter. Ezer hála
Kérlek segítsetek! -
#205 Meg lehet persze. Aztán leülsz egy másik gép elé és visszaszoksz. Aztán ezt csinálod napi rendszerességgel. Hoooogyne.. :( -
Robin Hood #204 Meg lehet szokni mint a kurzorgombokról WASD-ra váltást, meg az angol helyett a ganaj magyar kiosztást. -
#203 Ja, ukrán kohósalakból készült...
Viszont akinek ilyen színű a gépe, monitorja, egere, annak jól jöhet egy ilyen bill. Bár nem hiszem, hogy sok izlése lenne. -
Borg #202 Gondolom extra olcsó regenerát APET-ből van, azért ilyen a színe. A vevő meg csak had higgye, hogy szándékosan elegáns szín :D -
#201 Érdekes színű billentyűzet:
Chicony/Unikey 790C-WH HUN PS/2
Multimédiás, internet billentyűzet, magyar, 13 gyorsgomb, lézernyomtatott, beige szín, ára: ~2000 HUF
-
#200 Number one LEHETNE, ha nem lenne ez is elcseszve azzal, hogy átvariálták a home-end-ins-del-pgup-pgdown gombokat. Tudja valaki, hogy miért terjed ez a trend? Hasonlóan zavaró, mint az energiagazdálkodás gombokat odarakni... -
Robin Hood #199 Ha nem lennék az, papír-ceruzával számolnék a proci helyett. :) -
Dr DeViLKiNG #198 kis kényelmes :DDD -
Robin Hood #197 Az kevés, mert film után esetleg még megnézném a mailt, vagy kis game... -
Inquisitor #196 Ezért vettem egy Sapphire RemoteBob távirányítót. (Gyakorlatilag egy ATI RemoteWonder, de töredékébe kerül ...) Ha jó az elem, akkor 2-3 falon keresztül is megy szépen, elvileg 6000 körül van az ára, néha kapni ennyiért Hercules "márkájút" is. :) -
Zozo76 #195 -
Robin Hood #194 Pedig nekem épp arra kell. Este befexem az ágyba és videoózok. :) Meg nem akar össze állandóan a másikkal. Már így is tiszta madzag a padló. -
Zozo76 #193 Ugyis a monitor elott van a bill akkor meg miert baj ha van vezetek? Nem konzol ez hogy a fotelben 3 meterrol szorakozz. -
Borg #192 Én mondjuk olyan billentyűzetet vennék szivesen, ami ilyen natural elrendezésű, és világítós gombjai vannak. Mint pl a revoltec, vagy tt billentyűzetek, csak azok sajnos gagyi elrendezésűek. -
Robin Hood #191 [URL=http://www.computermode.hu/items.php?todo=list&vsubid=18]"kakajóálló" billentyűzet:[/URL]
-
Robin Hood #190 Hát ez nem épp vezeték nélküli... -
Zozo76 #189 Nem vagyok egy apple buzi, de szerintem az egyszeru forma a legszebb es a leghasznalhatobb:
-
Robin Hood #188 Ide is berakom: námber ván billentyűzet.
-
Dr DeViLKiNG #187 na, végre megszereztem media keyboardot, és azt kell mondjam, hogy ESZMÉLETLEN jó :)
sokkal gyorsabban lehet rajta gépelni, mint egy sima billen
(amúgy a legszélesebb pontjában 23cm) -
Dr DeViLKiNG #186 elvileg egy lekezeli a bill+egeret, de ez nem 100% -
Robin Hood #185 A bluetoothos Logitech, asszem az LX700 állítólag nem igazán szereti a WinXPSP2-t (vagy inkább fordítva).
Nameg nekem van már egy MX1000 egerem, azt akarom használni, szal ha veszek egy logitech billentyűt (szintén rádiós), akkor az elkommunikálgat az MX1000-es usb portra csatolt adóvevőjén (vagy az a billentyűzetén), vagy mindenképp kell neki a sajátja, így 2 adóvevőnek kell kilógni a gépből, vagy elég az egyik? -
Dr DeViLKiNG #184 jó kérdés, sztem nem sokkal nagyobb, mint egy átlagos bill (pénteken többet tudok majd mondani róla :)))
nézz szét a logitech oldalán, hátha találsz vmi jót :) -
Robin Hood #183 Nekem nem álmom. :) Nekem olyan kéne ami rádiós, és lehetőleg nem kétszer akkora méretű mint egy hagyományos, csak azért mert 3 extra gombot nem voltak képesek kisebb helyközzel elhelyezni rajta. Van ilyen? -
#182 Slimstar szerintem kiváló. Alig-alig hangosabb, mint egy notebook billentyűzete. Ráadásul baromi vékony, lapos, a kiegészítő gombjai jól használhatók. -
#181 A lehető leghalkabb billentyűzetet szeretném, mit válasszak? Genius Slimstar mennyire csendes? Összehajtható gumibillentyűzetet hol, mennyiért lehet kapni? -
Dr DeViLKiNG #180 logitech medeia keyboard -
#179 ez melyik volna ? -
Dr DeViLKiNG #178 tudom hogy sokak álma ez a bill, és már itthon is kapható végre...
5500+áfa pc land nál :)
-
#177 sziasztok!
Milyen vezeték nélküli bill+egér kombinációt érdemes venni? -
gyick #176 hi!
Nem tudja valaki hol lehet kapni(neten) A4Tech KBS-26H vezetékes billentyűzetet? -
#175 A Start?
ja nem neked nem azon van