89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    Ehh... Már ott megdől amit mond, hogy gyakorlatilag 500 dodós PS3 már alig van mert kipucolták a készletet. 600 dolláros gép van/lesz nagyobb vinyóval. Gratula!
  • Banyapapa
    ez jo béna duma,ezzel magát akarja nyugtatni vagymi?
  • EmThor
    gamekapocs fórumából egy gyöngyszem: "ps3...minek? kijön rá a halo 3? no. ..." :D
  • EmThor
    Phil Harrison (a kopasz ps3 vezér) szerint nem drága a 499$-es ár a ps3-ért, ha az emberek képesek sorban állni egy 499$-os iphone-ért (4gb és lehet vele ööö telefonálni :D)
  • EmThor
    nem érdekel, nekem musthave a cucc, majd' 10 év szerepjátékos háttérrel pláne :D
  • Foxhound1980
    ööö... Unofficial PS magazin... Várjuk meg a multi újságok ill multi netes szaklapok értékelést azért...
  • EmThor
    muhahahaha :gonoszan nevet mert ő hitt a játékban és tudta hogy isten lesz:
  • Foxhound1980
    Megszületett az első Lair értékelés. 9/10 - Play magazin. (nem hivatalos only Playstation újság)
  • Foxhound1980
    :D
  • Noitulover
    ez annyira kelet europa ...
  • Foxhound1980
    Semmilyen lehetőség nincs egyelőre warezre.
  • Edemcrespo
    és van egyátalán valami program ami iso fájlt is elindit a ps3-mon?

Kösz a választ előreis.
  • Foxhound1980
    Fake
  • Edemcrespo
    sziasztok egy kérdés egyátalán van olyan hogy FERROX v1 0 ps3 iso loader? És ha van akkor hol lehet letölteni?
  • EmThor
    dynasty warrior 6 hivatalos krémek
  • Foxhound1980
    Nem is tudom miért gondoltam a GT5-re, hogy arra válaszolsz...Ehh meleg van :D Sorry.
  • Foxhound1980
    Jah Infamous... Az máááás! Nálam egyelőre nem több egy csinos trailernél. MAjd ha lesz gameplay meg egyátalán bármi infó a játékról lehet saccolgatni, addig semmi.
  • NEXUS6
    Persze a polifonikusokra is igaz, de alapvetöen az Infamousra gondoltam.;)))
  • Foxhound1980
    Egyértelmű! De meg kell mondjam szvsz a Polyphony azon fejlesztők közé tartozik amelyik nem tud hibázni. Én ami infókat tudok csak egy dolog a fájópont, a törés hiánya.
  • NEXUS6
    Na ja. Majha végre benn lesz a gépben, akkor lesz érdemes igazából véleményt mondani róla.
  • Foxhound1980
    USA Store-n frissiések! 2 GT5 P video többek közt!! Kegyetlen lesz ez gyerekek...
  • Foxhound1980
    No problem, jóból nem árt a a sok!
  • DarkSector
    Nem gáz jobb 2 mint egysem...:D
  • dante3
    Bocsesz, én még nem láttam + most került fel a gametrailers oldalra, így azt hittem friss.
  • DarkSector
    Igen egyszer már belinkeltem...
    Keress vissza egy kicsit...
  • Foxhound1980
    Ilyen sem történik mindennap, a Silicon Knights pert indított a Epic games ellen az Unreal Engine 3 liszenszelésének ügyében. Már év elején lehetett hallani arról, hogy a Too Human fejlesztői elégedetlenek az UE3-mal és motort kívánnak váltani, de úgy néz ki a mai nappal bíróság elé kerül az ügy. A vádirat szerint a Silicon Knights veszteségeket könyvelhet el amiatt, hogy az UE3 nem működik úgy, ahogy azt ígérték, az Epic félrevezető tájékoztatást adott az UE3 lehetőségeiről és a felmerülő hibákat az Epic nem képes és nem is akarja kijavítani. A SK azt is sérelmezi, hogy az Epic visszatartotta az engine működő részeit, hogy ezáltal a Gears of Wart előnyhöz jutassa: "Nem csoda, hogy a tavalyi E3-on a Gears nézett ki a legjobban, hiszen egy fejletteb kódon alapult, amelyet a liszenszelők még hónapokkal később sem kaphattak meg." A perirat szerint a Silicon Knights kénytelen volt saját engine-t építeni a UE3 alapjain, de amint kész a játék, minden Epic kódot eltávolítanak ebből a saját motorból. Az Epic egyelőre az ügyvédeinek tanácsára nem kívánta kommentálni a SK állításait. /HW/ :D
  • Foxhound1980
    Az. De mintha ezt a trailert már láttam volna.
  • Foxhound1980
    576-on van egy jó kis cikk a PS3 UE3 viszonyáról... Mindamellett még az X360-as SK-ot is megszivatta az Epic akik etek után saját motor alá tették a Too Humant! :D
  • dante3
    Gyönyörű
  • Foxhound1980
    Ehh.. Marketing..
  • dante3
    Én csípem az ilyen gameket, Fatal Frame sorozat a kedvencem!
  • Seth
    jah, 10x ilyen dúrva dolgot is csinálhatnának,nem fognak, de azért jól hangzik
  • NEXUS6
    Jönnek az infók az egyik új exluzívról az Infamous-ról is. Van egy riport az egyik fejlesztővel aki elmondja, hogy pla Heroes volt ami inspirálta őket (láccik is).

