89387
PlayStation3
-
#12733 Új Soldier of Fortune ps3-ra is! -
#12732 ^^
jól hangzik bár sztem a GTA 4 körbeüt mindenkit majd:)
persze minden igényes stuffot szívesen fogadunk:) -
#12731 Ha minden igaz letölthető.
És mivel már másnap van, itt a köv jó hír:
firmware update hamarosan - "firmware 1.82 is an update that enables the playback of AVC High Profile (H.264/MPEG-4) files"
Illetve egy kis pletyi: Killzone2 szeptemberi megjelenés várható.
Halo3 vs. Killzone2
Hmmm;))) -
Sund #12730 dobozos vagy letölthető? -
BJB #12729 Ha van jobb TV ilyen árban szívesen veszek egy linket róla! -
tyrant71 #12728 -
#12727 Na akkor a napi betevő jó hír:
Wipeout HD még az év vége elött!!!!!;)))) -
partizan182 #12726 A kontraszt és a látószög nem egy világverő kategória, szvsz ennyiért tudnál jobbat is venni.
De menj el valamelyik műszaki áruházba és nézd meg a képét. -
Dave0092 #12725 ha formázod avinyot, és ugyrakod rá a 1 verziosat ugy nemjo? -
BJB #12724 http://www.ittveddmeg.hu/products.php?id=19307 - Ezt a HDTV-t néztem ki magamnak. Jó döntést hoznék vele? -
Jimanszky #12723 akkor veszek még egy Ps3-at és nem upgrade-elem:D:D -
BJB #12722 Kipróbáltam 1.50-en de csak 1.10-et lehet így átverni. -
#12721 Meghekkeltékapéeshármat? O_o -
Since #12720 Überkonzolban meg 159 és elvilegben kapsz 2 játékot hozzá. -
ez a meghívó borítéka, amit az idei E3-ra kapott egy újságíró. csak nem a killzone 2? :)
--> amúgy EW-ben 155 a gép -
Jimanszky #12718 Battlefield:Bad Company képek:http://media.ps3.ign.com/media/713/713942/imgs_1.html
kötelező!!!!én végignéztem mind a 48-at és letaglóztam.az uccsó kép a legjobb;)))nézzétek meg a robbanásokat meg a tájakat,csúzlikat,karakterek kidolgozottságát.bíztató a jövőre nézve. -
Jimanszky #12717 bocs,most néztem a játékban,hogy Davy Jones a neve.most játszottam az orgonán:)) -
Jimanszky #12716 köszi,akkor ma megnézem.igaz megvan,de nem vmi jó minőségben,ugyebár:))) -
Jinchuu #12715 A második és a harmadik részt dolgozza fel a game, így idővel ha még nem láttad a filmet, itt bizony láthatod a végét, bár azt mondták ott van egy kis csavar. :D
Szóval lehet érdemes lesz megnézni előtte a filmet. -
Jimanszky #12714 mondjuk kiírta h nyomjam be az L1-et meg korrigáljam a jobbra-balra iránnyal,de nem nagyon megy.leesni meg úgyse esel le,mert ha megnyomod az L2-t akkor visszakapaszkodik.csak nekem időre kéne átmennem és nincs idő,hogy kapaszkodjak. -
Jimanszky #12713 aztán lehet,hogy később lesz a 3ból is.még nem tudom.most előről kellett kezdenem,de amúgy nem egy hú de nehéz játék,de elakadtam.de az is csak azért van mert nem tudom a rendes technikáját a fatörzsön átmenésnek:( -
Jimanszky #12712 a 3at még nem láttam,de a 2-t igen és szerintem a 2-t dolgozza fel.benne van a Daily Jones/vagy hogy kell írni/az orgonás rész,a bennszülöttes,meg amikor a kocsmában bunyó van az is.de nagyon szeretm.megérte megvenni.legalábbis nekem:) -
#12711 Nagyon úgy néz ki a SONY végre komolyan gondolja a PS3 üzletet. Nyár van ilyenkor mindenki szabin vam, kicsit minden leül, de augusztustól azért beindulnak a dolgok. Az év végéig 5-10 musthave progi is kijön, ezek pl a japán legjobban várt játékok listán is ott vannak. Home is sokat fog dobni az online részen. Szal várható egy jelentős megugrás, pláne, hogy árcsökkentést is beígértek félig meddig hivatalosan is.
Az M$ meg ugye dolgozik a Box fejlesztett változatán. Mondjuk én csodálkoznék, ha márciusnál korábban kiadnák, hiszen ebben az évben adták ki az Elitet is. -
partizan182 #12710 Az X megjelenése óta ugyanannyi (299/399 Dollár/eur), az árfolyamváltozások miatt ingadozik az ára itthon (aki a Tescóban veszi 125 ezerért az meg is érdemli).
