89387
PlayStation3
-
#6756 Erre inkabb nem reagalok,mert nem akarok megderteni senkit sem!! -
#6755 na akkor megvan a létező 22 "jó" játékod hozzá.....és tovább???
a többi game ugyanolyan szar mint a legtöbb konzolon megjelent tucatjáték ,csak azokon 50x több játék van.... -
#6754 Hat en most vettem csippelt gamecubeot 22 jatekkal, 25000ft-ert, jobb mint haverom ps2 je miutan megnezte o is elismerte hogy van olyan jo, Es olcsobb (hihetetlen jo, az uj zeldanak mar majdnem nextgen grafja van gamecubeon) -
#6753 Nemsok ertelmet latnam ha ps2-re orientalodnanak ,akkor ennyi erovel 286-os pc-re is gyarthatnanak meg jatekot ,jo picit tuloztam!!
Akinek meg most lesz penze ps2-re ,vagonnyi jatekbol valogathat jobbnal -jobbakbol!! -
Szabyka #6752 Ja ez igaz de amikor bejött a ps2 a ps1 játkokat sem nagyon gyártották nagyüzemben ... Vagy még csinálják azokat ? -
#6751 110 millió PS2 van a világon Azért az sem kis piac. És egyenlőre még nagyobb mint az összes next-gen konzol összeren. -
Papesz #6750 Miért ne gyártanák? -
#6749 Azért ez a legjobb:
"A legjobb áron.
Közvetlenül a gyártóktól importálunk, hogy a lehető legalacsonyabb áron jusson el hozzád a cucc! Ha valahol mégis olcsóbban reklámozzák, győződj meg róla, hogy lehet-e kapni is! Sok kereskedő becsapja a vásárlóit azzal, hogy alacsony áron hirdet egyes termékeket, de amikor elmész megvenni, kiderül, hogy sajnos "elfogyott" és csak egy drágább van helyette. Mondanunk sem kell, ilyen nálunk nem fordulhat elő!"
Megbízható bolt :D -
#6748 Szerintem ezt ok se gondoltak komolyan!!! -
Szabyka #6747 Kiváncsi vagyok, ha most bejön a PS3 a PS2 játékokat gyártják-e még tovább ... -
#6746 És még képesek azt az "5 jó ok"dumát alányomni.Én is tudok 1 okot hogy miért ne:"Mert hülye azért nem vagyok!" -
#6745 Lol..hát ez nevetséges...komolyan mondom,hogy valami fantasztikus az ami itt megy. Mi vagyunk a legcsóróbb ország és tőlünk akasztják le ezért a szarért a legtöbb lét :D Esküszöm már csak azért is behozatni fogom,hogy ne az ilyen *** járjanak jól rajtam. Gusztustalan... 200k..hehe...május környékén jön igaz? Lehet várni kéne vele 1-2 hónapot, legalább az okosításig :P -
Papesz #6744 360 ezer forint a konzolshop.hu-n. Teljes hülyék a magyar kereskedők.
Ha bejön Európába, akkor 200 ezer körül lesz az ára. -
#6743 ha igaz amit mondanak akkor 1:1 arányban váltják a dollár/eurot....na ez gáz lenne....
500dollár v 500euro nem mindegy....
akkor inkább én is behozatnám.....de ki tudja mi lesz?? -
#6742 A Wii pénteken európában elvileg mindenhol megjelenik! -
waspika #6741 Nagyon gyilkos ez a kép. Majdnem beszartam mikor megláttam. -
#6740 Hm...hát lehet bepróbálok egyet akkor.Bár egy Eu-s árat nem ártana majd előtte tudnom. Wii sem régiókódos? -
Papesz #6739 A PS3 nem régiókódos. Ha Neked van annyi pénzed, hogy behozasd, akkor hajrá.
A magánvéleményem az, hogy egyelőre teljesen felesleges, alig van rá játék. -
#6738 Hát...nem igazán szoktam hozzászólni a dolgokhoz de mivel én is készülök ps3at venni, először is:
Daveee: LoL...ilyen ps3am nekem is van. Bár a tied kicsit Cartoon Networkosebb és jobb rajta a cell shading. Egyébként így semmin nem verődik vissza a fény :D Bocs de ezt muszáj volt kommentálnom mert ..izé..szal értitek :D
Más:
Szerintetek érdemes behozatni amcsiból vagy jobb megvárni az eu verziót? Egy ideig gondolkoztam,hogy egy Wiit hozatok be mert átszámolva 55kból jött ki. Csak nem tudom jól járnék -e, a régió kód miatt ugye. Valaki hozzáértő felvilágosítana? :) -
#6737 nekem ps3 slim kell :D PsThree -
#6736 CSak akó fogok venni PS3-at hamár lesz hozzá warez :)
Így lehet a legtöbbet sporólni. -
FFX #6735 Na jól van most már abba lehetne fejezni a sok offolást, minden csoda 3 napig tart, nem kéne ezzel többet törődni hanem jöhetnének a témával kapcsolatos hozzászólások. -
Xtian #6734 kiscsávo hogy te mekkora nyomorék vagy,
még mindig nem értelek, erre vered vagy mi?
A másik meg hogy ha ilyen lapukkant kecóm lenne akkor tuti nem mutagatnám! -
A gyereket orvoshoz kellene vinni,de surgosen!! :P -
reyna #6732 Nos, én gyöngyösi vagyok, és az ő nevében is szeretnek elnézést kérni mindenkitől, errefelé nem sok sötét ember van, de ő az :D -
#6731 Helyedben fold ala bujnek ,amig fel nem nősz!! :D :P -
Daveee #6730 a GK vezetője my koalto, és neki a szerverén van fent asszem egy PS3-as game -
Daveee #6729 mert? hol utálnak? -
#6728 Szerintem teged suliban is utalnak!! -
#6727 lol:
"You will also have to put a text file with you name and postal address in the root user's home directory, inside the "ps3_challenge" subfolder."
Aztán visznek is a börtönbe :D:D -
loga #6726 Gamekapocs.hu:
http://www.gamekapocs.hu/hir/6068/PlayStation+3+-+Tord+fel+es+nyerd+meg! -
#6725 hát a Galaxiesből kiindulva szar kezekben van a dolog :D -
Mityu91 #6724 Akinek sok pénze van:ps3 már kapható
vagy:még1
itt még keresgéljetek
tehát amiket linkeket adtam mind lehet pst venni és mind különböző!!hajrá -
Mityu91 #6723 Akinek sok pénze van:ps3 már kapható
itt még keresgéljetek
tehát amiket linkeket adtam mind lehet pst venni és mind különböző!!hajrá -
evikec22 #6722 Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi -
#6721 SOE-tól, meg Lucas bácsiéktól lesz valami mümümorpégé. -
#6720 Nem, de laktam ott 3 hónapot... -
#6719 hűűű ez yo kis játék lesz!!!!ide vele.... -
#6718 am vmi mmorpg nem várható ps3ra? -
#6717 húú ez nagyon jónak tűnik