89387
PlayStation3
  • sasa79
    Vazzeg már mindenkinek sikerült felmenni a netre csak nekem nem.Segítsetek légyszi. Kábelnetem van dinamikus ip-vel. Vagy legalább egy sorstárs irhatna.
  • Papesz
    Az Oblivion nem egy hónap múlva jelenik meg?
  • Bendy
    Bannoljátok már ki ezeket az igyenes baromságokat beírogatókat. Kezd idegesítő lenni, hogy napok óta teleszemetelik a fórumokat a gyökérségükkel
  • Jimanszky
    sziasztok!!
    leírná nekem valaki,hogy mit kell tenni ahhoz h legyen PS Store-om?új accountot kell csinálni a gépen?ha újat csinálok a régi nem veszlik el?
  • guardian hero
    Esetleg akinek van rá lehetősége, betehetne egy linket a bannerba, ami a PS3 Linux topikra mutat.
  • guardian hero
    Várjuk az új PS3 tulajok Linuxos tapasztalatait!
  • NEXUS6
    Az IGN-en van valami összehasonlítás a 3 platform között, de egyelőre csak regisztráció után (meg a tagdíj leperkálása után)érhető el.

Monnyuk szerintem, mivel az Oblivion elég dúrva gépet igényel, lehet hogy a PS3 a legjobb platform, ha éppen gépváltás elött vagy, és ezzel a gáméval akarod a köv néhány hetet eltölteni. Még akkor is ha full beállításokkal + felmoddolva pc-n szebb, mert ahhez viszont egy félmillás gép kéne.

A PS3-ra telepíthetsz Linuxot, ami elméletileg mindarra használható, amire egy otthoni PC-t szoktak: net, p2p, szerelmes levelek írása, képek szerkesztgetése, avi videók nézegetése, meg ilyenek.
    Gyakorlatilag viszont van egy kis kötöttség, a szűkösebb program elátottság miatt.
  • partizan182
    Regeljetek addig mondjuk angol címmel (helyes Zip-kódot guglin találtok) azzal megy szépen. Egy másik reget meg a magyar címmel az ajándék BD-ért.
  • item
    Na nyomultunk haverral egy kicsit a resistance val(nem eredeti, hanem SONY Promo Disc).

Két képet berakok, a többit letöröltem mert nem lehet igy megmutatni, tű éles a kép, ezeken a képeken meg látszik az hogy digitkamerával az LCD tv-t fotóztam. Azért nem rossz igy sem.

• item
    Gondolom azzal, mert igy nem mükszik sajna a téma, de remélem megoldják majd ezt is.
  • item
    Van igen lehet usb-s adathordozóról is frissiteni..
  • partizan182
    Magyar címmel regisztráltatok?
  • Wanille
    Sziasztok!
    Haverom vett 22-én 1et. Beállítottunk mindent klafán, csak a store nem akar bejönni.
    Pedig a Gran Turismot nagyon le akarnánk már tölteni már :)
    Ez egyedi, vagy mindenkinél ez van?
  • ray cokes
    Nexus 6: Korábban említetted, hogy az Oblivion mennyivel szebben néz ki Ps3-on, mint x360-on, de hogyan viszonyul a qarl texture pack 3-mal moddolt pc verzióhoz?

Sokat emlegeted a pc kiváltását, ezt konkrétan hogyan érted?
  • crow
    Köszi, megtaláltam.
  • mohus
    "Ha jól írtad be a net előfizetésed felhasználónevét, és jelszavát, nem tudom, mi lehet a gond. "

hát talán a MAC cím
  • NEXUS6
    Igen van, PC-n letöltöd a Sony oldalról, felmásolod egy pendrájvra aztán arról frissítesz.
  • mohus
    van routered?
  • crow
    Sziasztok!

Erősen gondolkozom egy PS3 vásárlásán.
    Arra lennék kíváncsi, hogy van-e lehetőség a firmware egyéb adathordozón
    történő gépre juttatására, mert olyan helyen használnám a gépet, ahol égen/földön nincs net.

A választ előre is köszönöm!
  • item
    Igen..
  • sasa79
    Ezek a beállításaim,nektek is így van beállítva?

