89387
PlayStation3
  • mila69en
    na oké most fogy a gép persze, de mi lessz egy év múlva? ugyanezzel az árral? nem fog fogy hidd el, akinek kellet a gép bármi áron az most megveszi vagy megvette aztán szépen elcsndesedik minden és ha marad rajta ez az árcédula akkor ott fog porosodni a boltok polcain:)
  • partizan182
    Csak az akdémikus vita kedvéért (semmi fanboyozás).

"Szóval érted amikor x a drágább és nincs sok különbség játék terén a gyengébb ps2-höz képest akkor kuss van, amikor meg fordított felállás van akkor meg nyáladzás van....."

Ezt nem értem, Ps2 földbedöngölte az eredeti X-et, nyilván az itt leírt ok miatt (is). Az hogy a fanboyok mit fröcsögnek mindkét oldalon vajmi kevéssé befolyásolja az eladásokat ill. az árat.

mila69en: A ps2 magyar nyitóára nevetséges volt Usában 299 Dolcsin nyitott, eu-ban 249 eur volt, magyar viszonyokat szinte felesleges is firtatni, annyira el vannak szállva az árak (lsd 360 premier: csak kb 30 ezerrel volt drágább mint bármelyik konzolboltban)
  • DarkSector
    Jah...hol csinálták a képeket és kik????
    Bárcsak játszhatnék azzal a szar géppel, meg azzal a szar játékka....
    És bárcsak élőben megnézhetném, hogy valóban nincs különbség....
  • DarkSector
    Erről beszélek, és mellesleg én úgy hallottam hogy nincs gond a ps3-al fogyás szintjén....
    Én úgy éertesültem hogy az ára ellenében is még hozatniuk kell az üzletekbe nem hogy a polcon maradnak.....
    És valaki olyat is emlegetett, hogy nemtuom hol a gépek 90%-a elkelt már elővételben....akkor miért aggódik mindenki????
    A játékoknál is úgy van hogy ha sok fogy akkor platinum lesz és olcsóbb.....
    Én azon csodálkoznék, ha fél egy éven bellül nem lenne nagyságrendekkel olcsóbb a gép....
    Pl vannak olyanok is akik azért vesznek PS3-at hogy kamerák előtt törjék szét.....
    ...ők is azon vannak, hogy több PS3 fogyjon és hogy olcsóbban megvegye az aki szeretne minnél hamarabb belőle venni 1-et......
    És ráadásul még tanulmányozhatjuk mi is meg a SONY is hogy mennyire bírja a megterhelést a gép!!!!
    Szerintem nem rossz, mert nekem úgy tünt hogy jórészt csak a műanyag borítás pattogott le....
    Lehet hogy majd tanul ebből a SONY és akkor majd golyóálló ps3-at szórnak az üzletekbe, hogy a beteg emberek is tudják használni....
    Mint ahhogy a biztonsági öngyújtóknál, hogy a gyerekek ne tudjanak kárt tenni a környezetük és saját egészségükben....
    Ahhogy a BR tesztet is csinálták......
  • Attila8805
    Hát pl a Carbon amit egy előbbi linken ajnároztak semmivel nem jobb.
  • Jimanszky
    gondolom csak lehet szoftveresen fejleszteni a gépet.úgy értem h lehet rá minden progit pakolni...
  • ffxi
    Ez őket nem érdekli. Pénz beszél :)
  • mila69en
    az xbox az nem volt más mint billi bácsi megfogott egy PS2-t és azt mondta csináljatok egy ilyesmi masinát legyen 2x erősebb aztán pápá megis lehet nézni holvan most az xbox már sehol:)
  • DarkSector
    Én nem látok semmit mit kéne látni, hogy a multiplatformok szinte ugyanolyanok mindkét gépre?
    Mert ez eddig sem volt probléma....
  • mila69en
    vagyis helyesbítek nem azért állnak át hogy nekünk olcsóbb legyen hanem nekik legyen nyereség...viszont ennyi pízért nem fogják vinni a konzolt mint a cukrot a sony is befogja látne hogy lejjeb kell vinni az árcédulát:DD hamár csökkenteni tudják a gyártási költségeket egy darabig nyereséges lesz neki talán vagy nem:) de 2 évig tuti nem fogja ezt az árat tartani! ugyanez volt a ps2 esetében is emlékszem én mikor vettem az első ps2-m lancs után pár nappal 150k perkáltam ki érte rá egy évere igenccsak 100ért el lehett vinni a gépet de talán egy év sem telt el
  • DarkSector
    Én a God OF War 2 mellett meg 12 órás munka mellett meg 2-3 PC-s játék mellett ki fogom bírni....
    Annyira azért nem vagyok PS3 fan hogy berohanjak nyitás pillanatában az üzletbe és úgy vegyem meg....
    Ps2-őt is 170000ft volt mikor béjött az egyik boltba és én meg később 2003 májusban 40000ft-ért vettem meg és én állítom hogy ennyi lóvéért akkor hasonló gépet nem találtál.....
    És akkor meg az xbox volt drágább mert csúszott egy évet és érdekes módon akkor nem voltak ilyen témák hogy ár érték meg mittudoménhogy mik....
    Szóval érted amikor x a drágább és nincs sok különbség játék terén a gyengébb ps2-höz képest akkor kuss van, amikor meg fordított felállás van akkor meg nyáladzás van.....
    Nekem csak ez zavaró, de én senkit nem akarok semmire rábeszélni, de elvárom, hogy fordítva is így legyen....
  • Jimanszky
    szerintetek dvix lejátszó progit rá lehet rakni a PS3-ra?gondolom,mert olyan mint a szgép...vagy rosszul gondolom??mer alalpba nem játssza le a dvix-es filmeket.valaki tudna segíteni?
  • partizan182
    "Although analysts say price reductions would benefit PS3 sales, Sony isn't likely to make any price cuts for at least another two years, said Kimberly Otzman, a spokeswoman for Sony Computer Entertainment America. She noted a similar time frame for lowered prices for the PS2. "We probably expect the same for PS3," Otzman said, adding that while the console's price is higher than competitors', it comes completely packaged so consumers don't have to buy extra equipment or attachments." Meanwhile, Sony has said it is looking into expanding into music and movie downloads via the PS3, which comes equipped with the new high-definition DVD format - called Blu-ray. "

