89387
PlayStation3
-
partizan182 #12773 HWSW forum, van pár tipp:
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=110837
Alapvetően virualdubmod, ha nem megy akkor mkvextract ha az sem akkor alltoavi. -
Jimanszky #12772 pedig elvileg le kéne játszania...tudtok vmi mkv-ből avi-ba konvertáló programot?Google-ben kerestem,de csak win98-ra találtam:( -
#12771 Arra én is nagyon kíváncsi lennék, hogy hogyan kell, mert nekem is az a problémám, ami Jimanszky kollégának. mkv kiterjesztésű és data disc-nel látja a konzol. -
partizan182 #12770 valószínű az mkv konténnerrel van baja, tudtommal azt nem támogatja a ps. Próbálj belőle avit gyógyítani. -
Jimanszky #12769 köszi szépen a leírást.a mai firmware frissítésben van benne,ami lejátssza a H.264/MPEG-4 formátumú filmeket.nos én kiírtam dvd-re egy mkv formátumú filmet,de nem olvasta be.megpróbálom még egyszer kiírni hátha. -
partizan182 #12768 Még csak rumor de érdekes. E3-mon bejelentendő Ps-network változások
Folder support for all sections of the XMB including Games, allowing you to organize your plethora of demos/ps1 titles/PSN games.
User Profile page accessible directly from the XMB that shows off the your gamerscore, profile info and trophies. The page will also be viewable in your Home apartment.
PlayStation Store is getting completely redesigned to make it more console accessible and to pave the way for the additional content Sony plans to release by the end of the year (videos, movies, music, etc).
Gyakorlatilag Live lesz belőle. Végre a helyes úton a Sony. -
#12767 Ps3-hoz keresek lcd monitort hdmi-vel. Van valakinek tippje? -
partizan182 #12766 Jimanszky kérdéseidre válasz:
1. Sony olyan gyorsan dobja ki a frissítéseket amilyen gyorsan elkészülnek vele. Optimális nem az lenne ha minden nap kapnánk egy újat, hanem ha jönne egy, amiben végre minden benne van azt' kész.
2.H.264 (vagy X.264) videótömörítő codec (mint a Divx/xvid) HD anyagokhoz szokták használni (pl a neten terjengő Rip-ek többsége ebben van, valamint a HD-dvd is ezt használja (Blu-ray leragadt az ezeréves MPeg2-nél, bár a szabvány maga támogatja a H.264-et is)). Jellemzői: Hd-ben összehasonlíthatatlanul szebb mint pl egy Xvid, és brutális a gépigénye (Dualcore nélkül esélytelen egy 1080p anyag folyamatos lejátszása).
3. Mert a Motorstormot programozók csinálták a Karib Tenger Kalózai meg egy összegányolt múvilicensz multiplatform szar. Ezért. Bár az is lehet hogy a PS3-mat simán megfekteti az, ha nem csak hajtogatni kell, de ezt kétlem :)
4. és 5. A H.264-ben tömörített filmek gyak. sima avi-k, bármivel kiírhatod adatként. Általában .mkv konténerbe teszik őket (felirattal hanggal együtt), nem tudom azt kezeli-e a ps3.
Egyébként Google a barátod... -
#12765 GT 5 Prologue,nak ekkor erdemes PS3-at venni!! :)))))))) -
#12764 PS3 System Software 1.82 elérhető
" firmware 1.82 is an update that enables the playback of AVC High Profile (H.264/MPEG-4) files. "
Forrás: http://blog.us.playstation.com/
-
#12763 ja, arra volnék kíváncsi, hogy valaki próbált-e már lejátszani dvd-re írt .mkv formátumú file-t, mert hogy megjött ugye tegnap az avc h264 támogatás, köszi -
#12762 Van itten EU PS3 megjelenések: amit tudni kell, hogy GT5: prolouge + locoroco 2 is jön még idén, hivatalos infó:
PLAYSTATION 3
Singstar Next Gen: 8 - 22
Warhawk: 8 -29
Heavenly Sword: 9 - 12
Lair: 9 -26
Folklore: 10 -10
Eye of Judgment: 10 - 24
Ratchet & Clank: 11 - 7
Time Crisis 4 & GunCon 3: 11 -18
Gran Turismo 5 Prologue: 11 - 21
Uncharted: Drake's Fortune: 11 - 28
ami érdekes, hogy a lair usa-ban aug-7re van datálva. ha szerencsém van aug közepéig meg is érkezik :) tegnap raktak ki 9 új egyperc körüli videót belőle, zenével, hangokkal --> pelenka! -
#12761 Rengeteg új Folklore videó: LINK
Frankó kis game lesz ez! -
BJB #12760 Fight Night 3-mat cseréled F1 Championship Edition-ra? -
Jimanszky #12759 úgy értem egy ilyen H.264 formátumú filmet.és ilyet mivel lehet írni?Nero? -
Jimanszky #12758 és ha én kiírok egy filmet dvd-re akkor lejátssza a Ps3?mi ez a punnyadás emberek!!!!firmware frissítés van:)))! -
Jimanszky #12757 miért van az h a Motorstorm nem szaggat be,a Karib kalózok meg igen?? -
Jimanszky #12756 amúgy ez a H.264 formátum ez mi ez?? -
Jimanszky #12755 rohadt caps lock:)) -
Jimanszky #12754 SZERINTEM A sONY-NAK MEG KÉNE GYORSÍTANI A FIRMWARE FRISSÍTÉSEKET,HOGY MINÉL SŰRŰBBEN JÖHESSENEK.REMÉLEM EZ LESZ.. -
#12753 Nekem az F1. de ez embertöl függ. -
Axel007 #12752 Sziasztok! Szerintetek melyik a jobb autós játék: Need for Speed: Carbon vagy a F1 Championship Edition esetleg a Full Auto 2?