Internet connection -Enabled
    Connection Method -Wired Connection
    Speed and duplex -Auto -Detect
    Adress Settings -Automatic
    IP Adress -Automatic
    Subnet Mask -Automatic
    Default router -Automatic
    Primary dns -Automatic
    Secundary dns -Automatic
    MTU -Automatic
    Proxy Server -Do not use
    UPnp -enabled
  • Dave0092
    nemér semmit, énisu cvsináltam 280 ember regelt a heyre, és kaptam annyi kreditet ami a ps3ba kerülne, csak már 4 honapja nem hozzák ki
  • s73
    Pingeld, vagy Nézd meg itt az Ip címed, és próbáld meg a "manual"-nál beírni neki, hátha véletlenül úgy felenged.
  • sasa79
    Kábelnetem van.Amikor bekapcsolom a pc-t autómatikusan csalakozik a netre. Nem kell jelszó se felhasználói név.Dinamikus IP kiosztás van a szolgáltatónál.Lehet ez a probléma?
  • s73
    Amit lentebb leírtál, aszerint a kapott Ip-vel nem tud fellépni. Ha jól írtad be a net előfizetésed felhasználónevét, és jelszavát, nem tudom, mi lehet a gond.
  • tyrant71
    nekem is kábelnet van, az nem lehet gond
  • sasa79
    Modemmel próbálom.
    Én is az "Easy"-t választottam.De a végén azt íra amit elöbb írtam.
    Kábelnetem van remélem az nem gond.
  • s73
    Semmit. A Settings-nél is az "Easy"-t választottam, és jól meg is csinálta. Routerrel próbálod, vagy közvetlen modemből?
  • sasa79
    De a PS3-nál az internet beállításnál állítottál be valamit?
    Én mindent automatikusta állítottam és nem megy.
    Ezt írja:
    Obtain IP adress failed
    Internet connection -
    The attempt to obtain IP adress times out.
  • s73
    Én egy D-link 624 routerrel Wlan-on használom, egyből megtalálta, rá is konnektált,átdugtam kábelre, ott is pillanat alatt megtalálta.
  • sasa79
    Nem tudná valahi leírni akinek megy az internet,hogy hogyan állította be.Már két napja probálom de nem megy.
  • Ioles
    Aki már megvette a gépet írhatna pár sort hogy mégis milyen :)
  • tyrant71
    GT4-et nem viszi, más játékom nincs
  • partizan182
    "Ezt a fórumot tényleg inkább a gyakorlati infók átadására kéne tartogatni. "

Teljesen jogos. Mégegyszer megkérdezem akkor ha szabad: akinek már van masinája PS2 játékot próbált-e rajta? Kimaradtam az előző generációból, így nekem ez releváns lenne.

Köszönöm a választ előre is.
  • NEXUS6
    Hát úgytűnik jó ötlet volt a Stanford university-nek, hogy megpróbálta bevonni a PS3-at a projektbe.

Már látom a jövőt: ahogy a feltörekvő országok atombomba szimulációra használják a szorgos népük birtokában levő PS3-akat.
  • item
    Majd abbahagyják,ha senki sem kezd ellenfikázásba. Én nem haragszom rájuk, nekik az tetszik.
  • NEXUS6
    Azon filózok, hogy kéne egy PS3vs.x360 topikot indítani. Vagy a régieket feléleszteni, mert jóideje csak próbáljuk az X360 fanokat elhessegetni, hogy ne itt fényezzék a gépüket.

Ezt a fórumot tényleg inkább a gyakorlati infók átadására kéne tartogatni.
  • NEXUS6
    Én meg tervezem BD filmek vásárlását, mint ahogy valszeg a PS3 tulajok nagyrésze is. Az első DVD-filmeket még 7 ezresért vettem akciósan. Egy jó filmért már akkor sem sajnáltam, pedig egy DVD a sima TV-hez képest nem sok élményt nyújt.
    Azért azokat az anyagokat is valamiröl rippelték ugye amiket, letöltesz, ami azt jelenti azért rövidesen jóval több cím várható.

Szal szerintem is off, hogy elmeséled, hogy más rendszeren, hogy nem nézel BD filmeket;)))
  • item
    Nyugodtan mondhatod Akinek a ps3 tetszik az ugyis ezt veszi akinek meg a box az ugyis azt. Nekem egyértelműen a PS3 a jobb, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, nem a konzolos fanokra kell hallgatnia.
  • partizan182
    Ez rendkívül durva, a Cell-nek pont az ilyen számítások fekszenek, nem semmi erő van ebben a csillogó fekete dobozban (mondhatom hogy doboz (box), vagy ez már szentségtörés? :))