Billentyűzetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Akárcsak én, de ekkora pénzért... Nyomkodni se merném. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Faterx
Ebbeigencsak beleszerelmesedtem, igaz csak jövõre lesz kapható, másrészt lelohaszt egy kissé a várható ára (kb. 80 000 hupénz)...
Crazyn
Hali!
Microsoft® Wireless Optical Desktop Pro 2.0-t nem tudjátok, hogy hol lehet magyarban kapni?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Nekem pedig az lenne a bajom, hogy ha megfagy a gépem, vagy szabálytalanul állítom le, akkor nem érzékeli az USB-s billentyûm és vissza kell dugni a régit. Ez miért van?

Problémám a következõ. A gépem gyakran kivág a játékokból az asztalra és bejön a futtatás vagy a strat menü vagy egyéb más dolog, rosszab esteben kikapcsol a gép. Olyan mintha össze vissza lennének a gyorsbillentyûk. Egyszerûen nem tudom hogy mit kezdhetnék vele és már kurvára ideges vagyok. Nem tudom hogy jó felé gondokozok-e. Szerintetek mi lehet a probélma és még inkább a megoldás! Elõre is kössz.

Nekem is ilyen van egy jó ideje, de nekem sem sikerült(nem is nagyon próbáltam😄)

OptimusPrime
A magam részérõl az egyszerûségre törekedtem, íme:
A800
A kép ugyan nem adja vissza, de élõben sokkal szebb. Írásra nagyon jó, szóval jó vétel volt! :-)

Üdv!

Prime

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Loál János
Tényleg nem nagyon verik nagydobra a méreteket. 😞

és nem csak ennél nics, szinte semmilyen billentyûzetes oldalon nem találtam méreteket😞

nincs😞

Punkerwork
gyártó oldalon nincsenek rajta a méretek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

köszi az infókat. de nem tud valaki egy normál méretû billentyûzet szélességet? centiben persze. sajna nekem multimédiás logitech van ami baromira tud terpeszkedni😊

Punkerwork
a labtec a logitech alcége, mint az asus-nak az asrock, az alsó kategóriás cuccaiakt nem saját néven adják el 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Pheel
Hát akkor barátkozz a gondolattal, hogy ez nem Logitech.
Volt a gyûjtõnév, hogy Logitech és alatta volt felsorolva sok billentyûzet. Köztük volt többek között ez is. Nekem is furcsa mert a Labtech oldalra vitt el a link ahol hírdetik a cuccot. És semmi utalás a logitechre.

Nem tudom. Így van írva az oldalon ahol láttam.

Pheel
Namost a Labtech mióta Logitech?
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Egy nettel nem rendelkezõ havernak keresek logitech billentyûzetet de sajnos csak 43,5-44 centi széles hely van a kütyünek. Találtam egy logitech wireless optical edge nevû billentyûzetet ahol a középsõ 3 sor függõlegesen van állítva.
De nem találtam hozzá méretet a neten😞
Ezen kívûl nem tudna ajánlani valaki valamit?

Elõre is köszi a segítséget!
Errõl lenne szó:Logitech edge

Loál János
Eeeee, ez kurvajó. 😄

ZaJanga
Ez aztán qrva yoo lesz!

gondolom majd az ára is a csillagokba lesz de mindenképpen a jövõt vetíti elõre billentyûzet fronton!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ha feltelepítetted a cd-jét, akkor az ikonjára jobb egérgomb és options, ennyi

Első nélkül nincs második.

Breki33
talán az edpland.hu-n

de sztem ez nincs magyar bill-ben
Crazyn
Nem tudja vki, hogy ilyet hol lehet venni:
Microsoft® Wireless Optical Desktop, Comfort Edition

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

DannyL
Na senki se tudja? <#szomoru1>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL

Így néz ki.

DannyL
Sziasztok. Tegnap vettem egy Genius KB-29e Calculator billentyûzetet. A kérdésem az lenne, hogy lehet e rajta személyreszabottan beállítani a funkcióbillentyûket, vagy csak azt tudja amit alapból beállítottak rá? A Saját programjával nem sikerült átállítanom egy billentyût se. Ha van errõl infótok vagy programotok hozzá, megköszönném! 😊

Breki33
Ez így van
reaper4
gyönyörûség. jól választottál.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Lord Maverick
Sziasztok!

