89387
PlayStation3
  • Hellhammer
    Tegnapelőtt voltam okmányirodában és a faliújságon ahol az adótartozások miatt behajtással kapcsolatos árveréseket szokták kirakni, ezt találtam (sry a minőségért, kicsit sötét volt, meg a telefon volt csak kéznél):

Most vagy egy marha jó vételi lehetőségről van szó, vagy a végrehajtó/árverést kiíró nézett be valamit :)
  • szando
    elképzelhetőnek tartom.. japánban és amerikában is alig van még ps3...
  • Pitypang18
    http://origo.hu/techbazis/hardver/20061219ps3.html
  • jaszy
    300-350 ezerért vittek el 2 Ps3 at a vaterán. Szörnyű a feketepiac:)))
    Régiófüggetlen a Ps3 ez igaz. de a pal-ntsc megmarad.....vagy tévedek?
  • Inquisitor
    Tegnapi hír ... szóval ennyit a cáfolatról:
    Bad bad news came for European Sony fans from site CVG this week.

Sony's head of Worldwide Studios Phil Harrison recently told Official PlayStation Magazine that he wouldn't like to make any definitive statements about the March roll-out for PS3.

CVG also claimed that a source has spoken of a PS3 delay as far back as September 2007, pointing at further component shortages
  • Ombika
    Nem volt eleg?
    NE szpemmelj teli 10-20 topic-ot egyetlen kéréssel!
  • 22Barna22
    Te hol olvastál bele a topicba?...

-Akkor miről beszélünk?

az ilyen inkább meg se szólaljon... vagy először olvastál volna visszább...
  • james69holden
    az nem zavar hogy rossz helyen tetted fel a kérdésed?
  • mila69en
    kicsit használd már azinternetet apronet és társai vagy a konzolosboltok
  • Papesz
    17 topicba írtad be ugyanezt. Idővel majd magadtól is rájössz, hogy PONT EZÉRT nem fog válaszolni senki.

Nem díjazandó cselekmény szétb@szni egy fórumot.
  • Daveee
    lol :P
  • mila69en
    :DDDD
  • PlayStation2
    Ja igen valószínű, hogy akinek már van PS3-a, az nem tudná, hogy nincs többé NTSC/PAL

Vagy fotózza le ahogy játszik vele, persze megint egy Davee szintű kép lenne a vége
  • mila69en
    nem úgy volt hogy a ps3 régio független lesz?:)
  • 22Barna22
    aakor vegyél rá mást ;) nem mondod h csak a Fifa érdekel és ezért vettél egy PS3-at :D de lehet hogy én maradtam le és én vagyok a hülye
  • formatuq
    Te tudnad-e hasznalni, mivel ezek mind NTSC formatumuak?

(amugy nekem van, bar kicsit elkapkodtam mert nincs ps3-ra fifa. szetvag az ideg....)
  • 22Barna22
    "...érdemes volt-e megvenni kb 4-5hónappal hamarabb a boxot vagy jobb lett volna várni Xhónapot hogy kb 20-max 30ezer forinttal drágábban megevgye a ps2-öt (amibe ugyebár már lesz blu-ray cuccos és nem kellesz majd még fejleszteni egyszer a nagyobb terjedelmű játékokmiatt X ezer ft-tal)"

Nem mondjátok hogy senkinek sem tűnt fel :D LOL PS2-be Blu-ray? HEHE! tudom véletlen volt, de vicces :) bocsi :)
  • zola2000
    Nem biztos, attól függ hogy mennyire fog fejlődni a wii grafikája, milyen lesz a ps3 irányítása később (tilt szenzor) mi lesz a zeldával, mert elvileg miyamoto kiszáll (de a gameboyos zeldakat nem ő csinálta de azok is jók lettek). Tehát gamecubeal kivárok, de wiim lesz ez kb 70%.
  • Papesz
    Ha Neked a next gen kifejezés az irányítást takarja, akkor a Te géped a Wii.

Én személy szerint sok örömet fogok találni a nem next gen PS3-ban is.
  • guardian hero
    nextgen = következő generációs. ez a következő generáció, ha tetszik, ha nem.
  • zola2000
    Az a baj hogy nincs igazi nextgen konzol. Már a ps1 óta ugyanez az irányítás viszont itt a legjobb a graf (bár a gamespot szerint nem jobb mint a 360 de ezek csak a kezdőjátékok), nextgen irányítás csak a wiiben van, de a graf nem nextgen (épphogy elég, de a kezdőjátékok után biztos javul majd a helyzet de akkor sem lesz nextgen) tehát bizonytalan vagyok hogy mit vegyek olyan 2 év múlva, (na jó annyira azért nem xD)
  • guardian hero
    Szerintem senki nem fog elgondolkodni, aki vett Boxot. Fél-egy évet játszott nextgen játékokkal, amire más konzolon nem volt lehetősége; és akkor kijön egy tudásra nagyjából ugyanolyan konzol, másfélszeres áron. Min kéne itt gondolkodni?? Hogy megérte-e? Ilyen mentalitással ne vegyél PS3-at se, mert jön majd 5 év múlva a PS4, amit ugyanannyi pénzért megvehetsz majd akkor, viszont sokkal többet fog tudni!
  • Piko888
    Nekem már egy hónapja megvan a 360-om, semmi gáz a melegedéssel, igaz csak eeredeti játékokkal játszom. Én nem bántam meg.
  • NeoMaN
    kellesz...

