89387
PlayStation3
-
Jimanszky #12693 na akkor ma már tényleg felrakom a Linuxot,ha haver nem hív este sörözni.és utána honnan tudok leszedni alkalmazásokat?de gondolom azért vannak benne dolgok/lejátszó,Gaim,meg hasonlók/ -
Sund #12692 elnézésed kérem, nem akartalak megbántani, csak felbaszta a vércukrom ez az állandó negatívitás. Szeretnék Tőled egy ilyen kezdetű mondatot látni: azért szeretem a PS3-am, mert....Me' idáig csak a 360-al való összevetésben a gyengeségen volt a hangsúly. -
#12691 Persze, Linux alatt, mostanában egész nap azt nyomom. Nekem Scramble az Isten, meg a T2, kár hogy kiba nehezek, de hát ezért arcade gámék. -
Jimanszky #12690 ez jó,nem:))? -
#12689 Az a baj, hogy a játékok a legritkább esetben CPU-limitáltak.
(egyébként valószínűleg nem a Lair vagy a Motorstorm programozói mondták ezt a hülyeséget, hanem a PR-osok, akiknek meg a Sony PR részlege adta a szájába a szavakat... Érdekes, hogy a multiplatform fejlesztő Mikami szerint a 360-ban van több lehetőség) -
Jimanszky #12688 hát ha te mondod9ennyire nem értek hozzá. -
#12687 Ja, tudok azok a dilettánsok, akik a Motorstormot, meg a Lairt fejlesztik, ők mondtak ilyeneket;)))
Amúgy a cellre értették alapvetően.
A multkor láttam egy példát a cell optimalizációról, kb 20X-os sebesség növekedést értek el az eredeti kódhoz/egy P4-hez képest, igaz a kód is kb 20X akkora lett a végén. -
#12686 Nem PC átirat, multiplatform fejlesztés. Miért lenne más? Van alatta egy jól skálázható engine, amit kitolták a GPU lehetőségeinek a határáig (vagy még kicsit azon túl is, tekintve, hogy be is szaggat bizonyos szitukban). Persze, lehet okoskodni, hogy biztos lehetne gyorsabb/szebb/jobb engine-t is írni, de ez nem változtat a tényen, hogy az Oblivionnal való játék közben 100%-ig (pontosabban a gyakorlatban elérhető maximumig, mert ugye 100%-os kihasználtság gyakorlatban nem érhető el) van hajtva a GPU. De igazából ez minden játékra igaz, ami nem képes konstans 60 vagy 30 FPS-el futni, mert minden egyes frame-drop a GPU maximális terheltségét jelzi. -
#12685 Te vagy az aki böfögsz barátom, nem én. Ha ismernéd az x live szolgáltatását nem írnál ilyesmiket, mivel a kettő nem egy kategória. Való igaz egy Trabantot kapsz ingyen is egy normális autóért meg fizetni kell, igaz hogy utazni mindkettővel lehet. Amúgy a stílusod remek. -
partizan182 #12684 Ne keverjük a Virtual Console-t a Live Arcade-el...
Az N csinál abból (jó) üzletet, hogy 70x kiadja ugyanazt a játékot. -
Jimanszky #12683 hogy mit csinálsz?Ps-re van emulátor progi?márhogy Ps3hoz??.. -
partizan182 #12682 Igen itt van a gond.
A lassú indulás miatt a Sony vesztett egy csomó exklúzívot, és gyak. csak a belső fejlesztések nem multiplatformosodtak. A multi játékoknál pedig az a gáz, hogy a leggyengébb láncszemre fejlesztik (legyen csak a vita kedvéért ez most a 360), és gyak. megegyező minőségű game-ek jönnek ki mindkét platformra.
Ha ez így halad az lesz az eredménye, hogy igazán ütős PS3-mas címeket csak a Sony belső stúdiói csinálnak majd az meg nem olyan húdesok játék egy évben.
Én szurkolok a Sony-nak, de ha a 2008-as karácsonyra nem lesznek piacvezetők akkor nagy bajok lesznek (ezt a karácsonyt szvsz bebukták, sokkal erősebb a konkurencia felhozatala, a Wii-t meg játékok nélkül is veszik mint a cukrot). -
#12681 "A prémium 80. Ahhoz jár komponens kábel, headset is. A PS3-at én 135000 alattnemigen láttam. Egy HDMI kábel 8-9000, egy bluetooth headset 10000 körül. Utóbbiakat meg kell venni külön a PS3-hoz. Akkor már minimum 153000 FT-nál tartunk a nyolcvannal szemben. A live-ért meg nem sajnálom a pénzt mert szuper."
