89387
PlayStation3
  • Eretnek
    Engem érdekelne egy review ha a Dellröl van szó
  • Foxhound1980
    Mennyi volt?
  • testerlnx
    Milyet vettél, mennyiért, és hol?
  • NEXUS6
    Na jelentem megvan a HDTV felbontasu moncsi.
    Bizony "csak" 24"-ban is atjon a kulonbseg a HDready es a FullHD kozott!!!!
    Aki nem tud nagyTV-be befektetni 400 K arban, vagy eleg neki a 60cm, mert ugy is kicsi a szobaja, az gondolja meg az ilyen moncsit!
  • koviprog
    üdv! új tag leszek holnap kérnék segítséget, valami nagy gurutól hogyan miként érdemes profin regisztrálni az online részét a ps3-nak?

köszönettel
  • DarkSector
    Na ezaz hogy annak aki minden részt nyomott már azelőtt....
    Énnekem is tetszett, de ezzel már csak addig voltam el, amíg 1x végigtóltam....
    És a RE4-et mikor legelőször kezdték el, akkor annyira eltájoltak, hogy már-már egy új játék lett belőle és inkább más címet adtak neki és úgy adták ki!
    Ennek köszönhetjük a príma Devil May Cry-t....
    Majd nekiálltak előről a RE 4-nek...

Már kezd minden játék amolyan "sity-suty" lenni.....és akkor még nem is említettem a kidolgozott vagy éppen a 4.rész esetében a kevésbé kidolgozott és fordulatos történetet...
    A resident 1-2-3 (legfőképpen a 2) eszméletlenül össze volt rakva a story....
    Kb.14-15 évesen vittem végig a RE 2-őt először, úgy hogy csütörtök este nekiálltam, és péntek reggel 6-órakkor fejeztem be!!!!
    És még emlékszem, hogy ott ültem kb..15percet mozdulatlanul, és csak néztem a stáblistát, és mégegyszer lefutott bennem az egész történet...
    És csak annyi jutott eszembe, hogy ez ZSENIÁLIS!!!
    PL.:mikor a végén a korláton átesik a csaj és nem sikerül Leon-nak megmenteni, akkor azért összeszorult azért az ember szíve....pedig csak poligon figurák mozogtak a képernyőn....de én arra gondoltam, hogy most egy ember halt meg...és teljessen át lehetett érezni, hogy mit érezhetett Leon (vagyis akkor ha egy élő személy lett volna...).
    És ez a lényeg, hogy teljessen magávalragadott a játék....utána játszottam az első résszel majd a Nemesis-szel...és nem volt onnantól már megállás....
    Mellesleg utána péntek reggel a suliban a padon óra alatt aludtam el....
    Ez van!Én ugy érzem még most is, hogy megérte.....
  • Foxhound1980
    Vágom. De azt tegyük hozzá, hogy a RE4 megitélése inkább szubjektiv, lévén akkora hátraarc volt az elöző részhez képest mint atom, de jól sikerült. Vkinek vagy bejött vagy nem, de a szakma egyöntetüleg elismerően nyilatkozott róla. 9 pont alatt nem igen kapott a neves magazinktól ha jól emlékszem.
  • Foxhound1980
    Ismerem a gémet, végigtoltam. :)
  • Foxhound1980
    Uhh sorry de a Mario-s kérdésben nem értek egyett, minden platformgémek alapja nem beszélve arról, hogy szinte az összes rész külömböző. Tudom, gyakorlatilag mindet végignyomtam. És a Galaxy is újjat fog mutatni, más most látszik.
  • Papesz
    "Az a "legszörnyübb" a konkurensre nézve, hogy az X360 az összes hibáival együtt is jobban fogy népszerübb mint a Ps3."
    Hol is?
    Világátlagban még lehet, hogy a PS3 jobban is fogy!;)

Ezt szerintem gondold át még egyszer.
  • DarkSector
    Igen azt én is nyomtam...:D
    Valóban nagyon durva volt és kenyetlen szép is...
  • NEXUS6
    PS1-re az Insomniac első progija a Disruptor amikor megjelent, nagyon pöpec volt. PC-n, meg más konzolokon akkor volt a Doom1-2 a menő, ahhoz képest forradalmi gáme volt.

Még se kellett a kutyának se.
  • NEXUS6
    Hát sajnos bukni valamivel, meg jó játékot csinálni az 2 különböző dolog.