Szeretnék információkat kapni egy billyentyûzetrõl. Logitech 967234-0403, azaz Logitech Keyboard Elite Black Keyboard. Ezt lehetett régebben kapni Cordless Desktop Optikalban egérrel, de lehet kapni vezetékesben is.
Találtam róla angol oldalakon, ahol lehetne rendelni.
TUD VALAKI MAGYAR ÜZLETET????? Régóta keresem, ajándékba kéne, és hozzáteszem az utódja annyira nem jön be az illetõnek.
Apropó, vélemény az utódjáról az Internet Pro-ról? Környezetemben senkinek nincsen, nincs infóm róla.
Elõre is köszi mindent

U.i.:vagy magyar rendelõs oldalt.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul Ash nazg thrakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul.

Pheel
A vezetékes telefon is jobb, mint a mobil, használd azt! Kevesebb macera, olcsóbb is...
Pheel
Az kettõ, azaz kettõ darab akkumulátor. Az van odaírva, szerinted miért lenne más?
Breki33
nemtom, szerintem hülyeség nerm vezetékest venni

Nekem vezetékes Logitech-em van és nagyon jó.

Másik meg felesleges, káros, drágább, macerásabb......
jAsOn VoOrHeEs
De az amit vastagon kiszedtem az elemtöltõ lenne? <#zavart1>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Breki33
és miért jó az elemes meg hogy nem vezetékes?

hogy több legyen a sugárzás? :-)
jAsOn VoOrHeEs
Én egy Logitech LX700-ast néztem ki!

LX700

A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

* Logitech Cordless LX 700 billentyûzet
* Logitech Cordless Click! Plus újratölthetõ optikai egér
* Vevõegység (egyben töltõegység)
* Váltakozó áramú tápegység
* USB�PS/2 átalakító
* Két darab AA méretû, nikkelfémhidrides újratölthetõ akkumulátor
* Két darab AA méretû lúgos ceruzaelem
* CD szoftverekkel, ergonómiai útmutatóval és súgóval
* Kalauz
* Ötéves korlátozott jótállás a hardverre

Szeretnék róla esetleg véleményeket kérni, + még azt akarom megtudni, hogy ez mi lenne még hozzá:

* Két darab AA méretû, nikkelfémhidrides újratölthetõ akkumulátor

Ez a billentyûzethez lenne elemújratöltõ? <#nemtudom>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Loál János
%D

ja.
Mire is jó ez?

[HUN]PAStheLoD
http://www.daskeyboard.com/ van valakinek ilyen bill.-je ? 😊

http://www.daskeyboard.com/images/face-profile-bigger.jpg

nekem még tetszik is .. csak elég borsos az ára :/

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Sliders
KÉRLEK SEGÍTSETEK!
tudtok olyan programot melyel be lehet állítani hogy egyes billentyûk alatt milyen karatkter legyen? Mert nálam nem mûködik az altGR +c, vagyis az AND karakter. Ezer hála

Kérlek segítsetek!

Pheel
Meg lehet persze. Aztán leülsz egy másik gép elé és visszaszoksz. Aztán ezt csinálod napi rendszerességgel. Hoooogyne.. 😞
Meg lehet szokni mint a kurzorgombokról WASD-ra váltást, meg az angol helyett a ganaj magyar kiosztást.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Loogan
Ja, ukrán kohósalakból készült... <#idiota>

Viszont akinek ilyen színû a gépe, monitorja, egere, annak jól jöhet egy ilyen bill. Bár nem hiszem, hogy sok izlése lenne.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Gondolom extra olcsó regenerát APET-bõl van, azért ilyen a színe. A vevõ meg csak had higgye, hogy szándékosan elegáns szín 😄
Loogan
Érdekes színû billentyûzet:
Chicony/Unikey 790C-WH HUN PS/2
Multimédiás, internet billentyûzet, magyar, 13 gyorsgomb, lézernyomtatott, beige szín, ára: ~2000 HUF

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Pheel
Number one LEHETNE, ha nem lenne ez is elcseszve azzal, hogy átvariálták a home-end-ins-del-pgup-pgdown gombokat. Tudja valaki, hogy miért terjed ez a trend? Hasonlóan zavaró, mint az energiagazdálkodás gombokat odarakni... <#gunyos1>
Ha nem lennék az, papír-ceruzával számolnék a proci helyett. 😊

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

kis kényelmes 😄DD

Az kevés, mert film után esetleg még megnézném a mailt, vagy kis game...

Ezért vettem egy Sapphire RemoteBob távirányítót. (Gyakorlatilag egy ATI RemoteWonder, de töredékébe kerül ...) Ha jó az elem, akkor 2-3 falon keresztül is megy szépen, elvileg 6000 körül van az ára, néha kapni ennyiért Hercules "márkájút" is. 😊

<#worship><#worship><#worship><#worship>