Neharagudj, de téged átbaltáztak!
HDMI kábelt pl a KS-ben ingyen adják a géphez, ha meg külön veszed, akkor is ha jól emléxem 3900Ft. A headset meg 7000 körül van az extrém digitálban, eredeti SONY.
A live lehet, hogy szuper, pláne az arcde. De én meg monnyuk letöltők 500 ROM-ot a MAME-hez, aztán MortálKombatozok, Sztrítfájterezek, Rájdenezek, Dzséjlokozok egész nap a PS-sel. -
Jimanszky #12680 na jó,de az Oblivion az más nem,mert PC átirat... -
Jimanszky #12679 jajj bocsi:))nekem az vagy:Dmost jól összekevertelek:)) -
#12678 Mert hülyeség. Mégis melyik része van 30%-ig kihasználva? A CPU? A GPU? A memória? A háttértár? Mindegyik? Milyen módon van kiszámolva ez a 30%?
Aki ilyet kijelent csak úgy a hasára ütve, az egy dilettáns balfasz.
(amúgy elárulom, a GPU 100%-ig ki van használva már az Oblivionban is, ahogy a memória is, mind a system RAM-ot, mind a videomemóriát tekintve... egyedül CPU-téren lehetnek kiaknázatlan erőforrások) -
#12677 Kimondtad a kulcsszót a FEJLESZTŐk -
#12676 Nézd, lkehet hibáztak a Sonynál, deh hogy most odaba@@@nak az nem kérdés, bizonyítani kell nekik , van is miből s legfőképpen kiért. tehát a recept adott amit jó megvalósítás fog követni. Nyílvánvalóan a Home project se mostani tervezgetés:) Meg ugye amiről még nem tudunk:D -
#12675 ;))))
Nem vagyok én programozó, csak néha olyan szavakat használok mint azok (bár erősen gondolkodom egy open fejlesztésen, egy általános stratégiai játék enginere), tudod jót tesz az imidzsemnek.
De amit mondani akarok az az, hogy nem számít, hogy milyen DX-szel vakítják az embereket PC-n. A lényeg, hogy a PS3-ban bőven van elég kraft ahhoz, hogy még évekig ezen a platformon jelenjenek meg a legfaszább progik, feltéve ha a fejlesztők is úgy akarják. -
#12674 És kiömlik az összes kaki....:D -
partizan182 #12673 Tényleg nem flém miatt, de a Sonynál annyira tudják mi a pálya, hogy a PS3 launch után repült a teljes vezetés Kutaragi szánostul mindenestül. -
tyrant71 #12672 launch után 120 órát ment nálam is egyfolytában a folding, hátha beszarik a cseregarancia alatt, de nem akart :-)
azóta 149 WU-t számolt ki, ami átlag 7 órával számolva, napi 11,09 óra üzemidő, ebben benne sincs a játék, filmnézés, zenehallgatás
szal birja a starpát -
#12671 Sonynál is tudják mi a pálya és úgy játszanak akár egy kirakós játákot szokták, szépen lassan megnyílik előttünk minden... -
partizan182 #12670 Tény.
A ps3 iszonyatos potenciállal rendelkezik. Azt, hogy 30%-a van kihasználva nehezen tudom elfogadni (tul képpen semmilyen számadat nem támasztja alá, csak úgy hasára ütött valaki és azóta ez terjeng a neten), de legyen. A gép maga csodás, itt nem emiatt van a gond.
Egyszerűen nem veszik az emberek. A ps2 még gyengébb játékokkal nyitott, de azt vették mint a cukrot. PS3-mat valamiért nem. Mire a Ps3 ára lemegy akkorára amit a nagytömeg már hajlandó kiadni egy konzolért, és kijönnek rá a mushave killer játékok (mert lesz egypár) addigra a konkurencia annyira sok gépet fog eladni, hogy egyszerűen nem fog tudni tőlük elhúzni a Sony mint tette azt 2 generáción keresztül. -
Jimanszky #12669 miért ne lenne igaz,hogy a Ps3-nak a 30%-a van kihasználva?! -
#12668 X360 is egy más fajta gép.......Ps3 is egy másfajta gép.....
X360 is megjelent egyszer.......Ps3 is megjelent egyszer később....
X360-ra is sok játék van........Ps3-ra is sok játék lesz...
X360-nak is más a szerkezete....Ps3-nak is más a szerkezete
Vagy nem kell hasongatni őket, vagy "időben" kéne...