Pl ott van a SuperPaper Marió. Ha nem lett volna 20 éves multja az egész dolognak, akkor a 21. szd-ban lenne olyan valaki, aki ránézne egy ilyen gagyiságra? Próbálj behozni valami 2D ugribugrit, pl vízvezetékszerelő helyett legyen biciklijavító, gyakorlatilag lehetetlen vállakozás. Mert a retrofílingen kívül nincs értéke. A játékmagazinok tesztelői meg ott fekszenek egymáson keresztben elájulva, hogy nahát, meg izé, meg hihetetlen, igaz vannak apróbb hibái, de azért 9.5 pont.

MegaLOL

Amúgy 10 millió eladott Wii ugyan nem kis szám, de gondoljátok hogy 5 évig folyamatosan a toppon lesz és eljut 100-150 millió eladott gépig?
  • DarkSector
    Jó akkor ott kezdem, ahol éppen én látom a változást.....
    Csak példának 2 nagy játék, amivel legtöbbet játszok.....
    Resident Evil 0-1-2-3-és mellékágai ellentétben a Resident Evil 4-el....
    Resident Evil 4.....nem rossz, de látszik azon, hogy 1x nyomtam csak végig és Resident 2-őt pl 40-50x......
    Akkor FF?
    FF X-2....szerintem egy demo-nak megteszi.....
    A mostani FF XII egy nagy szar lett hála a harcrendszernek.....
    1x sem vittem végig a FF XII, csak porosodik a polcomon.....
    Helyette a 7-8-10-el játszok.....
    Meg azért ha utánanéznék, akkor lenne még néhány....
    X-en nem vagyok jártas, de arrol az oldalról is lehetne mesélni.....
    Egyedül a Halo amivel nyomtam......
    Itt viszont pont ellenkezőleg van, annyira nem változtattak a játékon, hogy a grafikát leszámítva (ami szerintem mozgás közben nem valami nagy szám) semmi nem változott.....
    Őszintén szólva legalább a Halo 3-ba rakhattak volna egy kicsit jobb fizikát.....
    Ennyi....
  • Foxhound1980
    1 eszembe jutott, Beyond Good And Evil de az is csak a kasszáknál hasalt...Remek gém volt.
  • Foxhound1980
    ööö.. Melyik nagynevű fejlesztő cég is bukott új frencsájzzal vagy ötlettel? Nem nagyon emlékszem komoly cégtöl fos játékra az utóbbi időben de évekkel visszamenőleg sem. A régi játék vs új játék felvetésedet is kifejthetnéd.
  • s73
    Hát, szerintem a Wii fogyásáról annyit, hogy a Nintendo tudatosan a casual gamereket és a női játékosokat célozta meg, ez úgy néz ki, első körben be is jött neki. A hardcore egyértelműen a Ps3 és a Box közt fog dönteni, persze, ott van a kemény Nintendo mag is, de ők már az N64 óta ugyanannyian vannak szerintem,de az igazi "harc" az Mfos és a $ony közt fog dúlni.
    A Sony saját fejlesztő stúdiói (melyből nem kevés van), most kezdik kiadni első játékaikat a gépre, ezek ebben az évben fognak zömében megjelenni. A Sony szerintem túllőtte magát a hw-vel, mert ez a technika 1-2 évvel megelőzi a korát, közép távon biztos nyerő lesz.
    Az M$ úgy néz ki, valóban nem gondolkodik komolyan a hw hibák kijavításán, a 65 nm tech is csak a cpu-t érintené, amivel sok probléma eddig sem volt, az olcsó meghajtó, rossz hűtéssel ellátott gpu és ram problémájával nem foglalkoznak, tehát a meghibásodásokban csökkenés nem nagyon várható. Játékok terén kb. ugyanannyi exkluzív lesz, mint P3-ra, a multik pedig jönnek mindkettőre.
    Rendelkezem mindkét géppel, ami nekem nagyon hiányzik Box-ra, azok a hagyományos akció-kaland, akció-rpg játékok, Ps3-on pedig egyértelműen az autós játékok hiánya égető. Úgyhogy megy a Genji és az Untold Ps3-on, Vegas, PGR és Forza meg Boxon...
  • Super DANTE
    Heavenly Sword:

• DarkSector
    Ez nem jelent semmit...
    Nézd meg a régi játékokat és az újjakat...
    A nagy fejlesztők is ronthatnak ha újjal próbálkoznak....
  • Foxhound1980
    Mass Effect mögött álló team azért nem éppen lövöldékről ismert...:)
  • NEXUS6
    Nem tudom, nekem nagyon az jön le, hogy a második félévben jön a Halo, meg még néhány rétegjáték. Aztán még a távoli jövőben a PGR. Nekem még a Mass Effect tetszik de van eg ygyanum, hogy végül csak egy lövölde lesz belőle, majd meglátjuk.