Blu-Ray: Dualcore laptop van a HDTV alatt hdmi-n bekötve, már egy éve HD-ben nézem a filmeket... -
#12709 Teh figyu már
sztem 1 éve nem enynibe került az x sem sőt nektek nincs blu ray lejátszótok se... muhahah:D -
Since #12708 Melyik részt dolgozza fel az új karib játék? Csak azért kérdezem mert belekukkantottam ps2-be és ott voltak benne a 2. részből is részek pl amikor a bennszülöttek ellen kell bajlódni :-) -
Jimanszky #12707 a faszom kivan.elveszett minden mentésem mert csináltam új partíciót a FEDORÁNAK:RÁADÁSUL BE SE JÖTT,MERT VMI GÁZ VAN A PARTÍCIÓVAL:MOST KEZDHETEM ELŐRŐL A Karib tenger kalózait:@ -
partizan182 #12706 Hogy mondjam: minden 360-as szeretne Ps3-mas lenni. Jó érzés, hogy nem kell a 3 led meg a karcos lemezek miatt paráznod, nem kell fizetned az online-ért stb. Rohadjak meg, még a 140k-t is kipengetném érte röhögve. De ps3 jelen állapotában játszódási és online oldalról köszönőviszonyban sincs a 360-nal.
A kérdés csak az mi lesz előbb: megbízható, csendes 360 revízió vagy elérhető árú, játékokkal túltömött ps3. -
#12705 Oda nézzetek piros hó esik, és cigánygyerkek potyognak az égből!
Nahát, Télapó hát te is létezel!!!
Vannak még csodák -
#12704 Sajna mentésem az nincs, de én mindíg csak a repülőket szettem le rakétával, a robotokat meg hagytam had lövöldözzék ki magukat, mivel coin az van dögivel ugye;)))
Legutóbb a Skyteches (vagy hogy hijják a céget) pályáig vittem csak el, utána nem is emléxem mi van, még Amigán játszottam végig.
-
Sund #12703 -
Sund #12702 Nexus!
neked sikerült végigvinned a t2-t? mert én rohadt sokat szívtam a dzsippes résznél (amikor meg kell őket védeni).
Esetleg nincs egy mentésed a következő pálya elejéről? Úgy szeretném vigigvinni..... -
#12701 Azét szeretem a PS3-at, mert egy minden tekintetben megbízható csendes gép. Ráadásul a DVD-imet is felskálázza a legutóbbi update óta, csakúgy, mint a PS2 játékokat. Még jobban fogom kedvelni, ha végre jönnek rá olyan játékok, amiket szeretek pl.: Ratchet, Killzone. Soha sem vitattam egyébként, hogy az x egy romhalmaz, leírtam én ezt a 360 topikba is. -
#12700 ami biztos hogy egy 25 Gigás adathordozóra minőséget lehet varázsolni.
De hiszen úgy beszéltek mintha a Blue Ray 5-6 éves múlttal bírna...
Szinte már vicc ha azt gondolod hogy cd és dvd között mekkora különbség van--tehát ha kiforr a Blu Ray, kegyelemért fohászkodjatok..._:D_D_D
Nme beszélve arról hogy holografikus megjelenítés 15 éven belül elterjed és meghódítja a világot ami jelenleg a csúcs a világunkban:D -
#12699 Ahogy olvastam viszont az RSX viszonylag elég jó pixel shader műveletekben. Szal ha Ps-re optimalizálnak lehet hogy mérföld nagyságú textúrák helyett inkább procedural shadereket fognak használni.
Persze lehet eröltetni ezt a fajta grafikát is, de ezzel úgy tűnik ez a max, amit az obliban láttunk.
-
BJB #12698 Tegnap találtam egy példát a gyenge optimalizálásra. F1-eztem amikor volt egy tömegbaleset. Összetört vagy 6 autó és repültek az alkatrészek, ekkor szakadozottt nagyon csúnyán a játék. Valóban igaz lehet az a 30%. -
#12697 Terminator2 Rulez!!!!
;)))
-
#12696 Egy Oblivion jellegű, nagy nyílt területeket és sok objectet tartalmazó játékban simán maxra terhelik a max. poligonszámot meg a fillratet is (persze nyilván nem akkor, amikor a falat bámulod 5 centiről... akkor csak a pécéshez képest csökkentett felbontású textúrában gyönyörködhetsz, ami meg a videomemória limitáltságának köszönhető :)) -
#12695 A gaim helyett van a Pidgin, netes officos progik alapból vannak. Mivel a fizetős/"illegális" formátumokat nem támogatják ezért sajna a média lejátszók gyak használhatatlanok, az mplayert külön kell telepíteni. Meg az XMAME árkádgép emut is ha azzal akarsz nyomulni, de vannak egyéb emuk is. -
#12694 És a GPU-nál mi limitálja: max shader műveletek száma, max pixel fillrate, vagy a max kirjzolható poligonszám?
Mert nem hiszem, hogy egszerre mindengyik maxra van terhelve.