Forrás: http://kotaku.com/gaming/ps3/sony-ps3-price-cut-not-likely-for-two-years-239816.php

Máshol olvastam eredetileg, de ezt dobta fel a gugli.
    Más kérdés hogy egyetértek veled, ezen az áron Sony bebukja az első 2 évet simán.
  • DarkSector
    Jah fogyatkoznak a címek, de a szoni gémek biztossan ekszklúzívók lesznek....ha a többiből esetleg rétegjátékot csinálnak!!!!!!!!
    Persze ez odavissza is igaz....
  • mila69en
    az hülyeség:D 2 év ne viccelj már most állnak át a 65nanora vagy már átáltak nem tom, hogy olcsóbb legyen a ps3:) ha ennyi maradna a ps3 2 éven át akkor a sony el is temethetné a konzolt:) nem cska nekünk magyroknak húzos az ára pl az amcsiknak is sok aza 600 dolcsi
  • partizan182
    "hogy lejjebb menjen 2-3 hónap alatt az ára "

Sony tudtommal kijelentette nemrég hogy a PS3 ára 1,5-2 évig biztos nem fog csökkenni. Én biztos nem bírnám ki a várakozást ennyi ideig.
  • DarkSector
    Nem azé hogy cseszegesselek téged vagy bárkit, de ki mondta hogy bárki is vegye meg a ps3-at, vagy nézzen rajta br-filmeket???
    Én egyedül azt mondom, hogy miért drágább a PS3-om...Vili....
    Ezt ne úgy értse mindenki hogy feltétlenül meg kell venni a PS3-at mert az X360-at nem érdemes, én csak annyit mondtam, hogy miért nem érdemes az ár/érték-kel foglalkozni, mert azt eltemetheti mindenki jó mélyre hogy ár értékben a PS3 a legjobb és ez nem csak konzolra vonatkozik.....
    Ár/érték allatt a benne lévő technikára értem, nem arra hogy most beteszel egy játékot a 2 gépbe és az alapján mit látsz?????
    Mert ennyi erővel tedd be a multiplatformokat PS2/Xbox-ba és tedd be a PS3/X360-ba és nézd meg, hogy megéri-e az árkülönbség????