PS-en meg nyártól folyamatosan jönnek az exluzívok márciusig vagy 6 bombasztikus címmel. Aztán a távolabbi jövőben is jönnek még: Wipeout, Getaway meg ilyenek. A Sony rahedli új exluzívjáról nem is beszélve, amelyek közül biztos lesz 1-2 nagy durranás. Szal én nem izgatom magam.
  • NEXUS6
    "A Haze és az UT3 is kijön Xbox-ra...!!"
    A Haze idén már biztos nem, és azért egyébként sem vennék Boxt, hogy ugyanazokkal játsszak mint PS-en.

"Az a "legszörnyübb" a konkurensre nézve, hogy az X360 az összes hibáival együtt is jobban fogy népszerübb mint a Ps3."
    Hol is?
    Világátlagban még lehet, hogy a PS3 jobban is fogy!;)

A Boxra amúgy télleg több játék van, pl az összes folyatatásos gáménak megvan a tavalyi előző része is, amivel pesze manapság már nemigen akar senki sem játszani;)
    Jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy az X a Mary Celeste kormányánál van max.
  • Noitulover
    Falra tudnak futtatni ezzel a vészmadár szövegekkel meg elkapkodott következtetésekkel ,
    mi volt a boxra mikor ki jött vagy rá pár félévre, perfect dark ? meg egy valag szir-szar
    mostanában játékokat is hoznak ki rá , de legalább egy év előnye van és csak is ezért van jobb "ellátottsága"
    abba meg inkább nem mennék bele hogy ez meg az olcsobb ... , elég gáz hogy van aki ez alapján kell hogy döntsön meg fanboyoskodjon lol , de ez van
  • Ewergo
    A Haze és az UT3 is kijön Xbox-ra...!!
    Az a "legszörnyübb" a konkurensre nézve, hogy az X360 az összes hibáival együtt is jobban fogy népszerübb mint a Ps3.
    Egyébként én is várom hogy meglóduljon a PS, mert nem márkabuzi vagyok hanem mindig azzal, amelyik jobban megéri. Aszem abban egyetérthetünk hogy egy ideig még az Xbox van "kormányon" :)
  • NEXUS6
    Az epikus műről jut eszembe, tegnap az ign.com-on meghallgattam a Lair zenéjét.

Annak ellnére hogy egy kiba kézikamerás felvétel volt az előadásról, nagyon nagyon szép volt. Kb mint a Starwars zenéje.
  • testerlnx
    >"ha valami olcsó"
    Szerintem nem olcsó, alig van különbség a Wii és a 360 ára közt, Wii-t egy kontroller-el senki sem vesz, mivel +2eért megkapod a WiiPlay-t így 13e-ért megveszed a Wiimote+WiiPlay pack-ot, meg minimum egy nunchu-t, így már 70e+13e+6e, ezért megsimán kapszprémiumot, ha a gép csak 50e lenne, és lenne hozzá egy nunchu is (ami szinte minden játékhoz!) akkor azt mondanám, hogy tpnyleg olcsóbb, de így...
    Amúgy félreértések elkerülése végett nekem tetszik a Wii is, csak még várom rá a jó game-kat, és nem szeretném ha az egész konzol piac a Wii sikeréből tanulva a könnyed fun-ba csapna át.
    könnyed fun=gyenge hw+minigames+kevés tartalom+kevés epikus mű
  • Papesz
    Mondjuk beszállnak third party fejlesztőként?
  • Super DANTE
    Ha 1,5-2 éven belül ki fog futni a PS2, akkor a nagyobb tömegcímeket (by EA és Ubisoft) miről fogják portolni a Nintendon't wiccre?
  • NEXUS6
    Hát a Wii az egy jó példa, hogy mennyit jelent az ár: ha valami olcsó, szép a doboza és valami ötletes dolgot is adnak hozzá, amivel az emberek piszkálgathatják, akkor a sz@rt is megveszik. (Bocs a Wii rajongóktól)

Szal ideje lenni tényleg csökkenteni a PS3 árát.

