89387
PlayStation3
  • neonguy
    hat en nemtom, ezek a hack and slash rpgk annyira nem jonnek be. viszont van par game, amik nagyon jok. ilyen temaban. pl ys, ark of naphistim vagy micsoda. az naon teccik. lehet arra meg ramegyek, de annyi mas jo cucc van ...

hat Speedy, nemtom de 30 ora es most halt meg Seymour. mar ha meghalt, mert eleg egyszeru volt megolni, nehany fiend kemenyebb nala siman. remelem meg visszajon egyet fightolni.
    es tenyleg ennyi ido alatt nyomtam le, logikai feladvanyokat is sajat kutfobol. az meg h 2/3 onnan tudom, hogy gamefaqson nezegetem az egyik walkthrough tartalomjegyzeket, h hol jarok.

es ffx-2 vegigjatszas 4 ora alatt? :) itt van rola video: http://speeddemosarchive.com/FinalFantasyX2.html tenyleg lenyomta :D

egyebkent ha szereted a japan rpgket kicsit 2dsebb grafikaval, akkor lesd meg az Atelier Iris elso es masodik reszet. most kerult ki a compatibility listara, ps3al jatszhato mind2. lehet ez lesz a kovetkezo beruhazasom meg a Folklore elott.
  • öregharcsa
    maradjunk a hack&slash elnevezésnél....mert csak részben(nagyon kicsit) rpg...
    vagy ahogy itthon elnevezték akció-rpg..

egyébként nekem is a kedvencem, de sokkal jobb a champions of norrath mindkét része...(az első baldurs gate készítői csinálták...a második baldurs már nem az ő munkájuk)
  • Ombika
  • Speedy86
    Bár nemtudom miért ne lenne RPG mert az:)))
  • Speedy86
    Nem RPG de nekem legkedvesebb játékom volt:
    Baldur's gate Dark Allianze I-II

FFX-nél 30 óra játék után 2/3? Én 130 óra alatt fejeztem be ugy, hogy minden aeon-t megszereztem és legyőztem a fekete magic sistert:)
    Mondjuk az a durva, hogy Tidus apját megölni nem nagy szám a fekete aeonokhoz képest.
  • dante3
    Link
  • Xsxxsx
    Ps3-hoz keresek lcd monitort hdmi-vel. Nyomjatok tippeket mer összexarom magam.
  • Jimanszky
    jó mondjuk én anno a Ps2-t pont a csúcsponton vettem meg.hiányzik az az időszak.
  • Jimanszky
    nem Darness,hanem Darkness.meg mindent kienged a Sony a kezei közül.ejnyebejnye.alig vannak Exklúzívok.
  • Jimanszky
    legyen igazad könyörgöm!!!szeretném emiatt összehugyozni magam!!!!én csak azt írtam le amit gondolok.
  • Jimanszky
    megállhat a gyászmenet.néztem egy csomó videót játékokról és majdnem mind szebb volt X360-on.COD3,NBA-s játék?Madden,Darness is.jó,lehet elferdítették a valóságot.a Motorstorm tényleg szép,mert az megvan nekem.a Karib nem de nekem bejön.
  • Noitulover
    Kérem szépen áljon mán meg a gyász induló, kocsistól . Azé egy gagyi multi platform movie license-es akármien porttol nem kéne mán cutting-edge grafikát várni , ideális esetben még idén lesz MGS4 majd attól már várható hogy összehúgyozzuk magunk száj tátva XD (féléven belül)

egyébként mi az ami jobban néz ki az x-en? a multi platformok? (vagy honnan a viszonyítási alap ? lol:/)
  • Jimanszky
    hát én feladom..nem lesz grafikai fejlődés vagy 1 évig..mindig renderelt movie-k de köze nincs a játék grafikájához!!!a ....om tele van már!!!next-gen grafikát várok bazz!!!bocs,de nagyon kivagyok.ha végigtolom a Karib kalózait mit fogok csiálni?majdnem minden játék szebb X-re!!kövezzetek meg,de ez van!még nincs itt a Ps3 ideje,sajnos:"""(((
    bocs srácok,de nagyon kétségbe vagyok esve!bocsánat mindenkitől,ha túl tapintatlan lettem vola.ezt érzem,ez az enyém,mondhattok bármit,de ez van.részemről
    szebb jövőt kollégák!!!a CELL legyen veletek!!!!értünk,DE NAGYON!!!!
  • Jimanszky
    én megvettem és baszott jó!!!nekem gecire bejön!!!kinek mi a jó.nagyon el tudok vele lenni.és nem is annyira nehéz,pont nekem való.számomra van feelingje.a grafika nem a legjobb,ez tény,de azért nem olyan rossz ám kolléga;)))
  • neonguy
    hehe, tenyleg Barret :D

