1496
Billentyűzetek pro és kontra
-
#494 pontosan -
#493 é akkor magátol a angol gombok egyikén lesz ő ú meg stb?? és csak végig kell probálgatnom? -
#492 arra, hogy
Tisztelt Microsoft!
kinézetnm magamnak ezt a billentzyűzetet: tirarrira
Létezik ebből magyar kiosztású is?
Tudnának esetleg öteletet adni hol tudnám azt megvenni?
Köszönettel, maradok tisztelettel, hódolójuk Kis Kovács Jánozs -
#491 na akkor újra: az oprendszerben beállítod, hogy magyar billentyűkiosztást akarsz használni
és onnantól magyar lesz, max nincs a gombokra írva, hogy áéíóú -
#490 tehát akkor a saját progijában kell a magar ékezetes gmbokata gyorsbillekhez belőni nem a windwoba kl me vistam van. de most nemértem ezt a microsoft os dolgot mire küldjek nekik mailt? a bill csak angol kiosztásba létezik? de amugy szted jo? -
#489 mint az agol billentyűzetekhez általában
ugyanis ez szfitverfüggő
max nem látszik melyik betü hol van, de ha amúgy tudsz magyar kiosztás szerint vakon gépelni, akkor ez nem probléma
ha meg nem, akkor alkoholos filccel rápingálod, vagy veszel magyar kiosztást
elmész a magyar microsoft oldalra és megkeresed, vagy írsz nekik egy mail-t -
#488 Hali egy olyan kérédsem lenne hogy nézegettem billeket ésa Microsoft Reclusa tetseztt meg de azt nézem hogy angol.. na most használ valaki ilyet? hogy tok ékeztese betüt hozzárendelni?
Tapasztalatok! -
Cat 02 #487 Hali!
Van egy Logitech billem, extra gombokkal
Van rajta ugye "zeneirányító" cucc, ezt vhogy át lehet állítani winampra? -
#486 Kiderült hogy azért volt rossz mert az xp-m volt hülye...újra tettem és már miden okés! Működik minden bizbasz! :) -
#485 Nekem is "búg" illetve nem is tudom, mert elég magas frekin nyomja a hangot, de csak akkor hallatszik, ha a gép ki van kapcsolva, mert annyira nekem nem hangos. A Gép hangosabb :D
A Ledek tényleg elég erősek, de engem annyira nem zavar :) -
shrike7973 #484 Már megvettem és OWNED:::: <>(Y)<>---... -
#483 USB-s nem? mit ir róla a manual? -
#482 ahol veszed, megkérdezed -
shrike7973 #481 Hi!
Hardcore gamingre venném a következő bill-t (co2&4...)
Revoltec Fightboard Advanced...
Szerintetek ez bevesz egyszerre több mint 3 gombot is mint az általános billek? Szval vélemény? -
#480 Kérnék egy kis segítséget!
Vettem egy Logitech Wave billentyűzetet! bedugtam, install, megy is ahogy kell, ám az extra gombok egyike sem műxik...Xp alatt nem is mennek? vagy nálam van valami gebax? Nem gondolnám, hogy csak Vista alatt él a dolog...
Ha van valami amit tudok tenni, hogy működjön, légysz szóljatok!
Előre is köszöönöm a segítséget e téren! -
#479 nem, mert el vannak kopva a gombok feliratai
ellenben megvettem a revolteket
első negatívumok:
- baszott erősen világít a num lock ledje (majd jól leragasztom valamivel :) ez nem is led hanem lézer :)
- nagyon furák a gombok az előző slimhez képest, de gondolom ez megszokás kérdése
- ami a legnagyobb baj: a világításnak magas búgó hangja van
ez normális? másnak is ilyen?
+ végre látszanak a feliratok a gombokon, mégiscsak jobb a fehér alapon fekete feliratú gomb -
#478 A monitorod fényereje nem világítja meg a mostani billedet? -
#477 lejebb adtam az igényeimet: olyan billentyűzetet keresek ami világít, mindegy hogy az egész gomb, már az sem zavar, de két feltételem van: ne legyen nagyon drága, állítható legyen a világítás fényereje
(elegem lett, hogy éjjel, a sötétben próbálom megtalálni a fekete gombokat - amiken elkopott a felirat - nemhiába 8k-s semmitsemtudó fujitsu-siemens) -
#476 Én múlt héten vettem egy Logitech Ultra Flat billt.
Jó nagyon csak még szoknom kell,hogy össze van zsúfolva a sok gomb.
Főleg a jobb shift melletti felfelé nyilat nyomom sokszor feleslegesen...
így néz ki
-
#475 nekem ez teccik -
#474 ami nekem van most azt csak ajánlani tudom:
lapos, szép, 2300 ft a médiában, és a héten megtudjuk milyen jó gépíráseredményt lehet vele elérni. -
#473 Milyen billt vegyek? ami nem tul nagy és fasza?
logitech vagy geniusra gondoltam ami nem oriás bill
ajánlatokat kérek -
Inquisitor #472 Sőt, tankhajót is. És? :) -
#471 reklámoztam -
KnightRider #470
Sziasztok!
AZERTY (francia) kiosztású billentyűzetet keresnék. Lehet ilyesmit kapni Magyarországon és ha igen, mennyiért? -
#469 nem is mondtam még neked Samsung processzor is van már régóta -
#468 Nekem is ienem van. metálszürke, és jégkéken világít. 7590Ft volt kb tegnap előtt -
#467 Hello all!
Van egy elado Revoltec Lightboard Xl2 világitos billentyüzetem fekete alap és kéken világit a bill naon kiraul néz ki csak nekem nem jött be
1 hetes 4000ft
akit érdekel az irjon PMbe -
#466 Én is Samsung mániás vagyok... de Bill-ben nekem jó más is... a mostani Revoltec tökéletes az éjszakázásaimhoz :) -
moon21 #465 online árlistákat nézegettem, hardverkeresőket is, és sehol nem találtam ilyet :( -
#464 hogyhogy hol? mondjuk számtech boltban -
#463 neked minden jó, csak rá legyen nyalva az hogy samsung :DDDD -
moon21 #462 köszi, megpróbálom :) -
#461 Hy all!
A Logitech G15-ös újabb fajta billenytyű mikor lesz kapható? Mert az oldalukon semmi infó nincs... még értesítést se lehet kérni. Nemtudja valaki?
Előre is köszönöm! -
#460 Genius felől meg itt... -
#459 A4Tech X7-nek itt van topikja ott érdeklődj -
moon21 #458 hi!
nem tudja valaki, hogy honnan lehetne beszerezni ezen billentyűzetek valamelyikét?
A4Tech X7 G600
Genius LuxeMate 525
előre is köszi! -
#457 nekem ilyen van 2éve vettem 2800ft-ért tökéletes számomra
Samsung SWT2000
-
#456 AZ DURVA
én láttam projektoros lézeres virtuális billentyűzetet is -
#455 Jah de ha a barátnőd alszik éjszaka és te püfölöd akkor nem az igazi :)