Én meg úgy vagyok ezzel hogy egy konzolt vehetek, és énnekem jobban fekszik a PS3-om és mivel megvárom hogy lejjebb menjen 2-3 hónap alatt az ára ezért nekem jobban fekszik a BlueRay támogatás és képes leszek 30-40ezerrel többet kiadni mint az x360-ért......

Addig meg nekem PS2 is megteszi meg a gyér PC kínálat....
  • mila69en
    ja hát az vágom én is!! de nekünk ez nem jó:( ja és követelek egy FF7-remaket only PS3 mindent megszégyenítő grafikával:DD ha holnap megjelenne már ma mennék PS3-at venni
  • ffxi
    Mert ez nekik ez üzlet.
  • mila69en
    most olvagatom hogy az ff13 nem biztos hogy exluzive lesz faszért kell mindenből multiplatformot csinánli-.- FF maradjon csak PS-en egyszerüen nem hiszem el... már hogy a DMC4-is multiplatform lesz túl sokat nem várok tőle:( nam még csak az hiányzik hogy egy MGS4-et is bejelentsenek akkor fejbe is lövöm magam
  • mila69en
    apropó jut eszembe... PS3 tulajok megy már a PS home béta tesztelése?
  • mila69en
    a sony nem tudta hogy a br fog győzni nem véletlenül rakta bele a ps3-ba a br-t:) azt akarta hogy a br győzzön és ezért kézzel lábbal kapálózott.. ha a br bukik akkor az jobban megrengette volna a sony birodalmat mint egy esetleges ps3 bukás szvsz
  • DarkSector
    Nincs mert rövid akartam lenni....@
  • ThugEdge
    há de most nem?
    amúgy meg azért foglalkozzunk kicsit magával a gémeléssel is:
    ingyé letölthető aktuális gémer zinek pdf formátumban
    én már leszedtem a 360-at:)
    jó lehet azé leszedem a ps3-at is
  • Attila8805
    Csak vigyétek a képre az egeret és várjatok egy picit és összehasonlíthatjátok a játékokat képekben.
    Xbox360VsPs3
  • ffxi
    Ez naon jó volt, sokat nevettem :)
    Hát igen, szegény emberekre is kell gondolni.
  • ThugEdge
    amúgy meg visszatérve a blue ray-re azért lássuk be,hogy még ott is van fejleszteni való
    vagy már egy blúréj mindent tud?pl xvideket is?mert pl nekem erre van igényem,amig a most kb 5000Ft-ot sem érő yamadám gyönyörűen viszi a ripeket és a wide tft-men befosok pl egy gears of war, vagy említhetem nyogodtan a kameo-t is kinézetétől addig mi picsának a br?
    majd amikor a br lejátszók is tudják a mai sima paraszt lejátszók által nyújtott szolgáltatásokat,na akkor beszéljünk br-ről
    szvsz
  • mila69en
    naja meg x-en néha úgy beszaggat hogy öröm nézni:DD PC fíling:)
  • mila69en
    "Az egyetlen különbség hogy a Sony tudta hogy a BR fog győzni és megspórol az ember vele pár ezrest."--->ennek a mondatnak semmi értelme:)
  • partizan182
    A teljes ps fantáborban egyedül te kérdőjelezed meg a tényt hogy az egyszerre megjelenő multiplatform cuccokból ált. a PS3-mas verzió a gyengébb. Nyilván ez csak ideiglenes állapot, de akkor is jelenleg ez a helyzet.