es igen, ffx Tidus, most jatszottam vele par oraja. kb a 2/3anal jarok, igy van benne mar 30 ora jatekido. ezert jok ezek :D

de egyebkent alap, h eredeti. ffek megerik a penzuket.

esetleg mas jo rpg ps2re amit tudtok ajanlani?
  • Speedy86
    Nekem a X jött be nagyon! Még eredetibe is megvettem:)
    Tidus volt talán?:)
    Most a VIII-at gyűröm PC-n:)
  • Noitulover
    Mellékesen Barret de mindegy... -_-
  • neonguy
    uj FF ps3ra valszeg csak 2008ban. nemreg olvastam, h a square 2007ben semmit nem dob ps3ra. sajna.

egyebkent ff7ben volt cloud es garret. az tenyleg jo resz volt.
  • Noitulover
    Esetleg van valaki másnak is japán Motorstormja? , a jappo storeban van 2 update/addon kinézetű dolog, piros keretes meg egy narancsos + jellel a sarkában (ikonok) , szóval gondolom nem mindegy ,hogy majd melyiket indítom először , tehát tudna valaki segíteni ezzel kapcsolatban ? Előre is köszönöm
  • Super DANTE
    Igen, a Sony hivatalosan is bejelentette, hogy az év második felében milyen játékok fognak megjelenni az ő gondozásában, igaz a Killzone2 még nincs a listán, de szerintem ez egy nagyon titokban tartott puskaporos hordó még.
  • tyrant71
    USA store:
    GTA IV Trailer 2
  • Ombika
    Gran Turismo 5 Prologue: 11 - 21

Ez tutira igaz amugy?
  • Since
    Az FFXI az a netes, mmorpg. Azt nem próbáltam mondjuk :-) Eméékszem anno PC-re is volt FF azt hiszem a 6 vagy a 7. Az is nagyon jó volt...Azt hiszem Cloud volt a főszereplő benne :-) Meg Garret-ra is emlékszem vagy valami ilyesmi :-)
  • Speedy86
    Énis nagy FF rajongó voltam! De at nem tudom, hogy a FFXI csak neten játszható? A X volt a legjobb:)
  • Since
    Final Fantasynek az összes része szuper, és az a jó benne hogy a történetek nem kapcsolódnak egymáshoz :-) Tehát ha az ember kiahgyott egy részt akkor nem kell hogy féljen a következő résztől mert nem folytatásos a játék.
    FF-el játszottam azt nagyon tudom ajánlani...Egyébként PS3-ra mikor jön ki az új FF?
  • Since
    Valószínűleg elsődlegesen nem PS3-ra írták a játékot...
  • neonguy
    nem tudom ti hogy vagytok vele, milyen gamekat szerettek, mennyire vagytok megelegedve a mostani ps3 felhozatallal. en nagyot csalodtam, hogy nem jonnek rpgk, kalandjatekok ra. idegesito, mivel marc. 23. ota meg van a gep es hat nem ezt vartam.

ugyhogy most az van, hogy bevasaroltam ps2es rpgkbol, azokkal jatszadozom.

kerdes az lenne, hogy ki van hasonlo cipoben? es milyen ps2es gameval mik a tapasztalatok. milyen bugok vannak, elindul, nem indul, stb. rpg, jrpg, srpg tema erdekelne.

ami van nekem:
    final fantasy x - kb 29 orat jatszottam vele, teljesen jo, neha bugos atvezeto animok, kicsit szaggatnak a moviek neha. teljesen elvezheto

unlimited saga, ff x-2, stella deus - ezek mennek, de nem jatszottam veluk sokat, h velemenyt irjak roluk.

anyam, mennyire varom mar a folklore-t ... messze van meg az az oktober :(
  • item
    Üdv srácok!

Nem mondjátok hogy ez igy néz ki PS3 mon ??? Mert a pofám leszakad.

