89387
PlayStation3
  • DarkSector
    Mire volt ez válasz?
    Amúgy Dark Yujimbo-n kívűn mindegyiket könnyű megcsinálni....
  • Jimanszky
    köszi!!amúgy itt is látszik,hogy szebb a Ps3-as.reméljük nem fog akadni!!!
  • Since
    Játék már készen van, mivel US-ben már megjelent (enyém onnan lesz), és gyakorlatilag egy az egyben megegyezik az US verzióval, csak európában ha jól tudom lesz cut verzió is. Szóval grafikai javítások nem lesznek. És mégis közel egy hónap alatt az európai kiadás előtt még programoznak egy kicsit a fejlesztők? :-) Nemhiszem.
    Egyébként a gametrailers.com-on van összehasonlítás.
    http://www.gametrailers.com/player/21123.html
  • Jimanszky
    amúgy nehéz játék?mert ilyen nagyon brutál nehéz játékot nem szeretnék venni még:))
  • Jimanszky
    hát majd meglátjuk,hogy milyen lesz.lehet azért csúszik,hogy ezeket kijavítsák.neked mi az elképzelésed?
  • partizan182
    Darkness: most toltam végig X-en, úgyhogy ismerős a game.
    Érdemes az ign review-ját elolvasni: a 2 verzió pont ugyanúgy néz ki, csak a PS3-masban gyengébb az AA (recék) és néha beröcög (Boxon hálistennek atomstabil a framerate).

A game egyébként első kérdésként a színtónus beállítását kéri miután beteszed a korongot, ezért néz ki máshogy (élethűbben) a videókon.
  • Speedy86
    Ultima weapon aszem:)
  • Speedy86
    nem ismertem. ki kell próbálnom:)
  • Speedy86
    végig lehet vinni de rengeteg dologbol kimaradsz. Pl. a szörnygyüjtő összes szörnyét megolted meg a fekete aeonokat? azok a legnehezebbek. Nem beszélve ultimárol vagy ki aki barlangba van 1M élettel.
    seimur kb 3szor feltámad
  • DarkSector
    Szerintem x360-nak még mindig a homályos effect baja van, amit örökölt a régi generációtól...
    A PS3 meg jóval élessebb képet ad...
    Szeintem ez egyértelmű a videóból...
    Tiszta Fear fílingje van....
    Ja és remélem lesz pécére is...:DD
  • EmThor
    youtube-on van ps3 Darkness otthoni gameplay video, persze nem túl jó minőség, de a játékmenetből sokat bemutat
  • Jimanszky
    na akkor ennek örülök!!most kiderül mit is gondol egy pártatlan gamer a Next-gen grafikának a kezdetéről:)))
  • DarkSector
    Én elég pártatlan lennék ily szempontból, mert nekem csak pc-m van....
  • DarkSector
    Már rá is álltam!!!!
  • DarkSector
    Hamar írtam...
  • Jimanszky
    de most nincs igazunk pártatlanul is??!!
  • Jimanszky
    töltsd le és úgy nézd meg.sokkal szembetűnőbb a különbség!!
  • DarkSector

Tartsa meg jó szokását a PS3!!!
  • Jimanszky
    teljesen egyetértek így sokadszorra megnézés után!!
  • Jimanszky
    persze még nem adták ki,de nézd meg a videót.gondolom vmi fejlesztő beszél róla,akik azért már tuti,hogy játszottak vele.na,érted:))
  • DarkSector
    A videóban szerintem meg tök ugyanaz, és majdhogynem még a ps3-as jobb is, mert nézd meg azt amikor a faszit vonszolja a főszereplő, hogy milyen a graf utána meg bevágják a helikoptert x360 verzióban...
    Háát...
    Ha van egy kis különbség, akkor azt a ps3 javára írhatjuk...:O
  • Jimanszky
    letöltöttem HD minőségben és azt kell h mondjam elfogultság nélkül,hogy Ps3-ra szebb lett.megmondanám,ha nem így lenne,de tényleg szebb.párszor megnéztem és sokkal filmszerűbb és élethűbb Ps3-ra.igaz az előbb azt írtam szebb X-en,de most h sokszor megnéztem én azt mondom,hogy ez már kezd a Next-gen-es grafra hasonlítani.néztem és rájöttem h X-re már túl hogyismondjam,finom a graf.túl sok.már az az érzésem h vmi rajzfilmszerű a dolog.na nem teljesen,de afelé kezdett el tendálni.hát nekem ez a véleményem.remélem más is megnézi és tudunk vitatkozni:D:Dszvsz,hangsúlyozom SZVSZ,nekem jobban tetszik a Ps3-as verzió így videók alapján.azért valjuk be,ezek nem kamu videók,mert egyértelműen látszik,hogy melyik a Ps3-as és melyik az XBOX360-as grafika!!!
  • HAF Rigel
    Egy kis kárörvendés tölem , bár nem szoktam de nekük normális játékaink nincsenek , nekik meg hardwerük . "
    Javíthatatlan az Xbox360