Obli tényleg jobb lett videók alapján PS3-mon, vaszleg a HDD használata miatt, jóval egyszerűbb onnan streamelni a dolgokat mint lemezről (MS elbaltázta a HDD nélküli Core-t, nem veszik és a fejlesztők sem hagyatkozhatnak rá). Mondjuk grafikában olyan durva különbséget nem látok az X és a PS verzió között (meg állítólag jön az új shader-update boxra is), de a ps egyértelműen simábban fut, és gyorsabban tölt (aki játszott vele X-en az tudja mennyire jó lenne ott is a gyorsabb töltés).

• DarkSector
    Jah....és ez mit bizonyít, hát azt hogy miért kerül annyiba a PS3 mint amennyibe kerül....
    Az egyetlen különbség hogy a Sony tudta hogy a BR fog győzni és megspórol az ember vele pár ezrest.....
    Mert azért az árakkal kapcsolatossan venni az x-box-hoz külön lejátszót....
    És itt most teljessen mindegy hogy BR vagy HD-dvd lejátszó, akkor melyik lesz vajon olcsóbb?????????
  • testerlnx
    Így van. Csak azt nehéz megítélni, hogy ez miért van... Lehet, hogy az lesz mint a PS2-nél volt és 2-3 év múlva leesik az állunk amit kihoznak majd belőle... Persze az is lehet, hogy nem :)
  • mila69en
    LooL nézdmá meg honnan hozza be a képeket! csak nem a pc-s galériábol:)
  • ThugEdge
    na mind1 elégé sanszos, hogy ősszel azért beszippantok egy ps3-at is-má ha asszony nem vág ki otthonról:)
    de
    és DE:
    jelenleg az x360 sokkal jobban megéri a pénzét
    ja hogy blúréj???
    hagyjuk má
    kinek hány blúréj filmje vagy egyébb médiája van?
    majd ha már olyan rohadt sok és olyan faja elérhető áron lesznek a filmek-és nem fűrész mitomén hány cca 9 pénzért,akkor majd elgondolkodom a blúréj lejátszón
    egyenlőre játékra abszolút jó választás a 360-ár/teljesítmény viszonylatban
  • guardian hero
    Nem vettem, viszont olvastam összehasonlít teszteket IGN-en, GameSpot-on, EuroGamer-en, valamint néztem összehasonlító HD videókat GameTrailers-en. Ezek alapján úgy érzem, megalapozottabb a véleményem, mintha egy éves, kamuképekre alapozott preview-kat olvasgatnék.
  • guardian hero
    Most komolyan egy gagyi magyar site egy éves(!) kamuképekkel teletűzdelt preview cikkét (!!) linkeled be, amikor én az egyik legmértékadóbb európai online gamer magazin legfrissebb összehasonlítását mutatom meg??
  • Winz
    Nah megvan a gép,meg 3 game.(DefJam-F1-Motorstorm)
    A DefJamben a jácchatósággal vannak gondjaim,lassú,és nehéz lealázni az ellent.
    A F1 rvajó,a jácchatósága kitűnő,és a grafika is ott van.
    A Motorstorm az egyedüli ótós játék amin nem kapok agyvérzést ha falnak megyek,jól szétesikakaszni :)
    Jelezném mennyire szánalmas a pécsi Electro World,a ps3-as szoftverekből egyet-egyet vettek,a DefJamből is egyet,az F1-ből is egyet stb...biztos aszitték rájukrohad:hányás
    Ellenben a Médiamárkban zsúfolásig van a polc velük:metal
  • Attila8805
    Aki a ps3-nál azt is felhozta + nak az Xbox360-al szemben hogy Blu-Ray van benne annak ajánlom ezt a kis cikket:Xbox360 Blu-Ray
  • DarkSector
    Vettél már gépet???
    És milyen gémed van hozzá???
  • DarkSector
    Nem szabad bántani egymást ha ő az x360-at szereti akkor vegye azt meg....
    Meg aztán hogy ki milyen videókat hasonlít össze az is mindegy, mert énszerintem inkább az a fontos, amit pl egy olyan ember állít, aki már játszott is a játékkal....és én a hivatalos oldalaknak inkább hiszek....

Ezzel nincs is semmi baj mindenkinek más a véleménye mindenről...és ez így is van jól....

Resident Ewiil még nincs meg neked???