89387
PlayStation3
-
#8888 NEM! Ez teljes játék, és elvileg a 4 HD változata, ezért tűúnik kevésnek. Persze ingyé van, tehát egy szót se szólhatunk. :) -
#8887 Igen, miért? Ott volt GT mód, meg gyors verseny, meg ilyesmi. Itt csak a Time és a Drift Trial. Csak nekem kevés ez egy kicsit?? -
#8886 a kérdés az hogy van e régiófüggőség, psp esetében nincs -
#8885 az ntsc az usa+ japan az eu az pal-os ausztrália messze van afrikába nincs villany -
#8884 Eddig még nem volt konzolom, csak psp, ezért a hozzáértők segítségére lenne szükségem. Most veszek sony hdtvt, és p3at. Ha külföldről rendelek játékot, az ugye ntsc, vinni fogja a ps3? -
#8883 a crysis nagy át...szás most a dzsungeles képekkel reklámoznak de a játék 2/3-a egy hajó belsejében fog játszódni a környezet meg köztudottan fagyos lesz úgy hogy egy rakás szar lesz mint a fárkráj -
#8882 Valami olyasmi;) Persze egy trópusi sziget gomolyfelhőkkel a háttérben kiba jól néz ki. A Killzone viszont ugye romos, mocskos, poros szétégett lesz, nem biztos hogy olyan szembeötlő a szépsége.
Nem tudom mit hoznak össze a fiúk, de így nézegetve az elsőrészt, abba is elég sok minden benne volt azért, ahhoz képest, hogy a PS2-nek volt ugye 32MB RAM-ja.
Amúgy épp most nyomom!;))) A füst, a hatalmas nyílt terepek, nagyon meggyőzőek. A járművek, az épületek, a fegyverek dizájnja, a történet, a zene stb nekem nagyon bejön. Az AI lehetne valamivel okosabb, de így se rossz, viszonylag jól mozognak. Valami parancs, hogy a kísérő mikor mit támadjon jelentősen dobott volna a játék élményen, így trükközni kell. -
#8881 Ezek szerint a Killzone a Crysis-al akar versenybe kelni????????? -
#8880 Én a prologue-ra gondoltam.... -
#8879 Az egy dolog, akkor mondjuk úgy hogy egy félbehagyott játék..... -
#8878 Két jó kis játékról némi infó:
Drake' fortune a Naughty Dog-tól. A grafika szerintem OK. és szerintem a játék is az lesz, ezek a fiúk eddig nem adtak ki szemetet a kezeik közül.
Killzone info. Röviden: Még az idén kiadják! A pályákon minden rombolható, extra fény árnyék effektek.
A fejlesztők örömködnek, mert a PS3 végre egy tényleg bivalyerős platform, sokkal könnyebb rá fejleszteni mint a PS2-re volt, így nem kell az újjaikat tövig koptatni a billenytűzeten.
;))) -
#8877 Így van.
Ennek is az a neve hogy GT HD Concept, volt egy GT Concept 2002 régebben is, és az sem volt teljes játék, csak egy amolyan demo, egy előzetes. -
#8876 san andreas és carbon se jó, de gondolom ez nem új... -
#8875 Ha végig követted volna a GT és a PS3 sorsát, ismernéd a tényeket.
Úgy volt, hogy a Poliphony csinál egy köztes részt a GT4 és a GT5 között, amolyan ízelítőt a HD érából, gyakorlatilag HD GT4-et néhány extra feature-rel (3D közönség, stb...). Aztán nem igazán tudták eldönteni, hogy mennyi melót is érdemes egy ilyen köztes projektbe fektetni... Eleinte úgy volt, hogy talán full játékként is kijön, aztán hogy a lemezen csak egy pálya és néhány autó lesz majd, a többi tartalom pedig online, mikrotranzakciós formában megvásárolható. Végül lett belőle egy ingyen letölthető verzió, amit "esetleg" majd bővítenek. Mivel ingyenes lett, nem valószínű, hogy nagy energiákat fektetnek már ilyesmibe, inkább a GT5-re koncentrálnak (ami remélhetőleg sokkal jobb lesz). -
#8874 Tehát magyarországon sehogy se lehet letölteni a tekkent? Még ha angol a profil akkor se?
amúgy nem sikerül a remote control psp-vel. Az atrac-ot kell enable-re tenni, de nem engedi. Ha vki megcisnálta már lécci segítsen. -
#8873 Lehet csalóka de ott a store-ban oda van irva mellé hogy FULL GAME!
-
#8872 Én úgy vélem, hogy ez az 5 előtti "demo", mint ahogy a négynél csinálták....csak ott Prologue néven volt, itt meg HD néven szerepel....
Én meg tudom érteni hogy ennyire odafigyelnek a játékra..... -
#8871 Főleg a neten keresztül ingyen letöltve, ugye ez csak egy kis tévedés volt és hirtelen reagáltál, mielőtt végiggondoltad volna....
Ugye csak erről van szó és nem gondoltad komolyan, amit mondtál???? -
#8870 Egy Gran Turismo 20 autóval + 2 (T+D) trial mód!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez szerinted nem DEMO?????????????????????????????????????,
Már az első részben 150 autó volt, itt meg állítólag motorokkal is lehet menni..........