Az meg tényleg érdekes, hogy az olyanokon miért nem tudnak javítani az X-nél, mint a karcolás, mert ha jól tudom kb 10 centes kis gumi tappancsokat spóroltak ki a fejből. Na mindegy.
  • testerlnx
    Nem fog kigyógyulni szerintem, és ezek nem gyermek betegségek, meg sem próbálták orvosolni egyik problémát sem, még az Elite is ugyan olyan szar mint a többi :( Sok találgatás volt, hogy majd a 65nm megoldja a gondokat, de szerintem ez hiú ábránd, a gagyi összeszerelésen, és a hulladék DVDROM-on mit sem segít a 65nm-es tech, és ezeket sem javították ki pedig ezeket nem lett volna túl bonyolult megoldani!
    Szóval én örülök, hogy van 360, meg szeretek rajta játszani, de attól még egy hulladék a gép, és ha a PS3 megkapja a megfelelő ellátottságot, akkor lazán bedarálhatja a box-ot... Persze lehet, hogy addigra észbe kap az m$, de most nekem nem úgy tűnik.
    Egyelőre az a legszomorúbb számomra, hogy a szintén gyenge játék ellátottságú gyenge hw-jű, mégis egyedi Wii fogy a legjobban, mert ez nem túl jó üzenet a másik két résztvevő számára.
  • Sund
    "Ugyhogy az egész Ps projekt egy zsákutca."

újabb szakértői véleményt hallottunk.
  • NEXUS6
    Hát mostasztán megmondtad a frankót!;)))

Azért a Lairt, a Drake-t, a Hazet, a LBPt, a Homet, ET:QWt, UT3-at, HS-t a Killzonet esetleg a MGS4-et stb. még megvárom.

Aztán 1 év múlva eladom az egészet a 'csába, és veszek egy X-et magamnak talán addigra kigyógyul a gyermekbetegségeiből (bár már lassan középkorú - 2 éves ugye) és nem fognak vörös karikák táncolni a szemem elött!;)))
  • DarkSector
    Én is azt mondom, hogy kell várni, pont ezért mert sok idő mire egy cool game-et megcsinálnak...mostmár nem úgy vagyunk mint régen mint a c64-nél, hogy fél nap alatt lehetett egy játékot programozni....

A STALKER (PC-re) is állítólag több mint 5 éve készítgették.....istenem az majdnem egy konzol életének a fele és vajon mit kaptunk ezért...?
    Hát nem túl sokat asszem ebben sokmindenkivel eggyetérthetünk....persze ez a konzolos gémeknél ne így legyen....
  • testerlnx
    Azért nem eszik olyan forrón a kását :)
    Max egy fél év és kiderül...
  • Ewergo
    Sajna a Sony kissé izzadságszaguan annyira "jo, modern" gépet akart csinálni, hogy ez lett a hátránya. Mire a játékfejlesztök rászánják magukat hogy Ps3-ra is szarjanak valamit, akkorra megmár a Sony fogja tervezni a Ps4-et. :) Ugyhogy az egész Ps projekt egy zsákutca.
    Ezt elkell fogadni és belenyugodni és együttélni vele...vagy nélküle. :)
  • Attila 007
    üdv mindenkinek, azért akárhogy is van, elég gáz, hogy szinte a játékok megjelenése illetve választéka szinte egyenlő a nullával, ha nem lenne meg a 360 am kajak elunnám magam a ps3 mal, ne kövezzen meg senki, csak pl miért nemtudott már pár játék egyszerre megjelenni ps3 ra, és a legjobban azt hiányolom, hogy nincs rá foci, mind1 azért jó kis gép ez, csak szerintem sokunk másképp csinálná a sony helyében, SIEG
  • lamase
    köszi, rockstar warehouseból akarom előrendelni a gta4 special editiont
  • testerlnx
    Én úgy tudom Region Free az összes game, akár a japcsiktól is rendelhetnél, de ha találsz egy jó helyet akkor mindenképp írd ide be a címét légyszíves, mert pl a play-asia nem szűllít az EU-ba PS3 játékokat!
    Előre is kösz!
  • lamase
    ha előrendelek amerikából egy játékot azt vinni fogja a mo-on vásárolt ps3 ?
  • testerlnx
    A Trusty Bell demo-t nem találtam a japán store-ban sem :( Az hol van?