Előre is kösz! -
Sund #12751 Nagy akció van itt kéremszépen:
Call of Duty 3 (német nyelvű)….……..……AKCIÓ!……….9.000,- Ft
Def Jam Icon……………...………………..……AKCIÓ!……….9.000,- Ft
F1 Championship Edition.….…………..……AKCIÓ!……….9.000,- Ft
Fight Night 3.…………………...…………..……AKCIÓ!……….9.000,- Ft
Full Auto 2……………...…………………………AKCIÓ!..........9.000,- Ft
Genji: Days of the Blade…….…………..……AKCIÓ!….…...9.000,- Ft
Godfather: Don’s Edition..……………..……AKCIÓ!….…...9.000,- Ft
NBA Street Homecourt..………………..……AKCIÓ!….…...9.000,- Ft
Need for Speed: Carbon.………………..……AKCIÓ!….…...9.000,- Ft
Resistance: Fall of Man..…..…………………AKCIÓ!……….9.000,- Ft
Ridge Racer 7…………………………….………AKCIÓ!..........9.000,- Ft
http://www.konzoljatek.extra.hu/index_elemei/page0001.htm -
Sund #12750 Szerintem Oblivion legyen a másik játék. ;) -
#12749 Rendeld meg amcsiból, ha annyira az kell. -
Papesz #12748 Július 20. a Darkness hivatalos EU megjelenési időpontja. -
Since #12747 Sziasztok! Remélhetőleg jővéht hétvégén PS3 tulajdonos leszek, bár picit sokkalom az árát, de remélem kárpótól majd a kicsi kis szerkezet. :-) A Darkness megjelenéssel kapcsolatban szeretnék érdeklődni nálatok hátha ti olvastatok róla valami konkrétumot, bár igaz hogy egy pár napja postoltam egy két hozzászólást de nem reagáltatok rá olyan sokan :-) Olvastam egy két helyen a megjelenésről és valahol június 29.-et írtak, máshol meg július 20.-át. Most melyik az igaz?
Ha esetleg nem jelenne meg a játék, milyen játékot tudtok nekem ajánlani a helyébe? Ugyanis 2 játékos csomagban veszem meg a gépet és nem akarok rossz választást hozni. Bár szeritnem a Motorstorm az alapjáték :-) Olvastam, hogy a firmware-es frissítést érdemes letölteni, mert az újabb verzióval "szebbek" a játékok. Ez mennyire igaz?
Következő kérdésem az online játékra irányul. Kell egy külön account kreálás hogy tudjak játszani online? Ha nagyon bonyolult a művelet tudtok róla írni egy-két sort? Köszönöm szépen a válaszokat, további szép napot :-) -
BJB #12746 Add el és már 110 000-ért elég jó Samsungok vanak.(3 éva garanciával akár) -
partizan182 #12745 HD ugyan nem lesz, de bajnak nem baj.
Mondjuk összehasonlíthatatlan egy HD plazma/lcd élménnyel. -
#12744 Sziasztok szeretném megkérdezzni, hogy a Playstation 3-at akarok venni és
nem baj hogy Thomson 82 cm nem Lcd tv-m van!! attol ugyan olyan jo köszi a választ! -
#12743 Oksy
Legyen igazunk.... -
partizan182 #12742 Úgy legyen.
Prájsz kat! Gud gémsz! Júzöböl Píesznetvörk!
Ha ezek meglesznek én is beszállok. -
#12741 Majd meglátod te is...:)
Így hiába mondanám... -
partizan182 #12740 Az a kérdésem: honnan tudod?
Láttál belőle már 1 db ingém képkockát is? Szerintem is szép lesz, de így teljesen látatlanban kijelenteni, hogy a graf etalon elég merész dolog.
H3 béta: egyrészt nincs kész, másrészt ahogy írtam a graf direkt butított.
A Killzone mint olyan pedig akkor került a köztudatba, mikor a '05-ös E3-mon bemutatták az átverős trailert. Addig csak a rajongók tudtak róla, hogy egyáltalán létezik ilyen játék. -
#12739 Jah és a nagy különbség, hogy a Halo-t a multi tartja életben a Killzone-nál meg hab a tortán..... -
#12738 Killzone, az sony gém....a grafika az etalon .....
Halo meg élesben nem egy nagy szám....tök mint a másik 2 rész, csak a fsz sisakja fénylik egy cseppet jobban....
A játék fizikája meg tök gáz, és még csak kicsit sem lehet élethűnek mondani... -
kiskami #12737 2,5 órás a mediaevent, amire a Sony az újságírókat a Hellgast-os kártyával hívta. Olvastam olyan fejtegetést, hogy ennyi időbe belefér egy kis hands-on is - vagyis kipróbálható verzió lesz! -
partizan182 #12736 Mivel egyik single player grafóját sem láttuk még (Multiban dirket butított a grafika a frémrét tartása érdekében, K2-ről meg csak egy render volt eddig látható) ez közel sem biztos (bár valószínű).
Halo single-ben is nagyot üt különösen a remek sztori miatt.
Mindenesetre remélhetőleg E3-mon több kiderül. -
#12735 Szerintem grafra mindenképpen a killzone lesz a nyerő, akinek meg a multi számít, annak meg a Halo... -
partizan182 #12734 Szép meccs lesz.
Mondjuk a Halo übernépszerű (különösen amcsiban), már előrendelésben elment belőle pár milla.