:)))))))
  • gabeszovicska
    szerintem meg amikorra ideér a ps3 lemegy az ára USA-ban és a sárgáknál is oylan szintem hogy a ps3 szerintem vagy 130 lesz (az olcsóbbik fajta),az x-box meg akkora lemegy kb 90ropira. és akkor elgondolkodik majd az ember. érdemes volt-e megvenni kb 4-5hónappal hamarabb a boxot vagy jobb lett volna várni Xhónapot hogy kb 20-max 30ezer forinttal drágábban megevgye a ps2-öt (amibe ugyebár már lesz blu-ray cuccos és nem kellesz majd még fejleszteni egyszer a nagyobb terjedelmű játékokmiatt X ezer ft-tal)

én eddig nem tudtam mit vegyek ,az tény hogy most sem tudom, mindkettöröl hallottam jót-és rosszat,próbálok minnél több fórumon olvasgatni,de amikor már majdnem azt mondtam hogy geye fene jó lesz nekem is az x-box360,akkor jött a nagy hír,hogy úgy melegszik hogy midnenki + hűtőket tesz bele,meg lefagynak a gamek 10percenként (de még hacsak a másolt dvd-k de még az eredetiek is befagynak) ezek után ismét elbizonytalanodtam megvegyem-e vagy várjak..
  • Papesz
    És a PS3-at mennyiért vetted?
  • item
    Ja ja közben utánnaolvastam még, köszi az infókat srácok
  • zola2000
    Még mindig gyártják a ps1et??? Na mindegy de mintha úgy emlékeznek hogy pár éve láttam 15ért újat olcsó gépnek jó (bár kicsit gyenge de a végén jól kihasználták a hardwaret)
  • NEXUS6
    Khm, HDTV-nél is van NTSC szabvány?

Avagy ki az a lüke aki a PS3-át a 32 centis júnoszty tv-jén akarja hajtani???
    LOL

(És végül zárójelben megjegyzem, mint az már néhányszor meg lett tárgyalva: a PS3-nál nincs régiókód)

Amúgy teljesen egyetértek a felvetéseiddel!;)))
  • Inquisitor
    1. e-bay-en utolsó fél órában szoktak sokan licitálni.
    2. Valószinüleg USA vagy Japán régiókódos, és nem utolsó sorban NTSC-s
  • Daveee
    lol nem értem, én asszem 4 éve, volt a ps2 72 körül én 48 é vettem, mer bevittem a ps1-et kormányal midnen szarral, és most nézem ezt a jonzolshopot, ps2 35 rugó ujoann, ps1 25 rugó ujonann, 10 e ft külünbség e két konzol között? amikor beindult a ps2 az 150 ps1 35 volt
  • öregharcsa
    ja ott mindíg így meg...nagyon odakell figyelni...
  • JiBBeRiSH
    Szerintem mire lejár, addigra az ára sokkal több lesz. Az utolsó 2 percben szokott sok licit érkezni a jó cuccokra.
  • item
    Hi skacok, találtam Ebay.de-n egy új ps3 at 401 euronal all az ár és még 13 óra van hátra. ha jól számolom az 105 ezer ft. univerzális táppal 100-240 volt

PS3 új 400 euro

Szerintetek ?
  • 22Barna22
    amúgy meg nem tudom mit vártál egy PS3 topicban xD
  • 22Barna22
    BEZONYBEZONY! ÉS MÉG TAPS! :D
  • Ombika
    Ott a pont!
  • Papesz
    Jó szórakozást hozzá.

Egy idő múlva magadtól is rá fogsz jönni arra, amit alább írtak Neked. Ez az idő nem lesz hosszú.
  • zola2000
    Hat nem eppen, akitol vettem, annak szinte csak multiplatform cimei voltak hozza (ea, ubisoft), most kezdem (keresem hogy honnan) tolteni a gc exkluzivokat (kb 10-20 db mariok, zeldak, ilyesmik)+par multiplatform azzal elleszek evekig, aztan johet az akkor mar olcso wii. Olcso gepnek jo a gc, a graf jo, valasztek is mar jo (5 ev termese 317 cim), nagyon kenyelmes a gamepadja, mi kell meg? Nekem jo.
  • dinomano
    Jah, rajössz milyen jo vetel volt, miutan kivégzed a 22 game-det; belenezel 1-2 multiplatform cimbe; utana meg atmesz jatszani a haverodhoz, akinek 20 uj PS2-game-je lesz... :-P