1496
Billentyűzetek pro és kontra
  • Dévids
    Hello
    Lehet hogy ez egy hülye kérdés lesz de a Genius KB 21-es magyar billentyűzeten hol van a í betű?Mert én a képeken nem láttam (persze gondolom biztos hogy van rajta)mert ugye általában az y betű mellett szokott lenni.Lécci írjátok hogy hol van.vagy lehet esetleg hogy a képeken angol billentyűzet van rajta?
  • alakulat
    hi

kinek mi a véleménye erröl: Logitech OEM Cordless Desktop S510???
    És milyen a sebessége a vezetékes társaihoz képest, és mennyire megbizható???

előre is kösz
  • XRV
    Nem lehet hogy számológép üzemmódban van? Esetleg sztem próbáld ki driver nélkül is mert ugye akkor mezey bill. amit a windows felrak.
  • Neoncsoves
    Szevasztok! Genius KB29-E Calculator bill.em van. az a baj vele hogy a numpad késik, vagy egyáltalán nem működik a játékokban. és elég sok játékomhoz kéne most a numpad... vki help :s drivert nem találtam újat
  • Golyo69
    köszi
  • Inquisitor
    "Laptopra lehet tenni ps2-es billentyűzetet ha nincs rajta ps2es csatlakózó??"

Igen, lehet ha van rajta USB csati. Jobb boltokban és Noti kereskedőknél 1500-3000Huf között kapni Y kábelt, amire PS/2-es egér+bill. köthető, a másik vége meg USB-be megy bele. MAC-es arcok is szeretik a kütyüt :)
  • ent
    Én úgy tudom ,hogy csak régi kerek dugóról vgay dugóra van átalakító ps2 re...
  • Golyo69
    hogy usb-es legyen..van olyan átalakító??
    mert usb-ból lehet ps2 de fordítva ?
  • Golyo69
    Egy láma kérdés:
    Laptopra lehet tenni ps2-es billentyűzetet ha nincs rajta ps2es csatlakózó??
    van ilyen átalakító esetleg ??
    :D:DD:
  • Bocy
    hallotatok eről a kivetitő sbilentyűzetekről hu :D 60000FT darabja de szztem az szar max annak jó aki játék közben ideges lesz és akkor nem a billentyűzetet veri szét hanem az asztalt:D:D
    de most komolyan hülyeség nem?:)
    a legjobb a G15 ős világit meg LCD kilyezős meg MArkók meg minden aztán csá
    20rongy azt jóvan:D megvezsetm azt csá ez mát a 2.: szt csá volt:D:Dtöbb nem lesz
  • Rolesz
    Genius SlimStar 100 PS2/es driver cd nincs
  • Rolesz
    Lenne egy problemam angol xpm van es nem tudom beallitani magyarra a billt.Leci segitsetek
  • reaper4
    tetszik
  • spidey
    Sziasztok! Van egy ki gondom, pár játéknál(kifejezetten a SWAT4) a billentyűzet
    mintha beragadna, olyan, mintha jégen csúsznék. Pl. megyek előre, aztán elengedem a gombot, és még mindig megyek. Más gombra addig nem reagál. Ez más programoknál nem jön elő. Valakinek van ötlete?
  • Black Hawk
    Van valakinek ötlete, hogyan lehet egy laptop billentyűzetet alapállapotba állítani. Sikerült ugyanis elérnem egy billentyűkombináció segítségével (valószínűleg "FN"+még valami), hogy ne működjön a billentyűm. Jó lenne egy kis segítség. Köszi előre is
  • ent
    Fény a láthatáron! Razer Tarantula
  • EmThor
    van vkinek ilyen? sharkoon luminous mediaboard IV hun ps2 usb

kép1
    kép2

tapasztalat? thx /játékra meg netre, éjszaka meg kell a fény ;)/
  • kedveskokó
    Sziasztok van egy problémám, a billentyűzetem jó másik gépen rendesen működik, de a "z" helyett y-t az "y" helyett z-t ad. Op. rendszer win 98'és nincs át állítva angol nyelvre! Egyébként dos-ban működik. Ha tudna valaki segíteni, nagyon szépen köszönöm!