Dixie Flatline, 23:04 - : - (72 komment)

(Shacknews) Állítja a 10 éve játékkonzolok javításával foglalkozó független brit cég, a Micromart, mely mostantól nem fogadja be a képernyő lefagyást produkáló vagy a közutálatnak örvendő vörös-hármas hibajelzést adó konzolokat - olvasható a Shacknewson. A cég által kiadott közlemény szerint alapvető alaplap tervezési problémáról van szó, mely olyan mértékben fordul elő az Xbox360 esetében, hogy értelmetlenné vált az ezzel a hibával jelentkező konzolok javítása. A Micromart szerint akinek a fenti két probléma valamelyikével van dolga, közvetlen a Microsoft-nak küldje beteg konzolját, a kisebb zúzódásokat azonban továbbra is örömmel fogadják.

A legújabb jelentések szerint a Microsoft saját brit javítóközpontjaiban sincs ez másképp, ahol hegyekben állnak a javításra váró konzolok. Az Xbox 360 Gamer Magazine-nak küldött egyik brit olvasói levél szerint a Microsoft azt állítja, hogy helyben, a havanti üzemben javítják a konzolokat, ám túlterheltség miatt azokat a prágai központba irányítják, mivel naponta 1500-2500 darab defektes konzol érkezik a brit javítócentrumba.

Nem elszigetelt esetről van szó, a 1UP játékmagazin hasábjain Justin Lowe esetét boncolgatták, aki már a tizenkettedik konzoljánál tart. Lowe szerint a defektes egységek helyett gyakran javított konzolokat küldenek vissza, ahelyett, hogy az újonnan legyártott, feltehetőleg hibamentes variánsokkal lepnék meg az elkeseredett vásárlókat.

Peter Moore szerint a konzolok mindössze 3 százalékánál jelentkezik valamilyen jellegű probléma, ám egy későbbi, a San Jose Mercury News hasábjain olvasható interjúban az X360 hardver fejese, Todd Holmdahl a konzol megbízhatóságával kapcsolatos kérdések egyikére sem adott választ.

Szerény személyem a második X360 konzoljánál tart. Az első a vörös hármas által távozott, a prágai központban javították meg, s kapott teljesen új belsőt. A konzolt egyébként téritésmentesen hozza-viszi a UPS futárszolgálat, tehát csak ülni kell otthon és várni, hogy megérkezzen és ne romoljon el újra."

• DarkSector
    ps3-ra még ki sem adták!!
    Akkor már most vonjunk le következtetéseket?
    Bebaszna, ha egy erősebb hardwer-en gyengébb lenne a graf...
  • dante3
    A videóban szíveket eszik az a szörny?
  • Jimanszky
    megnéztem ezt a The Darkness review-t és az az érzésem,hogy az X360-as verziónak finomabb a rafikája.ti hogyan látjátok?szép a Ps3-é is/na véééégre vmi!!!!/de az X-es sztem élethűbb.egy picivel..
  • EmThor
    hát nem mondok semmit, kár érte.

no de: Ninja Gaiden Sigma 9.3/10 @ IGN

The Darkness 8.5/10 @ Gamespot
  • DarkSector
    Csodálkozol a gyereken....?
  • Jimanszky
    amúgy tessék,a link:

http://konzoljatek.extra.hu/index_elemei/page0001.htm
  • Jimanszky
    a Motelt lehet megvenni,de az feliratos!!
  • zottyantas
    Valaki meg tudja mondani, hogy akkor hol is lehet venni 5 ezerért BD filmet?
  • EmThor
    van, telek :/
  • tejföl
    Szervezz gyűjtést! PS3-at EmThor-nak! Lehetnél a műsorban pl. bohóc.
  • tyrant71
    van ennél fontosabb?
  • EmThor
    nem tudom mi bajod van. nem is mondtam hogy a saját gépemről készült. hogy mikor veszek meg magánügy nem? most elment a pénz másra, ez van. de köszönöm hogy aggódsz értem :)
  • tejföl
    Kelt a faszom bal lábbal. Egyébként két szó. Bal lábbal. Itt tipródsz már jó ideje, linkelgetel mindenféle képeket, ahelyett, hogy beszereznél végre egy PS3-at, oszt néha játszanál is. A fénykép, amit beszúrtál, egyértelmű, hogy nem a saját gépedről készűlt. Bár ezt általában nem fűzöd hozzá. Miért is nem?
  • EmThor
    nem kötelező venni, de van ilyen is... megint ballábbal keltél >:[
  • tejföl
    Jah, a törlőkendő az fontos. Nem tudtam, hogy mi hiányzik az életemből.
  • tejföl
    Ha jól látom, nem is magyar a billentyűzet. Hasonlót lehet kapni (Logitech) 14000-ért. Szintén BT.
  • tejföl
    Aki ezért 44000 Ft-ot ad az nem normális.