A cellt is agyon dícséri, hogy gyak mindent az SPU-kkal végeztetnek és a legsűrűbb jelenetnél is olyan 30%-lehet az SPU-k leterheltsége, úgy hogy a kód még messze nincs optimalizálva, kb 10X ilyen dúrva dolgokat is képesek lehetnek megcsinálni mint amit a trailerben látunk.
  • Since
    Valakinek megvan illetve valaki próbálta COD3-at multiban? Csak véleményekre lennék kiváncsi mert R6V nemigazán jött be és keresek valami jó kis multis cuccot.
  • item
    Darkness demo: Hát uraim engem sem győzött meg,bár a minőséggel nem voltak olyan nagy gondjaim,mert ez egy DEMO. Gondolom a full játékban kicsit optimalizáltabban fog futni a játék. Pénzt viszont nemigazán ér meg. Uff
  • Noitulover
    talán most majd kisfiu lesz XD de atom stereotip , mintha mindig a néger lenne az első aki meghal XD
  • NEXUS6
    Na kicsit lehiggadtam, az amcsi indítást nem változtatták, ha minden igaz. (Éljen a szürke import!;)))

De akkor is kapja be valaki!

Belegondolok, hogy a Japóknál, meg a Zusában majd egy félévvel előbb adták ki a PS3-at, és azért náluk se sokkal több gáma érhető el!
    Brrr.... ez a horror, nem a vizeshajú rövidszoknyás japán lánykák!;))))
  • Foxhound1980
    Jajj... nem unják még a japcsik ezt a hosszúhajú kislány mindekit lemészáról dolgot
  • Foxhound1980
    Darkness demo kipörgte... Mit mondhatnék? :D Szánalom a 360-as verzióhoz képest. De jó, hogy 2 hete a Sigmát vettem inkább.
  • NEXUS6
    Viszont hiretelen eljött az ideje, hogy erős felindultságból valakit pároslábbal pofánrugjak, hát nem a Lairt is elcsúsztassák a baromok!

Én tök jól elvagyok a PS3-mal, meg veszem a PS2 játékokat is azok is faxák, de ez még viccnek is gyenge.

Jól beszopassák, aki úgymond az elsőkörben megvette, köszike! Ha a Homeból sem csinálnak záros határidőn belül nyílt bétát, én naponta fogom felhívni a Sony hungáriát és elbeszélgetek 5 percet az igazgatóval, csak hogy a gyomorideget belerakjam!