• lpmaskmancick
    ez nem semmi billenytyűzet,de ez sztem igazi gépbuziknak való,de sztem belemész a feladatkezelőbe és azis kiadja uyganezeket
  • izb
    egy pontos tipus szám kéne.
  • Mikilaci
    Helló ! Wireless Keyboard Slim fujitsu siemens drivert keresek és sehol semmi.. légyszi ha valaki !
  • XRV
    Milyen tip. billed van? Mikor vetted?
  • Tikal #352
    heloka, van vmilyen nem hivatalos driver is genius bill-ekhez, enyhén szolva kurva szar a gyári a plusz gombok felét nem lehet használni, ami nem csoda mivel a driver min.2éves... ez azért elég gáááz.
  • moon21
    Hello!
    lenne egy kérdésem:
    tud vki olyan billentyűzetet, aminek a gombjai világitanak, és igy azok jól láthatóak sötétben is?
    láttam Revoltec billentyűzetet neten, de nem tudom, hogy van-e belőle magyar gombkiosztású.
    Aki tud ilyet válaszoljon!
    Előre is köszi!
  • Inquisitor
    Szerintem így nem lehet, ehhez kéne olyan program, ami két keyboardot kezel. Olyat még nem láttam :)
    Ellenben több egeres megoldást már láttam. Annyit tehettek max., hogy a két felére setupoljátok a játék billentyűkiosztását a két játékosnak ...
  • demetan
    csumi!
    van egy USB-s billentyűm, és van egy PS/2-es csatlakozású is.Általában a PS/2-t használom, de amikor ki akartuk próbálni, haverral, hogy tudunk-e egy gépnél két bill-el játszani a gép a két bill-t egyként ismerte föl.
    Hogy lehetne szétválasztani a kettőt, hogy lehessen két bill-el koopban nyomulni?
  • Neoncsoves
    Genius KB-29e Calculator
    billem van... A számológépet ki lehet rajta kapcsolni??
  • ent
    Nem biztos, hogy az van benyomva. Van pl Gericomon egy FV vagy FS (vmi funkció be) gomb, ami a numerikus padot kapcsolja be ki a betűk helyén, ott ahol kedves nesto a problémát megtalálta. Ez kékkel van festve a gombokon és a bekapcsoló gomb is kék. De ez nem ki-be ennél a példánál, hanem úgy műxik mint egy shift, nyomva kell tartani.

Milyen lepid van?

De pheel is jót mondott, ugyan oda jutsz.
  • Pheel
    Nyomd ki a NumLockot LOL! :)
  • nesto
    angol billentyuzetu laptop.elallitodott es most a u-j-m sortol jobbra szamok vannak a betuk karakterek helyett.help pls
  • MiloShee
    Helló mindenki! Nem voltam odáig a Genius termékekért de most ezt ide leírom :) Ha valaki az egyszerűbb típusú billentyűket kedveli akkor csakis Genius SlimStar. Egy hónapja van meg de már úgy gépelek rajta mint az ördög, plusz két hete véletlen beledőlt a Red Bull (nem,nem cukormentes), kicsit kitiszítottam Spiritus Salycilatussal és megy, olyan mintha mi sem történt volna :D Szeretem!
  • Pheel
    Lehet venni olyan kiegészítőt a billentyűzethez, amibe ha beledugsz egy golyós egeret, akkor úgy lehet használni, mint egy notebook tapipadot. Két fülesgomb és egy henger segítségével lehet irányítani az egeret. Leírva bonyolult, látva nem kevésbé, de csak elsőre. ;-)
  • XRV
    Logitechnél új dizájner van vezze. Neki biztos sokat kellett törölnie.

G15 nagyon jó, csak sajni nem magyar, és nem is lesz magyar. Jó lenne tudni mennyi darab után éri meg nekik magyar kiosztást csinálni....esetleg ott van a magyar oldalon az email, esetleg aki jól tud angolul magát az anyacéget is megkérdezheti, vagy akár mindkettőt.
    Mediamarktban az angol kiosztásúak fogynak rendesen. Sztem belefért volna magyar is.
  • virs lee
    Nemértem miért divat ma a dupla magasságú DEL gomb, INS meg sehol? Numpadon oké van, ha épp be van nyomva a numlock, ez így gáz. Meg szar helyen is van 2 ujjas CTRL+INS, SHIFT+INS kombóhoz. A kurzort is félig bedizájnolták a shift alá, mintha nem lenne elég hely neki, aztán a helyére mindenféle felesleges médiagombokat és hasonlókat ömlesztenek. Miért nem lehet egy normális billentyűzetet gyártani a 21. században?
  • RelakS
    Hi!

Olyan billentyűzet érdekelne, ami egybe van építve egy egérrel (tapipad vagy trackball [patkány]).
    Milyet tudtok ajánlani, ami itthon is elérhető?
  • Inquisitor
    Ugyan az a beforgatott/csonkítótt billentyűblokk a cursor gombok felett, mint az új Logitech cuccoknál. :(
    És ha valaki használja (főleg FPS-ben!) azt a szenya INS/DEL gombot?
  • Newyorker
    Kár :(
  • XRV
    G15 nem is lesz magyarban
  • Newyorker
    Üdv mindenkinek!

Milyen magyar kiosztású/világítós billentyűzetet vegyek?
    A G15ös Logi az nagyon bejön, de azzal az a gondom, h nincsen még magyar kiosztásban, szóval letettem róla, de akkor milyet vegyek!

Ajánljatok, hogy melyiket érdemes a fenti 3 kritérium alapján.

Köszönöm
  • jAsOn VoOrHeEs
    E3 2006: Razer Tarantula Gaming Keyboard

This keyboard will be available in August for $99.

Azt hittem, hogy azért valamivel hamarabb lesz majd elérhető... Bár már augusztus sincs annyira messze :]