Most vagy én olvastam félre vagy te nem tuod, hogy mi a GTHD....?!?!?!?!? -
#8869 hát mi?
-
Jimanszky #8868 sziasztok kollégák és leendő kollégák!!
aki gondolja az felvehet PS3-on
a nevem:Jimansky -
#8867 A GT HD nem demó, el kéne ezt már felejteni. -
#8866 Mégis mit gondolsz, ha csalódik egy GT-ben....
Ő biztos arra gondolt, hogy majd 246 pálya meg 1352 kocsi lesz majd a demo-ban.... -
#8865 Én úgy értettem, hogy a PC-s kínálatból sem fog minden nagy cím átvándorolni konzolra...
Az meg ott lenn ugyanaz, mint itt fent....lehet olcsóbban is HDR-es tv-t venni, úgyhogy nézz meg több üzletet is..... -
#8864 gt4-el játszottál valaha? -
#8863 hát ilyen full népszerű oblivion, meg EA játékok zöme átjön konzolra is...
tudom, van egy csomó király exkluzív cucc, ami only konzol!
az meg ott lenn 1360x768 akart lenni... hát 40"-os 330k környékén mozog... -
#8862 Nem igaz....
Vagyis mik szerinted a nagy nevek??? -
#8861 130000 környékén már találhatsz jót.... -
#8860 és még milyen játékok jönnek! különben is, ami jön pc-re, kijön konzolra is (már a nagy nevek)! sokat segített mindenki, köszönöm! -
#8859 Igen a "live" hoz hasonlatos, vannak Letölthető demók, Videók egyébb infók. Nekem tetszik! Hát 1 év a gari ha jól tudom, de talán nem lesz gond vele, eddig én még nemigen hallottam hogy PS3 user reklamált volna hogy valami befáradt neki. Remélhetőleg jók a belső alkatrészek tűrési határai és megbirnak talán 3-4 évet gond nélkül ?!
Én is régi PC-s vagyok, volt már 2 PS2 őm, egy Xbox 1 em és most a PS3. A PC-re én sem kívánok többet költeni. Ha veszel egyet szerintem nem fogod megbánni, beszéltem a jelenlegi általam ismert PS3 tulajokkal, mind egyhangúan pozitivan nyilatkozik az eddigi tapasztalatairól! -
#8858 lehet egy núb kérdésem? ez a store olyan, hogy a ps3-ammal felkúszok a netre, regelek és tölthetek le demókat ingyen? ez amolyan live! rendszer? és ez ingyenes marad (gondolom egy része live-ról is hallottam, hogy van silver meg gold) amíg világ a világ?
+ belegondoltam, hogy 3-5 évet lehúz a konzol általában egy embernél, gondolom anyagtervezést is így gondolták ki + a blueray olvasónak is bírnia kell... ?! vagy van rá 1-2 év gari?
bocs a sok kérdésért, de még nem volt konzolom, 8 éve pc-s vok, de mostanra elég volt a gépfejlesztésből, a gépből szórakoztatóközpont lesz (nem lesz félévente vid.kártya csere az tuti) és gondoltam egy ps3-ra!
Köszi -
#8857 A resistance megvan ilyen promo disc en, hát elég jó! A genjit leszedem.
-
#8856 Nem ám! :D
A GT HD nekem csalódás volt, bár soha nem voltam nagy autós játék imádó, ez nekem nagyon kevésnek tűnik. Time Trial és Drift Trial mód, kb. 20 autóval. Ennyi az egész.
Viszont a Motorstorm 1 pályával is csúcs: ez a hangulat überel mindent.
Item, nézd meg a Genji játékot: nagyon szép, eddig talán a legszebb a Resistance mellett. -
#8855 Nya motorstorm lejött (450MB) most GT HD Concept töltödik (690MB)
Nem is rossz eza store..
-
#8854 Darksector és Öregharcsa, köszönöm a segítséget!! (PC-t is kötném a leendő tv-re, 1080p-s múvit meg úgyse bírja el a gépem még egy darabig :)
Való igaz, max 37-42"-os LCD-ben gondolkozok, elég lesz akkor az az 1360x720! Köszi még1szer! -
konzz #8853 PS3 60 gigás PAL system dobozában zsír új + 1 motorstorm PAL bontatlan játék eladó. Ár: 169.900 Ft. Kb 1 hét múlva lesz, ha valakit érdekel szóljon időben! [email protected] -
#8852 "The format 1080i/50 is 1920 × 1080 pixels-
720p/60 is 1280 × 720 pixels"
forrás Wiki vagy bárhol a neten...
Standard resolutions -
#8851 ja ja sajna igy van! -
#8850 Na, szuper, örülök neki, hogy sikerült. Azért ez mekkora szemétség, variálnunk kell, hogy használhassuk azt, amialapból járna. Egyébként simán letölteném pénzért a Tekken DR-t is (potom pénz, pár font), de ez nálunk egyelőre tuti nem fog menni. -
#8849 Belépsz az accounttal és háromszöget nyomsz rajta, delete. Ennyi.