89387
PlayStation3
-
#8806 Egyik havernál játszottam vele!!!!!
Láttad már te is???
Többször is ránéztem a földön heverő műanyag kacatra, hogy nem e valami más konzollal játszok-e....de nem még játék közben is a PS2 ment....
Ja és akinek tetszett a Shadow of the Colossus az láthat lopásokat a játékban, meg mondhatnán hogy a Prince of Persia-ból is loptak, de én úgy emlékszem, hogy ebben az esetben fordítva volt....
Tudod a képernyőn egy X, akkor nyomd meg és csinál egy spec mozgást....!!!
Szóval kinyomja a PS2-ő élettartamát rendessen...és ennyi pénzért...
Használtan már 20000 környékén is lehet PS2-őt kapni...
Még jó hogy nem adtam el, mikor egy faxa mobiltelefonért elcserélte volna egy haver...
Nem adom semmiért itt fog tönkremenni a szobámban.... -
#8805 5* -
#8804 ez viszont nekünk azért jó, mert a sony látja hogy nem veszik, ezért folyamatosan esni fog a PS3 ára! -
#8803 Értem, de én nem félnék ez miatt ....
Elég jó ahhoz képest, hogy a PS3 milyen drága.... -
Papesz #8802 Jól láttad. Csak azóta eltelt egy kis idő. És továbbra sem veszik a gépet sem Japánban, sem az USA-ban. Azért mondtam, hogy Európa az utolsó remény. -
#8801 Miért megvan neked?
Warezról?
ha nem akkor hol vetted? -
#8800 Gyerekek ez a God of War 2 iszonyat sirály lett.....
Még aki PS3-al jáccik az is szerezze be mert nagyon durva....
Ez a Sony tudhat valamit amit mi nem..... -
sasa79 #8799 Köszi Jose1975 a ruteres megoldás bejött.Ezer hála!!!!
Mindenkinek köszönöm az építő jellegű hozzászólást!
-
#8798 Logikussan hangzik.... -
#8797 A fallout-ban nem fogsz csalódni, ha jól megtanulod az irányítást....
És poénos tud lenni amikor röptetni kell az embert....
Én elvoltam vele... -
#8796 Akkor miről beszélünk....
Mihez képest fogyott rosszul, mert én valami olyat láttam és hallottam, hogy elég sok ember vett és ált sorba a ps3 launch-nál, de lehet hogy csak trükköztek a felvételen és digitálissan pakolták oda a vásárlókat a boltok elé...részemről ennyi... -
#8795 Képzeld valaki kibírja és x360-on is kibírja valaki, meg más gépen is kibírja valami.....
Aki meg nem teheti meg az meg összeáll haverokkal és mindenki másik játékot vesz és cseréltek...ennyi... -
Papesz #8794 2006 novemberében. Nem hasonlítottam semmihez. -
#8793 Te miről beszélsz???????????????????????????????????????? -
#8792 Nem vágom miről beszélsz!!!!
Mikor dobták ki a gépet???
És mihez hasonlítod???? -
#8791 igen flatout az télleg jó kis játék.
De olyanra gondoltam hogy ilyen rally féleség (nem colin -.-)
-
Dave0092 #8790 dejo nektek hogy van PS3-atok, biztos aztnyomjátok most is -
#8789 talán a FlatOut 2 ami kicsit hasonló
(legalábbis a terep része) -
#8788 Nagyon megjött a kedvem a Motorstormhoz de nincs PS3am ^^
esetleg tudnátok egy olyan PC-s játékot mondani ami hasonló?
kössz -
#8787 Hát biztos fog javítani a dolgon, de ha megnézed, az X es alacsonyabb felbontású textúrákkal rendelkezik. Valami dúrva anizo szúréssel persze lehet javítani a dolgon, de ez nem igazán gyorsítana a játékon. Persze a kódot is lehet optimalizálni.
Ha nem fektetnek extra munkát az X-be a többihez képest, akkor egy pár gigás textúra pecset is ki kell adniuk. Ami azért a core verzióban nem fog működni, mivel winyó híján nincs hova menteni. Monnyuk valszeg pont azért is kellett az alacsonyabb textúrákat alkalmazni, mert vinyó hijján a DVD-ről kell tölteni folyamatosan a textúrát, ami azért sokkal lassabb.
Ugyan ez várható a GTA-nal, meg minden olyan játéknál, aminél összefüggő hatalmas pályák vannak.
