89387
PlayStation3
  • NEXUS6
    np:)
  • EmThor
    thx
  • NEXUS6
    csak egyet?
    ;)))

Japó accountolás!
  • putyu17
    sziasztok! tudnátok nekem mondani 1 USA címet? nekem sehogyse sikerül 1 se:(
    éy esetleg 1 japánt is! :D
    előre köszi
  • EmThor
  • Kraptor
    Van egy MKB és egy Erstem. MKBs az jobban bejött nekem, valamennyivel olcsóbb és jobbak a konverziók. Más bankokat nem nagyon ismerek. Ha főleg EU ban vásárolgatsz vagy Euroban akkor érdemesebb MCt ha USDben akkor VISAt.

Igazábol Game.co.uk akkor éri meg mikor olyan játékot akarsz ami nem kapható Mon vagy hónapok mulva lesz csak kapható, vagy mikor nagyobb akcióik vannak 20 font körüliek.
  • EmThor
    akkor lehet középen... szabad tudni milyen kártyád van? gépet veszem itthon, gari miatt.

nekem most egy OTP junior max visa/electron, de egy mastercard-ra lehet váltok és az jó lesz nekem (vagy nem :)

3-5 nap a szállítás eu-ba, 3 font azaz cirka 1000 huf (de ennyi itthon is), amúgy új játék ára is 40 font, ami postával is olyan 16k-ra jön ki, itthon meg 17k és boltba bementem érte
  • Kraptor
    Sajna gépet nem szállítanak Mo-ra csak szoftwaret.
  • Kraptor
    De sajna ez is bank, kártya és számla föggő...:(
  • EmThor
    thx
  • Kraptor
    Azt nézd meg, hogy mivel számolják az árfolyamot a kártyádon mert általában az deviza és nem valuta árfolyam és az olcsóbb valamennyivel. Én kb 2-3 hete vettem egy blue rayt amazonrol és 365-tel számolták nekem.
  • Kraptor
    MC jobb mert nem jár dupla konverzióval.
  • EmThor
    és szintén pal, ez jó, köszi! csek csekkolom még milyen kártya kell hozzá!!

ők most 160ért árulják a gépet ahogy nézem +1 game ajiba :)
    én 22.620-ra számolta, 377-es eladási árfolyamon + posta
  • Kraptor
    Folklre nekem annyire nem jött be legalább is a demó. Nagyon le van haárolva a mozgási tered de nem tünik olyan rossznak egy kicsit tul csili-vili
  • Kraptor
    Nem kell aggodni Sony profi a chargolásban másopercek alatt megterheli a kártyádat úgy mint a huzat:):)

Em,

Ha fóliás bontatlan kell akkor ajánlom www.game.co.uk-t néha olcsóbb még postaköltséggel mint itthon, pl resistance + Motostorm kb 20e postázva:):)
  • EmThor
    thx
  • Gábor
    Nekem tetszik!
  • Foxhound1980
    10 perc 720p Folklore demo video
  • Foxhound1980
    Nálam tuttkó levették, jött az sms a banktól, hogy mozgás volt a számlán.
  • Foxhound1980
    Mondjuk ha olcsón kellene gép számlával akkor a AV planetben vagy a Digigszalonban venném meg. Fóliás játék??? Jól vagy?? :D A fólia + 6-7k játékokonként :D Abban a pilantban ahogy lebbontod a fóliát már csak 10k-t ér. Nézd meg az itteni srácok portékáit amit néha bedobnak. Én épp a minap vettem 10k-ért egy VF5-öt. Ennyi a használz gém ára.
  • item
    Nekem Budapest Bankos a Visa Electron kártyám... Majd ma megnézem a számlát hogy valóban levették a 10 dollárnak megfelelő forintot,aztán megírom.
  • EmThor
    mind1, felejtős...
  • EmThor
    überkonzolnál 139 a ps3, de adják úgy is, hogy 165 és ezért 2 játékot "ingyen" elvihetsz

DE, nem tudom hogy ü.konzolnál bolti gari van vagy hivatalos gari + a játékok fóliásak-e vagy nem (azt kiderítettem, hogy az olcsó ps3 gémek közül platinumban sok a már bontott, használt)

nekem mindenképpen számlával kell, ennyit kiadok érte, akkor ne legyen már para! (meg bírja ki azt a 3 évet :)
  • Foxhound1980
    Árak
  • Foxhound1980
    Na jó és akkor már mennyire jön ki az ember...közel 180k lesz csak a gép maga miközben már hivatlos garival, számlával 140-ért megkapható. 130-ért meg már számla nélkül 1 év konzolbolti garral vihető.
  • EmThor
    és csak 10 ropi

télleg ki vette Electroworld-ös + garival a ps3-at? asszem +2év gari +12 ropi volt? de hát ez a szervízes móka... vagy rögtön cserélik?