Karibtenger kalózai 3 játék

Gyengébbek kedvéért jobb sarokban az ágyunál, ilyen grafika még az őskorban volt vakker. Ez a játék egy szemét igy ki merik adni,nevetséges!
  • brodix
    Nem vagyok oda az NFS játékokért,de ez azért elég jó lesz:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.sg.hu/cikkek/53169/nfs_pro_street
  • brodix
    NAGYON KÖCC!!!!!!!
  • partizan182
    "Mit tudtok ajánlani későbbre?"
    Oblivion, Resistance. Ha jól sikerül akkor talán a Lair.

"Még az lenne a kérdésem,hogy a PS3-at hogy csatlakoztassam a nethez?"
    Ps-ben van beépített Wifi, csak beállítod az SSID-t a titkosítást és máris rajta vagy a routeren (és a neten).

"És még egy kérdésem lenne:hogy telepíthetem fel a Linuxot?"
    Bonyolult, keress rá tutorialt google-n.
  • brodix
    HI!!
    ZSÍR!
    Szeptember végén,október elején meg lesz a PS3.
    Alapból veszek majd hozzá két játékot(Motorstrom,F1 Championship).
    Mit tudtok ajánlani későbbre?
    Valami jó kis akciót?
    Még az lenne a kérdésem,hogy a PS3-at hogy csatlakoztassam a nethez?
    Mivel a router-hez vezetéknélküi kapcsolattal akarok csatlakozni,megérdezném,hogy olyan network kártyát haszáljak,amit a notebook-hoz is lehet hasznlni,vagy a PS3-ba már be van építve?
    Nem arra gondolok,amivel egyből a kiszolgálóhoz csatlakozok,hanem amivel a routerhez kapcsolódok.
    És még egy kérdésem lenne:hogy telepíthetem fel a Linuxot?

Előre is kössz a valászokat!
  • guardian hero
    Én a Second Life-ban, ami ugyanezt tudja (illetve sokkal többet, csak puritánabb köntösben), 15 percet töltöttem a karakterem megalkotásával, majd fél percig gondolkodtam, hogy mi a francot akarok is én itt csinálni ebben a virtuális világban, aztán kiléptem, és azóta se indítottam el.
  • partizan182
    Home majd jön (pontos rilíz dét még nincs), őszre beszélik.
    Maga a Home jelenleg úgy tűnik ingyenes lesz, viszont minden kis szirszart (ruhák, berendezési tárgyak, ilyesmi) lehet majd venni.

Tényleg ki mit szeretne majd a home-ban csinálni? Kicsit nehezen tudom elképzelni hogy 2-3 óránál tovább is lekötné az embert. Addig kigyönyörködi magát, avatart csinál, berendezi az otthonát,táncol egyet a többiekkel a főtéren, gurít egy bowlingot meg megnéz egy trailert az egyik virtuális moziteremben.

Ez azért hosszútávon unalmasnak tűnik...
  • céklusz
    Sziasztok!
    amugy is meg akarom venni a PlayStation 3 at de
    82 es Thomsonom van (Sima)! karácsonyig csak ki bírom!!??
    Akkor akarok egy Samsung vagy Lg Lcd.//t 82 cm est!! már van 170.000ért!!
    jah és nem tudjátok pontosan hogy mikor jön ki a ps3 ra a Home??
    Köszi a gyors Választ!!!
    Vagyis Ingyenes lesz vagy Fizetős??
    Pár INfóót dobjatok ide köszike
    THX
    üDV:
  • Jimanszky
    most szedek vmi magic video convertert...
  • Jimanszky
    ez a shareware progi kemény 5 percet konvertált át vagy fél órán keresztül:D.amúgy a Ps lejátszotta...csak a hangot:D:Dde már haladás!!:D
  • partizan182
    Érdemes esetleg torrenten/emule-n rákeresni egy fizetős, kifejezetten erre kitalált progira, jóval nagyobb a siker százaléka.
  • Jimanszky
    ugyanezt a fórumoldalt néztem én is:))
  • Jimanszky
    köszi!az alltoavit néztem,de nem sikerült megnyitni.megnézem a többit is.igaz,most leszedtem egy shareware-t,Allok Video to mp4 converter.most ezzel próbálkozok,de megnézem a többit is,azok biztos nem korlátoltak.