Ennyi... -
#12667 Ps2 bizonyított, a 3 pedig olyan elemi erővel rendelkezik amit egyszerűen nem képesek máég kiszolgálni, tudom hogy ezt nehéz megérteni egyeseknek, de az x már a határain pörög... -
#12666 Erről van szó ez egy PlayStation 3 topik, flém, és a live istenítése stb. menjen az x360 topikba, ne itt rontsa a levegőt.. -
partizan182 #12665 Ez azért vicces.
"Ps3 lesz egyeduralkdó mit klezdenek majd az X-es tagok"
A wii szétver mindenkit eladásban most, a ps3 pedig nemhogy közelítené az X-es eladásokat de egyre nagyobb a szakadék közöttük (nyilván nem japánról beszélek, de ott is siralmas a ps3 teljesítménye, mondjuk az X ott gyakorlatilag halva született).
Hogy fel fog futni a Sony szekere előbb-utóbb (jelenlegi állás szerint inkább utóbb) az tény.
Hogy egyeduralkodó lenne mint a ps2? esélytelen. -
Sund #12664 Neked, neked, neked. Nekem meg jobb, mert nem egy hajtóművel élek egy szobában, hanem lehet rajta, mellette, vele zenét is hallgatni. Tessék. Ahány felhasználó, annyi preferencia rendszer. -
#12663 Akkor közben hozzá kellet piszkálnia mert kipacsol a drága.
A hétvégén nálam 3 napot ment a dolog , Folding miatt + dvd + játék . -
Sund #12662 ja és miért kell mindig idejönni beleböfögni a topicba, hogy 360 így meg úgy. Örüljé' neki azt csá. -
Sund #12661 mi szar a networkon? Bemegyek, játszom --INGYEN-- azt csá. Nekem tökéletesen megfelel. Te meg fizeted a 15 rongyot évente a csiricsáréért. Ha kitart a konzolod 4 évig (nem lesz karikás a szeme, és banánt se kapsz), már vissza is fizetted a különbözetet a két gép között. -
#12660 ^^
KOmolyan érdekelne hogy, miért kell néha tök fölösleges dolgokaon vitázni... pl. azon hoyg 1 év alúőnye van az x-nek ami már korántsem jelent anyni előnyt ha az anyagi bevételekre gondolok a Sonynál, és Ők is tudják hogy a versenyképesség kötelező a mi világban, nesze neked mijön ps3-ra?---->> HOME sztem ez mindent elárul, szóval amíg nem kapjátok kézhez ezt a funkcót teljesen felelesge hasonlítgatni a x-es live funkciókkal. Én azon kezdenék el aggódni ha már a Ps3 lesz egyeduralkdó mit klezdenek majd az X-es tagok^^ mert ez nem álom hanem tényszerű alapokra helyezett valóság
-
Jimanszky #12659 van egy ismerősöm aki Foldingezik.nála volt úgy,hogy 5 napig bekapcsolva volt a gépe.Itemről van szó.persze nem sokan hagyják ennyi ideig,ezzel csak azt akarom mondani,hogy mennyire megbízható masina. -
Jimanszky #12658 igen és sokkal gyorsabban olvassa be.ha jól tudom egy csúcskategóriás Panasonic BD lejátszó 40 másodperc alatt,a PS3 meg 20 mp alatt.állítólag van olyan jó,mint egy csúcskategóriás BD lejátszó. -
Since #12657 ki hajyga bekapcsolva 2-3 napig a gépét? :-) Mondjuk nekem PS2 bevolt kapcsolva anno mert nem volt memóriakártyám és éppen karácsony volt semmi nem volt nyitva :-) Játékot nem tudtam menteni, kiakpcsolni meg nem akartam mert kezdhettem volna elölről az egészet :-) Azt hiszem pont a Ratchet játék volt :-) -
Since #12656 Mondjuk én BD filmeket is szeretnék rajta nézni mivel van egy elég komoly házimozirendszerem és tévém hozzá...Néztem egy Panasonic BD lejátszót 260ezer Ft-ért. Az egy kicsit drága...Ezt meg megúszom 160ból talán. -
Jimanszky #12655 persze az vitathatatlan,hogy a játékkínálat nagyobb rá,ezt elismerem.majd jönnek rá a címek.persze nekem se tetszenek ezek a halasztgatások...:( -
Jimanszky #12654 inkább legyen egy megbízható gépem,megbízható hűtéssel,kevés játékkínálattal,BD lejátszóval,mint egy megbízhatatlan gépem,meegbízhatatlan hűtéssel,nagy játékkínálattal.nem akarok azon parázni,hogy mikor lesz 3ledes a gépem.próbáltad már az X360-ad bekapolcsva hagyni 2-3 vagy 5 napon keresztül?