-> most nézem, überkonzolnál 165 + 2 választható játék ...
  • Dave0092
    ezmeg hűti a kezed:D
  • Johnny23
    hát nem sámli,

ebben +már van rezgő motor is! (for PS3)
  • Johnny23
    pfff
  • Dave0092
    http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/playstation_3/devices/267&cl=hu,hu#

ooo még hűtés is van benne, sztem jokis élvezet pálca :D
  • Noitulover
    valami nem jó ,az erste bankos visa electron kártyám nem tetszik a ps storenak ... billing address után not vaild card info stb , ez most mit jelent ? probáljak más usa beli címeket ? (lol) vagy nem fog működni ?
  • EmThor
    dettó junior maxom van, ami visa electron... és engem is érdekelne.

addig már tiszta, hogy regelek egy magyar accot, meg egy amcsit a rokonom címével és bejelentkezéskor válthatok gondolom. viszont mi van ha lesz magyar store? (nemröhög :D) nem veszik el másik accról a cuccom, hogy látják ugyanazaz ip?
  • DarkSector
    Bassza már seggbe valaki ezt a köcsög kurva Microfostost.......
    Ezért veszek PS3-at......Cseszett-k..va-.r..et...k...es....g..e....c...i......bas....zott...k...ö..c.sö...g.....fa..s..z.k..a.l.a.pok........
  • Jimanszky
    sziasztok!
    tudnátok segíteni?nekem visa electron junior kártyám van.ezzel is müködne?pontosan hogyan kell csinálni?hol tudom megnézni milyen címen regeltem?kérlek írjatok le mindent,hogy mit kell tennem!!!mortalt akarok meg mindent!!!!
    köszönöm előre is kollégák:)
  • item
    Na skacok ezt sem gondoltam volna! Tyrant barátom mondta hogy vásárolt USA store-ból az asszony Visa Electron kártyájával! Namármost engem is érdekelt a dolog mert netes vásárlásra nem jogosult az én kártyám sem! (Visa Electron)

Amerikai cimmel vagyok bereggelve, kitöltöttem a infó mezőket és utánna megkérdezte mennyit szeretnék átteni a ps számlára, mondom neki 10 dollárt. megcsinálta. Akkor mondom vásároljunk, és beraktam a kosárba a Flow nevü kis játékot (125MB) elkezdte letölteni meg irta mennyi pénz maradt még meg. Na mondom most dőzsölök, mert beraktam utánna a Mortal Kombat 2 is (248MB) DD, maradt 0.02 Dollár a számlán
  • Noitulover
    Hát vala hogy elég gyengére sikerült ez folklore demo , nem játszhattam 5 perce mikor lezuztam valami bogarat , köv térképen valami kisebb alakulatot, mire valami falu kinézetu helyen beszélt valami csajjal , jött ujabb képregény majd kép : thanks for playing ?! ... semmi unlock szoval bullshit
    ráadásul nem tudtam véletlenül se rászedni hogy bármiféle hangot produkáljon (Hdmi-n keresztűl)
  • Foxhound1980
    Te azok a halál tiszta utak nem úgy néznek ki inkább, hogy van bennük mélyedés? Csak azért mert pl Rock Hopperben az egyk hid elött pont van egy ilyen kis mélyedés és ha úgy jön ki a dolog nitro közben kajak szétzuhan az ember ha belehajt.
  • NEXUS6
    Hát tényleg van, hogy eccercsak úgy pattanok a levegőégbe, hogy semmi sem fog meg! De az is baba, amikor halál tiszta úton eccercsak magától felrobban a kocsi, pedig nincs is széthajtva a motor.

Megmondom őszintén, annak ellenére, hogy lassan szinte minden játék standard módon a Havokot használja fizikára, nekem nem igazán teccik. Valami demót láttam róla jútyúbon és abban is hasonló dolgok voltak, pl ment a csáko belerug a labdába és mint a villám elpattan a lábáról. Máskor meg viszonylag jól viselkedett minden a képernyőn.

Szal valami a Havok kódban nem stimmelhet. Lehet hogy az Aegia motorja jobb lenne, de az valszeg drágább.

Na mindegy, megyek oszt nyomok egyet!;)))
  • Foxhound1980
    Te nekem az annyira tettszik, hogy budget áron még dobozosként is megvenném. THX-et támogtja az audio része a stuffnak, pazar.
  • Foxhound1980
    Van, hogy annyira felidegel a Storm, hogy a térdeimen verem szét a joy-t...:D De most tényleg, enyhén nincs jól megirva a fizik, motoros is helyenként kitudja lökni a dzsippeket...Hát mi a rák ez?! :S