Szal úgy néz ki, hosszútávon nem a cell teljesítménye, nem a BD meghajtó kapacitása folytán kerülhet a PS előnybe, hanem a M$ elbaltázott üzletpolitikája miatt, hogy a core-ból kihagyta a winyót. -
ray cokes #8786 bocs -
ray cokes #8785 De nem felháborító, hogy egy ilyen embert, aki már évek óta jobbnál jobb modokat készít, ne vegyenek fel a céghez, és akkor a pc-n kívül a többi platform is a maximumot kaphatná? -
ray cokes #8784 De nem felháborító, hogy egy ilyen embert, aki már évek óta jobbnál jobb modokat készít, ne vegyenek fel a céghez, és akkor a pc-n kívül a többi platform is a maximumot kaphatná? -
Jimanszky #8783 csáó cimbi;)!!!sikerült valami okosságot újítani a gépre?ha ráérsz gyere majd lécci msn-re.köszi -
#8782 na igen de az mod csak pc-re vanik... néztem már én is nagyon brutálul néz ki vele -
ray cokes #8781 mila69en: az átlagemberen mindenki élősködik, nem csak a bankok :)
épp ezért említettem qarl-féle modot, mert az sokkal szebb (szerintem), mint ez a mostani shader pakk.
Shortstop: én is a való világban élek, de az (új) konzolok, pc-k megcélzott közönsége nem is azok a családok, akik alig bírják kihúzni valahogy hó végéig, és tényleg ez sokkal fontosabb probléma, de ez itt nem az topic. -
#8780 Üdv srácok! -
#8779 nincs mindenki úgy eleresztve hogy havi 10-et kibírna egy PS3-ért. Vannak fontosabb dolgok is az életben. Aki olyan anyagi helyzetben van hogy nem kottyan meg neki havont plussz 8-10E forintyi kiadás az örüljön hogy az átlag felett él. -
#8778 megmodom neked őszintén ez nem jelent semmit:) plussz egy évük volt a fejlesztőknek! nomeg eza új shader pakk jön pc-re meg 360-ra is:) -
#8777 nem mindenki szeret hitelezni:) rajtam nem fognak élősködni ezek a rohatt bankok:) tudod mennyit kaszálnak?:D 13.000 HUF másodpercenkét pont a minap volt valamelyik híradóban -
Jimanszky #8776 nekem sima ADSL-es modemmel is megy. -
#8775 15-16 -
k7000i #8774 Kb mennyi lesz egy játék a ps3-re? 20000FT? -
ray cokes #8773 Félmillás gép?
Még a 768 MB-os GeForce-t is megeszi reggelire ... Talán az 1 GB-os R600-on fog majd jól futni :)
itt van egy kis összehasonlítás, hát az x360 kapaszkodhat: http://thebackbuffer.blogspot.com/2007/03/oblivion-ps3xbox-360-side-by-side.html
Mellesleg miért sír mindenki amiatt, hogy drága? Tudom részletre összességében 220-230 ezer jön ki, de nem igaz, hogy ne lehetne kibírni havi 7-8 ezret. -
#8772 ipconfig -a -
Jose1975 #8771 Sasa79, nem vagyok szakértő a témában, de úgy tudom, hogy a kábeles internetnél a rendszer a gépedet az úgynevezett MAC address alapján azonosítja. Ez a hálózati kártya azonosítására szolgál. Ahoz, hogy a PS3-at a netre kösd kell, egy router, ami "szimulálja" a hálókártyád MAC addressét. Valamelyik parancssal ki lehet iratni a számítógépen, de most nem találom. Keress rá a neten, biztos találsz megoldást és több infót.
-
sasa79 #8770 Ezek a beállításaim,nektek is így van beállítva?
Internet connection -Enabled
Connection Method -Wired Connection
Speed and duplex -Auto -Detect
Adress Settings -Automatic
IP Adress -Automatic
Subnet Mask -Automatic
Default router -Automatic
Primary dns -Automatic
Secundary dns -Automatic
MTU -Automatic
Proxy Server -Do not use
UPnp -enabled -
#8769 fasza grafika!! -
#8768 De. Az újságírók viszont már gondolom kaptak preview verziót. -
Jimanszky #8767 helló!ADSL-es vagy?én szívesen segítek,ha tudok.írd le hogy írtad be a dolgokat.megadtad a felhasználónevet meg a jelszót?